Καλύτερο VPN για FrostWire

Ακόμη και με τις πολλές συνομιλίες που διεξάγονται σχετικά με τη νομιμότητα της κοινοποίησης αρχείων και των πολιτικών πνευματικών δικαιωμάτων που παραβιάζει, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να συνεχίζουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ από τις χιλιάδες αρχεία που μεταφορτώνονται κάθε ημέρα. Αυτό φαίνεται να είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για τους περισσότερους ανθρώπους να πάρουν τα χέρια τους στο είδος του περιεχομένου που θέλουν και με το μεγαλύτερο μέρος να παρέχεται δωρεάν, είναι πολύ δύσκολο να δούμε γιατί δεν θα.


Καλύτερο VPN για FrostWire

Καλύτερο VPN για FrostWire

Τι είναι το FrostWire?

Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την κοινή χρήση αρχείων ή το torrent, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ένα torrent μπορεί να περιγραφεί ως ένας ειδικός σύνδεσμος που οδηγεί το λογισμικό torrent στην πηγή όπου γίνεται κοινή χρήση ενός συγκεκριμένου αρχείου ή ομάδας αρχείων, ώστε να μπορείτε να το κατεβάσετε. Σκεφτείτε το ως έναν τρόπο για να ξεκινήσετε την επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και της πηγής, που ακολουθείται από τη μεταφορά των αρχείων που θέλετε να λάβετε.

Το FrostWire είναι ένας από τους πολλούς πελάτες BitTorrent που βασίζονται τόσο στο δίκτυο BitTorrent όσο και στις πηγές cloud για αναζήτηση & κατεβάστε αρχεία στη συσκευή σας. Όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση στο FrostWire, η εφαρμογή συνομιλεί με μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών ιστότοπων και μηχανών για να σας προσφέρει πηγές που σχετίζονται περισσότερο με το είδος των πληροφοριών που θα μπορούσατε να αναζητήσετε. Μόλις βρείτε ό, τι θα μπορούσατε να αναζητήσετε, θα ληφθεί στη συσκευή σας από διάφορους άλλους χρήστες που έχουν το ακριβές αρχείο που ψάχνετε. Αυτό γίνεται σε μικρά κομμάτια, με τις πηγές σας να φέρουν την ένδειξη “peers” ή “seeders”. Ομότιμοι είναι χρήστες που έχουν μόνο μέρος του αρχείου και seeders που έχουν ολόκληρο το αρχείο. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των χρηστών στους οποίους είστε συνδεδεμένοι, τόσο πιο γρήγορα θα πραγματοποιηθεί η λήψη σας.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN με FrostWire

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το torrenting παρέχει πρόσβαση σε ένα τόσο ευρύ φάσμα περιεχομένου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιο από αυτά μπορεί στην πραγματικότητα να διανέμεται παράνομα. Αυτό αποτελεί πρόκληση για τους περισσότερους χρήστες, δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζουν καν τους νόμους που παραβιάζουν όταν κάνουν torrent αρχεία που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Σε ορισμένες χώρες, το torrenting απαγορεύεται ακόμη και μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική δικαστική υπόθεση για όποιον βρεθεί ότι παραβιάζει τον περιορισμό. Εάν ταξιδεύετε σε μια τέτοια χώρα και έχετε ήδη συνηθίσει να χτυπάτε το περιεχόμενο όποτε χρειάζεστε κάτι, μπορεί να βρεθείτε σε λίγο δίλημμα. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να μην κάνετε torrent είτε να αναζητήσετε μια λύση που θα εμποδίζει τους ISP να εντοπίζουν και να αποκλείουν τις δραστηριότητές σας.

Αν κοιτάξετε τριγύρω, πιθανότατα θα ανακαλύψετε ότι πολλές υπηρεσίες δεν είναι τόσο ικανές να διασφαλίσουν τη σύνδεσή σας και να αποκρύψετε την επισκεψιμότητά σας όσο ένα VPN. Συντομευμένη για Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, μια υπηρεσία VPN διασφαλίζει ότι είστε σε θέση να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε εάν κάποιος μπορεί να κατασκοπεύει τη δραστηριότητά σας. Η σύνδεσή σας κρυπτογραφείται και η διεύθυνση IP σας είναι κρυφή, καθιστώντας έτσι δύσκολο για οποιονδήποτε να προσδιορίσει από πού ακριβώς θα μπορούσατε να περιηγηθείτε. Με τη λήψη τέτοιων μέτρων, θα πρέπει να είστε σε θέση να torrent χωρίς εμπόδια στο δρόμο σας, ή τυχόν εμπόδια που επηρεάζουν αυτό που μπορείτε ή δεν μπορείτε torrent.

Τα καλύτερα VPN για FrostWire

Επίσης, καθώς επιλέγετε με ποιον πάροχο VPN θέλετε να πάτε, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η επιλεγμένη υπηρεσία σας έχει πλήρη υποστήριξη για torrenting, καθώς υπάρχουν αρκετοί πάροχοι που δεν μπορούν πραγματικά να συνεργαστούν με την υπηρεσία. Για να διασφαλίσετε ότι η σύγκριση γίνεται μεταξύ παρόχων που παρέχουν πραγματικά πλήρη υποστήριξη για την υπηρεσία, ακολουθεί η λίστα των υπηρεσιών VPN που προτείνουμε ως τα καλύτερα VPN για το FrostWire.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN ξεκινά τη λίστα μας ως ένας από τους λίγους παρόχους που είναι αρκετά αξιόπιστοι για να προστατεύσουν την περιήγησή σας και επίσης να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνετε ανώνυμοι καθώς κάνετε torrent. Η υπηρεσία εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και έχει περίπου 2000 διακομιστές στο πεδίο εφαρμογής της. Η κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256 bit είναι αρκετή για να διασφαλίσει ότι η επισκεψιμότητά σας παραμένει εντελώς ανιχνεύσιμη ακόμη και από τον ISP σας και αυτό σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν μορφές επιτάχυνσης που ενδέχεται να εφαρμοστούν στη σύνδεσή σας.

Το ExpressVPN προσφέρει στους χρήστες του την επιλογή να έχουν έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και επιμένει ότι οι χρήστες τους βασίζονται στο OpenVPN ως πρωτόκολλο επιλογής. Εάν είστε πιο εξοικειωμένοι με αυτό που θέλετε από τη σύνδεσή σας, τότε υπάρχουν PPTP, SSTP και L2TP / IPSec για να διαλέξετε. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης μια σειρά από διακομιστές stealth στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε εάν η χώρα στην οποία βρίσκεστε δεν υποστηρίζει τη χρήση VPN, καθώς και υποστήριξη για split tunneling όπου θα επιλέξετε να επιλέξετε ακριβώς τι θα κρυπτογραφήσετε και τι όχι . Μια συνδρομή ExpressVPN σας παρέχει επίσης πρόσβαση στους κρυπτογραφημένους διακομιστές DNS μηδενικής γνώσης, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε για την απόκρυψη της τοποθεσίας σας. Εάν όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα για την υπηρεσία μεταβαίνοντας στην Αναθεώρηση ExpressVPN.

2. IPVanish

Ως πάροχος που δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1999, το IPVanish έχει δημιουργήσει σίγουρα μια ισχυρή λίστα χαρακτηριστικών που το καθιστά μεταξύ των καλύτερων επιλογών που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε προστασία στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία υποστηρίζει πλήρως το torrenting, και αυτό γίνεται πολύ σαφές στον ιστότοπό του. Το IPVanish τυχαία συγκαταλέγεται μεταξύ των λίγων υπηρεσιών που κατέχουν πλήρως τους διακομιστές τους και αυτό τους δίνει τον πλήρη έλεγχο σε ό, τι συμβαίνει στο δίκτυό τους.

Η υπηρεσία επιτρέπει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, και αυτό τις τοποθετεί σταθερά πάνω από όλους τους άλλους ανταγωνιστές της. Η υπηρεσία παρέχει μια εντελώς ασφαλή και στεγανή υπηρεσία χάρη στην τυπική κρυπτογράφηση AES 256 bit και προσφέρει επίσης μια επιλογή διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 Web για χρήστες που θέλουν προστασία αλλά δεν θα ήθελαν να κατεβάσουν τον πελάτη VPN. Το IPVanish είναι επίσης πολύ γνωστό για την ταχύτητα των διακομιστών τους, και αυτό είναι υπέροχο νέο, ειδικά για όσους σκοπεύουν να παίξουν διαδικτυακά παιχνίδια ή να παρακολουθούν πολλά βίντεο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IPVanish, ρίξτε μια ματιά στην καλοσχεδιασμένη κριτική IPVanish.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι το αγαπημένο μεταξύ εκείνων που αναζητούν μια ποικιλία εργαλείων για την κρυπτογράφηση της σύνδεσής τους. Η υπηρεσία παρέχει στους πελάτες ένα τόσο ευρύ φάσμα περιεχομένου και διασφαλίζει ότι η σύνδεσή τους παραμένει προστατευμένη μέσω κρυπτογράφησης AES 256 bit. Η υπηρεσία βασίζεται στον Παναμά και, ως εκ τούτου, είναι σε θέση να προσφέρουν μια αξιόπιστη πολιτική μηδενικής καταγραφής. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να συνδέσουν έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα και να επιλέξουν ανάμεσα σε OpenVPN, PPTP, SSTP και L2TP / IPSec ως πιθανά πρωτόκολλα VPN.

Με έως και 4000 διακομιστές στο δίκτυό του, ένας συνδρομητής NordVPN είναι βέβαιος ότι θα έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων σε διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το πού θα μπορούσαν να βασίζονται. Το NordVPN υποστηρίζει επίσης το Onion μέσω VPN και αυτό βοηθά τους χρήστες να παραμένουν εντελώς ανώνυμοι όποτε είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Οι συνδρομητές θα απολαύσουν επίσης το λογισμικό τους στο Cybersec, το οποίο διατηρεί τυχόν διαφημίσεις ή κακόβουλα προγράμματα από αυτούς. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα SmartPlay που διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν τη διεύθυνση IP τους για να επιλύσουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Για να δείτε πώς άλλο μπορεί να σας ωφελήσει το NordVPN, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την κριτική μας για το NordVPN.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για FrostWire

Αν πρόκειται να κατεβάσετε torrents μέσω του FrostWire, τότε το Express VPN, το IPVanish και το NordVPN είναι από τα καλύτερα στοιχήματά σας για μια υπηρεσία VPN που υποστηρίζει torrenting και είναι εγγυημένο ότι θα σας προστατεύσει και ανώνυμους.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map