Τα καλύτερα VPN για FaceTime

Το FaceTime είναι μια αποκλειστική δυνατότητα που περιορίζεται σε συσκευές Apple. Επιτρέπει βιντεοκλήσεις μεταξύ χρηστών σε iPhone, iPad, iPod Touch ή Mac. Η λειτουργία είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας. Η αποκλειστική του φύση σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί επίσης σε συσκευές Windows ή Android. Αρχικά σχεδιάστηκε από τον Steve Jobs το 2010 για το iPhone 4, η υπηρεσία σταδιακά συνέχισε να υποστηρίζει ομαδικές κλήσεις, καθώς και FaceTime Audio.


Τα καλύτερα VPN για FaceTime

Τα καλύτερα VPN για FaceTime

Είναι το FaceTime καλό?

Οι κριτικοί υποστηρίζουν ότι οι κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ήχου FaceTime έχουν κρυστάλλινο ήχο που είναι ακόμα καλύτερος από αυτόν που λαμβάνετε όταν καλείτε μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Αυτό παρέχει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση ειδικά για χρήστες με χαμηλή κάλυψη δικτύου. Οι χρήστες της Apple μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν μια κλήση ήχου FaceTime μέσω των Apple Watches και, εάν χρησιμοποιούν Mac ή iPhone, ηχογραφήστε μια συνομιλία FaceTime για να την επαναλάβετε αργότερα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την υπηρεσία μία από τις πιο δημοφιλείς στην αγορά.

Όσο διαδεδομένη είναι η χρήση του FaceTime, υπάρχουν ακόμη χώρες στον κόσμο όπου η χρήση του παραμένει απαγορευμένη. Εάν καταφέρετε να αγοράσετε τη συσκευή σας σε περιοχές όπως το Πακιστάν ή τα ΗΑΕ, είναι πολύ πιθανό να μην βρείτε τη δυνατότητα προεγκατεστημένη. Η χρήση του FaceTime σε αυτές τις χώρες είναι επίσης αποκλεισμένη. Αυτό σημαίνει ότι εάν ταξιδεύετε ποτέ στο Ντουμπάι και θέλετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας στο σπίτι, η χρήση του FaceTime μπορεί να σας δώσει προβλήματα. Εάν έχετε κάποιες γνώσεις σχετικά με το VPN, ωστόσο, θα μπορούσατε να επιλύσετε αυτούς τους περιορισμούς.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το FaceTime στα ΗΑΕ ή στο εξωτερικό

Η σύνδεση σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας, καθώς και να αποκρύπτετε την πραγματική τοποθεσία σας. Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του FaceTime στο εξωτερικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν απομακρυσμένο διακομιστή όποτε βρίσκεστε σε αυτές τις χώρες, ώστε να παρακάμψετε τους περιορισμούς χρήσης FaceTime που υπάρχουν. Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε αυτούς τους απομακρυσμένους διακομιστές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία από την οποία φαίνεται.

Εάν βρίσκεστε στα ΗΑΕ για παράδειγμα, μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που εδρεύει στις ΗΠΑ, θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μπλοκ υπηρεσιών που υπάρχουν και να χρησιμοποιείτε το FaceTime κανονικά όπως θα επιστρέφατε στο σπίτι.

Τώρα καθώς χρησιμοποιείτε ένα VPN για να το ξεμπλοκάρετε στα ΗΑΕ, θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε υπό μεταμφίεση. Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει επίσης να διατηρείτε κρυφή την επισκεψιμότητά σας και να διασφαλίζετε ότι ο ISP σας δεν θα γνωρίζει πώς χρησιμοποιείτε τη σύνδεσή σας. Η διατήρηση του ISP σας στο σκοτάδι όχι μόνο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες όπως το FaceTime στο εξωτερικό, αλλά επίσης αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή περιορισμού που μπορεί να επιβληθεί στη σύνδεσή σας.

Το Throttling αναφέρεται σε μέτρα όπως περιορισμός εύρους ζώνης και αποκλεισμός ιστότοπου. Αυτά τα μέτρα σημαίνουν ότι η σύνδεσή σας περιορίζεται στην πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους και κανάλια, αλλά χρησιμοποιώντας ένα VPN σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε την περιήγηση χωρίς περιορισμούς.

Τα καλύτερα VPN για FaceTime

Η εύρεση ενός αξιόπιστου VPN για εγγραφή σημαίνει να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε τι έχει να προσφέρει κάθε πάροχος. Υπάρχουν πάρα πολλοί πάροχοι διαθέσιμοι μέσω μιας απλής αναζήτησης στον ιστό και αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό ειδικά για τους χρήστες VPN για πρώτη φορά.

Οι περισσότεροι πάροχοι υπόσχονται μια ποιότητα υπηρεσιών που δεν μπορούν να προσφέρουν και ακόμη και καταλήγουν να πωλούν τα δεδομένα σας σε άλλους πελάτες τρίτων. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν πέσετε θύμα σε αυτό, θα ήταν καλύτερα να έχετε από πρώτο χέρι πληροφορίες σχετικά με το είδος των παρόχων που πρέπει να λάβετε υπόψη. Για να σας βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε μια λίστα αξιόπιστων υπηρεσιών που είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε το FaceTime στα ΗΑΕ ή στο εξωτερικό.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια από τις πιο τρομερές λύσεις όσον αφορά την online προστασία. Η υπηρεσία εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, από όπου έχει διοίκηση σε περισσότερους από 2000 διακομιστές στο δίκτυό της. Η υπηρεσία βασίζεται σε κρυπτογράφηση AES 256 bit για την ασφάλεια δεδομένων χρήστη και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής κρατά επίσης τις πληροφορίες χρήστη μακριά από τις αρχές. Μέσα στο μεγάλο δίκτυο διακομιστών της, η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από συγκαλυμμένους διακομιστές με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εάν βασίζονται σε χώρες με μεγάλη λογοκρισία όπως τα ΗΑΕ.

Το ExpressVPN επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και διασφαλίζει ότι οι χρήστες του απολαμβάνουν μια απεριόριστη σύνδεση. Η υπηρεσία προσφέρει πρωτόκολλα VPN όπως OpenVPN, PPTP, SSTP και IKEv2 για να διαλέξουν οι χρήστες και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνωστό ως split tunneling που επιτρέπει τον διαχωρισμό της κρυπτογραφημένης και της κρυπτογραφημένης κίνησης.

Η ExpressVPN έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα για βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, μέσω κοινωνικών μέσων, email ή ακόμα και ζωντανών μηνυμάτων. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που διαθέτει το ExpressVPN. Για την πλήρη ανάλυση, βρείτε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την Αναθεώρηση ExpressVPN.

2. IPVanish

Το IPVanish καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στη λίστα μας χάρη στην ευρεία εμπειρία και την αξιόπιστη εξυπηρέτησή του. Ο δημοφιλής πάροχος VPN έχει άθροισμα περισσότερων από 1500 διακομιστών. Αυτό το τοποθετεί πάνω από πολλούς άλλους παρόχους που τείνουν να προσλαμβάνουν τους διακομιστές τους. Το IPVanish χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση AES στρατιωτικού βαθμού 256-bit για να διατηρεί τους συνδρομητές του ασφαλείς. Τους επιτρέπει επίσης να έχουν έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις ταυτόχρονα.

Το IPVanish δεν θέτει όρια στον αριθμό των φορών που οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν διακομιστές. Το δίκτυο διαθέτει συλλογικά έως και 40.000 IPS και υποστηρίζει επίσης πλήρως τους χρήστες που επιθυμούν να torrent στην υπηρεσία τους. Για αυτό, επιτρέπουν απεριόριστες μεταφορές αρχείων peer to peer, καθώς και πλήρη ανωνυμία.

Το IPVanish έχει μια ευρεία φήμη ως ένας από τους ταχύτερους διακομιστές στον κλάδο. Αυτό τους καθιστά ακόμη και την προτιμώμενη επιλογή για τους διαδικτυακούς παίκτες, δεδομένου ότι το παιχνίδι τους δεν καθυστερεί ποτέ. Οι βιντεοκλήσεις και οι μαζικές λήψεις είναι επίσης αποτελεσματικές χάρη στις υψηλές ταχύτητες του διακομιστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε το IPVanish Review.

3. NordVPN

Το τρίτο στη λίστα μας είναι το NordVPN. ένας διάσημος πάροχος με πολλά να προσφέρει όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των υπηρεσιών. Το NordVPN διαθέτει περισσότερους από 4000 διακομιστές στο δίκτυό του, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Ο πάροχος χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση AES στρατιωτικού βαθμού 256 bit και δυνατότητα κρυπτογράφησης διπλού VPN για καλό μέτρο.

Η μεγάλη κλίμακα των διακομιστών επιτρέπει επίσης στον πάροχο να ειδικεύεται και να τους βελτιώνει για συγκεκριμένες λειτουργίες. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διακομιστών βελτιστοποιημένων για διαδικτυακά παιχνίδια, torrenting, μαζικές λήψεις ή ακόμα και συνομιλία μέσω βίντεο.

Το NordVPN προσφέρει στους χρήστες του την ευκαιρία να συνδέσουν ταυτόχρονα έως και 6 συσκευές σε έναν λογαριασμό. Και οι 6 συσκευές έχουν πρόσβαση στις δικές τους αποκλειστικές IP, καθώς και αυξημένη ανωνυμία χάρη στη συμβατότητα του NordVPN με το πρόγραμμα περιήγησης Tor. Ο πάροχος προσφέρει επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή, με εκδόσεις που μπορούν να εκτελούνται σε συσκευές με Windows, iOS, Linux ή Android.

Πρόσθετο λογισμικό που συνοδεύεται από συνδρομή περιλαμβάνει το CyberSec που διατηρεί τους χρήστες μακριά από ανεπιθύμητες διαφημίσεις ή κακόβουλα προγράμματα, καθώς και το SmartPlay το οποίο είναι ιδανικό για πρόσβαση σε ιστότοπους με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου. Για να μάθετε περισσότερα για το NordVPN, ρίξτε μια ματιά στην πιο έντονη αναθεώρηση NordVPN.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για το FaceTime

Δεν είναι πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες βιντεοκλήσεων ικανές να ταιριάζουν με το επίπεδο υπηρεσίας που παρέχεται από το FaceTime. Επομένως, είναι κατανοητό ότι πολλοί χρήστες θα ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της χρήσης ενός VPN.