Το καλύτερο VPN στο Google Play Store

Ξεκίνησε το 2012, το Google Play Store παρέχει στους χρήστες Android μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, ταινιών, μουσικής, βιβλίων καθώς και εφαρμογών που σας επιτρέπουν να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε στην κινητή συσκευή σας. Από το 2017, το κατάστημα έχει φιλοξενήσει πάνω από 2,7 εκατομμύρια εφαρμογές και ήταν η πηγή περισσότερων από 82 δισεκατομμυρίων λήψεων εφαρμογών. Οι εφαρμογές που βρίσκονται στο κατάστημα είναι ως επί το πλείστον δωρεάν και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που συνέβαλαν στο υψηλό επίπεδο επισκεψιμότητας που λαμβάνει. Για τους πληρωμένους, η Google διευκολύνει ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς μέσω του λογαριασμού τους στο Πορτοφόλι Google. Αυτός είναι ένας εικονικός λογαριασμός που μπορείτε να δημιουργήσετε αποθηκεύοντας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας με την υπηρεσία.


Καλύτερο VPN Google Play

Το καλύτερο VPN στο Google Play Store

Διαφορετική περιοχή του Google Play, διαφορετικές εφαρμογές

Τώρα, ένα άλλο πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πραγματικά για το κατάστημα είναι ότι προσφέρεται σε διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς ανάλογα με η τοποθεσία σου. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του καναδικού Google Play Store δεν είναι ίδιες με αυτές που διατίθενται στις ΗΠΑ. Η διαφορά δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές δεν είναι καν ορατές από άλλες περιοχές. Εάν είστε συχνός ταξιδιώτης, ίσως τείνετε να παρατηρήσετε ότι ορισμένες από τις εφαρμογές που έχετε ήδη κατεβάσει έχουν περιορισμένη χρηστικότητα ανάλογα με το πού βρίσκεστε ακριβώς. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο ενός αγαπημένου παιχνιδιού που παίζετε ή ότι η νέα αυτόματη ενημέρωση της αγαπημένης σας εφαρμογής άλλαξε τα πάντα σε διαφορετική γλώσσα. Αυτά είναι όλα τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της ευκολίας με την οποία το Google Play μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία σας.

Το καλύτερο 10 Google Play VPN

Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές VPN για Android που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε από το Google Play Store. Πόσος χρόνος εγκατάστασης της εφαρμογής και πόσο καλά κατατάχθηκε σε παρόμοιες εφαρμογές είναι και οι δύο παράγοντες που ελήφθησαν υπόψη.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 9. PureVPN
 10. Ιδιωτικό VPN

Χρήση ενός VPN για το Google Play Store

Η χρήση ενός VPN στο smartphone ή το tablet σας Android σάς επιτρέπει να παίζετε με την εικονική τοποθεσία της συσκευής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε περιοχές του Google Play Store και να κατεβάσετε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε, ακόμα κι αν δεν είναι διαθέσιμη στο τοπικό σας Google Play Store. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο διευκολύνει αυτήν τη διαδικασία επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε σε απομακρυσμένους διακομιστές, οι οποίοι στη συνέχεια αλλάζουν την IP σας για να αντικατοπτρίζουν τη θέση των διακομιστών αντί για τη δική σας. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε τις διάφορες τοπικές βιβλιοθήκες που λειτουργεί το Play Store και να επιλέξετε να λαμβάνετε εφαρμογές, μουσική ή περιεχόμενο που δεν θα βρείτε συνήθως στην περιφερειακή βιβλιοθήκη του Play Store..

Η εγγραφή με μια υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε εντελώς όλα τα προσωπικά σας στοιχεία από το να ανακαλυφθούν από κάποιο τυχαίο άτομο στο Διαδίκτυο. Η διατήρηση λεπτομερειών όπως το όνομά σας, η τοποθεσία και η διεύθυνση σας είναι ιδιωτικές είναι σημαντικές, διότι αυτοί είναι οι δείκτες που χρησιμοποιούν οι χάκερ και οι ανεπιθύμητοι για να σας εντοπίσουν και να κλέψουν πληροφορίες από εσάς. Η χρήση ενός VPN σάς δίνει επίσης την εμπιστοσύνη να μεταφέρετε χρήματα στο Διαδίκτυο μέσω διαδικτυακής τραπεζικής, ή ακόμη και να ψωνίζετε στο διαδίκτυο και να πληρώνετε με ασφάλεια τα προϊόντα σας.

Αναζήτηση για το το καλύτερο VPN για το Google Play Store μπορεί να είναι μια πολύ τρομακτική εργασία, ειδικά εάν δεν είστε καν σίγουροι για το τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πράγματα όπως το πού βρίσκεται η καλύτερη βιβλιοθήκη του Play Store, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN που διαθέτει την πλειονότητα των διακομιστών εκεί. Από όσα έχουμε δει, οι περισσότερες από τις καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες που μπορείτε να λάβετε από το Play Store φαίνεται να προέρχονται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Λοιπόν, θα ήταν καλύτερο να αποκτήσετε μια υπηρεσία με μεγάλο αριθμό διακομιστών.

Δωρεάν VPN του Google Play?

Φυσικά, πολλοί αναγνώστες μας θα προτιμούσαν να χρησιμοποιούν έναν δωρεάν πάροχο υπηρεσιών VPN στις συσκευές τους Android. Τίποτα δεν κερδίζει ένα δωρεάν προϊόν, έτσι; Λοιπόν, η αλήθεια δεν είναι τόσο απλή. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η συντριπτική πλειονότητα των δωρεάν VPN στο Google Play Store είναι φουσκωμένο με κακόβουλο λογισμικό και χρησιμοποιούνται από προγραμματιστές για να εξαγάγουν τα προσωπικά σας δεδομένα πριν τα πουλήσουν στον υψηλότερο πλειοδότη. Έχοντας αυτό υπόψη, δεν υπάρχει δωρεάν VPN που μπορούμε να προτείνουμε με ασφάλεια για χρήση σε Android.

Το καλύτερο VPN για το Google Play Store

Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια ποιοτική απόφαση, έχουμε ελέγξει μερικούς προμηθευτές VPN υψηλής ποιότητας που είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να διευκολύνουν μια καλή σύνδεση. Αυτά τα VPN έχουν δοκιμαστεί αυστηρά και είναι απολύτως ασφαλή στη χρήση. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας παρακάτω:

1. ExpressVPN

ExpressVPN καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα των καλύτερων VPN του Google Play. Αυτό οφείλεται κυρίως στη φήμη που έχει χτίσει λόγω της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών στην κατηγορία. Αυτός ο πάροχος διαθέτει μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που είναι πάντα στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, καθιστώντας την την καλύτερη υπηρεσία για να ασχοληθείτε ειδικά εάν εξοικειωθείτε με το VPN. Με μια προσφορά περίπου 2000 καλά διανεμημένων διακομιστών, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όποια ξένη διαδικτυακή υπηρεσία επιθυμούν. Το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρεται είναι επίσης πιο πάνω, χάρη στην κρυπτογράφηση 256 bit AES που βασίζεται στο OpenVPN. Με το ExpressVPN, οι πελάτες υπόσχονται ότι οι πληροφορίες τους παραμένουν ανώνυμες ακόμη και στην ίδια την υπηρεσία χάρη στην αξιόπιστη πολιτική μηδενικής καταγραφής. Θα μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις στη συσκευή τους και με μια εφαρμογή VPN που είναι διαθέσιμη σε πολλές εκδόσεις, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για ζητήματα συμβατότητας εάν η συσκευή τους βασίζεται σε Windows, iOS, Linux ή Android πλατφόρμα. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα επιβράβευσης όπου όλοι οι χρήστες που παραπέμπουν την υπηρεσία σε φίλους που μπορούν να εγγραφούν προσφέρονται δωρεάν μήνας χρήσης της υπηρεσίας. Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία, υπάρχει μια ολοκληρωμένη κριτική ExpressVPN που είχαμε προετοιμάσει για να σας τροφοδοτήσουμε με όλες τις σωστές πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε.

2. NordVPN

Ως ένας από τους λίγους παρόχους που προσφέρουν μια υπηρεσία διπλής κρυπτογράφησης, NordVPN θα πρέπει σίγουρα να είναι μεταξύ των παρόχων με τους οποίους πρέπει να εξετάσετε σοβαρά την εγγραφή σας. Η υπηρεσία διπλού VPN σας επιτρέπει να μεταδίδετε τα δεδομένα σας μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν, διπλασιάζοντας έτσι το ποσό ασφάλειας που απολαμβάνετε ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αυτό είναι δυνατό χάρη στη συλλογή περισσότερων από 4000 διακομιστών, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα που θα βρείτε ποτέ με οποιονδήποτε πάροχο. Το NordVPN επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να αποφασίζουν σε ποιους διακομιστές θα ήθελαν να συνδεθούν με βάση ό, τι είναι στο διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές που είναι βελτιστοποιημένοι για συγκεκριμένες εργασίες, όπως διαδικτυακά παιχνίδια, torrenting, ροή HD και μεγάλες λήψεις αρχείων. Το NordVPN έχει επίσης μια πολύ γενναιόδωρη προσφορά σε χρήστες που θα ήθελαν να συνδέσουν πολλές συσκευές στην υπηρεσία τους, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Πάνω από όλα αυτά, η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα CyberSec που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε όλες τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα, διατηρώντας έτσι την εμπειρία περιήγησής σας χωρίς διακοπές. Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής κριτική NordVPN που ίσως θέλετε να δείτε για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία.

3. IPVanish

IPVanish κάνει την τελευταία καταχώριση στη λίστα μας, με την εντυπωσιακή κάλυψη διακομιστών περίπου 1500 διακομιστών που είναι κατανεμημένα ομοιόμορφα σε όλο τον κόσμο. Αυτό που κάνει το IPVanish να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του είναι το γεγονός ότι η υπηρεσία κατέχει όλους τους διακομιστές της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να συνεργαστεί με άλλα τρίτα μέρη για να επιλύσει οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει καθώς χρησιμοποιείτε τους υπηρεσία. Το IPVanish είναι επίσης γνωστό για την ταχύτητα με την οποία λειτουργούν οι διακομιστές τους και θεωρείται επίσης ο καλύτερος πάροχος για όσους θέλουν να παίξουν διαδικτυακά παιχνίδια, καθώς η υπηρεσία τους είναι λιγότερο πιθανό να “κολλήσει”. Το IPVanish είναι επίσης πολύ γνωστό για την εύκολη ενσωμάτωσή του με το Kodi, και αυτό το καθιστά τον ιδανικό πάροχο για να συνεργαστείτε εάν τυχαίνει να αναζητάτε μια υπηρεσία που θα σας παρέχει πρόσβαση σε όλα τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi. Με την ικανότητα να υποστηρίζει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, το IPVanish είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους για να εγγραφείτε εάν θέλετε να ασφαλίσετε την επιχείρησή σας ή μια μεγάλη ομάδα χρηστών του Διαδικτύου. Για να μάθετε ακόμη περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η υπηρεσία για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην αναλυτική μας αναθεώρηση IPVanish.

Συμπέρασμα για το καλύτερο VPN για το Google Play Store

Τα VPN που εξετάσαμε σε αυτές τις κριτικές επικεντρώνονται στο να διασφαλιστεί ότι διατηρείται η ασφάλειά σας και δεδομένου ότι όλοι έχουν σημαντική κάλυψη δικτύου, είναι όλα κατάλληλα για να διασφαλίσουν ότι έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη του Google Play Store θέλετε θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη από.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map