Καλύτερο VPN για CS: GO

Από έναν παίκτη Counter-Strike στον άλλο, γνωρίζουμε και οι δύο ότι η νίκη ή η ήττα μπορεί να συμβεί σε δευτερόλεπτα. Όσο έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και των παικτών, η νίκη είναι στην τσάντα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που παρακωλύουν τη νίκη και θέτουν το ντεμπούτο στην ορμή του παιχνιδιού. Αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνουν καθυστερήσεις, αποτυχημένες συνδέσεις, επιθέσεις DDoS και απαγορευμένες IP. Προκειμένου να εξασφαλίσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, συνιστούμε να κάνετε χρήση ενός παρόχου υπηρεσιών VPN. Δεν θα σας επιτρέψει μόνο να συνδεθείτε σε περιορισμένα παιχνίδια, αλλά και να μειώσετε τις καθυστερήσεις και να βελτιστοποιήσετε τις ταχύτητες σύνδεσης. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα VPN για το Counter-Strike GO.


Καλύτερο VPN για Counter Strike GO

Καλύτερο VPN για Counter Strike GO

Τα καλύτερα VPN για CS: GO- All Summed UP

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα VPN με κορυφαία βαθμολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας ενώ παίζετε CS Go online:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. VyprVPN
  5. IPVanish

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για CS: GO

Η χρήση υπηρεσίας VPN κατά την αναπαραγωγή του Counter-Strike έχει πολλά οφέλη. Το CS είναι τόσο δημοφιλές που οι παίκτες του αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα όταν παίζουν. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, επιθέσεις DDoS και αργές συνδέσεις. Επιπλέον, ενδέχεται επίσης να αποκλείσετε το παιχνίδι στο σχολείο ή στην εργασία. Εάν τυχαίνει να είστε καλός παίκτης, άλλοι παίκτες μπορεί να χρησιμοποιήσουν επιθέσεις DDoS για να σας σαμποτάρουν σε κάποια σημεία του αγώνα. Επιπλέον, πολλά ISP παιχνίδια πεταλούδας όπως το CS: GO επειδή χρησιμοποιούν μεγάλο μέρος του εύρους ζώνης του δικτύου. Ένα VPN μπορεί να επιλύσει όλα αυτά τα προβλήματα. Θα σας δώσει μια διεύθυνση IP από τη θέση του διακομιστή της επιλογής σας. Αυτό θα σας προστατεύσει από επιθέσεις DDoS, θα βελτιώσει την απόδοση μειώνοντας το ping σας, θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι, να αποκρύψετε τη δραστηριότητά σας, να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας και να σας επιτρέψει να παίξετε χωρίς επιπλοκές.

Καλύτερο VPN για Counter Strike GO

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του Counter-Strike έχει οδηγήσει σε προβλήματα όπως γεωγραφικοί περιορισμοί στο περιεχόμενο, επιτάχυνση από ISP, επιθέσεις DDoS από παίκτες και πολλά άλλα. Τώρα, ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουν οι παίκτες αυτές τις δυσκολίες είναι χρησιμοποιώντας έναν πάροχο υπηρεσιών VPN. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN για χρήση με το Counter-Strike GO.

ExpressVPN

ExpressVPN λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα δίκτυα στη βιομηχανία VPN. Ο αριθμός των διακομιστών είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή ενός VPN, επειδή όλη η κίνηση σας κατευθύνεται μέσω της τοποθεσίας του διακομιστή που επιλέγετε. Συνιστάται να κατευθύνετε την κυκλοφορία σας μέσω ενός διακομιστή που βρίσκεται είτε κοντά σας είτε κοντά στον προορισμό των συνδέσεών σας. Η εγγραφή σε έναν πάροχο με 94 τοποθεσίες διακομιστή σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να είστε κοντά σας από ότι θα έχετε με ένα μικρότερο δίκτυο διακομιστών. Αυτός ο παροχέας διαθέτει μια εφαρμογή που μπορεί να ληφθεί σε δρομολογητές Tomato και υπάρχουν μη αυτόματες οδηγίες για την εγκατάσταση του VPN σε δρομολογητές DD-WRT. Αυτό είναι σημαντικό για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια κονσόλα για να παίξουν CS: GO. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ExpressVPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την κριτική.

BulletVPN

BulletVPN είναι το γρηγορότερο VPN που έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής, ακόμη και φορές πιο γρήγορο από το ExpressVPN. Με το BulletVPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν καθυστερήσεις ενώ παίζετε Counter-Strike. Η πτώση της ταχύτητας χρησιμοποιώντας το BulletVPN ήταν σχεδόν αμελητέα σε σύγκριση με άλλους παρόχους υπηρεσιών. Το BulletVPN διαθέτει 52 διακομιστές σε 30 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή κοντά σας ή κοντά στον προορισμό των συνδέσεών σας. Αυτός ο παροχέας διαθέτει κορυφαία κρυπτογράφηση και προσφέρει μια ασυναγώνιστη περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BulletVPN, διαβάστε αυτήν την κριτική

NordVPN

NordVPN είναι ένα από τα πιο ασφαλή VPN στην αγορά. Διαθέτει διακομιστές σε 58 χώρες. Επιτρέπει έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με μία συνδρομή NordVPN. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την υπηρεσία στο δρομολογητή σας και να χρησιμοποιήσετε μόνο μία από τις ταυτόχρονες συνδέσεις σας. Η εταιρεία δεν πειράζει τους χρήστες να μοιράζονται έναν λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε την εκτέλεση αυτού του VPN πολύ φθηνή. Αυτός ο πάροχος κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας δύο φορές για να διασφαλίσει ότι διατηρούνται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων της εταιρείας διάρκειας 30 ημερών και να δεσμευτείτε μόνο όταν είστε έτοιμοι. Περισσότερα για το NordVPN στο αυτήν την κριτική.

Καλύτερο VPN για CS: GO

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσετε είναι ένας σταθερός πάροχος VPN. Οποιοσδήποτε από τα VPN που αναφέραμε παραπάνω μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού Counter-Strike. Αυτά τα VPN έχουν δοκιμαστεί για να είναι αρκετά γρήγορα και αρκετά κρυφά για να βελτιώσουν τη σύνδεση του παιχνιδιού σας παρουσία ISP που προσπαθούν να το πετάξουν. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα VPN στην αγορά και τα αγαπημένα τους πελάτες. Δώστε τους μια ευκαιρία και πείτε μας για την εμπειρία παιχνιδιού σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Απολαύστε όλο τον ενθουσιασμό καθώς παίζετε CS: GO online με ένα VPN.