Καλύτερο VPN για H1Z1

Ετοιμαστείτε να εισέλθετε σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο που έχει μολυνθεί από ζόμπι και κατακλύζεται από επιζώντες από το ξέσπασμα του ιού H1Z1. Το παιχνίδι που κατεβάστηκε από 1,5 εκατομμύρια παίκτες κατά τις πρώτες 24 ώρες του τράβηξε την προσοχή 3 ακόμη εκατομμυρίων χρηστών, προσθέτοντας συνολικά 4,5 εκατομμύρια παίκτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του. Όχι πολύ άθλια για ένα παιχνίδι με επαναλαμβανόμενο θέμα θανάτωσης / επιβίωσης ζόμπι. Τρέχει στον ισχυρό εντυπωσιακό κινητήρα Forgelight και αναπαράγει την πραγματική ζωή σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού. Το H1Z1 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι πολλών παικτών Battle Royale που αναμένεται να δημιουργήσει πολλή φήμη στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Για να συμβεί αυτό, κάθε παίκτης πρέπει να παίξει. Για όσους δεν έχουν H1Z1 ή θέλουν ταχύτερες ταχύτητες παιχνιδιού ή μεγαλύτερη ομάδα παικτών, η εγγραφή σε εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να παίξει σε υπολογιστή ή PS4 θεωρείται η τέλεια λύση.


Καλύτερο VPN για H1Z1

Καλύτερο VPN για H1Z1

Μειώστε την καθυστέρηση H1Z1 με ένα VPN

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter του H1Z1 έγραψε στο Twitter «[PS4 Open Beta] ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και στα 4,5 εκατομμύρια από εσάς που έχετε εγγραφεί από το Open Beta, έχουμε ρίξει το Blue Barbed Hellfire 4-6 απευθείας στο απόθεμά σας! ”  Το παιχνίδι υποβλήθηκε σε ενημερώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων καθιστώντας το πιο ευχάριστο. Ως παίκτης, τίποτα δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το να είσαι επίθεση και μετά να συνδεθείς πριν ο χαρακτήρας μπορεί να κάνει την πρώτη κίνηση. Είναι τόσο τραύμα ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που ξεκινά κάθε παίκτη. Μια λύση σε αυτό μπορεί να είναι λίγο σκληρή στο πορτοφόλι. Μπορείτε να αλλάξετε τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου με αυξημένο εύρος ζώνης για να τερματίσετε την επιβράδυνση ή τη μειωμένη ανταπόκριση στο παιχνίδι. Μια άλλη επιλογή θα ήταν η εγγραφή για ένα VPN.

Γιατί θα χρειαστείτε ένα VPN για H1Z1?

Ένα VPN σάς παρέχει μια νέα διεύθυνση IP όταν συνδεθείτε με έναν διακομιστή διαφορετικής χώρας όπου το H1Z1 είναι διαθέσιμο (δηλαδή εάν αντιμετωπίζετε περιορισμούς γεωγραφικής περιοχής). Η συγκεκριμένη αλλαγή στο IP ανωνυμοποιεί την ταυτότητά σας και σας παρέχει πρόσβαση στο H1Z1. Αυτό γίνεται με ασφάλεια καθώς τα δεδομένα σας ανακατευθύνονται σε ιδιωτικό δίκτυο χρησιμοποιώντας ισχυρές κρυπτογραφήσεις. Η κατοχή ενός VPN σας δίνει επίσης την ευκαιρία να ελέγχετε την ταχύτητα μεταβαίνοντας στους πολλούς διακομιστές που προσφέρονται από το VPN που έχετε επιλέξει και έχετε επιλέξει τον πιο γρήγορο.  

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ VPN για H1Z1

Εδώ στο VPN.guru, γνωρίζουμε ότι η επιλογή μεταξύ υπηρεσιών VPN είναι μια δύσκολη κλήση. Πολλοί από αυτούς παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και παρουσιάζουν εξαιρετικές προσφορές, ωστόσο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή. Ακολουθεί μια περιγραφή των VPN που δοκιμάσαμε και πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα για το H1Z1.

EXPRESSVPN – Το προσωπικό μας αγαπημένο

ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας ως οι ισχυρότερες και πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN όσον αφορά τις ποιοτικές υπηρεσίες και τη συνολική απόδοση. Οι χρήστες τους δεν θα χρειαστεί ποτέ να δοκιμάσουν ξανά ένα παιχνίδι με επιβράδυνση. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν όλη την ημέρα, χάρη στο απεριόριστο εύρος ζώνης και τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες του ExpressVPN.

NORDVPN

NordVPN προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές που μεταφέρουν ολόκληρη την εμπειρία παιχνιδιού σε νέο επίπεδο. Μέσω της βελτιστοποίησης μερικών ρυθμίσεων, οι καθυστερήσεις δεν είναι ανιχνεύσιμες με το NordVPN. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών έχει την πλάτη σας, κυριολεκτικά! Η διπλή κρυπτογράφηση του NordVPN παίζει ρόλο στην παροχή στον παίκτη της ασφάλειας που απαιτείται για τη μετάδοση κίνησης.

VYPRVPN

Το χαρακτηριστικό Χαμαιλέοντας είναι VyprVPN’s ισχυρότερο σημείο πώλησης. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών είναι ιδανικός για πρόσβαση σε περιεχόμενο που βρίσκεται σε υψηλούς περιορισμούς. Με το VyprVPn, είστε απόλυτα προστατευμένοι και δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική εισβολή. Παρόλο που η πολιτική καταγραφής του μπορεί να κάνει κάποιους παίκτες παύση, το VyprVPN παραμένει μία από τις καλύτερες επιδόσεις.

Πώς να αλλάξετε διακομιστή H1Z1 με VPN?

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αλλάξετε τον διακομιστή H1Z1 στον οποίο είστε συνδεδεμένοι με τη βοήθεια ενός VPN. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα σε περίπτωση που η διεύθυνση IP σας είναι αποκλεισμένη:

1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN (προτείνουμε το ExpressVPN).

 1.  Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του VPN στο δρομολογητή σας σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε είτε PS4 είτε PC.
 2.  Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό VPN που δημιουργήσατε νωρίτερα.
 3.  Συνδεθείτε σε έναν από τους πολλούς διακομιστές VPN που προσφέρονται.
 4.  Τέλος, ήρθε η ώρα να σκοτώσετε μερικά ζόμπι.

Παίξτε H1Z1 με ένα VPN

Το παιχνίδι HIZ1 φαίνεται πολλά υποσχόμενο, και ο αριθμός των παικτών που έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής σε σύντομο χρονικό διάστημα μαρτυρεί τις δυνατότητές του. Κανένα ποσό βελτιστοποίησης δεν μπορεί να σας βοηθήσει εάν το σύστημά σας δεν ανταποκρίνεται στην εργασία. Ξεχάστε την αναβάθμιση υλικού και αλλάξτε τον ISP σας, η εγγραφή σε ένα VPN είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή για όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Αποκτήστε ένα VPN για να παραμείνετε στο παιχνίδι.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map