Το καλύτερο VPN για Split Tunneling

Εάν περνάτε πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ακούσει για το VPN. Σύντομο για το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, αυτό το απλό εργαλείο σάς επιτρέπει να αποκρύψετε την επισκεψιμότητά σας από οποιονδήποτε μπορεί να σας ενδιαφέρει ό, τι κι αν είστε στο διαδίκτυο και επίσης διασφαλίζει ότι θα παραμείνετε ανώνυμοι καθώς συνεχίζετε τις δραστηριότητές σας. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό, καθώς θα μπορείτε να αποκρύψετε πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω της διεύθυνσης IP σας, όπως η πραγματική τοποθεσία σας. Αυτό σας επιτρέπει να επισκέπτεστε ιστότοπους με περιορισμούς γεωγραφικού χαρακτήρα και να επιλύετε τους περιορισμούς που είναι ευαίσθητοι στην τοποθεσία τους.


Το καλύτερο VPN για Split Tunneling

Το καλύτερο VPN για Split Tunneling

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN είναι αρκετά διαδεδομένα και το γεγονός ότι κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των χάκερ και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που πιθανόν να επηρεάσει η χρήση ενός VPN. Αυτή είναι η ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Η διαδικασία κρυπτογράφησης των δεδομένων σας καταλαμβάνει κάποιο μέρος του εύρους ζώνης σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια ελαφρώς πιο αργή σύνδεση μόλις εγγραφείτε στον πάροχο της επιλογής σας. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας λόγος για τον οποίο πολλοί πάροχοι βασίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους στο πόσο γρήγορα θα είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο παρά τη χρήση VPN.

Επεξήγηση Split Tunneling

Ενώ υπάρχουν χρήστες που επιμένουν ότι όλα τα δεδομένα τους κρυπτογραφούνται μέσω ενός VPN, υπάρχουν άλλοι που μπορεί να μην χρειάζονται απαραίτητα την υπηρεσία σε όλες τις συσκευές τους. Αυτή η ομάδα χρηστών θα ήταν εντάξει εάν, για παράδειγμα, οι κινητές συσκευές τους συνδέονταν απευθείας στο Διαδίκτυο αντί μέσω ενός πελάτη VPN. Θα χρειάζονταν ακόμα τις κύριες συσκευές τους για να χρησιμοποιούν ένα VPN για ασφάλεια, αλλά θα προτιμούσαν τα τηλέφωνα ή τα tablet τους να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς καμία διευκόλυνση από ένα VPN. Είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν λίγο την ασφάλειά τους για επιπλέον ταχύτητα.

Αυτή η ομάδα χρηστών θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από ένα χαρακτηριστικό γνωστό ως split tunneling. Το Split tunneling είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να ελέγχετε εάν θα δρομολογείτε τη συσκευή σας ή την κυκλοφορία εφαρμογών μέσω VPN. Το Split tunneling έχει επίσης μερικά πλεονεκτήματα που μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμα. Σας επιτρέπει:

 • Πρόσβαση στις συσκευές στο τοπικό σας δίκτυο ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN σας.
 • Πρόσβαση ταυτόχρονα σε ξένους και τοπικούς ιστότοπους και υπηρεσίες.
 • Κατεβάστε και μεταδώστε τα δεδομένα σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε όλο το εύρος ζώνης που έχει εκχωρηθεί στη σύνδεσή σας.

Το Split tunneling λειτουργεί επίσης πολύ καλά για μια απομακρυσμένη εγκατάσταση εργασίας, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις βασίζονται σε αυτό για να προστατεύσουν την διαδικτυακή κυκλοφορία των υπαλλήλων τους στο εξωτερικό και επίσης για να κρυπτογραφήσουν τη σύνδεσή τους στο δίκτυο της εταιρείας.

Τα καλύτερα VPN για Split Tunneling

Εάν σκέφτεστε να διασφαλίσετε τη σύνδεση των εργαζομένων σας στο εταιρικό δίκτυο ή να αυξήσετε το εύρος ζώνης στη σύνδεσή σας ενώ παραμένετε ασφαλείς στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα πρέπει να αναζητήσετε μια υπηρεσία VPN που έχει χωρίσει τη σήραγγα ως μία από τις υποστηριζόμενες δυνατότητές της. Όντας οι επινοητικοί άνθρωποι που είμαστε, έχουμε ήδη κάνει το βασικό για εσάς και προσδιορίσαμε τα καλύτερα VPN στα οποία θα μπορούσατε να απευθυνθείτε για διαχωριστική σήραγγα.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN υποστηρίζει split tunneling, αλλά το προσφέρει μόνο για τους χρήστες των Windows και Mac OS. Εάν δεν ανήκετε σε καμία πλευρά, τότε σας επιτρέπουν να το ρυθμίσετε στο δρομολογητή σας. Ωστόσο, η δυνατότητα συνοδεύεται από μια ποικιλία επιλογών που σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε μία από τις δύο διαμορφώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την προστασία όλων των συνδεδεμένων εφαρμογών και συσκευών εκτός από μερικές είτε να έχετε επιλέξει μόνο τις επιλεγμένες συσκευές ή εφαρμογές σας.

Εκτός από αυτό, ο πάροχος είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση μέσω του δικτύου των 2000+ διακομιστών, και εξακολουθεί να επιτρέπει τόσο απεριόριστο εύρος ζώνης όσο και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή.

Η ασφάλεια παρέχεται επίσης καλά μέσω του επιλεγμένου πρωτοκόλλου OpenVPN και της στρατιωτικής κρυπτογράφησης 256 bit AES. Η ταυτόχρονη χρήση υποστηρίζεται μόνο για έως και 3 συσκευές και ο πάροχος υποστηρίζει επίσης κοινή χρήση αρχείων P2P. Η έδρα σας στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη να καταγράφει την επισκεψιμότητα των χρηστών. Ως ανταμοιβή στους πιστούς πελάτες της, οι χρήστες του ExpressVPN ενθαρρύνονται να παραπέμπουν τους συναδέλφους τους και να αποκτήσουν έναν μήνα δωρεάν χρήση για αυτούς και τον νέο συνδρομητή μόλις εγγραφούν. Επιπλέον, οι χρήστες Express VPN θα επωφεληθούν επίσης από τον αυτόματο διακόπτη kill Internet και το εύρος των διακομιστών stealth για πρόσβαση σε ιστότοπους που βασίζονται σε περιοχές όπου απαγορεύεται η χρήση VPN. Υπάρχουν περισσότερα για όλα αυτά στην κριτική ExpressVPN.

2. VyprVPN

Ενώ το VyprVPN δεν σας επιτρέπει πραγματικά να μπείτε κάτω από την κουκούλα και να διαμορφώσετε ακριβώς τους διακομιστές που θα εμπλακούν κατά τη διαχείριση του τρόπου μετάδοσης των δεδομένων σας, διαθέτει μια δυνατότητα ανά εφαρμογή που σας επιτρέπει να πείτε στο VPN να συμπεριλάβει ή να εξαιρέσει ορισμένες εφαρμογές. Εάν θέλετε να διαχειριστείτε ποιες συσκευές καλύπτονται από VPN και ποιες όχι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην εφαρμογή VyprVPN Router. Αυτό μπορεί να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους, αλλά όλα λειτουργούν καλά ωστόσο.

Εάν το VyprVPN καταλήξει να είναι ο πάροχος που έχετε επιλέξει, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 700 διακομιστές που διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά ανήκουν στην υπηρεσία, και αυτό αποκλείει τυχόν ευπάθειες που ενδέχεται να προκληθούν από τρίτα μέρη στο δίκτυο. Το διαδικτυακό απόρρητο διασφαλίζεται μέσω του προτύπου κρυπτογράφησης AES 256 bit, καθώς και του περίφημου πρωτοκόλλου Chameleon. Αυτή η αποκλειστική δυνατότητα ανακεφαλαιώνει τα δεδομένα πακέτων σας έτσι ώστε να μην μπορεί να υποκλαπεί ακόμη και μέσω επιθεώρησης πακέτων σε βάθος που πραγματοποιείται συνήθως σε χώρες που περιορίζουν τη χρήση VPN. Ένα άλλο γνωστό χαρακτηριστικό του VyprVPN είναι η υπηρεσία κρυπτογράφησης μηνυμάτων, που ονομάζεται Cypher. Αυτό το εργαλείο είναι σε θέση να προστατεύει τα μηνύματα μέσω κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο για συσκευές που βασίζονται σε Android ή iOS. Τέλος, το VyprVPN διαθέτει επίσης μια καλά σχεδιασμένη εφαρμογή VPN, η οποία είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις που είναι συμβατές με συσκευές που βασίζονται σε Windows, iOS, Android και Linux. Για να δείτε ακριβώς τι μπορεί να κάνει αυτός ο πάροχος για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην κριτική VyprVPN.

Συσκευή διάσπασης συσκευής

Όπως απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα διαχωρισμού συσκευών του ExpressVPN για να αποφασίσετε ποιες συσκευές θέλετε να συνδεθείτε στο διακομιστή VPN και ποιες θα θέλατε να διατηρήσετε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο χωρίς προστασία VPN.

Συμπέρασμα σχετικά με τα καλύτερα VPN για Split Tunneling

Όπως μπορείτε να δείτε, το split tunneling είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό που δεν προσφέρεται από τόσους παρόχους στην αγορά. Η εγγραφή σε ExpressVPN ή VyprVPN, ωστόσο, θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τι προστατεύεται από την υπηρεσία VPN σας και τι όχι. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις θέλετε να μας υποβάλετε, μπορείτε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω. Θα απαντήσουμε σίγουρα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map