Καλύτερο VPN για αναθεώρηση HBO GO – 2020

Τι είναι το καλύτερο HBO GO VPN το 2020; HBO GO είναι ένα διαδικτυακό κανάλι ροής που προσφέρει βίντεο κατ ‘απαίτηση μόνο στις ΗΠΑ. HBO παραστάσεις όπως το Game of Thrones, το Silicon Valley και το Sopranos είναι όλα geo-αποκλεισμένο. Για χρήστες που θα το ήθελαν παρακολουθήστε το HBO GO εκτός των ΗΠΑ, είναι δυνατόν να παράκαμψη αυτών των γεωγραφικών περιορισμών και αποκτήστε πρόσβαση σε HBO GO ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Αυτό συμβαίνει μέσω της χρήσης του ένα VPN. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το το καλύτερο VPN για το HBO Go.


Καλύτερο VPN HBO GO

Καλύτερο VPN HBO GO

Καλύτερο VPN για HBO Go – Περιεχόμενο

 • Περίληψη
 • Σφάλμα τοποθεσίας HBO Go
 • VPN για κατάργηση αποκλεισμού του HBO Go
 • Λίστα καλύτερων VPN
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
 • Έξυπνη εναλλακτική λύση διακομιστή μεσολάβησης DNS
 • Καλύτερο VPN HBO Go

Περίληψη

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των καλύτερων VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το HBO Go.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark

Σφάλμα τοποθεσίας HBO Go

Εάν προσπαθήσετε παρακολουθήστε το HBO να πηγαίνει έξω από τις ΗΠΑ, θα λάβετε το ακόλουθο γεωγραφικό σφάλμα. “Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο HBO GO, πρέπει να διαμένετε εντός των πενήντα πολιτειών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.” Προς την παράκαμψη αυτού του περιφερειακού περιορισμού, χρησιμοποίησε ένα Υπηρεσία VPN που υποστηρίζει πραγματικά κατάργηση αποκλεισμού αμερικανικών καναλιών όπως HBO GO, Netflix, HBO Now, Showtime και Amazon Prime στο εξωτερικό.

VPN για κατάργηση αποκλεισμού του HBO Go

Κατά την επιλογή ενός VPN, φθηνότερα δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν VPN στο Διαδίκτυο που υπόσχονται πολλές δυνατότητες κατά τη λήψη, αλλά σπάνια ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του πελάτη. Πρέπει να ξέρω, αφού έχω πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές με δωρεάν και πληρωμένους παρόχους. Σε όλες τις δοκιμές μου, ExpressVPN αποδείχθηκε ότι είναι καλύτερο HBO GO VPN. Να γιατί.

 • Η υποστήριξη πελατών 24/7 διασφαλίζει ότι έχετε εγγυημένη πρόσβαση στη βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος
 • Εύκολο στη χρήση λογισμικό είναι διαθέσιμο για συσκευές που λειτουργούν Windows, iOS, Linux, και Android.
 • Με ExpressVPN, όλα σας η κυκλοφορία είναι κρυπτογραφημένη. Περιηγηθείτε ιδιωτικά στον Ιστό χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για παρακολούθηση.
 • Παίρνετε επίσης ξεμπλοκάρετε το American Netflix με ExpressVPN.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ExpressVPN λειτουργεί πραγματικά με το HBO GO ή το HBO Now. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αμερικάνικους διακομιστές VPN του ExpressVPN για να παρακολουθήστε HBO GO στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, ή αλλού στο εξωτερικό. Εκτός από ExpressVPN, Εδώ είναι άλλοι καλοί πάροχοι VPN που μπορεί να σκεφτείτε κατάργηση αποκλεισμού HBO GO εκτός ΗΠΑ.

Λίστα για καλύτερα VPN

Το HBO Go είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις ταινίες να παρακολουθούν όλες τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, εάν τυχαίνει να ταξιδεύουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, η πρόσβαση στο HBO Go μπορεί να είναι πρόβλημα. Όμως, με έναν κατάλληλο και αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών VPN που μπορεί να διορθωθεί. Δεν μπορούν όλα τα VPN να προσφέρουν αυτό που καυχιέται. Πολλοί αποτυγχάνουν να καταργήσουν τον αποκλεισμό υπηρεσιών ροής τόσο μεγάλου όσο το HBO Go και για αυτόν τον λόγο, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε το καλύτερο από τα καλύτερα.

ExpressVPN

ExpressVPN λειτουργεί ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σε πολλές τοποθεσίες μόνο στις ΗΠΑ και σε 94 χώρες παγκοσμίως. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών. Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες και η ασφάλεια είναι μυστική. Η εταιρεία δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής των online δραστηριοτήτων σας ή της διεύθυνσης IP. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7, οπότε εάν το HBO έχει αποκλείσει έναν διακομιστή, μπορείτε να λάβετε βοήθεια επί τόπου. Όχι μόνο το ExpressVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει το HBO Go, αλλά λειτουργεί επίσης με το Netflix των ΗΠΑ, το Hulu, το BBC iPlayer και το Amazon Prime Video. Διαβάστε την πλήρη κριτική ExpressVPN εδώ.

NordVPN

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις τελευταίες εκπομπές στο HBO Go, όπου κι αν πάτε, NordVPN σε έχει καλύψει. Μπορείτε να κάνετε ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας ή απλώς να ελέγξετε τον ιστότοπο της εταιρείας για να μάθετε ποιοι διακομιστές λειτουργούν καλύτερα για μια συγκεκριμένη υπηρεσία ροής. Τρέχει πάνω από 700 διακομιστές μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το NordVPN είναι επίσης ικανό να ξεμπλοκάρει μεταξύ άλλων το Netflix, το Hulu και το BBC iPlayer. Αυτός ο πάροχος εκτελεί μια πραγματική πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού. Διαβάστε το πλήρες ανασκόπηση εδώ.

BulletVPN

BulletVPN παρέχει ένα δίκτυο διακομιστών σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Αυτό είναι ένα VPN που αφορά την ασφάλεια και την ταχύτητα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πρωτόκολλα κρυπτογράφησης βιομηχανικού προτύπου για να διασφαλίσει τη διατήρηση της ασφάλειας και του απορρήτου των χρηστών. Η ταχύτητα είναι απαραίτητη. Το BulletVPN διασφαλίζει ότι οι διακομιστές δεν είναι υπερφορτωμένοι και χρησιμοποιούν γραμμές μεταφοράς υψηλής ποιότητας για να παρέχουν τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες. Με το BulletVPN, μπορείτε να έχετε ασφαλή πρόσβαση σε οποιαδήποτε παγκόσμια γεωγραφική τοποθεσία με τις πιο γρήγορες ταχύτητες. Διαβάστε περισσότερα για την κριτική BulletVPN εδώ.

Surfshark

Surfshark είναι μια ασφαλής, ιδιωτική υπηρεσία για όσους θέλουν να κάνουν streaming, torrent ή οτιδήποτε άλλο. Παρόλο που το Surfshark είναι ένας νέος πάροχος στην αγορά, δημιουργεί φήμη. Από εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής έως κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, αυτός ο πάροχος θα μπορούσε πραγματικά να αποδειχθεί αρκετά ανταγωνιστικός. Προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Επιπλέον, λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια. Επιπλέον, το Surfshark είναι καταπληκτικό στο ξεμπλοκάρισμα δημοφιλών ιστότοπων ροής όπως το Netflix, το Hulu και το BBC iPlayer. Διαβάστε περισσότερα για Surfshark σε αυτήν την κριτική.

Έξυπνη εναλλακτική λύση διακομιστή μεσολάβησης DNS

ΕΝΑ Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS επιτρέπει στους χρήστες να παράκαμψη γεω-μπλοκ και ροή καναλιών που δεν είναι διαθέσιμα σε ορισμένες περιοχές. Εκτελεί την ίδια λειτουργία με ένα VPN, αλλά με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο:

 • Σε αντίθεση με το VPN, το Smart DNS δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP σας.
 • Με το Έξυπνο DNS, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας θα εξακολουθεί να μπορεί εύκολα να παρακολουθεί τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή η επισκεψιμότητά σας δεν είναι κρυπτογραφημένη.
 • Το έξυπνο DNS είναι συμβατό με όλες τις συσκευές ροής. Θα μπορείτε παρακολουθήστε HBO GO σε Android, Apple TV, PS3 / PS4, iPhone, iPad, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox και Chromecast.
 • Ο έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS δεν θα λειτουργήσει για εσάς εάν ισχύει ο ISP σας Διαφανείς πληρεξούσιοι ή Παραβίαση DNS.

Εάν το Smart DNS ακούγεται σαν τη σωστή επιλογή για εσάς, χρησιμοποιήστε το Μη εντοπιστής προς την παρακολουθήστε το HBO GO στο εξωτερικό. Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος των 7 ημερών σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς χωρίς κίνδυνο για μια εβδομάδα.

Καλύτερο VPN HBO Go

Για να αποφύγετε τυχόν περιστατικά όπου καταλήγετε να λαμβάνετε μια υπηρεσία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει είτε πολιτική επιστροφής χρημάτων είτε δωρεάν περίοδος δοκιμής από τον πάροχο υπηρεσιών με τον οποίο θέλετε να εγγραφείτε. Αυτό ισχύει και για τα δύο ExpressVPN και Μη εντοπιστής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες για ξεμπλοκάρετε το HBO GO εκτός των ΗΠΑ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map