Καλύτερο VPN για Fox Sports Go

Όχι πολλοί θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, πόσο μάλλον να τις παρακολουθήσουν και η γεωγραφική τοποθεσία έχει να κάνει με αυτό. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων δεν έχουν πρόσβαση σε αθλητικά κανάλια συνεχούς ροής όπως το Fox Sports Go λόγω της τοποθεσίας τους. Το Fox Sports Go περιορίζεται σε Αμερικανούς που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αμερικανοί ομογενείς σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό ή η Γαλλία δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το Fox Sports Go, εκτός εάν χρησιμοποιούν εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Μην χάσετε ποτέ το Major League Baseball ή το Super Bowl ή οποιοδήποτε από τα σημαντικότερα γεγονότα MLB, NHL, NBA, UFC όταν τα VPN μπορούν να κάνουν κάτι γι ‘αυτό.


Καλύτερο VPN για Fox Sports Go

Καλύτερο VPN για Fox Sports Go

Καλύτερο VPN για Fox Sports Go – Περίληψη

Προτού αναλύσουμε λεπτομερώς τι κάνει μερικά VPN καλύτερα από άλλα όταν πρόκειται για τον αποκλεισμό αθλητικών καναλιών, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN μας για το Fox Sports GO:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Το Fox Sports Go Geoblocked Outside USA

“Καλώς ήλθατε στη διεθνή πρόσβαση FOX Sports GO!” είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Fox Sports Go εκτός των ΗΠΑ. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να αντιμετωπίζετε ως διεθνή χρήστη; Τι γίνεται αν θέλετε τα προνόμια ενός Αμερικανού τοπικού και πολίτη; Τι γίνεται αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανές εκδηλώσεις και προγράμματα κατ ‘απαίτηση χωρίς να χρειαστεί να διευθετήσετε αυτά που διατίθενται για διεθνείς χρήστες; Στη συνέχεια, μην εγκατασταθείτε, ακολουθήστε το ευρύτερο φάσμα προγραμμάτων μόλις ρυθμίσετε το VPN σας. Έτσι, το VPN που επιλέγετε αλλάζει τη διεύθυνση IP σας σε αμερικανική. Η κατοχή μιας αμερικανικής διεύθυνσης IP σημαίνει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ και έχουμε αναφέρει προηγουμένως ότι το Fox Sports Go είναι διαθέσιμο μόνο για πολίτες των ΗΠΑ. Παρ’το τώρα? Τώρα θα χρειαστείτε ακόμα μια αμερικανική καλωδιακή συνδρομή για να συνδεθείτε στο Fox Sports Go. Ένα VPN σας βοηθάει να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι, ενώ η πληρωμή λογαριασμών εξαρτάται από εσάς.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Fox Sports Go με ένα VPN?

Το VPN κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα ξέρει τι θέλετε. Κανείς δεν θα μπορεί να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Δεν θα χρεωθείτε ούτε θα διωχθείτε ούτε κάτι τέτοιο, η χρήση ενός VPN είναι απολύτως ασφαλής. Με αυτό, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια μόνο στις ΗΠΑ, όπως το NBC Sports, το ESPN, το Hulu, το HBO Go και το American Netflix. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα VPN:

 1. Επιλέξτε ένα VPN (μεταβείτε στο ExpressVPN).
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN από τον πάροχο VPN σε υπολογιστή, Mac, iPhone, iPad ή συσκευή Android.
 3. Συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Fox Sports Go.
 4. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά παιχνίδια, για παράδειγμα το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου κι αν βρίσκεστε.

Καλύτερο VPN για Fox Sports

Με τους πολυάριθμους παρόχους υπηρεσιών VPN που διατίθενται στην αγορά, σας προσφέρουμε μια λίστα με τα καλύτερα VPN. Φροντίστε να τα δείτε στον παρακάτω πίνακα.

ExpressVPN

ExpressVPN προσφέρει φανταστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν κανέναν websurfer. Είναι λίγο ακριβό, αλλά λάβετε υπόψη ότι πληρώνετε για κορυφαίες προσφορές. Με περισσότερους από 450 διακομιστές σε 56 χώρες, οι γεωγραφικοί περιορισμοί δεν αποτελούν πρόβλημα. Μπορείτε να κάνετε streaming ό, τι υπάρχει στο Fox Sports Go χωρίς να ανησυχείτε για το εύρος ζώνης ή την ταχύτητα. 

BulletVPN

BulletVPN παρέχει ένα δίκτυο διακομιστών σε όλα τα μέρη του πλανήτη και προσπαθεί να παρέχει στους χρήστες του την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Αυτό το VPN αφορά την ασφάλεια και την ταχύτητα. Επιπλέον, σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια και δίκτυα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. 

NordVPN

NordVPN είναι σίγουρα ο πιο δημοφιλής πάροχος VPN. Αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό απόλυτης ασφάλειας, προσοχής στο απόρρητο και 24/7 υποστήριξη πελατών. Προτείνει επίσης εξειδικευμένους διακομιστές που ταιριάζουν στις ανάγκες των χρηστών. Επιπλέον, η ύπαρξη διακομιστών σε 62 χώρες σημαίνει ότι το NordVPN προσφέρει εξαιρετικούς ρυθμούς ταχύτητας για ροή υλικού με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου.

CyberGhost

CyberGhost προσφέρει εξαιρετικά πακέτα σε προσιτές τιμές. Για όσους ανησυχούν για την ασφάλεια, το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 bit, το οποίο εγγυάται ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να παραβιαστούν ή να κλαπούν. Δεν υπάρχει πλέον λογοκρισμένο ή γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, επειδή η σύνδεση σε έναν από τους ασφαλείς διακομιστές του CyberGhost σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Fox Sports χρησιμοποιώντας το Smart DNS?

Δύο μέθοδοι απεμπλοκής είναι καλύτερες από μία. Σε περίπτωση αποτυχίας του ενός, μπορείτε πάντα να στραφείτε στο άλλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Έξυπνο DNS για πρόσβαση σε γεωγραφικά αποκλεισμένα κανάλια όπως το Fox Sports Go από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Πριν προχωρήσετε, θα θέλατε να μάθετε ότι η Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac, iPhone, iPad και Android είναι όλα συμβατά με το Smart DNS. Εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής:

 1. Πρέπει να ρυθμίσετε το Smart DNS χειροκίνητα στη συσκευή ροής σας.
 2. Ο τύπος της υπηρεσίας διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που χρησιμοποιείτε καθορίζει εάν υποστηρίζει πραγματικά την απεμπλοκή ενός συγκεκριμένου καναλιού σε μια συγκεκριμένη συσκευή ροής.
 3. Σε αντίθεση με το VPN, η διεύθυνση IP σας δεν αλλάζει όταν χρησιμοποιείτε έξυπνο DNS.
 4. Το Smart DNS πέφτει θύματα παραβίασης DNS και διαφανών διακομιστών μεσολάβησης.
 5. Το Unlocator είναι μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που υποστηρίζει τον αποκλεισμό του Fox Sports Go.
 6. Μπορείτε να εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή Smart DNS και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τα σεμινάρια για να διαμορφώσετε το Unlocator DNS στις συσκευές ή το δρομολογητή σας.

Μη εντοπιστής προσφέρει μια έξυπνη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης DNS που σας επιτρέπει να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς και περιορισμούς στο παγκόσμιο περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Παρόλο που το Unlocator δεν προσφέρει άλλα πρωτόκολλα όπως τα κορυφαία VPN (ExpressVPN και NordVPN), αυτά ξεμπλοκάρουν με επιτυχία σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο.

VPN και έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS

Το Fox Sports Go και πολλά άλλα κανάλια στις ΗΠΑ απέχουν μόνο μια ρύθμιση VPN ή μια διαμόρφωση διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS. Φέρτε όλο τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση και τη διασκέδαση από τις ΗΠΑ μέχρι την άνεση του σπιτιού σας όπου κι αν είναι! Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, παρακολουθήστε ό, τι και αν θέλετε, τη στιγμή που θα εγγραφείτε στο A VPN.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map