Καλύτερο VPN για ροή σε HD ή 4K UHD

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για ροή; Η ροή σε υψηλή ευκρίνεια ήταν από καιρό προνόμιο μόνο σε εκείνους που μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα υψηλότερα πακέτα ευρυζωνικών επικοινωνιών πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες. Τώρα, ωστόσο, όποιος ασχολείται με έναν αξιόπιστο πάροχο ISP είναι σε θέση να ανεβάσει το πακέτο του σε μια ευρυζωνική υπηρεσία χωρίς να προκαλέσει τόσο μεγάλο τσακίσμα στην τσέπη τους. Καθώς η πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας συνεχίζει να μειώνει το κόστος, αυτό καθιστά ευκολότερο για την πλειοψηφία να αποφύγει το είδος των προβλημάτων που σχετίζονται με μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Παρά αυτές τις εξελίξεις, η ροή στο High Definition προσελκύει υψηλό κίνδυνο απορρήτου, παρόμοια με τις περισσότερες άλλες εντατικές δραστηριότητες ευρείας ζώνης που είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε στο διαδίκτυο. Είναι δυνατό να προστατευτείτε από αυτούς τους κινδύνους, αλλά μόνο εάν μπορείτε να προσδιορίσετε έναν αξιόλογο πάροχο VPN για να εγγραφείτε.


Καλύτερο VPN για ροή σε HD ή 4K UHD

Καλύτερο VPN για ροή σε HD ή 4K UHD

Ξεπεράστε το ISP Throttling μέσω ενός αξιόπιστου VPN

Εκτός από τον κίνδυνο για το απόρρητό σας, η σύνδεσή σας ενδέχεται επίσης να επηρεαστεί από τον ISP σας, σε μια προσπάθεια περιορισμού της κατανάλωσης εύρους ζώνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα βίντεό σας να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν ή ακόμα και να τα κατεβάσετε, είτε κάνετε streaming από το YouTube, τα Instant βίντεο Amazon ή το Netflix.

Μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε και ένα από τα στοιχεία που το επιτρέπει να είναι η κρυπτογράφηση. Εάν η συνδρομή σας VPN είναι ενεργή, ο ISP σας δεν θα μπορεί να διακρίνει μεταξύ της επισκεψιμότητάς σας και της κίνησης των άλλων χρηστών του, καθιστώντας δύσκολη την εμφάνισή του σαν να κάνετε ροή βίντεο HD, αποτρέποντας έτσι κάθε μορφή περιορισμού το τέλος τους.

Εάν για κάποιο λόγο ο ISP σας εξακολουθεί να είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει το είδος της κυκλοφορίας που διέρχεται από τη συσκευή σας, τότε έχουμε ορισμένες συμβουλές που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε και να αποφύγετε το ίδιο:

  1. Μια ιδανική λύση, αν και λίγο πιο τεχνική, θα ήταν να συμπεριλάβουμε ένα άλλο επίπεδο κρυπτογράφησης. Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορα στο Linux, αν και θα χρειαζόταν λίγο περισσότερο χρόνο για τη δημιουργία μιας σήραγγας SSH στα Windows.
  2. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να αλλάξετε θύρες, για παράδειγμα, είτε στη θύρα TCP 80 είτε στη θύρα TCP 443. Αυτές οι θύρες συχνά δεν παρακολουθούνται, οπότε αυτό θα ήταν υπέροχο να αποτρέψετε οποιαδήποτε μορφή περιορισμού.
  3. Εάν δεν είστε πολύ σίγουροι για το SSH, τότε ίσως μια σήραγγα SSL θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη επιλογή. Τα δύο δεν είναι τόσο διαφορετικά, αλλά οι σήραγγες SSL προσφέρονται ευκολότερα από έναν αριθμό παρόχων VPN όπως το NordVPN. Εάν δεν περιλαμβάνεται στο δικό σας, τότε θα μπορούσατε επίσης να κατεβάσετε το λογισμικό του Stunk και να προχωρήσετε από εκεί.

Τι να κάνετε για να ενισχύσετε την ταχύτητα αποθήκευσης

Εάν κατά πάσα πιθανότητα, το γκάζι ISP δεν είναι η ακριβής αιτία της μειωμένης ταχύτητας της σύνδεσής σας, υπάρχουν ακόμη μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε τα πράγματα:

  1. Δεν είναι ασυνήθιστο να ανακαλύπτετε ότι η συσκευή σας δεν διαθέτει υποστήριξη για προβολή Υψηλής Ευκρίνειας και αυτό είναι πιθανό το πρόβλημα εάν η συσκευή σας τυχαίνει να τραυλίζει αντί για buffer κάθε φορά που μεταδίδετε τέτοιες μορφές βίντεο. Ίσως θελήσετε να παίξετε την ίδια μορφή στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας εάν πρέπει πραγματικά να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο.
  2. Υπάρχουν μερικά πρωτόκολλα VPN που θεωρούνται πιο προηγμένα από άλλα, και οι εξελίξεις τους συμβάλλουν στη μείωση του περιθωρίου ταχύτητας που μειώνεται λόγω της χρήσης ενός VPN. Θα διαπιστώσετε ότι η προεπιλογή για τους περισσότερους παρόχους είναι το OpenVPN, αλλά αν είστε εντάξει με συμβιβασμό λίγο του απορρήτου σας για καλύτερες ταχύτητες, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το PPTP ή το L2TP / IPSec ως πρωτόκολλα που προτιμάτε.
  3. Ένα άλλο ζήτημα που μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα θα μπορούσε να είναι μια αναξιόπιστη ασύρματη σύνδεση. Εάν η ισχύς του σήματος σας συνεχίζει να αλλάζει, τότε η ταχύτητά σας μπορεί επίσης να συνεχίσει να κυμαίνεται. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε αυτό θα ήταν να συνδέσετε απευθείας σε έναν δρομολογητή ή, εάν είναι δυνατόν, να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση ethernet. Αυτά τα δύο ήταν γνωστό ότι είναι πολύ πιο σταθερά από τις ασύρματες συνδέσεις.
  4. Παρόλο που πρόκειται για μια τελευταία επιλογή, η αλλαγή του παρόχου VPN ενδέχεται να λύσει το πρόβλημά σας. Οι αργές ταχύτητές σας με τον τρέχοντα πάροχο ενδέχεται να οφείλονται στο ότι οι διακομιστές τους δεν βρίσκονται τόσο κοντά στην τοποθεσία σας. Ένα δίκτυο VPN με στενότερο διακομιστή ενδέχεται να οδηγήσει σε αυξημένες ταχύτητες.

Καλύτερο VPN για ροή

Τώρα που καλύψαμε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε καλύτερη ταχύτητα ροής, ας ρίξουμε μια ματιά στο είδος των υπηρεσιών VPN που θα πρέπει να μπορείτε να βασιστείτε για να μην διατηρήσετε την ταχύτητά σας χαμηλή:

1. ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

ExpressVPN είναι ένας πάροχος που έχει μερικούς από τους πιο καλά κατανεμημένους διακομιστές μεταξύ όλων των παικτών στην αγορά VPN. Το ExpressVPN έχει περισσότερους από 1.500 διακομιστές σε περίπου 94 χώρες. Η κάλυψη είναι αρκετά αξιόπιστη και οι ταχύτητες είναι πράγματι αρκετά καλές για ροή περιεχομένου εξαιρετικά HD. Θα μπορείτε επίσης να μετρήσετε την ταχύτητα του διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι και να αποφασίσετε εάν θα αλλάξετε ή όχι. Τα θέματα κρυπτογράφησης ικανοποιούνται επίσης, με τους χρήστες να απολαμβάνουν κρυπτογράφηση AES 256-bit. Υπάρχει επίσης μια πολιτική μηδενικής καταγραφής, η προστασία διαρροών DNS και ένας διακόπτης θανάτωσης στο Διαδίκτυο για να διατηρείται ασφαλής η σύνδεση.

2. NordVPN

NordVPN είναι αρκετά δημοφιλές στους χρήστες του Διαδικτύου ειδικά λόγω της ικανότητάς του να χειρίζεται έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσετε την προβολή HD σε tablet, κινητό, φορητό υπολογιστή, έξυπνη τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή θα μπορούσατε να έχετε, εφόσον υποστηρίζουν τέτοιες μορφές. Οι χρήστες του NordVPN μπορούν να συνδεθούν σε περισσότερους από 2.000 διακομιστές που διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με μια σεβαστή πολιτική μηδενικής καταγραφής, οι χρήστες του NordVPN δεν πρέπει να ανησυχούν για το απόρρητό τους. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης αποκλειστικούς διακομιστές που επιτρέπουν διπλή κρυπτογράφηση, βελτιωμένες ταχύτητες λήψης P2P και πρόσβαση στο American Netflix.

3. IPVanish

Με ένα μέτριο δίκτυο διακομιστών 850+ διακομιστών σε περισσότερες από 60 χώρες, IPVanish είναι σε καλή κατάσταση για να εξασφαλίσει γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης για τους χρήστες που θέλουν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε ροή βίντεο HD στο διαδίκτυο. Έχουν επίσης περίπου 40.000 διευθύνσεις IP για να διαλέξουν οι χρήστες και μια προηγμένη κρυπτογράφηση AES 256-bit για να διατηρούν όλους τους χρήστες ασφαλείς από χάκερ και spammers. Θα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την πολιτική μηδενικής καταγραφής και την απρόσκοπτη υποστήριξη λήψης torrent. Προστασία διαρροής DNS και αυτοματοποιημένος διακόπτης θανάτωσης για να τερματίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, σε περίπτωση που το VPN σας αποτύχει ως βασικό.

4. VyprVPN

Εύκολα ένας από τους πιο καινοτόμους παρόχους στη λίστα μας, VyprVPN λαμβάνει πολλά μέτρα για την ενίσχυση του διαδικτυακού απορρήτου, της ασφάλειας και της ανωνυμίας σας. Το γεγονός ότι κατέχουν πλήρως όλο το υλικό τους τα καθιστά ακόμη πιο αξιόπιστα. Οι χρήστες επωφελούνται από μια μοναδική γκάμα δυνατοτήτων όπως το Chameleon, το οποίο λειτουργεί γύρω από μορφές επιθεώρησης πακέτων σε βάθος, που αναπτύσσονται συχνά από κυβερνήσεις και ISP. Το δίκτυο διακομιστών τους είναι επίσης μέτριο, σε περίπου 700 σε περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες. Η κρυπτογράφηση είναι κορυφαία, με τους χρήστες να εργάζονται κάτω από κρυπτογράφηση δεδομένων AES 256-bit.

5. PureVPN

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό έχουμε PureVPN, μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας διαδικτύου, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε λειτουργίες που δεν είναι πιθανό να βρείτε από άλλους παρόχους. Μερικά περιλαμβάνουν επιλογές φιλτραρίσματος ιστού, σαρωτές προστασίας από ιούς, προστασία από κακόβουλα προγράμματα, λειτουργίες anti-phishing και ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Η κρυπτογράφηση 256-bit διατίθεται στάνταρ σε όλους τους εξαιρετικά γρήγορους 750 διακομιστές τους, διασκορπισμένους σε περισσότερες από 141 χώρες. Η εφαρμογή PureVPN διαθέτει εκδόσεις κατάλληλες για τις διάφορες δημοφιλείς πλατφόρμες και η πολιτική μηδενικής καταγραφής ακολουθείται αυστηρά από την υπηρεσία VPN.

Καλύτερο VPN για ροή – Κατώτατη γραμμή

Εάν αναλάβετε δράση σε μερικούς από τους δείκτες που έχουμε προσφέρει σε αυτήν την κριτική, πράγματα όπως η προσωρινή αποθήκευση και η διακοπή της ροής θα είναι παρελθόν. Τώρα που γνωρίζετε ότι ο ISP σας είναι πολύ ικανός να επιβραδύνει την ταχύτητά σας αφού διεισδύσει στο απόρρητό σας, δεν υπάρχει καλύτερος λόγος να εγγραφείτε με μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Κάτι τέτοιο θα βελτιώσει σημαντικά τις ταχύτητες ροής σας και θα κρατήσει τη δραστηριότητα και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυμμένα από όποιον θέλει να παρακολουθήσει τη σύνδεσή σας. Μείνετε ασφαλείς, αποκτήστε ένα αξιόπιστο VPN.