Καλύτερο VPN για Showbox

Η ροή περιεχομένου έχει γίνει σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς χρόνους πρόσβασης για όποιον διαθέτει αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό έχει δείξει ότι πολλές εφαρμογές βίντεο και υπηρεσίες ροής γίνονται πραγματικά δημοφιλείς, ειδικά μεταξύ των χρηστών που αναζητούν το Διαδίκτυο ως κύρια πηγή ψυχαγωγίας τους. Πολλές από τις εφαρμογές προσφέρουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, αλλά πραγματικά δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες προσφέρουν ποιοτικό περιεχόμενο. Ωστόσο, με το Showbox, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.


Καλύτερο VPN για Showbox

Καλύτερο VPN για Showbox

Τι είναι το Showbox – Είναι νόμιμο?

Το Showbox είναι μια εφαρμογή Android που από πολλές απόψεις είναι πολύ καλύτερη από τις περισσότερες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής στις οποίες ίσως έχετε ήδη συνηθίσει. Η εφαρμογή προσφέρει premium περιεχόμενο για το οποίο πραγματικά δεν θα χρειαστείτε συνδρομή. Επομένως, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολύ περιεχόμενο με άδεια χρήσης και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Η βιβλιοθήκη της είναι επίσης αρκετά μεγάλη, οπότε για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση βάσει της βαθμολογίας IMDb, της πιο πρόσφατης έκδοσης, ανά τίτλο ή ακόμη και βάσει δημοτικότητας.

Η εφαρμογή Showbox επιτρέπει επίσης τη ροή HD και τη λήψη. Ωστόσο, όπως με όλα τα άλλα που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, αμφιβάλλουμε ιδιαίτερα ότι το Showbox είναι πραγματικά νόμιμο. Το Showbox δεν δεσμεύεται πραγματικά από κανένα γεω-περιοριστικό μπλοκ, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτό ανεξάρτητα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε ενδεχομένως να βρίσκεται ανάμεσα σε εσάς και ροή από την εφαρμογή είναι ο ISP σας. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο είναι γνωστοί ότι πραγματικά χτυπούν όποιον χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος του εκχωρημένου εύρους ζώνης για ροή και οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούν να διαχειριστούν τη χρήση τους καταστρέφοντας την ταχύτητά σας ή αποκλείοντας εντελώς την πρόσβαση στο Διαδίκτυο από την εφαρμογή Showbox.

Γιατί χρειάζεστε ένα Showbox VPN

Με την εφαρμογή που δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου και, επομένως, η εφαρμογή θα ήταν άχρηστη για εσάς. Ευτυχώς, ωστόσο, υπάρχει μια εγγυημένη λύση που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε για να επιλύσετε οποιοδήποτε από τα μπλοκ που ενδέχεται να έχουν εφαρμοστεί από τον ISP σας, και αυτό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Το VPN είναι πλήρες για εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Αυτό βασικά είναι μια συλλογή διακομιστών τοποθετημένων σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που προορίζονται να κρυπτογραφήσουν τη σύνδεσή σας. Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε ό, τι έχετε συνδεθεί στο διαδίκτυο, στο βαθμό που ακόμη και ο πάροχος ISP δεν θα έχει ιδέα τι κάνετε. Αυτό στη συνέχεια θα δυσκολευτεί για αυτούς να επιταχύνουν την ταχύτητά σας ή ακόμα και να μπλοκάρουν τη σύνδεσή σας.

Η χρήση ενός VPN για την προστασία της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Showbox παρά τα τυχόν μπλοκ που ενδέχεται να έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τον ISP σας. Μόλις συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, λεπτομέρειες όπως η διεύθυνση IP σας αλλάζουν για να αποκρύψετε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά σας, όπως η πραγματική τοποθεσία σας. Με αυτήν την ενέργεια, θα μπορείτε επίσης να κάνετε ροή περιεχομένου από γεωγραφικά περιοριστικούς ιστότοπους και κανάλια, καθώς θα υποθέσουν ότι κάνετε ροή από τη χώρα προέλευσης του ιστότοπου.

Καλύτερο VPN για Showbox

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας VPN για εγγραφή μπορεί να είναι μια πολύ αποθαρρυντική εργασία, ειδικά εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία να αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο. Για να διευκολύνουμε τα πράγματα, έχουμε συγκεντρώσει μια περίπλοκη λίστα παρόχων που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα σας δώσει τόσο δύσκολο χρόνο να εργαστείτε με.

1. ExpressVPN

Εάν υπάρχει ένας πάροχος που έπρεπε να ξεχωρίσουμε για να είμαστε καλά κατασκευασμένοι για νέους χρήστες VPN και εξακολουθούμε να παρέχουμε καταπληκτική υπηρεσία, θα πρέπει να είναι ExpressVPN. Με βάση τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το ExpressVPN συμβάλλει στη διασφάλιση της προστασίας των χρηστών μέσω διαδικτύου μέσω του τεράστιου δικτύου περίπου 2000 διακομιστών, καθώς και της υπηρεσίας κρυπτογράφησης AES 256 bit. Η πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής είναι καλά εφαρμοσμένη με βάση την έδρα της σε μια χώρα που δεν εγγράφεται σε κανέναν κανόνα διατήρησης δεδομένων και η πρόσθετη χωρητικότητά της για 3 περισσότερους ταυτόχρονους διακομιστές σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να προστατεύσουν τις άλλες συσκευές τους.

Το ExpressVPN προσφέρει επίσης στους χρήστες μια αξιόπιστη εφαρμογή ExpressVPN, η οποία είναι καλά συμβατή με συσκευές που λειτουργούν σε Android, Linux, Windows και iOS. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης τη διχοτόμηση σήραγγας και μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να συνδέεται με τους διακομιστές stealth του ExpressVPN, οι οποίοι κρύβουν το γεγονός ότι ενδέχεται να χρησιμοποιείτε VPN εάν περιηγείστε σε ιστότοπους σε χώρες όπως η Κίνα και η Μέση Ανατολή όπου η χρήση VPN είναι περιορισμένη . Για να δείτε περισσότερα από το τι μπορεί να κάνει το ExpressVPN για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN.

2. IPVanish

Το IPVanish συνέχισε να διατηρεί τη φήμη του ως ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στην αγορά, χάρη στην αντικειμενική του προσέγγιση όσον αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία έχει περίπου 1500 διακομιστές στο όνομά της, και τυχαίνει επίσης να κατέχει όλους τους. Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλα τα διαφορετικά πρωτόκολλά της, όπως OpenVPN, PPTP και L2TP. Η υπηρεσία έχει επίσης μία από τις υψηλότερες δυνατότητες για ταυτόχρονες συνδέσεις, καθώς επιτρέπει έως και 10 πολλαπλές συσκευές να παραμένουν προστατευμένες όλες σε έναν λογαριασμό.

Μία από τις πιο παραγωγικές δυνατότητες για τις οποίες είναι γνωστό το IPVanish είναι ο διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5, ο οποίος δεν σας χρειάζεται να κατεβάσετε ολόκληρο τον πελάτη VPN της υπηρεσίας, εάν δεν θέλετε. Για να κρυπτογραφηθεί η σύνδεσή σας μέσω αυτού του διακομιστή μεσολάβησης, θα πρέπει να συνδεθείτε μόνο σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ιστού. Επιπλέον, το IPVanish υποστηρίζει πλήρως το torrenting και το ενθαρρύνει κατάφωρα ακόμη και στον ιστότοπό του. Η ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας είναι επίσης πλήρως εξασφαλισμένη, καθώς το IPVanish χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit μαζί με μια σταθερή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες τους γνωρίζουν ότι το ιστορικό τους δεν καταγράφεται ακόμη και από τον διαδικτυακό πάροχο ασφάλειας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το IPVanish και τι έχουν να προσφέρουν, ρίξτε μια ματιά στην πολύ λεπτομερή κριτική μας για το IPVanish.

3. NordVPN

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η ακρόαση ότι μια υπηρεσία έχει περισσότερους από 4000 διακομιστές θα πρέπει να είναι αρκετές για να τους πείσει ότι αξίζει να εγγραφείτε. Το NordVPN, ωστόσο, πηγαίνει πάνω από όλα απλώς πειστικό, προσφέροντας δυνατότητες με τις οποίες οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι δεν μπορούν καν να συγκρίνουν. Για αρχάριους, το NordVPN επιτρέπει τη σύνδεση έως και 6 συσκευών στην υπηρεσία του και έχει επίσης μια αυστηρά εφαρμοσμένη πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής ως αποτέλεσμα της έδρας του στον Παναμά.

Το μεγάλο δίκτυο διακομιστών επιτρέπει στο NordVPN να προσφέρει υπηρεσίες όπως το DoubleVPN, το οποίο προσθέτει στην ασφάλειά σας δρομολογώντας την επισκεψιμότητά σας μέσω δύο διακομιστών και το CyberSec, το οποίο εμποδίζει τη διακοπή της περιόδου σύνδεσης περιήγησης από κακόβουλες διαφημίσεις ή κακόβουλα προγράμματα. Το NordVPN σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε σε ποιο διακομιστή θέλετε να συνδεθείτε, ανάλογα με ό, τι είναι και θέλετε να ολοκληρώσετε στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές που μπορούν να βελτιστοποιήσουν δραστηριότητες όπως ροή σε HD, torrenting, λήψεις μεγάλου όγκου και διαδικτυακά παιχνίδια. Μάθετε τι μπορεί να κάνει το NordVPN για εσάς μέσω της Αναθεώρησης NordVPN.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για Showbox

Η επιλογή είτε Express VPN, IPVanish είτε NordVPN θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι δραστηριότητες περιήγησής σας θα παραμείνουν ασφαλείς και επίσης θα διασφαλίσει ότι η εφαρμογή Showbox διατηρεί απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την κριτική μας; Αφήστε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.