Καλύτερο VPN για το NFL Game Pass Blackout Bypass – 2019/2020 Review

Καλύτερο NFL GamePass VPN - Κριτική 2017/2018


Καλύτερο NFL GamePass VPN – Κριτική 2019/2020

Πώς να παρακάμψετε το Blackout Pass Game NFL με VPN

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το US NFL GamePass δεν θα σας κάνει πολύ καλό, ακόμη και με ένα VPN. Η αμερικανική έκδοση δεν προβάλλει ζωντανά αγώνες, γι ‘αυτό πρέπει να εγγραφείτε σε ένα διεθνές NFL GamePass. Ω! Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας ενώ το κάνετε.

Έκανα το ίδιο πράγμα για να παρακολουθήσω τους Dallas Cowboys από το εξωτερικό, άρα επιτρέψτε μου να σας δείξω τα σχοινιά.

 1. Πρέπει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN. Όμως, όχι οποιαδήποτε υπηρεσία, πρέπει να είναι αξιόπιστη ExpressVPN.
 2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας. Το ενδιαφέρον για το ExpressVPN είναι ότι είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και συσκευές. Που περιλαμβάνει PC, Mac, Android και iOS.
 3. Στη συνέχεια, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ο διακομιστής στον οποίο συνδέεστε πρέπει να βρίσκεται σε μια περιοχή όπου υπάρχουν χωρίς διακοπή NFL. Κάντε ό, τι έκανα και επιλέξτε διακομιστές σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.
 4. Αφού το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Διεθνές NFL GamePass ιστοσελίδα και εγγραφείτε.
 5. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN όποτε θέλετε να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Εάν δεν συνδεθείτε σε διακομιστή VPN, το μόνο που θα δείτε είναι ένα μήνυμα λάθους.

Χρησιμοποιώ προσωπικά το ExpressVPN για να παρακολουθώ τους τελευταίους αγώνες NFL όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό και πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Αυτή η υπηρεσία περιορίζει τις διακοπές ρεύματος, όπως ένα μαχαίρι στο βούτυρο. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο.

Best NFL Game Pass VPN – Αναθεώρηση σε βάθος

Όταν επιλέγετε μια υπηρεσία VPN για παράκαμψη διακοπών NFL, βασικά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές VPN σε τοποθεσίες όπου δεν ισχύουν διακοπές ρεύματος. Οι ταχύτητες διακομιστή VPN είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Τέλος, και πιθανότατα το πιο σημαντικό, η υπηρεσία VPN σας πρέπει να διαθέτει κατάλληλη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να παρακάμψετε τις διακοπές αποκλεισμού του NFL GP. Με όλα αυτά στο μυαλό, εδώ είναι τα καλύτερα VPN του NFL GamePass το 2019.

ExpressVPN – Το καλύτερο VPN για το NFL GamePass στην αγορά

ExpressVPN έχει μια πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα επαγγελματιών έτοιμη να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Αυτό το καθιστά μία από τις καλύτερες μάρκες του κλάδου όσον αφορά υποστήριξη πελατών.

Απλώς ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά:

 • 24/7 ομάδα υποστήριξης πελατών.
 • Λειτουργία ζωντανής συνομιλίας για άμεση βοήθεια.
 • Χρόνος απόκρισης email 20 λεπτών.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά αν θέλω να αγοράσω ένα σακάκι, θα ήθελα να το δοκιμάσω και να δω πώς φαίνεται πρώτα. Αυτό ισχύει και για τον πάροχο VPN μου. Θέλω να πω, δεν θα θέλατε να δοκιμάσετε να προωθήσετε τις προσφερόμενες υπηρεσίες προτού δεσμεύσετε πλήρως?

Εάν ναι, θα χαρείτε να το ακούσετε. Το ExpressVPN σας προσφέρει 30 μέρες για να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητές του και να τις βγάλετε για μια περιστροφή. Μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου, εάν αποφασίσετε να μην εγγραφείτε και να μεταβείτε αλλού, θα το κάνετε πάρτε τα χρήματά σας πίσω. Σωστά, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. Έχουν επίσης ένα δροσερό πρόγραμμα παραπομπής όπου εάν πείσετε έναν φίλο να συμμετάσχει, θα έχετε και τους δύο μήνας δωρεάν υπηρεσίας.

Και όταν πρόκειται για ταχύτητα, το ExpressVPN θα σας εκτοξεύσει με αυτό γρήγοροι διακομιστές. Αυτό κάνει ροή ταινίες, παραστάσεις, αθλήματα ή οποιοδήποτε πρόγραμμα είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Επίσης, απολαύστε όσες λήψεις θέλετε, επειδή υπάρχουν κανένα όριο εύρους ζώνης. 

Ας μην ξεχάσουμε το τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Με όλα αυτά κατά νου και πολλά άλλα, δεν είναι περίεργο γιατί το ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτάσεων VPN μου.

BulletVPN

Τώρα, τι κάνει το «σφαίρα‘ σε BulletVPN αντιπροσωπεύω, αναρωτιέμαι; Το μαντέψατε: είναι ταχύτητα. Αυτός ο πάροχος διαθέτει ένα από τα ταχύτερα ποσοστά ταχύτητας στον κλάδο, γεγονός που το καθιστά καλή επιλογή εάν είστε λάτρης της τηλεοπτικής παρακολούθησης.

Η εταιρεία μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη όσο μερικά άλλα ονόματα στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά. Μιλάω για παρακάμπτοντας τους διαδικτυακούς περιορισμούς φυσικά. Με διακομιστές στο ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Γερμανία, Αυστραλία, και πολλά άλλα, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα αγαπημένα σας κανάλια ροής από οπουδήποτε.

Το BulletVPN έχει ακόμη ένα συμβατή εφαρμογή με το FireStick, ένα από τα λίγα VPN που προσφέρουν μια τέτοια δυνατότητα. Πρόσθεσε ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στο σκεύασμα και έχετε μια πολύ καλή εξυπηρέτηση στα χέρια σας.

IPVanish

Αν θέλετε να συνοψίσετε IPVanish σε μία πρόταση, θα ήταν καλές υπηρεσίες σε προσιτή τιμή. Έτσι, αν ψάχνετε για γνωστό, γρήγορο και ασφαλές VPN, Αυτός ο πάροχος είναι ο προορισμός σας. Ένα μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι δεν θα λειτουργήσει πραγματικά με τα προϊόντα της Apple.

Οι χρήστες του IPVanish μπορούν να απολαύσουν απεριόριστο εύρος ζώνης, εκτός από πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό. Δυστυχώς, αν αντιμετωπίσετε προβλήματα και θέλετε να ζητήσετε βοήθεια, υπάρχει δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Θα πρέπει να κάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Επιπλέον, η εταιρεία σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες της μόνο για μια εβδομάδα, που είναι αρκετός χρόνος για να αποφασίσετε, αλλά όχι αρκετά σε σύγκριση με άλλους παρόχους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε ζητήστε επιστροφή χρημάτων αν δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες.

HideMyAss

Το HideMyAss είναι μια άλλη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε, αλλά μόνο εάν οι παραπάνω επωνυμίες δεν λειτουργούν, κάτι που θα ήταν πολύ περίεργο.

Το πρόβλημα με αυτόν τον πάροχο είναι ότι η ταχύτητα δεν είναι μία από τις καλύτερες δυνατότητές της. Όχι μόνο αυτό, αλλά μερικές φορές θα το κάνετε χάσει εντελώς τη σύνδεση, γεγονός που κάνει τη ζωντανή ροή πραγματικά απογοητευτική.

Και μην με ξεκινήσετε στην υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξης, θα πρέπει να το κάνετε περιμένετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτό περιλαμβάνει κανάλια ζωντανής συνομιλίας και email.

Συνολικά, είναι καλύτερο εάν παραμείνετε σε άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα για να παρακάμψετε τις διακοπές αποκλεισμού του NFL GP και να αφήσετε το HideMyAss ως το τελευταίο θέρετρο.

Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS – Εναλλακτική λύση VPN για παράκαμψη NFL GamePass Blackouts

Μπορείτε επίσης να παρακάμψετε τους περιορισμούς αποκλεισμού χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτοί οι διακομιστές μεσολάβησης δεν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση ούτε αποκρύπτουν τη διεύθυνση IP σας. Επομένως, εάν ανησυχείτε για το διαδικτυακό σας απόρρητο, αποφύγετε τα.

 • Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να περάσετε με έξυπνο DNS για πρόσβαση στο NFL GamePass, πρέπει να επιλέξετε ένα καλη εξυπηρετηση αρέσει Μη εντοπιστής πρώτα.
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε την υπηρεσία σας σε οποιαδήποτε συσκευή ροής. Που περιλαμβάνει PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Smart TV, Xbox, PS4, PS3 και Wii.
 • Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, θα έχετε πρόσβαση στο NFL GamePass και πολλά άλλα περιορισμένα κανάλια όπως MLB.tv, NHL.TV, και NBA League Pass.
 • Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS δεν είναι δυνατή η κατάργηση αποκλεισμού καναλιού θέλεις. Κάθε υπηρεσία έχει μια λίστα με ιστότοπους στους οποίους μπορεί να έχει πρόσβαση, οπότε όλα εξαρτώνται από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε.
 • Λάβετε υπόψη σας εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας χρησιμοποιεί διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης ή παραβίαση DNS, επειδή αυτοί οι διακομιστές μεσολάβησης δεν θα λειτουργήσουν καλά εάν λειτουργεί. Μου έτυχε μια φορά και έχασα έναν πολύ σημαντικό αγώνα, γι ‘αυτό και άλλαξα σε VPN.
 • Οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τη νέα εικονική τοποθεσία σας.

Μη εντοπιστής είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που υποστηρίζει το NFL GamePass, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τους περιορισμούς αποκλεισμού. Προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών, χωρίς την ανάγκη πιστωτικών καρτών. Με Μη εντοπιστής, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περίπου 220 διαφορετικών καναλιών από όλο τον κόσμο.

Καλύτερο VPN για το NFL Game Pass – The Wrap Up

Ορίστε λοιπόν παιδιά. Οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για να παρακάμψετε τις διακοπές λειτουργίας NFL GamePass αναφέρονται παραπάνω. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές τις υπηρεσίες και είστε ικανοποιημένοι με αυτό που είχαν να προσφέρουν; Μοιραστείτε την εμπειρία σας παρακάτω.