Καλύτερο VPN για Hisense Smart TV

Όταν βρίσκεστε στην αγορά μιας νέας τηλεόρασης, είναι πολύ πιθανό ότι θα συναντήσετε μάρκες που δεν έχετε ξανακούσει. Η Hisense είναι μία από αυτές τις μάρκες. Η κινεζική εταιρεία είναι κρατική και έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη των επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια με ψυγεία, πλυντήρια και ηλεκτρονικά είδη. Η Hisense Smart TV ήταν ένα από τα προϊόντα που έπληξαν την αγορά σε μεγάλο βαθμό. Βασικά, τα πάνελ που χρησιμοποιούνται στις τηλεοράσεις τους είναι αξιοπρεπή. Προσφέρουν ωραίες ευκρινείς εικόνες, αξιοπρεπή επίπεδα μαύρου και ισορροπία χρώματος. Αν και μπορεί να μην είναι το κέντρο της έλξης γύρω από το σπίτι, με τα χρήματα που εξοικονομήσατε, θα ήσασταν ικανοποιημένοι με το περιεχόμενο 4K.


Καλύτερο VPN για Hisense Smart TV

Καλύτερο VPN για Hisense Smart TV

Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι η νέα τάση

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας προσφέρουν όλη την ψυχαγωγία που μπορείτε να ζητήσετε σε ένα μέρος. Εάν δεν εξυπηρετεί αυτήν τη λειτουργία τότε, ξανασκεφτείτε την ευφυΐα της τηλεόρασής σας. Για ψυχαγωγία, θα χρειαστείτε όλες τις υπηρεσίες ροής στην τηλεόρασή σας Hisense, η οποία με τη σειρά της θα χρειαστεί ένα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό. Αυτό συμβαίνει εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μια χώρα όπου αυτές οι υπηρεσίες ροής είναι αποκλεισμένες. Το ερώτημα που τίθεται είναι πώς εγκαθιστούμε ένα VPN στην τηλεόραση Hisense και ποιο είναι το καλύτερο; Λοιπόν, το γεγονός ότι το λειτουργικό σύστημα VIDAA της Hisense δεν είναι συμβατό με VPN, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους τρόπους αντιμετώπισης που σας παρουσιάσαμε παρακάτω.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις Hisense είναι συμβατές με VPN?

Η απάντηση είναι όχι. Το Hisense Smart TV δεν είναι συμβατό με το VPN, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας σε αυτό. Υπάρχει όμως ένας τρόπος για αυτό, και περιλαμβάνει έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS. Ένα Έξυπνο DNS είναι ένα άλλο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τους περιφερειακούς περιορισμούς και να καταργήσετε τον αποκλεισμό καναλιών ροής από όλο τον κόσμο. Σε αντίθεση με ένα VPN, ένα έξυπνο DNS δεν κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας ούτε αντικαθιστά τη διεύθυνση IP σας. Η μη κρυπτογράφηση των δεδομένων σας μπορεί να διασφαλίσει γρηγορότερες ταχύτητες αλλά χαμηλότερη ασφάλεια μειώνει. Εάν βρίσκεστε στο περιθώριο για τον πάροχο στον οποίο πρέπει να εγγραφείτε, σας συνιστούμε να επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN που προσφέρει μια επιλογή Smart DNS. Με αυτό, θα έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Εάν σας άρεσε αυτή η επιλογή, ίσως θέλετε να δείτε ExpressVPN. Μπορείτε επίσης να σώσετε τον κόπο σας και να εγγραφείτε σε έναν παροχέα υπηρεσιών διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS όπως Μη εντοπιστής.

Πώς να εγκαταστήσετε το Smart DNS στην Hisense Smart TV – Εναλλακτική λύση VPN

Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το Smart DNS στη Hisense Smart TV.

 1. Αρχικά, κάντε κλικ στο κουμπί «Ρυθμίσεις» στο τηλεχειριστήριο Hisense.
 2. Μεταβείτε στο «Δίκτυο» και επιλέξτε WiFi ή Ethernet ανάλογα με τον τύπο σύνδεσης δικτύου που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Σύνθετες ρυθμίσεις” -> ‘Προσαρμόζω’.
 4. Τώρα επιλέξτε “Ρυθμίσεις IP”.
 5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο «DNS» και εισαγάγετε τη διεύθυνση διακομιστή DNS που σας έχει παράσχει το VPN ή η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS.
 6. Τέλος, κάντε κλικ στο «ΟΚ.

Πώς να αλλάξετε την περιοχή ή τη χώρα της έξυπνης τηλεόρασης Hisense?

Είναι σημαντικό να αλλάξετε την τηλεοπτική περιοχή του Hisense, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε όλα τα είδη εφαρμογών από όλο τον κόσμο. Λάβετε υπόψη ότι η τηλεόρασή σας Hisense ενδέχεται να είναι κλειδωμένη στην περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε τη θέση του μόνο σε μια επιλεγμένη λίστα χωρών. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή Smart TV της Hisense:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.
 2. Προχωρήστε στο “Σύστημα”.
 3. Τώρα επιλέξτε “Τοποθεσία”.
 4. Επιλέξτε τη χώρα στην οποία θέλετε να αλλάξετε την περιοχή της τηλεόρασης Hisense και τελειώσατε.

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα VPN στο Hisense Smart TV μέσω δρομολογητή

Έτσι επιλέξατε ένα VPN. Υποθέστε ότι είστε χρήστης του Διαδικτύου με ασφάλεια. Αυτό μας φέρνει στην πρώτη λύση και περιλαμβάνει έναν δρομολογητή. Ένας δρομολογητής συμβατός με VPN. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη σύνδεση VPN στο δρομολογητή σας, έτσι ώστε όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν το δρομολογητή, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης Hisense να μοιράζονται τη σύνδεση VPN. Δείτε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συμβατούς δρομολογητές VPN. Λάβετε υπόψη ότι η εγκατάσταση ενός VPN σε έναν δρομολογητή απαιτεί κάποια τεχνογνωσία, κάτι που δεν το καθιστά την ευκολότερη μέθοδο για όλους. Τα οφέλη, ωστόσο, είναι πολλά!

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα VPN στην Hisense Smart TV μέσω της κοινής χρήσης σύνδεσης δικτύου

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στην τηλεόρασή σας Hisense είναι να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN στον υπολογιστή σας Windows / Mac και αργότερα να μοιραστείτε τη σύνδεση Διαδικτύου αυτού του υπολογιστή με την Hisense Smart TV. Με αυτόν τον τρόπο, η τηλεόρασή σας Hisense θα λάβει από υπολογιστή ή σύνδεση VPN από υπολογιστή Mac. Αυτή η μέθοδος δεν είναι ούτε μια βόλτα στο πάρκο, αλλά είναι διαχειρίσιμη και χρησιμεύει ως εύλογη λύση για όποιον αναζητά τρόπους για να εγκαταστήσει ένα VPN στην τηλεόρασή του Hisense.

Καλύτερο VPN για τηλεόραση Hisense – 3 επιλογές

Εάν αναζητάτε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN για χρήση με την τηλεόρασή σας Hisense, είναι καλύτερα να προσφέρουν μια λειτουργία Smart DNS. Ένα έξυπνο DNS μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στην Hisense Smart TV χωρίς καμία τεχνική επιπλοκή. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες ροής στην τηλεόρασή σας Hisense.

Τα δύο μόνο VPN που προσφέρουν μια έξυπνη επιλογή DNS είναι ExpressVPN και BulletVPN. Και οι δύο είναι αξιόπιστοι πάροχοι υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους επιστροφή χρημάτων 30 ημερών προτού προβούν σε δεσμεύσεις. Τώρα, εάν δεν είχατε λιγότερη συνείδηση ​​για την ασφάλειά σας και δεν έχετε καμία υπομονή για τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε προχωρήστε Μη εντοπιστής. Πρόκειται για έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS που προσφέρει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Είναι μια υπηρεσία για την οποία μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς πιστωτική κάρτα.

Καλύτερο VPN για το Hisense TV-Final σκέψεις

Η εγκατάσταση ενός VPN στην Hisense Smart TV είναι εύκολη, αλλά όχι αδύνατη. Εάν θέλετε την εύκολη διέξοδο, απλώς ακολουθήστε την επιλογή Smart DNS. Η τηλεόραση Hisense είναι ένας εξαιρετικός τρόπος όπου μπορείτε να έχετε τα πάντα με λίγα κλικ από το τηλεχειριστήριο. Απλώς σκεφτείτε όλες τις εκπομπές και τις ταινίες που μπορείτε να λάβετε σε μία τοποθεσία χάρη στο VPN σας. Με την τεχνολογία αιχμής του VPN, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό ιδιωτικά και να μεταδώσετε βίντεο από το Amazon Prime ή το Hulu Plus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map