Το καλύτερο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών του Διαδικτύου μπορεί να χρειαστεί πάρα πολύ ένα VPN για να βελτιώσει την διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών. Όσον αφορά την ευελιξία, το Chrome προσφέρει πολλά. Ωστόσο, δεν ελέγχει τους περιορισμούς που επιβάλλονται στον ιστότοπο στον οποίο επιχειρεί να αποκτήσει πρόσβαση ή στο επίπεδο ασφάλειας στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Chrome πρέπει να χρησιμοποιηθεί με ένα VPN. Ως το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο, το Chrome πρέπει να διασφαλίζει την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Περιηγηθείτε στον παγκόσμιο ιστό με το Chrome χρησιμοποιώντας ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά. Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα πιθανών πρόσθετων για το Chrome είναι οι επεκτάσεις από παρόχους VPN, εδώ είναι οι καλύτερες για το Chrome.


Καλύτερο VPN για Chrome – Συνοπτικά

Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα VPN που χρησιμοποιούνται με το Google Chrome:

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN 
 3. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο 
 4. SaferVPN 

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Google Chrome

Το απόρρητο και η ασφάλεια είναι συνήθως αυτό που επιλέγουν οι χρήστες του Διαδικτύου όταν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Ωστόσο, με το VPN που εμπλέκεται, η ασφάλεια και το απόρρητο αποτελούν τις λιγότερες ανησυχίες σας. Χρησιμοποιώντας ένα VPN για το Chrome, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό ανώνυμα και με ασφάλεια. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ISP ή τρίτους που παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τους γεωγραφικούς περιορισμούς, επειδή ένα VPN είναι κάτι περισσότερο από ικανό να τους παρακάμψει.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Chrome χρησιμοποιώντας ένα VPN

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα κερδίζουν όλο και περισσότερο δημοτικότητα. Είναι λογισμικό πολλαπλών χρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας και της διατήρησης της ασφάλειας. Από εταιρείες που θέλουν να διατηρήσουν τη λειτουργικότητα με τους υπαλλήλους τους από το σπίτι έως τους χρήστες του Διαδικτύου που θέλουν να παρακάμψουν τους περιορισμούς γεωγραφικού αποκλεισμού, ένα VPN μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας. Όλα τα δεδομένα και η κυκλοφορία σας κρυπτογραφούνται σε αυτήν τη σήραγγα και ανακατευθύνονται μέσω του διακομιστή που επιλέξατε. Ένα VPN συνδέει τη συσκευή σας σε έναν από τους διακομιστές της. Λειτουργεί ως σήραγγα, ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε δεδομένα με ασφάλεια και ανώνυμα στο Διαδίκτυο σαν να είστε συνδεδεμένοι απευθείας σε ιδιωτικό δίκτυο. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το πρόγραμμα περιήγησης:

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN όπως το ExpressVPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone ή iPad. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome του ExpressVPN.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN από μέσα.
 4. Τέλος, περιηγηθείτε ελεύθερα και ανώνυμα στον Ιστό.

Το καλύτερο VPN για το Google Chrome

Εάν βρίσκεστε στην αγορά αναζητώντας ένα αξιόπιστο και ασφαλές VPN που θα διατηρεί ασφαλείς τις περιόδους σύνδεσης Chrome, η λίστα που κάναμε για εσάς παρακάτω θα έχει σίγουρα την απάντηση σε αυτό που ψάχνετε. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα VPN για το πρόγραμμα περιήγησης:

ExpressVPN

Ένας από τους καλύτερους πάροχους υπηρεσιών VPN premium στην αγορά είναι ExpressVPN. Αυτός ο παροχέας υποστηρίζει OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP, περιλαμβάνει απεριόριστη ταχύτητα και εύρος ζώνης. Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε 94 χώρες και επιτρέπει έως και τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις. Παρέχει με συνέπεια στο μπροστινό μέρος του λογισμικού και η επέκταση του Chrome δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ExpressVPN είναι ένας πάροχος πλήρους δυνατότητας που προσφέρει πρόληψη διαρροών DNS και διακόπτη kill και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ExpressVPN χωρίς να έχετε εγκαταστήσει τη σωστή εφαρμογή για υπολογιστές ExpressVPN. Αυτός ο πάροχος ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Περισσότερα για αυτόν τον πάροχο σε αυτό Αναθεώρηση ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN είναι τα πιο ασφαλή διαθέσιμα VPN. Αυτός ο παροχέας διαθέτει διπλή δυνατότητα VPN, που σημαίνει ότι κρυπτογραφεί τα δεδομένα των χρηστών δύο φορές. Το NordVPN δεν προσφέρει δωρεάν επέκταση Chrome, επομένως θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό με τον πάροχο. Μερικά από τα πλεονεκτήματα εδώ περιλαμβάνουν τη δυνατότητα CyberSec της εταιρείας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει διαφημίσεις και να σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους με κακόβουλο λογισμικό, κάνοντας την περιήγησή σας λίγο πιο ασφαλή. Επιπλέον, η επέκταση είναι επίσης ελαφριά και φιλική προς το χρήστη. Το NordVPN διαθέτει πάνω από 4.850 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ακριβώς όπως το ExpressVPN, ακολουθεί την πολιτική απορρήτου «χωρίς αρχεία καταγραφής». Ο πάροχος υπηρεσιών προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών, αλλά είναι κρυμμένη στον ιστότοπο και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Διαβάστε το πλήρες κριτική για το NordVPN εδώ.

ΠΙΑ

ΠΙΑ έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στην αγορά ως ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN. Η επέκταση του Chrome δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλο που η επέκτασή της είναι περισσότερο ένας διακομιστής μεσολάβησης, η εστίασή της είναι στο απόρρητο του προγράμματος περιήγησής σας. Δεν θα χρειαστεί καν να εκτελείται ο υπολογιστής-πελάτης της PIA. Επίσης, η επέκταση είναι απόλυτα ικανή να λειτουργεί ξεχωριστά. Το PIA είναι ένα από τα πιο προσιτά VPN εκεί έξω. Διαθέτει πάνω από 3.200 διακομιστές και ακολουθεί μια πραγματική πολιτική μηδενικής καταγραφής. Ωστόσο, δεν είναι ο καλύτερος πάροχος όσον αφορά την κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου. Με το PIA, λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει αυτό ανασκόπηση.

Καλύτερο VPN για Chrome

Για να προστατεύσετε το απόρρητό σας κατά την περιήγηση στον ιστό και για να παρακάμψετε τη λογοκρισία ή τους γεωγραφικούς περιορισμούς, θα χρειαστείτε ένα VPN. Απαιτούνται ισχυρές κρυπτογραφίες για τη διατήρηση της ασφάλειας κατά την περιήγηση στο Chrome. Τα επίπεδα απόδοσης είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το Chrome για πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής περιορισμένης γεωγραφικής θέσης. Για αυτούς τους προφανείς λόγους, απαιτείται ένα VPN για το Chrome και σας παρέχουμε τα καλύτερα. Ποιο πιστεύετε ότι θα λειτουργούσε καλύτερα με αυτό το πρόγραμμα περιήγησης; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map