Καλύτερο VPN για Playstation Vue

Το PlayStation είναι ένα οικιακό όνομα για τους λάτρεις των παιχνιδιών εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, τόσο δημοφιλής είναι η συσκευή που έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι τώρα – αυτή η συσκευή φέρνει χαρά στις καρδιές των ανθρώπων. Υπήρξαν νεότερες εκδόσεις του PlayStation με τα χρόνια, όπως το PlayStation 4 Slim και το PlayStation Pro. Το Xbox της Microsoft υπήρξε στενός ανταγωνιστής από την κυκλοφορία του, αλλά δεν μπόρεσε να κλέψει την προσοχή από το PlayStation. Αν μη τι άλλο, ο διαγωνισμός έχει κάνει το PlayStation πιο δημοφιλές. Η Sony κυκλοφόρησε ακόμη και τη δική της υπηρεσία ροής στις ΗΠΑ, με την ονομασία PS Vue. Σε περίπτωση που είστε Αμερικανός ομογενής που ζείτε στο εξωτερικό, χρειάζεστε ένα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Playstation Vue εκτός ΗΠΑ. Στην παρακάτω κριτική, ρίχνουμε μια ματιά στο το καλύτερο VPN για το Playstation Vue.


Καλύτερο VPN για Playstation Vue

Καλύτερο VPN για Playstation Vue

Τι είναι το Playstation Vue?

Το PlayStation διαθέτει νεότερες υπηρεσίες για να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες ώρες. Το PlayStation Vue είναι ένα από αυτά, η οποία είναι η ίδια υπηρεσία συνεχούς ροής του PlayStation. Οι λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών που λατρεύουν επίσης τη ροή των αγαπημένων τους εκπομπών είναι τώρα για μια διπλή απόλαυση. Αυτές οι εκπομπές μπορεί να είναι το The Shield, το House of Cards, The Wire, House, The Good Wife, 24, Two in a Half Men, Friends και ούτω καθεξής.

Οι υπηρεσίες ροής αυξάνονται και θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή καλωδιακή τηλεόραση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με κάθε μεγάλη εταιρεία να κυκλοφορεί τη δική της συσκευή ροής, ήταν καιρός να κάνει το PlayStation το ίδιο. Παρόλο που η αγορά είναι γεμάτη από διεκδικητές, η Sony δεν τα παρατάει. Η Sony μπήκε σε υπηρεσίες ροής παρά τον ανταγωνισμό, επειδή ξέρει ότι έχει μια τεράστια βάση χρηστών PlayStation και επίσης επειδή το PS Vue είναι μια από τις πιο προσιτές υπηρεσίες ροής που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Για να μπορούν να παρακολουθούν το Vue online, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν ένα από τα πολλά πακέτα του. Το φθηνότερο πακέτο ξεκινά από 30 $, αλλά δεν συνοδεύεται από μεγάλα δίκτυα όπως το NBC, το Fox και το ABC. Παρόλο που αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, η Sony σχεδιάζει να προσθέσει αυτά τα δίκτυα σε όλα τα πακέτα το συντομότερο δυνατό.

Για να αποκτήσουν όλα τα μεγάλα δίκτυα, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 10 $. Με 55 $, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το πακέτο Elite, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε 100 κανάλια. Αυτά τα κανάλια μπορούν να προβληθούν από οποιαδήποτε τοποθεσία και ανά πάσα στιγμή.

Χρήση VPN με PlayStation Vue

Παρά τη δημοτικότητα και την προσιτή τιμή του PlayStation Vue, έχει το δικό της μειονέκτημα. Ένα από τα σημαντικότερα παράπονα που έχουν οι χρήστες της Vue εκτός των ΗΠΑ είναι το geoblocking. Ναι, όπως όλες οι υπηρεσίες συνεχούς ροής, το PlayStation Vue είναι επίσης αποκλεισμένο γεωγραφικά εκτός των ΗΠΑ. Ορισμένες από τις άλλες χώρες εκτός από τις ΗΠΑ που έχουν πρόσβαση στο Vue είναι η Αυστραλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Γαλλία, το Μεξικό και η Γερμανία.

Ωστόσο, αποκτούν αυστηρά περιορισμένο περιεχόμενο. Μόνο εκείνοι στις ΗΠΑ έχουν πρόσβαση σε όλα τα δίκτυα. Αυτή είναι μια σημαντική αιτία καταγγελίας μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας ροής.

Αλλά υπάρχουν λύσεις. Όσοι χρησιμοποιούν ένα VPN μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλήρη υπηρεσία ραβδώσεων και να παρακάμψουν το geoblock. Το VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία που περνά μεταξύ του υπολογιστή και του ασφαλούς διακομιστή VPN και το καθιστά δυσανάγνωστο σε οποιονδήποτε εκτός του διακομιστή. Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός VPN είναι ο διακομιστής μεσολάβησης με τον οποίο συνδέει τους χρήστες. Αυτός ο διακομιστής επιτρέπει την παράκαμψη γεωγραφικών αποκλεισμών.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Vue στην Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία και ούτω καθεξής, πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή ΗΠΑ για να συνδεθείτε. Όταν το κάνετε αυτό, το PlayStation Vue δεν μπορεί να δει την αρχική σας διεύθυνση IP και σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία. Μαζί με το Vue, ένα VPN ξεμπλοκάρει επίσης πολλές άλλες υπηρεσίες ροής.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο PlayStation Vue σε οποιαδήποτε συσκευή ροής, συμπεριλαμβανομένων PC και Mac, Android, iPhone και iPad, PS4 / PS3, Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku και Apple TV.

Καλύτερο VPN για Playstation Vue

Ενώ ορισμένες συσκευές υποστηρίζουν εγγενώς το VPN, ορισμένες δεν το κάνουν. Για παράδειγμα, οι συσκευές ροής PS4, PS3 και Roku δεν υποστηρίζουν εγγενώς το VPN, επομένως δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας το VPN σε αυτές. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε αυτές τις συσκευές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν δρομολογητή με δυνατότητα VPN. Όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε ένα δίκτυο διαμορφωμένο για να χρησιμοποιεί ένα VPN, μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το δρομολογητή σας για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του PlayStation Vue. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές σε έναν δρομολογητή και να παρακολουθήσετε το Vue σε κάθε συσκευή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν μπορούν όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών VPN να συνεργάζονται με το PlayStation Vue, με ή χωρίς δρομολογητή. ExpressVPN είναι το μόνο VPN που μας επέτρεψε να καταργήσουμε τον αποκλεισμό και να παρακολουθήσουμε το PS Vue εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συμβατές συσκευές ροής PS Vue

Με την πάροδο του χρόνου, η Sony πρόσθεσε το Playsation Vue σε όλο και περισσότερες συσκευές. Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις μεγάλες συσκευές στις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το PS Vue αυτήν τη στιγμή.

 • PS4
 • PS3
 • Ρόκου
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Ρόκου
 • Φωτιά ραβδί
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Πρόγραμμα περιήγησης στο Web (PC / Mac)
 • Chromecast
 • Android TV Box

Καλύτερο VPN για Playstation Vue – Συμπλήρωση

Εκτός από τον αποκλεισμό των υπηρεσιών ροής και την πρόσβαση σε περιεχόμενο από άλλες χώρες, ένα VPN προστατεύει επίσης τις πληροφορίες σας από τρίτους. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN μειώνετε δραστικά τις πιθανότητες επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού και κλοπής προσωπικών πληροφοριών. Ακόμα κι αν εγκαταστήσετε ένα VPN αποκλειστικά για παρακολούθηση του PlayStation Vue, μπορείτε να απολαύσετε πολλά επιπλέον προνόμια. Όχι μια κακή συμφωνία!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map