Καλύτερο VPN για Linux – Κριτική 2020

Τι είναι το το καλύτερο VPN για Linux το 2020? Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον Ιστό, είναι ουσιαστικό να μετακινείτε το διακόπτη για επιπλέον ασφάλεια και μέτρα για την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Αυτό ισχύει για όσους χρησιμοποιούν λογισμικό ανοιχτού κώδικα και λειτουργικό σύστημα όπως το Linux. Το Linux είναι συνήθως πιο εγγενώς πιο ασφαλές από τους εμπορικούς ανταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένων των Windows. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει, εάν είστε χρήστης Linux, δεν χρειάζεστε μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες Linux πρέπει επίσης να καταφύγουν στο VPN για ανωνυμία στο διαδίκτυο, κρυπτογράφηση δεδομένων και συναφή οφέλη. Λοιπόν, εδώ είναι το δικό μας καλύτερη αναθεώρηση VPN Linux Για Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, και Μέντα.

Καλύτερη κριτική για το VPN VPN 2020

Καλύτερη κριτική για το VPN VPN 2020

Επιλογή του σωστού VPN για Linux

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας VPN για Linux μπορεί να είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, όπως η επιλογή του καλύτερου χάμπουργκερ στην Αμερική, πώς είναι ακόμη δυνατό; Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN προσανατολισμένες στο Linux εκτελούνται σε ένα διάσημο πρόγραμμα λογισμικού ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται OpenVPN. Είναι πραγματικά ασφαλές και προσφέρει πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να βρείτε Linux VPN που εκτελούνται σε διανομές όπως το Ubuntu και άλλα. Παρακάτω αναφέρονται μερικά VPN που είναι κατάλληλα για Linux.

Καλύτερη αναθεώρηση VPN Linux

Ακολουθεί η πλήρης κριτική των καλύτερων VPN για Linux:


ExpressVPN

ExpressVPN - Καλύτερο VPN για το 2020

ExpressVPN – Καλύτερο VPN για το 2020

Προτιμάται από χιλιάδες χρήστες Linux λόγω της συμβατότητας και της σταθερότητάς του. Οι διακομιστές καλύπτουν περισσότερες από 100 χώρες. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα τελικά σημεία VPN σε αυτό μείον τα δεινά. Ενώ τα μαθήματα είναι για το Ubuntu, μπορείτε εύκολα να το εγκαταστήσετε σε όλες σχεδόν τις δημοφιλείς εκδόσεις Linux. Το μειονέκτημα είναι μια διεπαφή γραμμής εντολών αντί για το γραφικό περιβάλλον εργασίας γραφείου. Έρχεται επίσης με εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας ενός μηνός. Είναι συμβατό με τις διανομές Fedora, Debian επίσης. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 3 συσκευές ταυτόχρονα με αυτήν και έχει προστεθεί υποστήριξη για το Netflix, κάτι που γλυκαίνει πολύ τη συμφωνία.

NordVPN

NordVPN - Κορυφαία αναθεώρηση VPN το 2020

NordVPN – Κορυφαία 5 VPN το 2020

Είναι επίσης μια ωραία λύση για τους χρήστες Linux που δοκιμάζουν το χέρι τους στο VPN. Η υπηρεσία βασίζεται επίσης στο OpenVPN και τα σεμινάρια είναι υπέροχα για αρχάριους. Η υπηρεσία είναι πολύ ελαφριά στο πορτοφόλι εάν εγγραφείτε για συνδρομή ενός έτους με πληρωμή 5,75 $ ανά μήνα. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να συνδέσετε 6 συσκευές στους διακομιστές τους ταυτόχρονα. Χρησιμοποιούν πρωτόκολλο AES 256-bit για κρυπτογράφηση δεδομένων. Τρέχει επίσης σε εκδόσεις Debian και Fedora του Linux.

IPVanish

IPVanish - Κορυφαία αναθεώρηση VPN το 2020

IPVanish – Κορυφαία αναθεώρηση VPN το 2020

Είναι ένας άλλος άξιος χρήστης VPN Linux που μπορούν να δοκιμάσουν. Ο οδηγός εγκατάστασης είναι εξαιρετικός με στιγμιότυπα οθόνης και η διαδικασία ρύθμισης είναι απλή. Το κόστος του πακέτου είναι λίγο υψηλότερο από τους περισσότερους αντιπάλους στα 6,49 $ το μήνα. Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών δικαιολογεί τελικά το υψηλότερο κόστος.

VyprVPN

VyprVPN - Λύση διακομιστή μεσολάβησης Netflix 2020
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αυτό είναι ιδανικό για χρήστες βαρέων VPN που χρησιμοποιούν Linux στους υπολογιστές τους. Εάν πρέπει να έχετε συχνά πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και να κατεβάζετε πολύ περιεχόμενο, αυτή είναι η σωστή λύση για εσάς. Προσφέρουν 700 διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες και αυτό είναι αρκετά καλό για τους περισσότερους χρήστες VPN. Το VyprVPN είναι επίσης γνωστό για την ταχύτητα και τη σταθερότητα.

Καλύτερο VPN Linux – Άλλες εναλλακτικές λύσεις

Φυσικά, υπάρχουν μερικές άλλες υπηρεσίες VPN Linux που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το HideMyAss είναι ένα παράδειγμα και τρέχει σε εκδόσεις Linux Debian, OpenSUSE και Ubuntu. Απευθύνεται περισσότερο σε χρήστες geek Linux. Το BulletVPN είναι μια άλλη υπηρεσία VPN Linux που συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων που ισχύει για 30 ημέρες. Οι διακομιστές είναι διαθέσιμοι για μόλις 22 χώρες, αλλά έχετε μεγαλύτερη ταχύτητα. Παίρνετε τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις σε αυτό και διατίθεται σε προσιτές τιμές.

VPNs Οι χρήστες Linux πρέπει να αποφύγουν

Οι χρήστες χρησιμοποιούν το Linux, κυρίως για την ασφαλή κατασκευή και λειτουργία του. Επομένως, δεν έχει νόημα να επιλέξετε ένα λιγότερο ασφαλές VPN για τον υπολογιστή σας με Linux! Το κρυφό του είναι ένα δωρεάν VPN που υποστηρίζει μόνο σύνδεση PPTP. Σήμερα, η σύνδεση PPTP θεωρείται λιγότερο ασφαλής. Το SecurityKISS είναι μια άλλη υπηρεσία που προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε, τουλάχιστον η δωρεάν έκδοση, καθώς διατηρεί αρχεία καταγραφής χρηστών.

Καλύτερο VPN Linux – Βασικά σημεία

Έτσι, μπορείτε να βρείτε μερικά VPN VPN που προσφέρουν σημαντική αξία για τα χρήματά σας και πάνω από όλα καλή εξυπηρέτηση και ασφάλεια. Στην ιδανική περίπτωση, οι χρήστες Linux VPN επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα ασφάλειας από τα freebies. Πρέπει να επιλέξετε μια υπηρεσία που διαθέτει ισχυρή υποστήριξη πελατών, έχει μια συμπαγή λίστα χαρακτηριστικών και είναι συμβατή με την έκδοση του Linux που χρησιμοποιείτε. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN VPN διαθέτουν πολιτική επιστροφής χρημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε εάν το προϊόν τους ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή όχι.