Καλύτερο VPN για Mikrotik Router

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για χρήση σε δρομολογητή Mikrotik? Είναι μια ερώτηση που ρωτήσαμε πολύ στο VPN Guru. Η Mikrotik είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στο λογισμικό και τον εξοπλισμό δικτύωσης. Η εταιρεία λειτουργεί από το 1996 και ιδρύθηκε στη Ρίγα, την πρωτεύουσα της Λετονίας. Από την ίδρυσή της, η MikroTik μπόρεσε να εξελιχθεί σε μια αξιοσέβαστη μάρκα στην οποία βασίζονται εκατομμύρια άνθρωποι για τις ανάγκες τους στη δικτύωση. Μεταξύ των πολλών συστημάτων δικτύου που παράγει η εταιρεία, είναι γνωστά για τους δρομολογητές τους, οι οποίες τυχαίνει να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων επωνυμιών στον κόσμο. 


Καλύτερο VPN για Mikrotik Router

Καλύτερο VPN για Mikrotik Router

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το VPN στο δρομολογητή σας

Η χρήση ενός VPN στο δρομολογητή σας επιτρέπει να κάνετε μια σειρά από πράγματα που απλώς θα το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας. Μερικά από τα πραγματικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Δεν θα ασχοληθείτε με την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του VPN

Το πρώτο προφανές πλεονέκτημα είναι ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε το VPN σας κάθε τόσο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε αυτοματοποιήσει τη διαδικασία και δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας VPN κάθε φορά που συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε τα μέτρα ασφαλείας σας στο Διαδίκτυο μια για πάντα, χωρίς να απαιτείται περαιτέρω παρέμβαση.

Θα χρησιμοποιήσετε το VPN σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών

Η ρύθμιση της υπηρεσίας VPN σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσετε σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε άμεσα ή να προετοιμάσετε μεμονωμένες συσκευές για VPN. Είναι ένα εντελώς άλλο επίπεδο αυτοματισμού. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα όπως να παρακολουθείτε περιεχόμενο με περιορισμούς γεωγραφικής στην τηλεόρασή σας και να πλαστογραφείτε την ταυτότητά σας κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο με τη συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται επίσης ότι το όριο στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να ασφαλίσετε ορίζεται μόνο από το δρομολογητή και όχι από την υπηρεσία VPN σας.

Θα είναι ευκολότερο να συνδέσετε τις συσκευές μέσω VPN

Αφού ρυθμίσετε το VPN στο δρομολογητή σας, κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη σε αυτό προστατεύεται αυτόματα. Αυτό σας εξοικονομεί το πρόβλημα να πρέπει να εγγράψετε κάθε συσκευή μία προς μία στον παροχέα VPN σας.

Το καλύτερο VPN για MikroTik Router

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN εκεί έξω. Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν όλοι τους δρομολογητές MikroTik. Αυτή είναι η λίστα μας κορυφαία προτεινόμενα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δρομολογητή Mikrotik:

ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

ExpressVPN στέκεται πάνω από τους περισσότερους από τους άλλους παρόχους στην αγορά, και για πολύ καλούς λόγους επίσης. Η υπηρεσία είναι γνωστό ότι προσφέρει τα καλύτερα όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, καθιστώντας την μία από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες, ειδικά για τους χρήστες VPN για πρώτη φορά. Αυτοί οι πελάτες φροντίζουν επίσης τις ανάγκες τους όταν πρόκειται για την εφαρμογή ExpressVPN.

Με υποστήριξη για πλατφόρμες που εκτελούνται σε Windows, Android, Linux και iOS, η εφαρμογή τους δίνει μεγάλη έμφαση στην ευκολία χρήσης και επιτρέπει την απλή πλοήγηση σε όλες τις δυνατότητές της. Όσον αφορά την ασφάλεια, η υπηρεσία προσφέρει κρυπτογράφηση AES στρατιωτικού βαθμού 256-bit σε όλους τους συνδρομητές της, σε όλους τους 1000+ διακομιστές της που βασίζονται σε 90+ χώρες. Οι χρήστες πρέπει να περιμένουν να μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN και να πληρώνουν ανώνυμα μέσω υπηρεσιών όπως Paypal, Bitcoin και άλλες πύλες πληρωμής τρίτων. Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε όποιος σκέφτεται να εγγραφεί στην υπηρεσία να έχει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσει την απόδοση του παρόχου.

NordVPN

Με βάση τον Παναμά, αυτή η υπηρεσία πλούσια σε λειτουργίες υπόσχεται να παρέχει όλα όσα θα χρειαστείτε από μια υπηρεσία VPN και, στη συνέχεια, κάποια. Το τεράστιο δίκτυο των 3000+ διακομιστών είναι περισσότερο από αρκετό για να σας εξασφαλίσει μια ισχυρή σύνδεση ανεξάρτητα από το πού κι αν βρίσκονται οι διακομιστές στους οποίους θέλετε να συνδεθείτε. Οι διακομιστές 3000+ βοηθούν αρκετά στη διευκόλυνση της διπλής υπηρεσίας VPN, όπου οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν την κυκλοφορία τους μέσω δύο διακομιστών για να διπλασιάσουν σχεδόν το επίπεδο κρυπτογράφησης.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται είναι ο αυτόματος διακόπτης θανάτωσης στο Διαδίκτυο, όπου οι χρήστες επωφελούνται από ενισχυμένη προστασία, καθώς κάθε φορά που παρεμβάλλεται η σύνδεση VPN, διακόπτεται η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εν τέλει, NordVPN είναι επίσης σε θέση να βελτιστοποιήσει το είδος της υπηρεσίας που λαμβάνετε από αυτούς, έχοντας ειδικούς διακομιστές που έχουν εκχωρηθεί σε παρόχους με βάση τη φύση της εργασίας τους στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές για torrent, ροή βίντεο και ακόμη και διαδικτυακό παιχνίδι. Όποιος ελπίζει να αποκτήσει μια γεύση από την εμπειρία του NordVPN είναι ευπρόσδεκτος να δοκιμάσει την υπηρεσία για 3 ημέρες, δωρεάν.

IPVanish

IPVanish είναι ένας από τους λίγους παρόχους που υπερηφανεύεται για την κατοχή όλου του υλικού του, που σημαίνει ότι θα μπορούν εύκολα να φτάσουν στο κάτω μέρος των πραγμάτων σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο, οι διακομιστές τους σταματήσουν να λειτουργούν εντελώς. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από πολλούς άλλους παρόχους που προσλαμβάνουν διακομιστές και μπορεί να έχουν πολλά να ασχοληθούν αν το δίκτυο τους πέσει.

Η εφαρμογή είναι εύκολα συμβατή με πλατφόρμες όπως iOS, Windows, Mac και Android, καθώς και Fire TV και παρόμοια. Σε περισσότερους από 1000+ διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες, το IPVanish έχει εντυπωσιακή παρουσία σε όλο τον κόσμο, επομένως δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι ένας συγκεκριμένος ιστότοπος ή κανάλι δεν είναι διαθέσιμο. Η υπηρεσία προσφέρει μια σύντομη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών για τους χρήστες να δοκιμάσουν την υπηρεσία και να αποφασίσει εάν ταιριάζει ή όχι.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για MikroTik Router

Οι τρεις υπηρεσίες που έχουμε ελέγξει είναι εύκολα οι πιο περιζήτητοι πάροχοι VPN στην αγορά σήμερα, και αυτό οφείλεται στη δέσμευσή τους για ποιοτική εξυπηρέτηση και την ακλόνητη αποφασιστικότητά τους να παραμένουν πάντα αξιόπιστοι στους πελάτες τους.