Το καλύτερο VPN για Sony Smart TV το 2020

Οι οποίες Το VPN είναι καλύτερο για τη Sony Smart TV? Μπορείτε πραγματικά εγκαταστήστε ένα VPN στη Sony Smart TV σας? Ποια οφέλη αποκομίζω από τη χρήση ενός VPN στη Sony Smart TV; Θα καλύψω όλα αυτά τα σημεία στην παρακάτω κριτική. Μαζί με τη Samsung, τη LG και πιο πρόσφατα, το Hisense, οι συσκευές Smart TV της Sony είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη σε ηλεκτρονικά καταστήματα.


Το καλύτερο VPN για Sony Smart TV

Το καλύτερο VPN για Sony Smart TV

Με τη συνεχή μετάβαση από την παραδοσιακή προβολή τηλεόρασης σε διαδικτυακή ροή, οι έξυπνες τηλεοράσεις, γενικά, έχουν γίνει ακόμη πιο δημοφιλείς.

Ωστόσο, η ροή έχει περιορισμοί. Σε περίπτωση που είστε απόδημος που ζει στο εξωτερικό, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια από την πατρίδα σας λόγω γεω-περιορισμοί.

Αυτός είναι ο λόγος VPN είναι πλέον πολύ δημοφιλείς και περιζήτητες τεχνολογίες. Ένα VPN επιτρέπει βασικά σε έναν χρήστη κατάργηση αποκλεισμού γεω-περιορισμένου περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, ρίξτε μια ματιά στο τα καλύτερα VPN για έξυπνες τηλεοράσεις Sony ή αυτό που είναι συνήθως γνωστά ως τηλεοράσεις Sony Bravia.

Sony Internet TV εναντίον Sony Android TV

Πριν βρω το καλύτερο VPN για ανάλυση Sony Smart TV, πρέπει να αναφέρω ότι η Sony TV διαθέτει δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Το Sony Internet TV είναι η παλαιότερη έκδοση, όπως ήταν το λειτουργικό σύστημα της Sony. Δεν ήταν τόσο δημοφιλές λόγω της αργής απόδοσης και της σκληρής πλοήγησης. Περιλαμβάνονται νεότερες τηλεοράσεις Sony Bravia Android OS προεγκατεστημένα σε αυτά.

Σε περίπτωση που αγοράσατε πρόσφατα τη Sony TV σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βασίζεται σε Android. Σε γενικές γραμμές, η Sony άρχισε να εγκαθιστά το λειτουργικό σύστημα Android TV της Google στις τηλεοράσεις τους το 2015. Δείτε την πλήρη λίστα των τηλεοράσεων Android της Sony εδώ. Ενώ τα παλαιότερα μοντέλα τηλεοράσεων Sony δεν είναι εγγενώς συμβατά με VPN, τα νεότερα είναι βασισμένα σε Android.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στη Sony Smart TV?

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε ένα VPN στη Sony Smart TV σας. Η μέθοδος που επιλέγετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τηλεοράσεις σας λειτουργικό σύστημα.

Αν αυτό είναι Βασίζεται σε Android, Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN απευθείας στη Sony Smart TV μέσω του Google Play Store.

Το βασικό στοιχείο εδώ είναι να εγγραφείτε μόνο σε έναν πάροχο VPN που προσφέρει εφαρμογές που είναι συμβατό με τηλεοράσεις Android. BulletVPN, ExpressVPN, IPVanish και NordVPN είναι όλα ασφαλή στοιχήματα. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στη Sony Smart TV:

 1. Αρχικά, στον υπολογιστή ή στο κινητό σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο ExpressVPN και δημιουργήστε έναν λογαριασμό VPN.
 2. Ενεργοποιήστε τη Sony Android TV σας.
 3. Ανοιξε το Google Play Store.
 4. Επίλεξε το Αναζήτηση λειτουργία.
 5. Εισαγω “ExpressVPN«
 6. Κάντε κλικ στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Εγκαθιστώ«.
 7. Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης της εφαρμογής ExpressVPN.
 8. Ανοιξε η εφαρμογή, Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον νέο σας λογαριασμό και συνδέω-συωδεομαι σε διακομιστή της επιλογής σας.

Πώς να Sideload VPN app στην Sony Smart TV?

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε εφαρμογές VPN στο Google Play Store, μπορείτε να τις φορτώσετε παράλληλα χρησιμοποιώντας Εξερεύνηση αρχείων ES αντι αυτου. Δείτε πώς εγκατέστησα το IPVanish στη Sony Smart TV για παράδειγμα:

 1. Ενεργοποιήστε το Android TV και κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις‘ ακολουθούμενη από ‘Σύστημα‘ τότε ‘Επιλογές ανάπτυξης.”
 2. επιτρέπω “Να επιτρέπονται εφαρμογές από άγνωστες πηγές.”
 3. Εγκαταστήστε την Εξερεύνηση αρχείων ES από το Google Play Store στη Sony Smart TV.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, πατήστε το Εφαρμογή ES Explorer για να το ξεκινήσετε.
 5. μεταβείτε στο Μενού ES Explorer και χτύπησεΕργαλεία” -> «Διαχειριστής λήψηςΣτο αριστερό μενού.
 6. Τώρα, στο κάτω μενού, πατήστε “+ Νέος.
 7. Για το ‘ΜονοπάτιΠεδίο, τύπος https://thevpn.guru/ipvanish.apk μετά κάντε κλικ στο “Εντάξει“.
 8. Στη συνέχεια, γράψτε «IPVanish στο ‘Ονομα«Πεδίο.
 9. Πατήστε «Κατεβάστε τώραΓια να ξεκινήσετε τη λήψη του Αρχείο εγκατάστασης IPVanish.
 10. Μετά το IPVanish apk αρχείο η λήψη ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να πατήσετε “Ανοιγμα αρχείου‘ προς την εγκαταστήστε το στο Android TV σας.
 11. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Android TV Box όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.
 12. Κάντε κλικ στο εικονίδιο IPVanish για να το ανοίξετε.
 13. Τώρα απλά Σύνδεση και συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή θα σου άρεσε.

Τι γίνεται με τις έξυπνες τηλεοράσεις Sony που δεν βασίζονται σε Android?

Σε περίπτωση που διαθέτετε παλαιότερη Sony Smart TV, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN απευθείας σε αυτό. Μπορείτε ακόμα να παρακάμψετε τους τοπικούς περιορισμούς και να καταργήσετε τον αποκλεισμό εφαρμογών και καναλιών με αποκλεισμούς γεωγραφικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις δύο λύσεις. Είτε ρυθμίστε τη σύνδεσή σας VPN σε δρομολογητή συμβατό με VPN ή επιλέξτε μια επωνυμία VPN που παρέχει έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS για τους χρήστες του. Ένα έξυπνο DNS μπορεί να διαμορφωθεί απευθείας στη Sony Smart TV χωρίς την ανάγκη πρόσθετου λογισμικού.

 1. Εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN που προσφέρει έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS. Όλα τα VPN στη λίστα μας σήμερα προσφέρουν μια έξυπνη υπηρεσία DNS.
 2. Μόλις τελειώσει, ανάβω τη Sony Smart TV σας.
 3. Πάτα το ΣΠΙΤΙ κουμπί στο τηλεχειριστήριο του Bravia.
 4. Τώρα επιλέξτε Ρύθμιση -> Δίκτυο -> Ρυθμιση δικτυου.
 5. Επιλέγω Ενσύρματη εγκατάσταση ή Ασύρματη ρύθμιση (Ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης στο Διαδίκτυο)
 6. Επιλέγω Προσαρμοσμένο DNS.
 7. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το πρωτεύουσες και δευτερεύουσες διευθύνσεις διακομιστή DNS που σας παρέχει η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS.
 8. Βγείτε από την εγκατάσταση και επανεκκινήστε τη Sony Bravia TV.

Το καλύτερο VPN για Sony Smart TV

Τώρα που γνωρίζετε πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στη Sony Smart TV, ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τα καλύτερα VPN για τις τηλεοράσεις Sony Bravia.

1. ExpressVPN – Επιλογή εκδότη

Εξώφυλλο ExpressVPN

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια υπηρεσία VPN στη Sony Smart TV, πιθανότατα θα πρέπει να αναζητήσετε την καλύτερη, δηλαδή ExpressVPN.

Η εταιρεία διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, με τοποθεσίες VPN σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να είμαστε ακριβείς, το ExpressVPN έχει 160 τοποθεσίες διακομιστών σε 94 χώρες.

Εάν είστε λάτρεις της ταινίας και λάτρης της τηλεόρασης, θα χαρείτε να μάθετε ότι αυτή η επωνυμία μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε οποιαδήποτε Περιοχή Netflix, ακόμη και οι ΗΠΑ, καθώς και Hulu, Disney +, Amazon Prime, κι αλλα.

Απαιτείται VPN σε Android TV Ταχύτητα για ροή, για την οποία βρήκαμε το ExpressVPN εξαιρετικό. Όταν αξιολογήσαμε την απόδοσή του, ο πάροχος έδειξε εκπληκτικές ταχύτητες σε κάθε έναν από τους διακομιστές του.

Όπως αναφέραμε, δεν έχουν όλες οι τηλεοράσεις πελάτες VPN, κάτι που μας οδηγεί MediaStreamer, Έξυπνη λειτουργία DNS του ExpressVPN. Αυτό μπορεί να διαμορφωθεί με μη αυτόματο τρόπο στη Sony TV σας, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμένη γεωγραφική περιοχή με πλήρη ταχύτητα.

Το ExpressVPN σάς επιτρέπει να συνδέετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας μόνο έναν λογαριασμό. Προσφέρει επίσης κορυφαία γραμμή 24/7 υποστήριξη πελατών υπηρεσία για όλους τους χρήστες του.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν την υπηρεσία για περίοδο ενός μήνα πριν δεσμευτούν με το Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτή η πολιτική σάς επιτρέπει να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Πλεονεκτήματα

 • Κρυπτογράφηση 256-AES.
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Πάνω από 160 τοποθεσίες VPN σε 94 χώρες.
 • Γρήγοροι διακομιστές.
 • Κατάργηση αποκλεισμού American Netflix, BBC Player, DAZN, Hulu και άλλα
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Έξυπνη λειτουργία DNS (MediaStreamer).
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Διαχωρισμός σήραγγας.

Μειονεκτήματα

 • Λίγο ακριβό.

2. BulletVPN

Αναθεώρηση BulletVPN

Ομοίως με το ExpressVPN, έχετε μια εφαρμογή συμβατή με Sony Smart TV, καθώς και διακομιστές μεσολάβησης Smart DNS που μπορείτε να ρυθμίσετε απευθείας κατά την εγγραφή σας BulletVPN.

Αυτή η υπηρεσία είναι το είδος του νέου παιδιού στο μπλοκ. Αλλά όταν το δοκιμάσαμε, δεν περιμέναμε να το κάνει τόσο καλά, για να είμαστε ειλικρινείς.

Το BulletVPN έχει περισσότερα από 124 τοποθεσίες διακομιστών σε 51 χώρες, καλά κατανεμημένη σε βασικές τοποθεσίες. Όταν αξιολογούσαμε τις δυνατότητες ροής του, το BulletVPN βγήκε με θετικά αποτελέσματα, ξεμπλοκάροντας το like Netflix, BBC Player, Amazon και Disney Plus.

Επιπλέον, η υπηρεσία έχει Έξυπνο DNS χαρακτηριστικό. Επομένως, εάν η τηλεόραση που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζει την εφαρμογή BulletVPN, μπορείτε να ρυθμίσετε το Smart DNS και να απολαύσετε απεριόριστη ροή.

Επιπλέον, η ταχύτητα του Διαδικτύου μόλις έπεσε όταν το δοκιμάσαμε σε όλες τις τοποθεσίες VPN. Η μείωση δεν αξίζει καν να αναφερθεί.

Το BulletVPN έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και προσφέρει στους χρήστες α Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Κατάφερα να καταργήσω τον αποκλεισμό των Αμερικανών Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, και ακόμα BBC iPlayer χάρη στην εφαρμογή VPN τους.

Πλεονεκτήματα

 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • 124 διακομιστές σε 51 χώρες.
 • Εξαιρετικές ταχύτητες.
 • Υποστήριξη Torrenting / P2P.
 • Υποστηρίζει αμερικανικό Netflix και κορυφαίες υπηρεσίες ροής
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Έξυπνο DNS.
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Bullet Shield

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς διάσπαση σήραγγας.

3. Μη εντοπιστής

Εξώφυλλο VPN Unlocator

Τώρα, έχουμε Μη εντοπιστής, την προηγούμενη υπηρεσία Smart DNS μόνο που έγινε υβριδική το 2019. Η υπηρεσία είναι πλέον ταυτόχρονα Smart DNS και VPN ταυτόχρονα.

Το Unlocator διαθέτει διακομιστές 41+ χώρες, που είναι ένας καλός αριθμός, δεδομένου ότι είναι καινούργιο για τη βιομηχανία VPN.

Το Unlocator δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκτήσει πρόσβαση σε γίγαντες ροής πριν επιστρέψει όταν το χρησιμοποιούσε Έξυπνο DNS. Δεν διαφέρει επίσης με την υπηρεσία VPN τους.

Ένα μειονέκτημα που συναντήσαμε ήταν οι ταχύτητες. Δεν είναι όλοι οι διακομιστές τους γρήγοροι, αλλά προσφέρουν Διακομιστές υψηλής ταχύτητας για ροή UHD.

Ίσως το καλύτερο πράγμα για αυτό το VPN είναι το δικό τους Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα, απλώς μια διεύθυνση email και είστε έτοιμοι.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει επίσης ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε είτε στο Smart DNS είτε και στα δύο. Όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνετε.

Πλεονεκτήματα

 • Κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου.
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Διακομιστές σε 41+ χώρες.
 • Υποστήριξη Torrenting / P2P.
 • Πρόσβαση στο American Netflix.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Έξυπνη λειτουργία DNS
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Μειονεκτήματα

 • Ασταθείς ταχύτητες.
 • Χωρίς διάσπαση σήραγγας.

4. NordVPN

Κάλυμμα NordVPN

Ακολουθώντας τα βήματα άλλων παρόχων υπηρεσιών premium VPN, η NordVPN αποφάσισε πρόσφατα ότι ήρθε η ώρα να αναπτύξουν τη δική τους εφαρμογή συμβατή με Android TV VPN.

Οι εφαρμογές του είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και καθαρό, και χρειάζεστε μόνο μερικά λεπτά και κλικ για να τα εγκαταστήσετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να πατήσετε το εικονίδιο της εφαρμογής για να ξεκινήσετε την υπηρεσία, να συνδεθείτε και να συνδεθείτε με οποιονδήποτε διακομιστή θέλετε (θα έχετε 4.000 διακομιστές να επιλέξεις απο).

Το NordVPN είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες VPN που μπορούν να μεταβούν στα μπλοκ VPN του Netflix, καθώς και σε αυτά Hulu και BBC iPlayer.

Επιπλέον, η υπηρεσία έχει SmartPlay, Είναι η δική του υπηρεσία Smart DNS, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν τους περιφερειακούς περιορισμούς και να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες κανάλια με ελάχιστη απώλεια ταχύτητας.

Οι ταχύτητες ήταν λίγο μικτές. Έχουμε μερικές μεγάλες ταχύτητες σε μερικούς διακομιστές, ενώ έχουμε και τρομερές σε άλλους, ειδικά στους διπλοί διακομιστές VPN. Τεχνικά, κρυπτογραφούν τα δεδομένα μας δύο φορές, επομένως κατανοούμε την πτώση.

Τέλος, δεν χρειάζεται να δεσμεύσετε άμεσα μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, επειδή το NordVPN σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε πρώτα τις υπηρεσίες του με το Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

 • Σκληρή κρυπτογράφηση
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • 5000 διακομιστές σε 62 χώρες.
 • Υποστήριξη Torrenting / P2P.
 • Κατάργηση αποκλεισμού Hulu, Netflix και άλλα.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Έξυπνη λειτουργία DNS (SmartPlay).
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Διπλό VPN

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλές ταχύτητες.
 • Χωρίς διάσπαση σήραγγας.

Χρήση VPN στη Sony Smart TV – Οφέλη

Οι περισσότερες εφαρμογές στη Sony Smart TV είναι προσβάσιμες σε συγκεκριμένες περιοχές Αυστραλία, το ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Αλλά με ένα VPN, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτά τα ενοχλητικά περιφερειακοί περιορισμοί και μηνύματα σφάλματος και ξεμπλοκάρετε τα καλύτερα κανάλια από όλες τις γωνιές του κόσμου. Δείτε τι παίρνετε όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN με τηλεοράσεις Sony Bravia:

 • Πρόσβαση στα πρόσθετα Kodi που έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά: Διάφορα κανάλια όπως το Netflix, το HBO GO, το HULU και το BBC iPlayer, δεν είναι διαθέσιμα εκτός των αντίστοιχων περιοχών τους. Ωστόσο, με ένα VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Αποφύγετε το γκάζι ISP: Το Throttling γίνεται κάτι στο παρελθόν όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα επιβραδύνει πια την ταχύτητα του διαδικτύου σας εάν παρακολουθείτε βίντεο για πολλές ώρες, συνεπώς μεταδώστε ροή όσο θέλετε.
 • Σύνολο απορρήτου: Τα VPN προστατεύουν το απόρρητο και την ασφάλειά σας όποτε συνδέεστε στο διαδίκτυο.
 • Εφαρμογές VPN: Τα καλά και αξιόπιστα VPN διαθέτουν αποκλειστικές εφαρμογές για σχεδόν κάθε μεγάλο λειτουργικό σύστημα ή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων iOS, Android, FireStick, Mac και PC. Επομένως, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε λήψη και εγκατάσταση τους.

Τα καλύτερα VPN για Sony Smart TV και πώς να τα εγκαταστήσετε – Συμπληρώστε

Δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις Sony βασίζονται σε δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα ανάλογα με την ημερομηνία παραγωγής τους, η εύρεση του καλύτερου VPN για την τηλεόραση Bravia μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Ας ελπίσουμε ότι οι οδηγίες και οι προτάσεις που έχω δώσει παραπάνω σας έδωσαν μια καλύτερη ιδέα τι να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα VPN για τη Sony Smart TV σας.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.