Το καλύτερο VPN για Safari Browser

Γνωστός για την προσφορά της τελευταίας τεχνολογίας για κινητά, η Apple προσπαθεί πάντα να διασφαλίσει ότι οι πελάτες τους θα απολαμβάνουν το καλύτερο τόσο σε υλικό όσο και σε λογισμικό, και οι εφαρμογές που έχουν προφορτωθεί στις συσκευές τους δεν αποδεικνύουν τίποτα λιγότερο. Το Safari ήταν το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο τους iPhone και όλοι γνωρίζουν καλά από τότε που το χρησιμοποίησαν στον πρώτο Mac το 2003, όταν ανακοινώθηκε το Mac OS X 10.3. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι εύκολο στη χρήση, ενεργειακά αποδοτικό και είναι καλά εξοπλισμένο με όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε από μια εφαρμογή γρήγορης απόδοσης.


Το καλύτερο VPN για Safari Browser

Το καλύτερο VPN για Safari Browser

Πρόγραμμα περιήγησης Safari και VPN

Θα απολαύσετε δυνατότητες που, για παράδειγμα, θα σας επιτρέψουν να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε οποιεσδήποτε διαδικτυακές σελίδες, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση της μπαταρίας σας τόσο γρήγορα όσο άλλα προγράμματα περιήγησης. Αυτό καθιστά την περιήγησή σας παραγωγική και μεγαλύτερη διάρκεια. Το Safari επίσης δεν προσφέρει απολύτως επιπλοκές για όσους θέλουν να μεταδώσουν βίντεο σε ροή, καθώς έχει εγγενή υποστήριξη για πολλές μορφές. Υπάρχει επίσης η επιλογή αποθήκευσης όλων των δεδομένων περιήγησής σας στο iCloud, ώστε να έχετε πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης, τους σελιδοδείκτες και τις αποθηκευμένες σελίδες σας μέσω οποιασδήποτε συσκευής Apple. Προσθέτοντας VPN στο μείγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στο Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον που παρακολουθεί σε ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε και από πού.

Το καλύτερο VPN για Safari Browser 

Πραγματοποιήσαμε μια ανασκόπηση ορισμένων από τους πιο αξιόπιστους παρόχους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να κρυπτογραφήσετε την επισκεψιμότητά σας κατά την περιήγηση στον ιστό χρησιμοποιώντας τα προγράμματα περιήγησης Safari στη συσκευή σας Mac ή iOS.

1. ExpressVPN

Το να είσαι κοντά στη βιομηχανία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επιτρέψει ExpressVPN για να συλλέξουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν πολύ να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους για όλους τους πελάτες τους γενικά. Προσφέρουν κορυφαία πρότυπα κρυπτογράφησης, πολιτική χωρίς καταγραφή, ροή HD χωρίς buffering και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους χωρίς να χάσετε τίποτα. Η υπηρεσία τους θεωρείται premium και επομένως το εύρος τιμών τους είναι συγκριτικά υψηλότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς να πληρώσει, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το υψηλό κόστος αξίζει τον κόπο.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη υπηρεσία της οποίας η δημοτικότητα συνεχίζει να αυξάνεται ειδικά λόγω της ικανότητάς της να επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Η έδρα του στον Παναμά σημαίνει ότι οι πελάτες τους είναι βέβαιοι ότι κανένα ιστορικό τους δεν πρόκειται να αποθηκευτεί, καθώς η χώρα δεν εφαρμόζει νόμους διατήρησης δεδομένων. Θα μπορείτε να πληρώσετε για τη συνδρομή σας με διάφορους τρόπους και αυτοί οι τρόποι περιλαμβάνουν επίσης μια ποικιλία ανώνυμων επιλογών. NordVPN προσφέρει μερικές προηγμένες ρυθμίσεις, όπως το διπλό VPN και το Tor over VPN, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να περάσετε με την εργασία σας χωρίς φόβο ότι κάποιος μπορεί να σας παρακολουθεί.

3. IPVanish

Μια άλλη δημοφιλής λύση που θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο και να διατηρήσετε όλα τα δεδομένα σας ασφαλή είναι IPVanish. Γνωστός για να λειτουργεί καλά με το Safari, το IPVanish είναι πιστοποιημένος πάροχος επιπέδου 1 με παρουσία διακομιστή σε λίγο περισσότερες από 60 χώρες. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της είναι μία από τις καλύτερες και πιο καλά εκπαιδευμένες που έχουμε συναντήσει και η υπηρεσία είναι γνωστό ότι προσφέρει αξιόπιστη απόδοση όταν οι συνδέσεις δεν διακόπτονται. Το ετήσιο σχέδιό τους είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά που έχουμε δει, που σημαίνει ότι οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές και αξίζει να δοκιμάσετε.

4. BulletVPN

BulletVPN παρέχει μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν αξιόπιστα χαρακτηριστικά εντός εύλογου εύρους τιμών. Η υπηρεσία προσφέρει λογισμικό που λειτουργεί σε πολλά λειτουργικά συστήματα και είναι σε θέση να ενσωματωθεί καλά με προηγμένα προγράμματα περιήγησης όπως το Safari. Επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή διακομιστή, απεριόριστο εύρος ζώνης και ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που αυξάνεται συνεχώς. Θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους, κανάλια και ζωντανές μεταδόσεις μέσω μιας καλά κρυπτογραφημένης σύνδεσης.

5. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ως υπηρεσία που προσφέρει πολύ ελκυστικές τιμές, Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά για να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας για κάθε έναν από τους χρήστες του. Ακόμα και το δίκτυο διακομιστών τους δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν μεγάλα, αλλά σε έναν αριθμό 3.000 διασκορπισμένων σε 24 μόνο χώρες, θα λέγαμε ότι προσπαθούν απλώς να προσφέρουν την υπηρεσία τους μέσω μιας άλλης στρατηγικής. Ο μεγάλος αριθμός διακομιστών που βρίσκονται σε μικρό αριθμό χωρών σημαίνει ότι δεν θα έχετε ποτέ έναν διακομιστή σε πλήρη χωρητικότητα όσον αφορά την κυκλοφορία, επομένως είστε εγγυημένοι για μεγάλες ταχύτητες σε όλη τη διάρκεια.

Δυνατότητες απορρήτου του προγράμματος περιήγησης Safari

Τα παιδιά στο apple έχουν ενσωματώσει λειτουργίες στο Safari που έχουν σκοπό να διασφαλίσουν το απόρρητό σας και να προστατεύσουν τα δεδομένα σας μέσω μιας σειράς αξιόπιστων επεκτάσεων. Ένα από αυτά είναι το 1Blocker. Σας επιτρέπει να διατηρήσετε την μπαταρία σας, και επίσης αποκλείει τα περισσότερα σενάρια τρίτων. Αυτό σημαίνει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και αυξημένο απόρρητο.

Μια άλλη λύση που επίσης εμφανίζεται σε αυτήν την κατηγορία είναι το Refine, μια λύση αποκλεισμού διαφημίσεων που υποστηρίζει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, που σημαίνει πιο αποτελεσματική περιήγηση. Το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε αυτές τις λειτουργίες είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένες στη συσκευή σας Mac ή iOS. Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το κάνετε:

 • Μόλις τα εγκαταστήσετε, μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ή να τα απενεργοποιήσετε μέσω του μενού προτιμήσεων Safari.
 • Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο “Safari” στο μενού αρχείων.
 • Επιλέξτε «Προτιμήσεις». Θα εμφανιστεί μια πλήρης λίστα των εγκατεστημένων επεκτάσεων.
 • Έχετε το κουτάκι να σημειωθεί ή να μην είναι επιλεγμένο για να επιτρέψετε τον αποκλεισμό περιεχομένου και θα τελειώσετε.

Για να κάνετε το ίδιο στο iOS, θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, να κάνετε κλικ στο “Αποκλεισμοί περιεχομένου” στο Safari και να ενεργοποιήσετε τις σχετικές επεκτάσεις.

Safari και WebRTC

Ένα γεγονός που κάνει το Safari μοναδικό σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα προγράμματα περιήγησης είναι το γεγονός ότι δεν διαθέτει μια λειτουργία γνωστή ως Web Real-Time Communication, γνωστή ως WebRTC. Αυτή είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε συνομιλία μέσω βίντεο, κλήσεις και μηνύματα, παρόλο που αποκαλύπτει κομμάτια σχετικά με την ταυτότητά σας και την τοποθεσία σας, ακόμη κι αν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN.

Το Chrome και ο Firefox υποστηρίζουν WebRTC, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν έχετε εγγραφεί σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN, δεν θα έχετε πραγματικά 100% προστασία. Το Safari είναι ένα από τα λίγα προγράμματα περιήγησης που δεν προσφέρουν WebRTC, επομένως τα δεδομένα σας δεν είναι ευαίσθητα σε ευπάθειες. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε μια ματιά σε πολλές υπηρεσίες VPN που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε παράλληλα με το Safari για να διασφαλίσετε ότι η περιήγησή σας παραμένει ασφαλής.

Τελικές παρατηρήσεις σχετικά με το καλύτερο VPN για το Safari

Το Safari είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο, οπότε δεν θα έχετε προβλήματα απόδοσης με τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εάν είστε ήδη χρήστης. Αυτό που πρέπει να κάνετε ωστόσο είναι να το συνδυάσετε με μια από τις αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που έχουμε αναφέρει παραπάνω και θα μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα χωρίς τίποτα που μπορεί να απειλήσει την ασφάλειά σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map