Καλύτερο VPN για το eMule

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τις μεταφορές αρχείων Peer to Peer και τις κάνει συχνά πιθανότατα έχει ακούσει για το eMule. Ξεκίνησε το 2002, αυτός ο πελάτης κοινής χρήσης αρχείων που βασίζεται στα Windows είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, και ανακοινώθηκε ως συνέχεια του προκατόχου του, του eDonkey, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί το 2005. Ως ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο και Οι πιο αξιόπιστοι πελάτες κοινής χρήσης αρχείων P2P, το eMule χρησιμοποιείται κυρίως από πελάτες που προμηθεύουν τον πιο δύσκολο τύπο περιεχομένου που μπορεί να βρεθεί. Διαφέρει επίσης από μια μεγάλη ποικιλία άλλων πελατών torrent με την έννοια ότι βασίζεται στο πρωτόκολλο eD2k, ενώ γνωστοί πελάτες όπως το uTorrent, το BitTorrent και το Vuze μεταφέρονται στο πρωτόκολλο BitTorrent.


Καλύτερο VPN για το eMule

Καλύτερο VPN για το eMule

Τι είναι το eMule?

Το eMule πιστώνεται για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής έως και 4 δισεκατομμυρίων αρχείων μεταξύ χρηστών και αυτό το υψηλό ποσοστό μεταφορών σταθεροποιεί τη θέση του ως ένας από τους πιο αξιόπιστους πελάτες torrent που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για εκείνους που μπορεί να μην γνωρίζουν, ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε πελάτες torrenting είναι ότι παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί σε ιστότοπους λήψης. Αυτό το πλεονέκτημα έρχεται με το δικό του σύνολο κινδύνων. Η μεγάλη πλειοψηφία των αρχείων που μπορούν να προέρχονται μέσω torrenting τείνουν να αντιβαίνουν στις πολιτικές παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι εάν βρεθείτε ότι ανεβάζετε ή κατεβάζετε τέτοιο υλικό, υπάρχει πιθανότητα να καταλήξετε να αντιμετωπίζετε φυλάκιση. Εάν πρόκειται για κίνδυνο που πιστεύετε ότι πρέπει να αναλάβετε, τότε θα ήταν πιθανότατα έξυπνο να θεσπίσετε μέτρα που θα μείωναν τουλάχιστον την πιθανότητα να συλληφθείτε..

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το eMule

Ποια θα ήταν η καλύτερη λύση για να δουλέψετε για εσάς σε αυτήν την περίπτωση; Χρήση VPN. Γνωστό ως εικονικό ιδιωτικό δίκτυο πλήρως, ένα VPN βοηθά στη διατήρηση της ασφάλειας και της απόκρυψης της σύνδεσής σας, αποκρύπτοντας έτσι οποιαδήποτε διαδικτυακή δραστηριότητα που ενδέχεται να έχετε πραγματοποιήσει μέσω της σύνδεσής σας. Η χρήση ενός VPN διασφαλίζει ότι ο ISP σας παραμένει στο σκοτάδι για ό, τι έχετε συνδεθεί στο διαδίκτυο και αυτό δεν σας επηρεάζει από οποιαδήποτε μορφή περιορισμού που μπορεί να εφαρμοστεί κατά την περιήγησή σας. Οι ISP είναι γνωστοί ότι προσπαθούν να περιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο επιβραδύνοντας τη σύνδεσή σας ή ακόμη και αποκλείοντας την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους ή πηγές torrent. Επίσης, ως εκ τούτου, θα αποφύγετε τυχόν επιστολές παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που αποστέλλονται μέσω του ISP σας, καθώς δεν θα είναι σε θέση να αποδείξουν ότι είναι αυτό που είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Όταν εγγραφείτε με έναν αξιόπιστο πάροχο VPN, το επίπεδο ασφάλειας που λαμβάνετε σάς επιτρέπει να κάνετε torrent αρχεία ακόμη και από περιοχές που δεν θα ανέχονται χρήστες που προέρχονται από την τρέχουσα τοποθεσία σας. Υπάρχουν ιστότοποι και διακομιστές που φιλοξενούν περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο μόνο από τοπικά χρήστες, αλλά ένα VPN σάς βοηθά να επιλύσετε τυχόν περιορισμούς που ενδέχεται να έχουν για να αποτρέψετε οποιαδήποτε μορφή ξένης πρόσβασης. Ένα VPN διασφαλίζει επίσης ότι η σύνδεσή σας είναι ασφαλής ειδικά όταν έχετε συνδεθεί σε δημόσιο δίκτυο Wi-Fi σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο. Αυτά τα είδη δημόσιων δικτύων θεωρούνται χώροι αναπαραγωγής ειδικά για χρήστες που δεν έχουν εφαρμόσει πραγματικά μέτρα ασφαλείας.

Ενώ γνωρίζουμε ότι η χρήση ενός VPN έχει πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει, υπάρχει επίσης η ανάγκη να γνωρίζετε τι πρέπει να προσέχετε καθώς επιλέγετε την υπηρεσία στην οποία πρόκειται να εγγραφείτε.

Καλύτερο VPN για eMule – Επιλογή VPN

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην επιλέξετε έναν πάροχο που δεν είναι ξεκάθαρος για το αν υποστηρίζει ή όχι το torrent, καθώς αυτό μπορεί να μην ταιριάζει καλά με την προβλεπόμενη χρήση σας. Για να διασφαλίσουμε ότι δεν κάνετε αυτό το λάθος και για να περιορίσετε το πεδίο εφαρμογής σας, εντοπίσαμε τρεις αξιόπιστους παρόχους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε τα torrents σας ανώνυμα μέσω του eMule.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN βρίσκεται στο παιχνίδι τώρα για περίπου 9 χρόνια, και προφανώς, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να φτάσει στην κορυφή της βιομηχανίας VPN ως μία από τις πιο σεβαστές υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε. Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το ExpressVPN έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη για τον εαυτό του ως την υπηρεσία για να απευθυνθείτε ακόμα κι αν μόλις ξεκινήσετε με VPN. Η υπηρεσία διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές στο δίκτυό της και βασίζεται στο OpenVPN για την κρυπτογράφηση 256 bit AES.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια χώρα που δεν προωθεί τη χρήση VPN, το ExpressVPN παρέχει μια σειρά από διακομιστές stealth για να αποκρύψει το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν τη δυνατότητα split tunneling του ExpressVPN που τους επιτρέπει να αποφασίσουν ποιο τμήμα της κίνησης τους θα έχουν κρυπτογραφηθεί. Η υπηρεσία επιτρέπει μόνο 3 ταυτόχρονες συνδέσεις, αν και αυτό μπορεί να επεκταθεί εάν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε τον πελάτη VPN απευθείας στο δρομολογητή. Η υπηρεσία παρέχει εφαρμογές VPN για χρήστες των οποίων οι συσκευές εκτελούν Windows, iOS, Linux ή ακόμη και λογισμικό Android. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα διαθέσιμη 24/7 μέσω email, κλήσεων ή ακόμη και κοινωνικών μέσων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι προσφέρει το ExpressVPN, ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN.

2. IPVanish

Δεύτερος στη λίστα μας είναι ένας Αμερικανός πάροχος που διαθέτει περίπου 1500 διακομιστές στο δίκτυό του. Το IPVanish τυχαίνει να κατέχει εξ ολοκλήρου το δίκτυό του, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες είναι εγγυημένοι ότι δεν θα συμμετέχουν τρίτα μέρη στη διαχείριση της διαδικτυακής τους ασφάλειας. Υπάρχει επίσης μια καλά διατηρημένη πολιτική μηδενικής καταγραφής που διασφαλίζει στους χρήστες ότι καμία από τις επισκεψιμότητές τους δεν θα κοινοποιείται ή θα αποθηκεύεται και με τον πάροχο να είναι σε θέση να διατηρήσει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, οι χρήστες έχουν αρκετή ευκαιρία να ασφαλίσουν όλες τις συσκευές τους.

Το IPVanish είναι ικανό να υποστηρίζει χρήστες που επιθυμούν να torrent, και αυτό ενθαρρύνεται ακόμη και στον ιστότοπό τους. Το IPVanish διαθέτει επίσης μια λειτουργία διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 που παρέχει μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN και προσφέρει επίσης πρωτόκολλα VPN για IKEv2, L2TP, / IPSec, SSTP, PPTP και OpenVPN. Το IPVanish είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των χρηστών για την ταχύτητα των διακομιστών του, καθώς επίσης προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο εναλλαγή διακομιστή σε όσους εγγράφονται στην υπηρεσία. Για να δείτε τι μπορεί να κάνει αυτή η υπηρεσία για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην αναλυτική αναθεώρηση IPVanish μας.

3. NordVPN

Η τρίτη και τελευταία μας πρόταση είναι το NordVPN. Πρόκειται για έναν πάροχο που έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην υποδομή του, σε σημείο που έχει διανέμει περισσότερους από 4000 διακομιστές του σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και επικεντρωμένες στις λειτουργίες, καθώς η σειρά εργαλείων θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν θα μπορεί εύκολα να αποκτήσει τα δεδομένα σας. Η ασφάλεια παρέχεται μέσω κρυπτογράφησης AES 256 bit και η υπηρεσία διαθέτει επίσης πολιτική μηδενικής καταγραφής που θα σας διαβεβαιώσει ότι τα δεδομένα σας θα παραμείνουν μη καταγεγραμμένα και εντελώς ασφαλή.

Το NordVPN παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP και IKEv2 κατά την επιλογή του προτιμώμενου πρωτοκόλλου VPN τους, και διατηρεί επίσης αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για το απόρρητο των πληροφοριών περιήγησης των χρηστών τους. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης ροή μέσω της δυνατότητας SmartPlay και διαθέτει διακομιστές που υποστηρίζουν κυκλοφορία μεταφοράς αρχείων P2P. Το NordVPN προσφέρει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Firefox και Chrome, καθώς και υποστήριξη Tor over VPN και αυτόματο διακόπτη kill. Για να εξερευνήσετε πραγματικά τι μπορεί να κάνει αυτός ο πάροχος για εσάς, σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική μας για το NordVPN.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για το eMule

Μια λέξη συμβουλών πριν εγγραφείτε σε καθέναν από αυτούς τους παρόχους θα ήταν να τους δοκιμάσετε πρώτα και να δείτε ποιος λειτουργεί καλύτερα με βάση τις προτιμήσεις σας. Όλοι έχουν είτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων είτε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε καθώς τα δοκιμάζετε από πρώτο χέρι. Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους παρόχους που έχουμε αναφέρει στην κριτική μας; Αφήστε τις ερωτήσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.