Καλύτερο VPN για IRC

Το IRC σημαίνει Internet Relay Chat. μία από τις παλαιότερες μορφές επικοινωνίας με κείμενο. Συμβαίνει μεταξύ ενός αριθμού υπολογιστών σε ένα δίκτυο. Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα μοντέλο δικτύωσης πελάτη / διακομιστή και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από αρκετούς ενθουσιώδεις σήμερα. Για να απολαύσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο πελάτη IRC. Αυτά είναι προγράμματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας που επικοινωνούν με το διακομιστή συνομιλίας για τη μετάδοση μηνυμάτων. Αφού ρυθμίσετε, μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε μια ομάδα συνομιλίας ή ακόμη και να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα, εάν γνωρίζετε το όνομα του καναλιού.


Καλύτερο VPN για IRC

Καλύτερο VPN για IRC

Ευπάθειες IRC

Με το IRC να είναι τόσο αρχαίο εργαλείο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που έρχονται με τη χρήση του σήμερα. Για αρχάριους, δεν υπάρχει υποστήριξη για χρήση βίντεο και η διεπαφή χρήστη στους περισσότερους πελάτες είναι πολύ χρονολογημένη. Οι λίγοι πελάτες που επιτρέπουν τη χρήση της υπηρεσίας σήμερα είναι πολύ μακριά, με τους περισσότερους να εξυπηρετούν μια πολύ μικρή βάση χρηστών. Οι υπόλοιπες ομάδες χρηστών που βασίζονται στην υπηρεσία περιλαμβάνουν εργοδότες και οργανισμούς που το θεωρούν αποτελεσματικό για εσωτερική επικοινωνία.

Η χρήση του IRC παρουσιάζει μια μεγάλη ευπάθεια που οι περισσότεροι πελάτες δεν φαίνεται να κάνουν πολλά για να εργαστούν. Αυτό είναι το απόρρητό σας. Όταν χρησιμοποιείτε το IRC, η διεύθυνση IP σας είναι εύκολα ορατή σε άλλα μέλη της ομάδας συνομιλίας σας. Αυτό τους διευκολύνει να μάθουν για την τοποθεσία σας. Με αυτό που είναι γνωστό, θα μπορούσατε να στοχεύσετε κακόβουλους χρήστες και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν επιθέσεις DDoS στη σύνδεσή σας. Ενδέχεται να καταλήξετε να χάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εκβιαστείτε μόλις παραχωρηθεί πρόσβαση. Πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία δεν θα θέλατε σίγουρα να βρίσκεστε καθώς θα μπορούσατε να χάσετε την πρόσβαση στην τράπεζά σας ή να πέσετε θύμα κλοπής ταυτότητας.

Πώς η χρήση ενός VPN βοηθά με το IRC

Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Αυτό αναφέρεται σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN αναφέρεται σε έναν πάροχο που έχει μια μεγάλη ομάδα διακομιστών που είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο. Εάν συνδεθείτε σε αυτούς τους διακομιστές, η σύνδεσή σας αποκρύπτεται και τα δεδομένα που μεταδίδονται κρυπτογραφούνται. Με την απόκρυψη της σύνδεσής σας, η διεύθυνση IP σας αποκρύπτεται και πράγματα όπως η τοποθεσία ή η ταυτότητά σας παραμένουν κρυμμένα σε όλους εκτός από εσάς.

Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τον διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Με τη δυνατότητα αλλαγής διακομιστών, μπορείτε να “αλλάξετε” την τοποθεσία σας ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο διακομιστής. Αυτό έχει επίσης μια άλλη λίστα πλεονεκτημάτων, όπως είναι η πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και κανάλια. Η χρήση ενός VPN σάς παρέχει επίσης ένα επίπεδο ασφάλειας αποκρύπτοντας τις δραστηριότητες που έχετε στο διαδίκτυο.

Μια τέτοια υπηρεσία εμποδίζει ακόμη και τον ISP σας να γνωρίζει τι κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλύσετε τυχόν μέτρα που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν για τη μικροδιαχείριση της σύνδεσής σας. Αυτά τα μέτρα είναι συλλογικά γνωστά ως περιορισμός και περιλαμβάνουν περιορισμό του εύρους ζώνης σας ή λογοκρισία της πρόσβασής σας σε συγκεκριμένους ιστότοπους και κανάλια. Για να καταλήξετε να επιλέξετε το σωστό VPN, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Αυτά περιλαμβάνουν τον αριθμό των διακομιστών, το επίπεδο ασφάλειας και τον αριθμό των δυνατοτήτων. 

Τα καλύτερα VPN για IRC

Έχουμε κάνει το βασικό για εσάς και έχουμε βρει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες στις οποίες θα μπορούσατε να εγγραφείτε. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

1. ExpressVPN

Τα κορυφαία μας σήματα πηγαίνουν στο ExpressVPN, μία από τις πιο ευέλικτες υπηρεσίες VPN στον κλάδο. Αυτή η βραβευμένη υπηρεσία έχει περίπου 2000 διακομιστές στο δίκτυό της, με έδρα σε περισσότερες από 90 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διακομιστές stealth που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν απαγορεύονται τα VPN όπου κι αν βρίσκεστε. Η υπηρεσία παρέχει κρυπτογράφηση AES στρατιωτικού βαθμού 256 bit και προσφέρει έως και 3 πολλαπλές συνδέσεις ανά λογαριασμό χρήστη. Το ExpressVPN προσφέρει επίσης έναν απλό πελάτη VPN που είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και υποστηρίζει OpenVPN, SSTP, PPTP και L2TP / IPSec ως πρωτόκολλα VPN.

Το ExpressVPN εδρεύει στον Παναμά και αυτή είναι μια περιοχή στην οποία δεν έχει δικαιοδοσία καμία αρχή δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να στείλουν κανένα από τα δεδομένα των χρηστών τους σε κανέναν και αυτό συνοδεύεται από την πολιτική μηδενικής καταγραφής. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης μια υπηρεσία DNS μηδενικής γνώσης που κρύβει την IP σας για να αποκρύψει την τοποθεσία σας. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό με το IRC και επιτρέπει επίσης πρόσβαση σε άλλους γεω-περιοριστικούς ιστότοπους. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της ExpressVPN είναι επίσης πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Μπορούν να προσεγγιστούν είτε μέσω κοινωνικών μέσων, μέσω email ή ακόμα και μέσω ζωντανών μηνυμάτων. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που κάνουν το ExpressVPN να ληφθεί υπόψη. Για μια πιο βαθιά εικόνα για το τι υπάρχει στο κατάστημα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN.

2. IPVanish

Το IPVanish είναι ένας απλός πάροχος που εφαρμόζει μια προσέγγιση χωρίς προβλήματα στα διαδικτυακά απόρρητα και ασφάλεια. Η υπηρεσία εδρεύει στις ΗΠΑ και έχει πάνω από 1500 διακομιστές κάτω από την ομπρέλα της. Αυτοί οι διακομιστές παρέχουν συλλογικά περισσότερα από 40.000 IP για τους χρήστες τους. Το IPVanish θεωρείται ιδιαίτερα από τους χρήστες που θεωρούν την ταχύτητα και την ασφάλεια ως τις βασικές τους ανησυχίες. Το IPVanish προσφέρει εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές με δυνατότητα ροής HD, γρήγορες μαζικές λήψεις καθώς και γρήγορο torrent.

Μιλώντας για αυτό, το torrenting είναι μια δραστηριότητα στην οποία το IPVanish φαίνεται να έχει δώσει μεγάλη προσοχή. Επιτρέπει τόσο τις απεριόριστες μεταφορές αρχείων P2P, όσο και τη δραστηριότητά σας ανώνυμη. Πάνω από όλα αυτά, η υπηρεσία επιτρέπει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή. Η υπηρεσία προσφέρει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις και αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί εάν επιλέξετε να κάνετε λήψη της υπηρεσίας στο δρομολογητή σας. Η χρήση του IPVanish είναι επίσης πολύ βολική, καθώς δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN στη συσκευή σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησής του ή τον διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 για να αποκρύψετε τη σύνδεσή σας όποτε είστε συνδεδεμένοι. Είστε ευπρόσδεκτοι να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον πάροχο μέσω της Αναθεώρησης IPVanish.

3. NordVPN

Συνοψίζοντας τη λίστα μας είναι το NordVPN, ένας κορυφαίος πάροχος που εδρεύει στον Παναμά και είναι η υπηρεσία σας για την προστασία παντού. Το NordVPN διαθέτει έως και 4400 διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες, καθιστώντας λιγότερο πιθανό να υπάρχουν προβλήματα συμφόρησης στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία προσφέρει το βιομηχανικό πρότυπο κρυπτογράφηση AES 256 bit και περιλαμβάνει διπλό VPN στο πακέτο για όσους θέλουν να προσθέσουν ακόμη περισσότερα επίπεδα στην ασφάλειά τους. Η κρυπτογράφηση DoubleVPN σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να δρομολογήσουν την κυκλοφορία τους μέσω δύο διακομιστών, διπλασιάζοντας έτσι το επίπεδο κρυπτογράφησης.

Οι χρήστες του NordVPN μπορούν επίσης να επιλέξουν σε ποιους διακομιστές θα προτιμούσαν να συνδεθούν. Αυτό συμβαίνει επειδή η υπηρεσία έχει διακομιστές βελτιστοποιημένους για συγκεκριμένες λειτουργίες. Περιλαμβάνουν τυχερά παιχνίδια, μαζικές λήψεις, ροή HD και ακόμη και torrent. Η υπηρεσία είναι ιδανική για IRC επειδή η υπηρεσία Smart Play σας επιτρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικούς περιορισμούς σε ιστότοπους και κανάλια, καθώς θα αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία. Το NordVPN προσφέρει επίσης λογισμικό CyberSec για να σας κρατήσει μακριά από διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα, καθώς και το Tor over VPN για ακόμη μεγαλύτερη ανωνυμία. Ενημερωθείτε σχετικά με άλλες λειτουργίες μέσω της εκτεταμένης αξιολόγησης NordVPN.

Οι καλύτεροι πελάτες IRC για Android, iOS ή υπολογιστή

Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς πελάτες IRC αυτήν τη στιγμή:

 • WeeChat
 • XChat
 • HexChat
 • Γλωσσικό κατασκεύασμα
 • Irssi
 • Quassel IRC
 • Koversation

Σύνοψη του καλύτερου VPN για IRC

Καθώς η χρήση του έχει μειωθεί, το IRC εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μεταξύ μερικών οργανώσεων που πρέπει να κάνουν. Η χρήση ενός VPN τους επιτρέπει να προσθέσουν ένα επίπεδο ασφάλειας στη χρήση τους και να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί την επικοινωνία του.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map