Καλύτερο VPN για Discord

Τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες τείνουν να απαιτούν πολλή επικοινωνία, ειδικά αν παίζετε αυτό που απαιτεί συνδυασμένη προσπάθεια για να κερδίσετε. Οι περισσότεροι παίκτες βασίζονται σε εφαρμογές όπως το TeamSpeak και το Skype για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους συμπαίκτες τους, αλλά με μια προσαρμοσμένη λύση όπως η Discord να είναι διαθέσιμη, υπάρχουν πολλά που πιθανότατα χάνουν. Το Discord είναι μια ολοκληρωμένη λύση που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους παίκτες και τις ανάγκες τους. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν και επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν φωνή και κείμενο για να παραμένουν σε επαφή. Η λύση VoIP διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή και δεδομένου ότι μπορεί να λειτουργήσει είτε στην επιφάνεια εργασίας είτε στο τηλέφωνό σας, θα ενημερώνεστε πάντα για τις τελευταίες εξελίξεις που μπορεί να έχουν πραγματοποιήσει οι φίλοι σας ενώ παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι.


Καλύτερο VPN για Discord

Καλύτερο VPN για Discord

Τι κάνει τη διαφωνία τόσο δημοφιλής?

Το Discord είναι καλά σχεδιασμένο για παίκτες με την έννοια ότι έχει ακόμη μέτρα προστασίας από μερικά από τα πολλά προβλήματα που μπορεί να συναντήσουν καθώς παίζουν παιχνίδια. Η υπηρεσία παρέχει προστασία έναντι επιθέσεων DDoS και διαρροών IP και επιτρέπει επίσης προσαρμοσμένα hotkeys και παρέχει ελάχιστη χρήση CPU. Παρέχεται υποστήριξη για κοινή χρήση βίντεο και συνδέσμων, καθώς και για χρήση στο παιχνίδι.

Με μια τόσο μεγάλη σειρά εφαρμογών, η εφαρμογή είναι ένα εργαλείο που πολλοί παίκτες θα βρουν πολύ χρήσιμο. Το μόνο πράγμα που ίσως τους εμποδίζει να έχουν πρόσβαση είναι το γεγονός ότι η χρήση του μπορεί να απαγορεύεται όπου κι αν ζείτε. Υπάρχουν αρκετές χώρες και ISP που έχουν απαγορεύσει τη χρήση της υπηρεσίας για λόγους που τους γνωρίζουν μόνο. Ενδέχεται επίσης να συναντήσετε πολλά προβλήματα εάν βασίζεστε στη σύνδεση στο Διαδίκτυο ή στο γραφείο σας για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, καθώς οι υπεύθυνοι διαχειριστές δικτύου ενδέχεται να μην είναι ευπρόσδεκτοι στην ιδέα. Εάν έχετε αξιόπιστη σύνδεση και η υπηρεσία δεν έχει αποκλειστεί στη χώρα σας, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, τότε η διεύθυνση IP σας ενδέχεται να έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στους διακομιστές τους. Όλες αυτές είναι καταστάσεις στις οποίες ένας άπληστος παίκτης θα ήθελε να κολλήσει, οπότε για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αποφύγετε όλα αυτά τα ζητήματα, προτείνουμε να εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN.

Πώς να εργαστείτε γύρω από τα μπλοκ Discord

Η εγγραφή σε μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας, διασφαλίζοντας έτσι ότι όλη η κίνηση που προέρχεται από τη συσκευή σας παραμένει κρυφή από το κοινό. Ακόμα και ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα έχει ιδέα για το τι έχετε κάνει και αυτό δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τυχόν τείχη προστασίας που ενδέχεται να εμποδίζουν τη χρήση του Discord από εσάς. Αυτό γίνεται μέσω της ανταλλαγής της διεύθυνσης IP σας, η οποία συμβαίνει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε VPN για σύνδεση σε απομακρυσμένο διακομιστή. Η πραγματική διεύθυνσή σας μεταμφιέζεται και μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εικονική, θα έχετε κρυφή την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο και επίσης φαίνεται ότι βρίσκεστε σε διαφορετική τοποθεσία.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό που δείχνει πώς μπορείτε να μετακινηθείτε στις απαγορεύσεις Discord στα ΗΑΕ και σε άλλες χώρες.

Τα καλύτερα VPN για Discord

Καθώς επιλέγετε σε ποια υπηρεσία θα εγγραφείτε, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσο καλά θα λειτουργήσει ο πάροχός σας για την κάλυψη των αναγκών του παιχνιδιού σας. Χρειάζεστε έναν πάροχο που δεν θα έχει αργούς διακομιστές, καθώς οι αργοί διακομιστές οδηγούν σε καθυστερήσεις στο παιχνίδι σας. Δεν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι που θα συνεχίσει να σας κρέμεται, επομένως χρειάζεστε επίσης μια υπηρεσία VPN που δεν θα ταιριάζει με την ταχύτητά σας. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε μια λίστα παρόχων που θα σας προσφέρουν σίγουρα την καλύτερη μορφή ασφάλειας, καθώς και αξιόπιστες ταχύτητες για να συνεχίσετε το παιχνίδι σας χωρίς διακοπές. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN για Discord παρακάτω:

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN έρχεται ως η πιο συνιστώμενη υπηρεσία μας χάρη στην αδιάκοπη αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης του. Η υπηρεσία εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές εντός του πεδίου εφαρμογής της. Αυτά είναι παραπάνω από αρκετά για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι χρήστες δεν γουρούνι για λίγα, επομένως σας εγγυάται αξιόλογες ταχύτητες και αξιόπιστη ασφάλεια. Το ExpressVPN προσφέρει επίσης μια σειρά από ασαφείς διακομιστές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μια περιοχή που δεν υποστηρίζει τέτοια.

Το ExpressVPN είναι επίσης ικανό να χειρίζεται έως και 3 άλλες ταυτόχρονες συνδέσεις και θεωρείται εύκολα ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για παίκτες. Η υπηρεσία προσφέρει πρωτόκολλα όπως το OpenVPN, το οποίο αποτελεί εγγενή απαίτηση για το Discord να λειτουργεί τόσο ομαλά όσο θα έπρεπε. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα-πελάτη VPN που λειτουργεί καλά με συσκευές που εκτελούν Windows, iOS, Linux και Android, οπότε η συμβατότητα δεν πρέπει να είναι πραγματικά ανησυχητική. Το απεριόριστο εύρος ζώνης και η απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών προσφέρονται και τα δύο ως στάνταρ και σε περίπτωση που συναντήσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε, υπάρχει μια ζωντανή ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 24 ωρών που είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έχει να προσφέρει το ExpressVPN, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το ExpressVPN.

2. BulletVPN

Δεύτερος στη λίστα μας είναι μια υπηρεσία της οποίας το όνομα εμπνέει ταχύτητες που πολλοί άλλοι πάροχοι δεν μπορούν να τολμήσουν να προσφέρουν. Το BulletVPN είναι μια εσθονική εταιρεία που έχει μια αυξανόμενη παρουσία διακομιστή και έχει ταχύτητες αρκετά γρήγορες για να διασφαλίσει το απρόσκοπτο παιχνίδι. Η ασφάλειά του διασφαλίζεται μέσω κρυπτογράφησης AES 256 bit, καθώς και υποστήριξη για πρωτόκολλα VPN όπως OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 και PPTP.

Η υπηρεσία είναι επίσης γνωστή για τη λειτουργία Smart DNS που διατηρεί κρυφές τις πληροφορίες της τοποθεσίας σας κάθε φορά που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους και κανάλια με γεωγραφικούς περιορισμούς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνδέσετε έως και 3 άλλες συσκευές για ευρύτερη κρυπτογράφηση ή ακόμη και να αυξήσετε αυτόν τον αριθμό εγκαθιστώντας έναν πελάτη VPN που είναι συμβατός με το δρομολογητή σας. Η εφαρμογή του BulletVPN έχει επίσης μια τόσο εύκολη στη χρήση διεπαφή που ακόμη και μη τεχνικοί χρήστες θα πρέπει να μπορούν να βρουν το δρόμο τους. Εάν αυτό ακούγεται σαν το είδος του παρόχου που μπορεί να σας ενδιαφέρει, συνεχίστε και διαβάστε την Αναθεώρηση BulletVPN για να δείτε τι άλλο θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την αγορά μιας συνδρομής.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας από αυτούς τους παρόχους που σας προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε και πολλά περισσότερα από μια υπηρεσία VPN. Ο πάροχος που βασίζεται στον Παναμά έχει περίπου 4000 διακομιστές στο όνομά του, και αυτό από μόνο του αποκλείει πολλούς από τους ανταγωνιστές του. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης την τυπική κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256 bit και επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνδέουν έως και 6 ακόμη ταυτόχρονες συσκευές για αυξημένη προστασία.

Το NordVPN επιτρέπει αυξημένη ανωνυμία μέσω της υποστήριξης Tor over VPN και προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP για χρήστες που δεν θα προτιμούσαν να αλλάζουν διακομιστές τους από καιρό σε καιρό. Υπάρχει επίσης υποστήριξη τόσο για απεριόριστο εύρος ζώνης όσο και για απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή για χρήστες που θα ήθελαν να το κάνουν. Το NordVPN παρέχει επίσης μια σειρά από αδιαφανείς διακομιστές για σύνδεση ακόμη και σε περιοχές όπου δεν ενθαρρύνεται η χρήση VPN. Η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης έναν αυτόματο διακόπτη kill με τη συνδρομή και το λογισμικό CyberSec για την αποφυγή ανεπιθύμητων διαφημίσεων και κακόβουλων εφαρμογών. Για να δείτε ακριβώς τι πρέπει να περιμένετε από αυτήν την υπηρεσία, βρείτε χρόνο για να διαβάσετε την κριτική μας για το NordVPN.

Best Discord VPN – Η ετυμηγορία

Όχι πολλά παιχνίδια συνομιλίας VoIP πλησιάζουν αυτό που έχει να προσφέρει το Discord, οπότε αν έχετε την τάση να παίζετε πολλά παιχνίδια για πολλούς παίκτες συχνά, αυτό είναι σίγουρα το εργαλείο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση της υπηρεσίας ως αποτέλεσμα του ISP σας, τότε ένα VPN θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να το επιλύσετε, αλλά και να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Συνεχίστε και ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε μία από τις τρεις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω και αν έχετε κάποια ερώτηση, μην διστάσετε να την δημοσιεύσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map