Καλύτερο VPN για Online Banking

Μεταξύ των πολλών ανέσεων που μας έχουν επιφέρει οι εξελίξεις στην τεχνολογία μέχρι στιγμής, η έλευση των διαδικτυακών τραπεζικών είναι αυτή που όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε, μας βοήθησε να εξοικονομήσουμε πολύ χρόνο και ενέργεια. Οι άνθρωποι είναι πλέον σε θέση να μετακινούνται χρήματα με ένα κλικ ενός κουμπιού και να ολοκληρώνουν συναλλαγές που διαφορετικά θα τους απαιτούσαν να φτάσουν από το Α στο Β, μόνο για να σταθούν σε μια ουρά που θα χρειαζόταν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για να περάσει . Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, γνωστό και ως VPN, για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας σε όλες τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι το καλύτερο VPN για διαδικτυακή τραπεζική αξιολόγηση.


Καλύτερο VPN για Online Banking

Καλύτερο VPN για Online Banking

Καλύτερο VPN για Online Banking – Περίληψη

Εδώ είναι οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για ασφαλείς και κρυπτογραφημένες διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. NordVPN
 6. VyprVPN

Θέματα διαδικτυακής τραπεζικής και ασφάλειας

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οφέλη από τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων χωρίς απαραίτητα να φτάσουν σε τράπεζα, ζητήματα που βασίζονται στην ασφάλεια εξακολουθούν να έχουν μεγάλη επιρροή σε εκείνα που δεν έχουν ακόμη αποδεχτεί τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές. Ο αριθμός των περιπτώσεων όπου τα χρήματα έχουν αποκτηθεί δόλια μετά από μια επιτυχημένη απόπειρα πειρατείας είναι πάρα πολλές και, με κάθε ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετές αποδείξεις για τους κακοποιούς να διευθετήσουν την υπόθεσή τους.

VPN για διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές

Αυτό που δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που βασίζονται στις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές το κάνουν λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες προφυλάξεις ασφαλείας, καθώς ενδιαφέρονται πολύ για τα χρήματά τους, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι. Φροντίζουν να κατατάξουν μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN που λειτουργεί για την κρυπτογράφηση της σύνδεσής τους όποτε είναι συνδεδεμένοι. Με αυτόν τον τρόπο, όποτε πραγματοποιούν μια συναλλαγή, τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ασφαλή, επομένως κανείς δεν μπορεί να πάρει σημαντικές λεπτομέρειες όπως τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας τους και να έχει παράνομη πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε ιδιοκτήτης της κίνησης και πρέπει να χρησιμοποιήσετε δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi για να ολοκληρώσετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Καλύτερο VPN για Online Banking Analaysis

Η χρήση μιας υπηρεσίας VPN παρέχει μεγάλα οφέλη σε έναν χρήστη, ωστόσο πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία στην οποία έχει εγγραφεί είναι μια υπηρεσία που προσφέρει ποιοτική υπηρεσία και βέλτιστη ασφάλεια στο διαδίκτυο. Για να σας βοηθήσουμε με αυτό, κάναμε μια κριτική για 4 παρόχους που πιστεύουμε ότι είναι αξιόπιστοι και αξίζουν την προσοχή σας. Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα διαδικτυακά τραπεζικά VPN παρακάτω:

ExpressVPN

Η κορυφαία μας πρόταση απευθύνεται στο ExpressVPN, τόσο για τα μέτρα που έχουν εφαρμόσει για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα όλων είναι ασφαλή, όσο και για τη γρήγορη ανταπόκριση που λαμβάνουν οι πελάτες κάθε φορά που θέτουν ένα ερώτημα.

Το δίκτυό τους διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit, είναι SSL ασφαλές και υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ασφαλείας L2TP, IPSec, OpenVPN και PPTP. Επίσης, δεν θα ανησυχείτε για την αποθήκευση του ιστορικού επισκεψιμότητας, καθώς ο πάροχος έχει μια ισχυρή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής. Οι πελάτες θα απολαύσουν επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και ρυθμό μεταφοράς δεδομένων που σημαίνει ότι δεν υπάρχει όριο στο ποσό ροής, λήψης ή torrent που ίσως θέλετε να κάνετε.

Είναι περισσότεροι από 1500 διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε 94 χώρες, διασφαλίζουν ότι έχετε πάντα ποιοτική σύνδεση όποτε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Θα έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης έως και 3 συσκευών ταυτόχρονα, όλες χρεώνονται σε έναν λογαριασμό.

Εάν σκέφτεστε να μεταβείτε σε τραπεζικές συναλλαγές εν κινήσει, τότε το ExpressVPN διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε την συναλλαγή σας ασφαλή και τα δεδομένα σας προστατευμένα. Είναι ιδανικό για χρήστες για πρώτη φορά και μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.

VyprVPN

Δεύτερος στη λίστα μας είναι το VyprVPN, ένας άλλος πάροχος που διαθέτει πολλές δυνατότητες και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε προστατευμένοι κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια διαδικτυακή συναλλαγή. Είναι στην πραγματικότητα μια από τις λίγες εταιρείες που διαχειρίζονται άμεσα όλους τους διακομιστές τους και αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν παραβιάσεις ή διαρροές. Όσον αφορά την ασφάλεια, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSEC και Chameleon. το τελευταίο είναι ένα πρωτόκολλο που είναι μοναδικό μόνο σε αυτούς. Το VyprVPN διαθέτει επίσης τείχος προστασίας NAT που διατηρεί τυχόν χάκερ που ενδέχεται να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στη συσκευή σας.

Ένας αριθμός διακομιστών 700+ που βασίζεται σε περισσότερες από 50 χώρες διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές έχουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να θεωρήσουν την εικονική τους θέση. Η ευκαιρία σύνδεσης έως 5 συσκευών στον ίδιο λογαριασμό καθιστά επίσης δυνατή την ασφάλεια όλων των συσκευών σας και όλες τις συνδέσεις στο Διαδίκτυο ανώνυμες.

Οι ειδικές δυνατότητες που μπορείτε να λάβετε μόνο από το VyprVPN τις καθιστούν έναν από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για το απόρρητο και την ασφάλειά σας όποτε είστε συνδεδεμένοι.

IPVanish

Με μια δημοτικότητα στην αγορά που συνεχίζει να αυξάνεται, το IPVanish είναι ένας πάροχος που διασφαλίζει ότι όλοι οι πελάτες του απολαμβάνουν μια αδιάκοπη και αξιόπιστη σύνδεση, όποτε συνδέονται στο Διαδίκτυο. Μια ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit σε συνδυασμό με 5 από τα κύρια πρωτόκολλα ασφαλείας σας επιτρέπει να πληρώνετε για τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο χωρίς καμία ανάγκη ανησυχίας.

Το δίκτυο με περισσότερους από 500 διακομιστές σε 60 χώρες σημαίνει ότι οι πελάτες δεν θα χρειαστεί ποτέ να υπερφορτώνουν συγκεκριμένους διακομιστές για ιδιωτική σύνδεση. Θα μπορούν επίσης να εναλλάσσονται μεταξύ τους όσες φορές θέλουν, καθώς η υπηρεσία επιτρέπει απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή. Η παροχή έως και δύο ταυτόχρονων συνδέσεων σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν μια ακόμη συσκευή στην υπηρεσία, ενώ σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό.

Προχωρήστε και δοκιμάστε το IPVanish ως την προτιμώμενη υπηρεσία VPN. δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχείτε όταν πρόκειται για τραπεζικές συναλλαγές στο διαδίκτυο.

NordVPN

Τελειώνοντας τη λίστα μας, έχουμε NordVPN. Αυτή η υπηρεσία ξεχωρίζει από το υπόλοιπο με το γεγονός ότι χρησιμοποιεί διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων για να εξασφαλίσει την κυκλοφορία σας. Η υπηρεσία επίσης δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της περιήγησής σας και προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν το Tor μέσω VPN. μια υπηρεσία που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να διεισδύσει στη σύνδεσή σας.

Σε περίπτωση που η σύνδεσή σας VPN διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, το NordVPN διαθέτει ενσωματωμένο Διαδίκτυο Kill Switch που ξεκινά και σας αποσυνδέει από το δίκτυο. Αυτό διασφαλίζει ότι κανείς δεν έχει ούτε την παραμικρή πιθανότητα να χαράξει τη συσκευή σας και να κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία.

Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, η υπηρεσία NordVPN επιτρέπει τον υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων συνδέσεων, με όριο τις 6 συσκευές. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους για 3 ημέρες εντελώς δωρεάν και, στη συνέχεια, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τις επόμενες 30 ημέρες. Αυτό σας δίνει περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δείτε το είδος των παροχών που μπορείτε να απολαύσετε με μια τέτοια υπηρεσία.

Το καλύτερο VPN για Online Banking – Πρόσθετες συμβουλές

Έχουμε μερικές ακόμη συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα μετανιώσετε για τη μετάβασή σας στις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές:

 • Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Κάντε το μακρύ και αφήστε το να έχει διαφορετικούς χαρακτήρες.
 • Διατηρήστε πάντα ενημερωμένο το λογισμικό προστασίας από ιούς.
 • Ελέγχετε τακτικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 • Αποθηκεύστε τον κωδικό πρόσβασής σας με έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.
 • Αποκτήστε έναν αξιόπιστο πάροχο VPN για να βελτιώσετε την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο.

Καλύτερη αναβάθμιση VPN Online Banking

Παρά τις απειλές που υπάρχουν, η παρακολούθηση αυτών των συμβουλών θα κάνει πολλά για να διασφαλίσει ότι οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω εάν τυχαία λάβετε οποιαδήποτε από τις τέσσερις υπηρεσίες VPN που έχουμε ελέγξει. θα εκτιμούσαμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map