Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του Pinterest οπουδήποτε

Έχοντας μια οπτική αναπαράσταση κάτι που εκτιμάτε, κάτι που θέλετε να θυμάστε να κάνετε ή ακόμη και έναν στόχο που έχετε στο μυαλό σας είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι προχωρούν για τη δημιουργία λογαριασμού στο Pinterest. Θεωρείται ως ο τρίτος πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης από τους περισσότερους, η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να οργανώνουν εικόνες που μπορεί να έχουν βρει στον ιστό. Συχνά οι φωτογραφίες μπορούν να κάνουν κλικ, συνδέοντας την αρχική ιστοσελίδα από την οποία βρέθηκαν.


Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του Pinterest οπουδήποτε

Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του Pinterest οπουδήποτε

Τι είναι το Pinterest?

Εξακολουθείτε να προσπαθείτε να καταλάβετε πώς ο ιστότοπος είναι χρήσιμος; Τι θα λέγατε αυτό ως παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι έχετε σκοντάψει ένα πιάτο που θα θέλατε να ετοιμάσετε στο ταμπλό κάποιου άλλου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην εικόνα και θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο συνταγών όπου θα μάθετε για τα απαιτούμενα συστατικά και τη μέθοδο παρασκευής.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τη δική σας συλλογή τροφίμων που θέλετε να ετοιμάσετε και να αποθηκεύσετε τις εικόνες στον δικό σας πίνακα, ώστε να μπορείτε να τις δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε στην κουζίνα. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες στην πλατφόρμα και μπορείτε να το κάνετε μέσω σχολιασμού, αρεσκείας, αποθήκευσης των εικόνων του άλλου ή ακόμη και ιδιωτικών μηνυμάτων.

Έχει αποκλειστεί το Pinterest?

Ο τεράστιος αριθμός πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε με το Pinterest κάνει τον ιστότοπο μια πλατφόρμα στην οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση, ακόμη και όταν έχετε ταξιδέψει σε διαφορετικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα που μπορεί να είναι εμπόδιο σε όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ή τον ιστότοπο από οπουδήποτε. Το Pinterest τυχαίνει να έχει διαφορετικές εκδόσεις που προορίζονται για χρήστες σε διαφορετικές περιοχές. Ο ιστότοπος που θα δείτε στις ΗΠΑ δεν είναι ο ίδιος ιστότοπος που θα βλέπετε ενώ βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία ή ακόμα και την Ιαπωνία.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοκ στην αρχή, και ίσως ακόμη και να είναι απογοητευτικό καθώς συνεχίζετε, τόσο ώστε να μην είστε τόσο άνετοι όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα όπως θα κάνατε αν βρίσκεστε στο σπίτι, χρειάζεστε μια λύση που σας επιτρέπει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας.

Το Pinterest χρησιμοποιεί την πραγματική τοποθεσία σας για να αποφασίσει σε ποια έκδοση του ιστότοπου θα έχετε πρόσβαση. Καθορίζει την τοποθεσία σας με βάση τη διεύθυνση IP σας. Για όσους είναι νέοι σε αυτό, η διεύθυνση IP σας είναι περισσότερο από ένα ψηφιακό αποτύπωμα που αφήνετε κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν ιστότοπο ή κανάλι. Περιέχει λεπτομέρειες όπως η τοποθεσία και η ταυτότητά σας. Με αυτές τις πληροφορίες, οι ιστότοποι που επισκέπτεστε μπορούν να ελέγχουν αυτό που βλέπετε. Για να επαναφέρετε αυτό το πλεονέκτημα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε μια λύση που κρύβει την IP σας ή να την χειρίζεται προς όφελός σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό εκτός από ένα VPN.

Κατάργηση αποκλεισμού του Pinterest μέσω VPN

Ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι βασικά ένα δίκτυο διακομιστών στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε και να δρομολογήσετε τα δεδομένα σας μέσω ενός αριθμού διακομιστών που βασίζονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χειριστείτε τη διεύθυνσή σας IP και να εξαπατήσετε τους ιστότοπους να σκεφτούν ότι είστε εγκατεστημένοι στις ΗΠΑ ή οπουδήποτε θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα πρόσβαση στον ιστότοπο Pinterest που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό το πλεονέκτημα ισχύει και για πολλούς άλλους ιστότοπους που ενδέχεται να έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Pinterest από οπουδήποτε στον κόσμο με τη βοήθεια ενός VPN:

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN (κατά προτίμηση ExpressVPN).
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή στην οποία έχετε πρόσβαση στο Pinterest.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN.
 5. Καταργήστε τον αποκλεισμό του Pinterest στο σχολείο, την εργασία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Ένα ακόμη πράγμα που βγάζετε από ένα VPN είναι η πρόσθετη ασφάλεια. Η χρήση ενός VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας και καθιστά πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να εντοπίζει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Αυτό σας κρατά ασφαλείς από χάκερ και απατεώνες και διασφαλίζει ότι θα παραμείνετε ανώνυμοι.

Τα καλύτερα VPN για το Pinterest

Η επιλογή σε ποια υπηρεσία VPN θα εγγραφείτε μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ειδικά για τους αρχάριους. Για να βεβαιωθούμε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, εντοπίσαμε έναν αριθμό παρόχων που παρέχουν μόνο την καλύτερη υπηρεσία. Με αυτόν τον τρόπο τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας χρησιμοποιούνται. Αυτή είναι η λίστα μας με το Καλύτερα VPN για Pinterest:

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN δεν είναι ο συνηθισμένος πάροχος υπηρεσιών σας. Αυτοί οι τύποι πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​από το απαιτούμενο καθήκον για να διασφαλίσουν ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο παραμένει ασφαλής ανά πάσα στιγμή. Με βάση τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit και διατηρεί αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής. Το δίκτυο διακομιστών του είναι αρκετά αξιοπρεπές, με περίπου 2000 διακομιστές που διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες έχουν επίσης την πιθανότητα να προστατεύσουν έως και 3 άλλες συσκευές με μία συνδρομή, χωρίς επιπλέον κόστος.

Το ExpressVPN διαθέτει επίσης αρκετά χαρακτηριστικά που το καθιστούν από τα καλύτερα που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά αν ψάχνετε για προστασία. Η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές stealth στους οποίους μπορείτε να συνδέσετε εάν η χώρα στην οποία βρίσκεστε δεν προωθεί τη χρήση VPN, καθώς και πρωτόκολλα VPN όπως OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec και άλλα για να σας κρατήσουν ασφαλείς.

Η υπηρεσία διαθέτει επίσης έναν διακόπτη kill Internet και μια δυνατότητα split tunneling που σας επιτρέπει να αποφασίσετε τι θα κρυπτογραφήσετε & τι όχι. Η υπηρεσία DNS μηδενικής γνώσης διατηρεί την τοποθεσία σας κρυφή από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ειδικά με το Pinterest. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες.

2. IPVanish

Το IPVanish είναι ένας άλλος πάροχος που αξίζει επίσης να δείτε. Η υπηρεσία εδρεύει στις ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από την εγγραφή. Υπόσχονται να μείνουν εκτός επιχείρησής σας μέσω της πολιτικής μηδενικής καταγραφής και να προσφέρουν αξιόπιστη ασφάλεια μέσω της κρυπτογράφησης 256 bit AES. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης μία από τις πιο γενναιόδωρες υπηρεσίες πολλαπλών συσκευών, καθώς επιτρέπουν έως και 10 άλλες συνδέσεις σε έναν λογαριασμό.

Μόλις εγγραφείτε στο IPVanish, μπορείτε να είστε σίγουροι για απεριόριστο εύρος ζώνης, καθώς και χωρίς όρια στους διακόπτες που κάνετε στις συνδέσεις διακομιστή σας. Το IPVanish διαθέτει επίσης έναν ευέλικτο, εύκολο στη χρήση πελάτη VPN που θα πρέπει να είναι συμβατός με τη συσκευή σας με iOS, Android, Linux ή Windows. Εάν, ωστόσο, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο ή στο πρόγραμμα περιήγησης. Επιπλέον, η υπηρεσία διαθέτει ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που είναι πάντα στη διάθεσή σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το IPVanish είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την απεμπλοκή του Pinterest. Μόλις περάσετε από την κριτική IPVanish, θα μάθετε πώς είναι εξοπλισμένη αυτή η υπηρεσία για να παρέχει την καλύτερη μορφή διαδικτυακής προστασίας.

3. NordVPN

Η τελική επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη στη λίστα μας είναι το NordVPN. Πρόκειται για μια υπηρεσία που είναι περισσότερο από ικανή να χειριστεί τις ανάγκες ασφαλείας σας, και ακόμη και να διευκολύνει την παραμονή σας στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία βασίζεται στον Παναμά. μια περιοχή που δεν δεσμεύεται από κανονισμούς δεδομένων που επιβάλλονται από διεθνείς αρχές. Στο δίκτυό του υπάρχει μια συλλογή από περισσότερους από 4000 διακομιστές που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο, και αυτό τους τοποθετεί μεταξύ των υπηρεσιών με την ευρύτερη δυνατή πρόσβαση.

Το NordVPN εφαρμόζει επίσης κρυπτογράφηση AES 256 bit για τους χρήστες του να κρυπτογραφούν τη σύνδεσή τους και έχει επίσης απαθανατισμένους διακομιστές για αυτούς τους χρήστες με έδρα σε χώρες όπου απαγορεύεται η χρήση VPN. Η κρυπτογράφηση είναι διπλάσια από αυτήν που θα λάβετε με άλλους παρόχους χάρη στο διπλό εργαλείο VPN και αυτό βελτιώνεται όταν η επισκεψιμότητα δρομολογείται μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν. Το NordVPN έχει επίσης πλήρη υποστήριξη για Tor over VPN και προσφέρει επίσης διακόπτη kill VPN για προστασία σε περίπτωση που η υπηρεσία VPN παραβιαστεί. Η υπηρεσία μπορεί να υποστηρίξει έως και 6 ακόμη συσκευές σε έναν λογαριασμό. Το NordVPN προσφέρει το λογισμικό Smart Play ως τη λύση Smart DNS για την απόκρυψη της τοποθεσίας σας. Για μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση του παρόχου, προτείνουμε να ακολουθήσετε τη λεπτομερή κριτική μας για το NordVPN.

Περίληψη σχετικά με τον τρόπο κατάργησης αποκλεισμού του Pinterest με ένα VPN

Η απόκτηση πρόσβασης στο Pinterest μέσω VPN διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την έκδοση της εφαρμογής που γνωρίζετε, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Οι τρεις πάροχοι που έχουμε ελέγξει εδώ είναι περισσότερο από ικανοί να διατηρήσουν τη σύνδεσή σας ασφαλή και ανώνυμη, αλλά είναι καλύτερο να εξετάσετε κάθε μια από τις ατομικές κριτικές τους, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε. Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, μπορείτε να τα πληκτρολογήσετε στην παρακάτω ενότητα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map