Καλύτερο VPN για Kindle Fire Tablet – Κριτική 2020

Από την ταπεινή αρχή του ως διαδικτυακό βιβλιοπωλείο, το Amazon.com έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Η συνεχής ανάπτυξή του επέτρεψε στην εταιρεία να αξιοποιήσει άλλους τομείς με καλή απόδοση στον κλάδο της τεχνολογίας. Ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχειρήματά του μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η είσοδος στο χώρο του tablet. Έχοντας παρουσιάσει το δικό τους Kindle Fire το 2011, μια μεγάλη πλειοψηφία των ψηφιακών καταναλωτών φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια έντονη προτίμηση για τη συσκευή, χρησιμοποιώντας κυρίως για ροή των αγαπημένων τους ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και μουσικής.


Kindle Fire

Είναι αυτονόητο ότι οι περισσότερες από τις δυνατότητες του Kindle Fire εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την πρόσβασή του στο Διαδίκτυο. Η μόνη στιγμή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εκτός σύνδεσης είναι όταν περνάτε από υλικό που έχετε κατεβάσει όταν μπορούσατε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Με τις πολλές απειλές ασφαλείας που υπάρχουν στο διαδίκτυο, είναι πραγματικά σημαντικό να δοκιμάσετε και να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας βασίζεται σε κάποια μορφή προστασίας για να παραμείνει εκτός κινδύνου. Μία από τις πιο αξιόπιστες μορφές προστασίας που είναι βέβαιο ότι λειτουργεί καλά με μια τέτοια συσκευή είναι ένα VPN.

Χρήση VPN στο Kindle Fire Tablet

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο τυχαίνει να είναι μια σειρά διασυνδεδεμένων διακομιστών μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το κατά πόσο κάποιος μπορεί να κατασκοπεύει τις δραστηριότητές του. Χρησιμοποιώντας ένα σημαίνει ότι θα μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς κανείς να γνωρίζει τι σας ενδιαφέρει και αυτό περιλαμβάνει τον ISP σας. Επιπλέον, θα μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους και κανάλια που υπόκεινται σε γεωγραφικούς περιορισμούς, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία θα μπορούσατε να βασιστείτε..

Το επίπεδο απορρήτου που απολαμβάνετε κατά τη χρήση ενός VPN στο Kindle Fire σάς επιτρέπει να κάνετε πολύ πιο ευαίσθητα πράγματα χωρίς να ανησυχείτε ότι ενδέχεται να χακαριστείτε και να κλαπεί τα προσωπικά σας δεδομένα. Με ένα VPN, μπορείτε άνετα να αποκτήσετε πρόσβαση σε πράγματα όπως ο τραπεζικός σας λογαριασμός στο διαδίκτυο ή ακόμη και να στείλετε χρήματα σε έναν έμπορο για κάτι που θέλετε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Η επιλογή του σωστού παρόχου υπηρεσιών VPN μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη κατά καιρούς και ένας από τους λόγους για αυτό είναι επειδή τυχαίνει να είναι τόσο πολλοί στην αγορά. Εάν αυτό είναι το είδος του διλήμματος που τυχαίνει να αντιμετωπίζετε, τότε θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε μέσω τεσσάρων παρόχων που είμαστε σίγουροι ότι είναι σε θέση να προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες.

Καλύτερο VPN για Kindle Fire

ExpressVPN – Πρώτη επιλογή του συντάκτη

Αυτός ο συγκεκριμένος πάροχος βρίσκεται πάνω από τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές του στην αγορά, κυρίως λόγω της αφοσίωσής του στην προσφορά των καλύτερων σε μορφή εξυπηρέτησης πελατών και της παρουσίας των διακομιστών του σε περισσότερες από 94 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το επίπεδο ασφαλείας του είναι γνωστό ως στρατιωτικό, καθώς προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 bit, καθώς και υποστήριξη για πρωτόκολλα σήραγγας PPTP, L2TP και OpenVPN. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή, η οποία μπορεί να εκτελεστεί σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως Windows, iOS και Android. Με μια περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οι χρήστες έχουν περισσότερο από αρκετό χρόνο για να επιβεβαιώσουν πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει η υπηρεσία γι ‘αυτούς, οπότε θα πρέπει να αισθάνονται ενθαρρυντικοί να δοκιμάσουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο πάροχος.. ExpressVPN έχει επίσης ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών όπου, εάν ως συνδρομητής προσκαλέσετε έναν συνάδελφο να στραφεί στην υπηρεσία του, και καταλήγουν να το κάνουν, και οι δύο απολαμβάνετε δωρεάν χρήση ενός μήνα.

NordVPN

Με τα πολλά χαρακτηριστικά που NordVPN είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του, θα ήταν πολύ άδικο αν επιλέξαμε να μην τους συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης είναι το γεγονός ότι προσφέρουν διπλή κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι η κίνηση ενός χρήστη μεταδίδεται μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν, προσθέτοντας έτσι το επίπεδο ασφάλειας. Σκεφτείτε το ως δεδομένα που διέρχονται από μια σήραγγα μέσα σε μια σήραγγα. Ένα άλλο από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ο αυτόματος διακόπτης θανάτωσης στο Διαδίκτυο, ο οποίος ενεργοποιείται κάθε φορά που περιλαμβάνεται η σύνδεση VPN. Αυτές οι δύο εξαιρετικές δυνατότητες, μαζί με την ικανότητά της να χειρίζεται έως και 5 ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές, καθιστούν το NordVPN έναν από τους καλύτερους παρόχους που είναι σε θέση να παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για το tablet Kindle Fire.

VyprVPN

Επίσης γνωστό ως Goldenfrog, VyprVPN τυχαίνει να είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών για το Kindle Fire Tablet. Ξεκίνησε το 2009, η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αξιόπιστες, με περισσότερους από 700 διακομιστές, που προσφέρουν πρόσβαση σε περισσότερες από 200.000 διευθύνσεις IP. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν. Είναι προσβάσιμα μέσω δύο κύριων καναλιών. Αυτά είναι μέσω ζωντανής συνομιλίας και του συστήματος υποστήριξης email Το VyprVPN είναι μια υπηρεσία που διατίθεται μέσω διαφόρων πλατφορμών, μερικές από αυτές είναι τα Windows, Mac OS, Android και iOS. Οι εφαρμογές της είναι επίσης εύκολη στην πλοήγηση και σας επιτρέπουν να συνδεθείτε έως και 5 άλλες συσκευές ταυτόχρονα με τον ίδιο λογαριασμό. Αρκετά ενδιαφέρον, το VyprVPN επιτρέπει στους πελάτες του να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους μόνο για 3 ημέρες και η δοκιμαστική έκδοση είναι δωρεάν.

IPVanish

Η τέταρτη λίστα μας είναι IPVanish, ένας πάροχος που είναι από τους πρώτους συμμετέχοντες στην αγορά VPN, που ιδρύθηκε το 1999. Ο πάροχος έχει έναν εντυπωσιακό αριθμό διακομιστών άνω των 1000, με έδρα σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες. Το IPVanish φροντίζει επίσης να μην κοινοποιεί κανένα από τα ιστορικά περιήγησής σας, δεδομένου ότι έχει εφαρμόσει μια πολύ ισχυρή πολιτική μηδενικής καταγραφής. Εκτός από αυτό, η κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES-256 bit και οι διάφορες μορφές πρωτοκόλλων VPN που υποστηρίζονται διευκολύνουν την ενσωμάτωση άλλων υπηρεσιών. Με μια συνδρομή IPVanish, οι χρήστες μπορούν να συμπεριλάβουν έως και 5 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό και μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή τους σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως Windows, iOS, Mac και Android.

Περίληψη για το καλύτερο VPN για Kindle Fire Tablet

 Μόλις καλύψαμε τέσσερις από τους καλύτερους παρόχους VPN στους οποίους θα μπορούσατε να βασιστείτε για εγγυημένη ασφάλεια ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Εάν υπάρχουν μερικοί ακόμη πάροχοι που πιστεύετε ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθούν σε αυτήν τη λίστα, αφήστε μας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα και θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.