Καλύτερο VPN για CW TV

Το δίκτυο CW έχει γίνει πολύ δημοφιλές, ειδικά λόγω του κορυφαίου περιεχομένου που οι χρήστες απολαμβάνουν με ευγένεια από το κανάλι. Είναι το σπίτι σε παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικές εκπομπές όπως Ημερολόγια βαμπίρ, The 100, Jane The Virgin, υπερφυσικά και Το επόμενο κορυφαίο μοντέλο της Αμερικής. Αυτές είναι όλες οι εκπομπές που κατάφεραν να κερδίσουν ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό και επομένως δείχνουν ότι θα θέλατε να παρακολουθείτε ακόμα και όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Δυστυχώς, υπάρχει ένα μικρό πράγμα που μπορεί να σας εμποδίσει να μείνετε ενημερωμένοι με τις αγαπημένες σας εκπομπές όταν ταξιδεύετε εκτός ΗΠΑ, και αυτό είναι το γεγονός ότι η CW TV είναι στην πραγματικότητα γεω-αποκλεισμένη.


Καλύτερο VPN για CW TV

Καλύτερο VPN για CW TV

Διατίθεται τηλεόραση CW εκτός των ΗΠΑ?

Το να αποκλείσετε γεωγραφικά σημαίνει ότι η πρόσβαση περιορίζεται μόνο σε μια βάση χρηστών που βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Όποιος άλλος μπορεί να προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ή ένα κανάλι έξω από την καθορισμένη περιοχή πιθανότατα θα συναντηθεί με ένα μήνυμα σφάλματος. Στην περίπτωση της τηλεόρασης CW, αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει τους χρήστες που είναι εγκατεστημένοι εκτός ΗΠΑ από το να εμποδίσουν το εύρος ζώνης του ιστότοπου ή να διατηρήσουν τις εκπομπές που βασίζονται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τις συμφωνίες διανομής που έχουν υπογραφεί μεταξύ αυτών και των δημιουργών περιεχομένου.

Αυτό θέτει στη συνέχεια την ερώτηση: «Πρέπει ένας χρήστης να βρίσκεται ρητώς εντός των ΗΠΑ για τη ροή περιεχομένου από το CW TV;». Λοιπόν, όχι αρκετά. Τόσο η εφαρμογή CW TV όσο και ο ιστότοπος CW χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP σας για να διακρίνουν εάν βρίσκεστε εντός της αποδεκτής περιοχής. Η διεύθυνση IP σας είναι οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν για να μάθουν περισσότερα για εσάς, τον επισκέπτη τους. Το χρησιμοποιούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας και την τοποθεσία σας και έτσι καθορίζουν εάν πρόκειται να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους ή όχι. Για να έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση CW παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε εκτός της χώρας, θα πρέπει να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP και να υιοθετήσετε μια εικονική, συνδέοντας έναν διακομιστή στις ΗΠΑ. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν μέσω μιας υπηρεσίας VPN.

Χρήση VPN για κατάργηση αποκλεισμού CW TV

Η εγγραφή σε μια εταιρεία που διαχειρίζεται ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με τους απομακρυσμένους διακομιστές τους, και αυτό με τη σειρά του αποκτά πρόσβαση σε περιεχόμενο που υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Η απομακρυσμένη σύνδεση με διακομιστές των ΗΠΑ, επομένως, σας κάνει να φαίνεται σαν να βρίσκεστε εντός των ΗΠΑ, επιτρέποντάς σας έτσι τη ροή από την τηλεόραση CW χωρίς δυσκολίες. Η χρήση μιας υπηρεσίας VPN είναι επίσης εξαιρετική για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, καθώς η υπηρεσία κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας με τέτοιο τρόπο ώστε ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου να παραμένει στο σκοτάδι για ό, τι κι αν είστε. Αυτό αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή ρύθμισης που ενδέχεται να επιβληθεί από τον ISP σας για τον έλεγχο του τρόπου χρήσης του Διαδικτύου, όπως όρια ταχύτητας ή περιορισμός εύρους ζώνης.

Η συνδρομή VPN σημαίνει επίσης ότι η σύνδεσή σας είναι αρκετά ασφαλής για να διευκολύνει δραστηριότητες όπως διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και αγορές, καθώς σας προστατεύει από τον κίνδυνο ευαίσθητων δεδομένων, όπως κλοπής των κωδικών πρόσβασής σας ή της παραβίασης της συσκευής σας. Με τέτοια μέτρα που εφαρμόζονται για την προστασία της περιήγησής σας, θα μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη ροή και την εμπιστοσύνη ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή όποτε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αφού καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η χρήση ενός VPN είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο, η επόμενη πορεία δράσης θα ήταν να επιλέξετε σε ποια υπηρεσία θα εγγραφείτε.

Τα καλύτερα VPN για CW TV

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που διαφημίζονται σε όλο το Διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι έχουν την ικανότητα να σας διατηρούν ασφαλείς στο διαδίκτυο, αλλά οι περισσότεροι απλώς θέλουν να εγγραφείτε ώστε να μπορούν να πουλήσουν το ιστορικό περιήγησής σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα δωρεάν και γι ‘αυτό πρέπει να μείνετε μακριά από αυτά. Για να σας προσφέρουμε μια σειρά αξιόπιστων υπηρεσιών που θα μπορούσατε να εξετάσετε, ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις προτάσεις μας παρακάτω. Είναι βέβαιο ότι παρέχουν τη βέλτιστη ασφάλεια στο διαδίκτυο και σας επιτρέπουν επίσης να παρακολουθείτε CWTV εκτός των ΗΠΑ.

1. ExpressVPN

Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, η ExpressVPN κατάφερε να κατακτήσει τη βιομηχανία VPN από καταιγίδα. Αυτό αποδεικνύεται από τη νίκη του σε πολλά βραβεία, τα οποία την τοποθετούν ακριβώς στην κορυφή του διαγωνισμού. Η υπηρεσία διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές στο δίκτυό της, καθώς και χωρητικότητα τουλάχιστον 3 επιπλέον συσκευών με μία σύνδεση. Το ExpressVPN είναι επίσης από τις λίγες υπηρεσίες που βασίζονται στο OpenVPN για την παροχή κρυπτογράφησης AES 256 bit και εξακολουθούν να προσφέρουν PPTP, L2TP και IKEv2 ως εναλλακτικά πρωτόκολλα VPN.

Μεταξύ των διακομιστών 2000+, το ExpressVPN διαθέτει εκείνους που επιτρέπουν torrenting, καθώς και εκείνους που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εάν τυχαίνει να βασίζεστε σε περιοριστικές χώρες VPN όπως η Κίνα και η Μέση Ανατολή. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα αφοσίωσης όπου οι τρέχοντες πελάτες που καταφέρνουν να λάβουν νέες παραπομπές για να εγγραφούν λαμβάνουν ένα μήνα δωρεάν χρήσης και για τους δύο & τις εγγραφές τους. Το ExpressVPN είναι επίσης η καλύτερη υπηρεσία για να δουλέψετε εάν μόλις ξεκινήσετε με το VPN, καθώς ο πελάτης VPN είναι αρκετά εύχρηστος και επιλέγει ακόμη και τις καλύτερες ρυθμίσεις για να εργαστείτε. Για μια πιο αναλυτική ανάλυση του τι είναι ικανός αυτός ο γνωστός πάροχος, ρίξτε μια ματιά στην αναλυτική κριτική ExpressVPN.

2. BulletVPN

Αυτός ο πάροχος με έδρα την Εσθονία έρχεται ως ένα ισχυρό δεύτερο στη λίστα μας με τα καλύτερα VPN για CW TV. Το BulletVPN διαθέτει δίκτυο διακομιστών που εκτείνεται σε περισσότερες από 22 χώρες, προσφέρει στους χρήστες απεριόριστο εύρος ζώνης στις συνδέσεις τους και επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν διακομιστές όσες φορές θέλουν. Ο πάροχος ανώτερου επιπέδου επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και διαθέτει μια καλά εφαρμοσμένη υπηρεσία μηδενικού καταγραφής που διατηρεί το ιστορικό περιήγησής σας μακριά από οποιονδήποτε.

Η εφαρμογή Bullet VPN διαθέτει επίσης ένα πολύ ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, το οποίο είναι αρκετά εύκολο για πλοήγηση, ακόμη και για χρήστες που δεν είναι εξειδικευμένοι στον υπολογιστή. Η εφαρμογή διατίθεται επίσης σε εκδόσεις που μπορούν να εκτελεστούν σε συσκευές Mac OS, Windows, Android ή iOS και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες όπως διπλό VPN, συμβατότητα Tor και διακόπτη kill Internet. Μόλις εγγραφείτε, θα μπορείτε να επιλέξετε από το IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN και IKEv2 ως πρωτόκολλο VPN σας, και επίσης να έχετε μια ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας για τους χρήστες να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση δυσκολιών κατά τη χρήση της υπηρεσίας . Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για εσάς, μπορείτε να διαβάσετε την Αναθεώρηση BulletVPN για να δείτε όλα όσα μπορείτε να κερδίσετε μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία του παρόχου.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη υπηρεσία που σίγουρα θα έχει την πλάτη σας όποτε είστε συνδεδεμένοι, χάρη στην ισχυρή λίστα διακομιστών 4000+ και το χρήσιμο σετ προηγμένων λειτουργιών. Η υπηρεσία εδρεύει στον Παναμά, η οποία είναι αρκετά μακριά για να μπορέσει να φτάσει κάθε ρυθμιστική αρχή δεδομένων και αυτό προσθέτει μεγάλη αξιοπιστία στην πολιτική μηδενικής καταγραφής. Το NordVPN είναι επίσης κατάλληλο για χρήστες που διαθέτουν πολλά gadget με δυνατότητα Internet, καθώς επιτρέπει ταυτόχρονη σύνδεση έως και 6 συσκευών.

Το NordVPN σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε σε ποιον διακομιστή θα συνδεθείτε, με βάση το είδος της εργασίας που κάνετε στο διαδίκτυο. Ο πάροχος διαθέτει μια σειρά διακομιστών που είναι κατάλληλοι για διαδικτυακά παιχνίδια, streaming, torrent και ακόμη και λήψη μεγάλου όγκου. Το NordVPN είναι επίσης γνωστό για τη λειτουργία του DoubleVPN, όπου οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν την κυκλοφορία τους & κρυπτογραφημένα πάνω από δύο διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες ταυτόχρονα. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της ήδη στεγανής κρυπτογράφησης AES 256 bit που παρέχεται από την υπηρεσία. Το πακέτο του NordVPN περιλαμβάνει επίσης διακόπτη kill Internet, υποστήριξη Tor over VPN και λογισμικό CyberSec για την προστασία σας από κακόβουλα προγράμματα και ενοχλητικές διαφημίσεις. Μάθετε για την πλήρη κλίμακα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτός ο πάροχος μέσω της Αναθεώρησης NordVPN.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για CW TV

Εάν παρακολουθείτε πολλές από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλονται μέσω CW, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρακολουθήσετε πολύ. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να θέλετε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας βραβευμένες τηλεοπτικές εκπομπές CW ακόμα και όταν είστε εκτός ΗΠΑ, και ο μόνος σίγουρος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω μιας αξιόπιστης συνδρομής VPN. Αποκτήστε ένα VPN και απολαύστε τις καλύτερες εκπομπές που προσφέρει η τηλεόραση CW ανεξάρτητα από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map