Καλύτερο VPN για κριτική Hulu 2020

Τι είναι το καλύτερο VPN για χρήση για να κατάργηση αποκλεισμού Hulu εκτός ΗΠΑ? Με τον τεράστιο αριθμό παρόχων VPN εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να το βρείτε κορυφή VPN για παρακολούθηση Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, ή κάπου αλλού το εξωτερικο. Για να σας σώσω το πρόβλημα και την απογοήτευση, έχω δοκιμάσει διάφορες υπηρεσίες VPN. Διάβασε τα παρακάτω ‘Καλύτερο VPN Hulu 2020‘ ανασκόπηση.


Καλύτερο VPN Hulu

Καλύτερο VPN Hulu

Καλύτερο VPN για αναθεώρηση Hulu 2020 – Περιεχόμενο

 • ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
 • Σφάλμα γεωγραφικής τοποθεσίας
 • VPN με Hulu
 • Καλύτερο VPN για τη λίστα Hulu
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
 • Εναλλακτική έξυπνη DNS
 • συμπέρασμα

Καλύτερο VPN για Hulu – Επισκόπηση

Ας ρίξουμε μια ματιά στο καλύτερος πάροχος VPN μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παρακολουθήστε τον Χούλου στο εξωτερικό.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Σφάλμα γεωγραφικής τοποθεσίας

“Λυπούμαστε, αυτήν τη στιγμή η ροή βίντεο μπορεί να μεταδοθεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.”

“Με βάση τη διεύθυνση IP σας, παρατηρήσαμε ότι προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu μέσω ενός ανώνυμου εργαλείου μεσολάβησης. Το Hulu δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις ΗΠΑ. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον ανωνυμοποιητή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε βίντεο στο Hulu. “

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να λάβετε ένα Σφάλμα τοποθεσίας Hulu.

 • Προσπαθώντας να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu εκτός των ΗΠΑ χωρίς VPN.
 • Προσπαθώντας να καταργήσετε τον αποκλεισμό της Hulu χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN που δεν λειτουργεί πλέον με τη Hulu.

VPN με Hulu

Όσον αφορά το VPN, το φθηνότερο είναι σπάνια καλύτερο. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN που υπόσχονται να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν συνεργάζεται με τον Hulu. Ακόμη και με τους προμηθευτές VPN υψηλής ποιότητας, δεν λαμβάνετε πάντα αυτό που πληρώνετε. Από όλα τα VPN που έχω δοκιμάσει, ExpressVPN δούλεψε το καλύτερο με τον Χούλου.

 • Το ExpressVPN προσφέρει στους χρήστες του εύχρηστο λογισμικό για Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη σύνδεση VPN σε λίγα λεπτά.
 • Κατάργηση αποκλεισμού Αμερικανικό Netflix είναι επίσης δυνατή με το ExpressVPN.
 • 24 ώρες το 24ωρο σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάποιος στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.
 • Το ExpressVPN σάς επιτρέπει να εκτελείτε έως 5 ταυτόχρονες συνδέσεις VPN επισης.

Το γεγονός ExpressVPN έχει μια πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι διατρέχετε μηδενικούς κινδύνους. Εδώ είναι άλλους κορυφαίους παρόχους VPN μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παρακολουθήστε τον Χούλου έξω από τις ΗΠΑ.

Καλύτερο VPN για τη λίστα Hulu

Τα VPN είναι τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή εργαλεία για την απεμπλοκή περιεχομένου στο εξωτερικό. Ωστόσο, με περισσότερες υπηρεσίες ροής που δημιουργούν δυσκολότερα μπλοκ έναντι VPN, πολλά VPN δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Δεν δημιουργούνται όλα τα VPN ισότιμα ​​και αυτό είναι εμφανές όταν ένα VPN δεν καταργεί τον αποκλεισμό του Hulu στο εξωτερικό. Για να σας εξοικονομήσουμε προβλήματα από τη δέσμευση σε αναξιόπιστο VPN, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Hulu.

ExpressVPN

ExpressVPN είναι μια σταθερή επιλογή για πρόσβαση στο Hulu από οποιοδήποτε μέρος σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη ισχύς της είναι η ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, το ExpressVPN είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους στην αγορά. Είναι ιδανικό για ομαλή ροή HD και χωρίς καθυστέρηση ή προσωρινή αποθήκευση. Εκτός από τις εξαιρετικά γρήγορες συνδέσεις, έχετε περισσότερους από 100 διακομιστές στις ΗΠΑ, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και χωριστή σήραγγα για την επιλογή της κρυπτογραφημένης κίνησης. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ενώ προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Hulu, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της 24ωρης συνομιλίας ExpressVPN 24/7. Θα σας παρέχουν μια ενημερωμένη λίστα διακομιστών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Διαβάστε την πλήρη κριτική ExpressVPN εδώ.

NordVPN

NordVPNΗ λύση στο μπλοκ της Hulu είναι να διατίθενται χιλιάδες διακομιστές. Με σχεδόν 1.880+ διακομιστές μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σας εγγυάται ότι θα έχετε τις υψηλές ταχύτητες που χρειάζεστε. Νέοι διακομιστές προστίθενται συνεχώς στο δίκτυο. Άλλες σημαντικές δυνατότητες περιλαμβάνουν την εξαιρετικά ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών 24/7, υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, 6 ταυτόχρονες συνδέσεις και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Όλα αυτά και πολλά άλλα καθιστούν το NordVPN ένα από τα πιο δημοφιλή VPN στην αγορά. Οι ταχύτητες του NordVPN είναι μερικές από τις ταχύτερες από οποιοδήποτε VPN. Οι περισσότεροι πάροχοι δεν μπορούν καν να συγκριθούν με το μεγάλο δίκτυο διακομιστών τους. Διαβάστε το πλήρες ανασκόπηση εδώ.

BulletVPN

BulletVPN είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Εσθονία και προσφέρει υπηρεσίες VPN μέσω ενός σχετικά μικρού δικτύου διακομιστών. Τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά πώλησης είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια. Το BulletVPN εστιάζει λιγότερο σε πράγματα όπως η ροή, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει τη δυνατότητα απεμπλοκής όλων των ειδών περιεχομένου. Το BulletVPN είναι πολύ εύκολο στη χρήση και παρέχει μια υπηρεσία απομακρυσμένης εγκατάστασης. Αυτό το καθιστά μια σταθερή επιλογή για αρχάριους. Διαβάστε περισσότερα για την κριτική BulletVPN εδώ.

Surfshark

SurfsharkΟι δυνατότητες απορρήτου ξεκινούν με τα βασικά στοιχεία του VPN: ασφαλή πρωτόκολλα (OpenVPN UDP και TCP, IKEv2), κρυπτογράφηση AES-256 και ένας διακόπτης kill για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και την αποφυγή διαρροών ταυτότητας εάν αποτύχει η σύνδεση. Αυτό καθιστά το Surfshark μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτός ο πάροχος είναι ένα γρήγορο και ισχυρό VPN με ένα ευρύ φάσμα εντυπωσιακών δυνατοτήτων. Αν και μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, σε αυτές τις τιμές, το Surfshark ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε. Διαβάστε περισσότερα για Surfshark σε αυτήν την κριτική.

Εναλλακτική έξυπνη DNS

Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS, όπως το VPN, επιτρέψτε σας αφαιρέστε γεωγραφικά μπλοκ και παρακολουθήστε κανάλια ροής που δεν είναι διαθέσιμα στις περιοχές σας. Όπως και με το VPN, υπάρχουν τόσο καλές όσο και κακές υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS, δηλαδή αυτές που σας επιτρέπουν πραγματικά να το κάνετε καταργήστε τον αποκλεισμό του Hulu εκτός των ΗΠΑ, και αυτά που δεν το κάνουν. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Smart DNS.

 • Το έξυπνο DNS δεν κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας. Ο ISP σας, μεταξύ άλλων, θα εξακολουθεί να μπορεί να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο.
 • Η ρύθμιση του Smart DNS δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP σας.
 • Ορισμένοι ISP χρησιμοποιούν διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης. Εάν ο ISP σας έχει εφαρμόσει τέτοιες μεθόδους, το Smart DNS δεν είναι κατάλληλο για εσάς.
 • Το έξυπνο DNS μπορεί να ρυθμιστεί σε όλες τις συσκευές ροής. Παρακολουθήστε Hulu σε υπολογιστές, Mac, iPhone, iPad, Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, Chromecast, PS3 και PS4.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Smart DNS, μεταβείτε στο Μη εντοπιστής. Υποστηρίζουν την απεμπλοκή του Hulu εκτός των ΗΠΑ και έχουν ακόμη μια εντελώς δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

συμπέρασμα

Όποιον πάροχο VPN και αν επιλέξετε παρακολουθήστε Hulu στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία ή αλλού εκτός των ΗΠΑ, βεβαιωθείτε πάντα ότι έχουν μια σαφή πολιτική επιστροφής χρημάτων. ExpressVPNΗ περίοδος επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών και το γεγονός ότι λειτουργούν πραγματικά όπως διαφημίζονται, καθιστούν την κορυφαία επιλογή μου όταν πρόκειται για το καλύτερη υπηρεσία VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Hulu στο εξωτερικό.