Καλύτερο VPN για League of Legends

Τι είναι το το καλύτερο VPN για το League of Legends το 2018? Το League of Legends, ευρέως γνωστό ως LoL, είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες, που αναπτύχθηκε από τα παιχνίδια Riot και κυκλοφόρησε στην αγορά το 2009. Περιλαμβάνει ομαδικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες συνεργάζονται και χρησιμοποιούν τους βασικούς χαρακτήρες τους για να νικήσουν τα μέλη της αντίπαλης ομάδας. Το League of legends είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια στο Διαδίκτυο, δεδομένου του μεγάλου ακροατηρίου του που αποτελείται από 67 εκατομμύρια παίκτες που συνδέονται & ανταγωνίζονται μεταξύ τους σχεδόν σε μηνιαία βάση. Όπως συμβαίνει με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό παιχνίδι, πρέπει να έχετε μια γρήγορη σύνδεση, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε γρήγορα σε οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι και να αποφύγετε να σκοτώσετε τον χαρακτήρα σας μόνο και μόνο επειδή δεν ήσασταν αρκετά γρήγοροι για να αντιδράσετε.


Καλύτερο VPN για League of Legends

Καλύτερο VPN για League of Legends

VPN και το διαδικτυακό σας παιχνίδι

Για τους περισσότερους παίκτες, η χρήση ενός VPN είναι συνήθως αδιαμφισβήτητη λόγω του φόβου ότι η ταχύτητα του παιχνιδιού μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Η χρήση ενός VPN μειώνει την ταχύτητα της σύνδεσής σας, αλλά το περιθώριο εξαρτάται πραγματικά από το είδος της υπηρεσίας στην οποία εγγραφείτε. Παρά την ελαφρά μείωση της ταχύτητας, το χρειάζεστε ακόμα εάν θέλετε να προστατευτείτε από επιθέσεις DDoS και να έχετε τη σύνδεσή σας ασφαλή από όποιον μπορεί να θέλει να την επιβραδύνει ή ακόμη και να σας αποσυνδέσει. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι ένα VPN θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε σε διαφορετικούς διακομιστές με βάση το πόσο μεγάλο είναι το δίκτυο και αυτό σας επιτρέπει να παίξετε σε διαφορετικά πρωταθλήματα, με άτομα από διαφορετικές χώρες.

Μόλις εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN, θα είστε σε θέση να αποτρέψετε τυχόν επιθέσεις DDoS, καθώς η διεύθυνση IP σας αποκρύπτεται και με αυτήν την ενέργεια, οι εισβολείς δεν θα μπορούν να στοχεύσουν τη σύνδεσή σας, οπότε θα αποφύγετε το ραντάρ τους.

Επίσης, εάν τυχαίνει να βασίζεστε σε μια σύνδεση που είναι πιθανώς πεταλωμένη, ένα VPN σας επιτρέπει να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς και να απολαύσετε την τυπική ταχύτητα σύνδεσης. Αυτό θα απαλλαγεί από την καθυστέρηση που έχετε συνηθίσει και θα σας επιτρέψει να παίξετε με τη βέλτιστη ταχύτητα. Δεδομένου ότι η σύνδεσή σας θα είναι κρυπτογραφημένη, κανείς δεν θα μπορεί να ανακαλύψει τι σας ενδιαφέρει, επομένως οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο παραμένουν ιδιωτικές.

Εάν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θέλετε να ζήσετε, τότε αφού τελειώσετε με αυτό το άρθρο, θα έχετε μια ιδέα για το είδος των υπηρεσιών VPN που θα βελτιώσουν το παιχνίδι σας και βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο παιχνίδι.

Το καλύτερο League of Legends VPN

Εάν είστε νέοι σε όλα αυτά, ίσως να δυσκολευτείτε στην αρχή να μεταβείτε στις περισσότερες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες, οπότε κάναμε μια σειρά από 5 από τις καλύτερες υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία ως League of Legends VPN:

1. ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

ExpressVPN είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN σήμερα, με την εξυπηρέτηση πελατών να χρεώνεται ως ένας από τους πιο εξειδικευμένους και αξιόπιστους στην αγορά. Το δίκτυο διακομιστών τους είναι τεράστιο, διανέμεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας ευκολότερη την αναπαραγωγή League of Legends με άτομα που έχουν έδρα οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, όπου θα μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να δείτε πόσο καλά λειτουργεί για εσάς. Η τιμολόγηση είναι ελαφρώς υψηλότερη από αυτήν των άλλων υπηρεσιών, αλλά αυτό πρέπει να διαχωρίσετε εάν αναζητάτε την πιο premium υπηρεσία που μπορείτε να λάβετε. Οι τρόποι πληρωμής είναι διαφοροποιημένοι, με τους πελάτες να μπορούν να πληρώνουν μέσω βίζας, paypal ή ακόμα και bitcoin για ανώνυμες πληρωμές.

2. IPVanish

Η δεύτερη θέση στη λίστα των κορυφαίων υπηρεσιών VPN για το LoL είναι IPVanish, έναν πάροχο που έχει περισσότερους από 350 διακομιστές διασκορπισμένους σε περισσότερες από 60 χώρες και μετράει. Η υπηρεσία τους είναι επίσης all inclusive, επιτρέποντας στους πελάτες να το πληρώνουν μέσω διαφόρων τρόπων πληρωμής. Εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι στην πληρωμή τους μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μέσω bitcoin, καθώς αποτελούν έναν επιτρεπόμενο τρόπο πληρωμής. Το IPVanish προσφέρει επίσης στους χρήστες του προστασία μέσω πρωτοκόλλων όπως OpenVPN, PPTP, OpenVPN και υποστηρίζονται από κρυπτογράφηση AES 256-bit. Αυτό εξασφαλίζει πλήρη προστασία από τυχόν επιθέσεις DDoS όποτε παίζετε με το παιχνίδι σας.

3. VyprVPN

VyprVPN είναι μια άλλη προσιτή επιλογή για χρήστες που δεν θέλουν να ξοδέψουν περιουσία στην υπηρεσία VPN τους. Τυχαίνει να κατέχουν όλους τους διακομιστές τους, και αυτό τους τοποθετεί μπροστά από άλλους παρόχους που είναι γνωστό ότι μισθώνουν τους από τρίτους. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με την υπηρεσία τους, θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε εύκολα με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είτε μέσω email, έκδοσης εισιτηρίων ή μέσω ζωντανών μηνυμάτων συνομιλίας, εάν θέλετε να επιλύσετε το πρόβλημά σας αμέσως. Το VyprVPN είναι ιδανικό για παιχνίδια, εάν θέλετε να διατηρήσετε την ταχύτητά σας και να παραμείνετε προστατευμένοι καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

ΠΙΑ έχει έναν από τους ταχύτερους χρόνους ρεκόρ διακομιστή VPN στην αγορά και ενθαρρύνουν όσους σκέφτονται να εγγραφούν μαζί τους για να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους μέσω της εγγύησης επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Είναι επίσης μεταξύ των λίγων παρόχων που προσφέρουν περίοδο συνδρομής δύο ετών, με δίκτυο διακομιστών άνω των 3034, που υπάρχει σε περισσότερες από 28 χώρες. Τα πρωτόκολλα VPN που υποστηρίζονται είναι από τα πιο δημοφιλή, καθώς περιλαμβάνουν OpenVPN, PPTP και IPSEC / L2TP. Υπόσχονται να μην παρεμβαίνουν στις ταχύτητες του παιχνιδιού σας και προσφέρουν επίσης λειτουργίες αποκλεισμού διαφημίσεων που εμποδίζουν την εμφάνιση ανεπιθύμητων διαφημίσεων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.

5. HideMyAss

Η εκκαθάριση της λίστας μας είναι HideMyAss, μια άλλη γνωστή υπηρεσία VPN που είναι αρκετά διάσημη για την ισχυρή κρυπτογράφηση τους. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε ακούσει για τους περισσότερους χρήστες τους είναι ο αργός χρόνος απόκρισης για τον οποίο είναι γνωστή η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Εάν θέλετε πραγματικά να τα δοκιμάσετε μόνοι σας, προσφέρουν μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, όπου θα μπορείτε να δείτε πόσο καλά λειτουργούν οι υπηρεσίες τους με το παιχνίδι σας.

Καλύτερο VPN για League of Legends – Συμπλήρωση

Τώρα που έχετε καταλάβει ποιες πέντε υπηρεσίες VPN προτείνουμε για να παίξετε League of Legends, θα πρέπει τώρα να έχετε μια μικρότερη ομάδα για να διαλέξετε, αντί να πρέπει να περάσετε από τους πολλούς παρόχους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Εάν τυχαίνει να επιλέξετε μία από τις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω, ενημερώστε μας για την εμπειρία σας αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map