Καλύτερο VPN για Suddenlink ISP

Το Suddenlink ξεχωρίζει ως ένας από τους λίγους ISP που δεν χρειάζονται καν συμβόλαιο για να εγγραφείτε. Αυτό το είδος συνδρομής σάς επιτρέπει να μεταβείτε σε άλλο συγκεκριμένο ISP εάν δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι με το είδος της υπηρεσίας που λαμβάνετε. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους, το Suddenlink είναι πραγματικά μπροστά από το παιχνίδι, επειδή δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε επιπλέον χρέωση για τη συμφωνία χωρίς συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι θα υποστείτε πολύ λιγότερα σε περίπτωση που επιλέξετε να μεταβείτε σε άλλον πάροχο.


Καλύτερο VPN για Suddenlink ISP

Καλύτερο VPN για Suddenlink ISP

Τιμές και σχέδια Suddenlink

Όσον αφορά την ταχύτητα, το Suddenlink προσφέρει έως και 1 Gb σχέδια, αλλά αυτό διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι ταχύτητες που λαμβάνετε εξαρτώνται από το τι είναι τα άλλα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη σύνδεση. Εάν οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν streaming σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται μεγάλο εύρος ζώνης. Επομένως, ό, τι μπορείτε να κάνετε περιορίζεται κάπως. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό, ειδικά εάν χρειάζεστε μια γρήγορη σύνδεση για να ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σας.

Όρια δεδομένων

Ένα άλλο ζήτημα που είναι κοινό με τους περισσότερους ISP και είναι επίσης ένας παράγοντας με το Suddenlink είναι τα όρια δεδομένων που τοποθετούν στις συνδέσεις τους. Τα περισσότερα σχέδια έχουν όριο έως και 350 GB δεδομένων ανά μήνα. Βέβαια, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα τεράστιο επίδομα στην αρχή, αλλά αν έχετε πολλές συσκευές που βασίζονται στη σύνδεσή σας, δεν θα χρειαστεί πραγματικά τόσο πολύ για να φτάσετε αυτό το όριο. Εάν προσεγγίζετε συνεχώς αυτό το επίπεδο χρήσης δεδομένων, ενδέχεται να παρατηρήσετε ακόμη και προσπάθειες από τον πάροχό σας να καταστρέψει τη σύνδεσή σας.

ISP Throttling

Το ISP throttling είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό που συνεπάγεται στον πάροχό σας τον περιορισμό του είδους δραστηριότητας που μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαδίκτυο. Οι διάφορες μορφές επιτάχυνσης που μπορεί να εφαρμοστούν στη σύνδεσή σας περιλαμβάνουν τον καθορισμό ενός ορίου στο εύρος ζώνης σας ή ακόμη και τον αποκλεισμό της πρόσβασής σας σε συγκεκριμένους ιστότοπους και κανάλια. Εάν τυχαίνει να είστε βαρύς χρήστης, αυτό είναι κάτι που δεν θα σας άρεσε να συμβεί. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτό είναι να εγγραφείτε σε έναν νόμιμο πάροχο VPN.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με Suddenlink

Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει να αποκρύψετε τη σύνδεσή σας από τον ISP σας. καθιστώντας έτσι δύσκολο για αυτούς να μάθουν ακριβώς τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας θα δυσκολευτεί πολύ να βρει πώς να επιταχύνει τη σύνδεσή σας, δεδομένου ότι δεν θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Η κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας μέσω Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου σημαίνει προστασία από οποιαδήποτε μορφή εξωτερικής παρέμβασης και επίσης δυνατότητα χρήσης του δικτύου χωρίς τον ISP να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας.

Σφάλματα παράκαμψης τοποθεσίας

Μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να επιλύσετε τυχόν γεω-περιοριστικούς αποκλεισμούς που ενδέχεται να έχουν δημιουργήσει ιστότοποι και κανάλια από άλλα μέρη του κόσμου. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε παγκόσμιο περιεχόμενο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που εδρεύει στη χώρα όπου φιλοξενείται ο ιστότοπος ή το κανάλι σας και θα έχετε αλλάξει τη διεύθυνση IP σας για να φαίνεται σαν να βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα.

Πρόσθετη ασφάλεια

Η ασφάλεια που λαμβάνετε από τη χρήση ενός VPN δεν είναι καθόλου. Η εγγραφή σε μια αξιόπιστη υπηρεσία σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των οικονομικών σας στοιχείων. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολλές εκπτώσεις, καθώς πολλοί ιστότοποι βασίζουν πραγματικά τις τιμές τους στην τοποθεσία του πελάτη τους. Ένα VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε ιστότοπους που έχουν φθηνότερες καταχωρίσεις, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μειωμένες τιμές στις πτήσεις σας, κρατήσεις ξενοδοχείων ή ακόμη και γενικά προϊόντα.

Για να αποκομίσετε όλα αυτά τα οφέλη, θα πρέπει να εγγραφείτε με μια υπηρεσία που έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την σύνδεσή σας προστατευμένη και να αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή παρακολούθησης από τον ISP σας. 

Τα καλύτερα VPN για Suddenlink ISP

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι που υπόσχονται πάντα να σας εξασφαλίζουν καλά προστατευμένους, αλλά λίγοι από αυτούς προσφέρουν πραγματικά αυτό που υπόσχονται. Για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχουμε δημιουργήσει μια σύντομη λίστα υπηρεσιών στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας τα καλύτερα VPN για Suddenlink ISP.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στον κλάδο. Ο πάροχος διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές στο δίκτυό του και με τη βάση του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, εφαρμόζει αυστηρή υπηρεσία μηδενικής καταγραφής στους συνδρομητές του. Το ExpressVPN προσφέρει επίσης premium κρυπτογράφηση AES 256 bit με βάση μια υπηρεσία OpenVPN. Επιτρέπει τη σύνδεση έως και 3 ταυτόχρονων συσκευών στην υπηρεσία. Η χρήση του ExpressVPN είναι επίσης ιδανική για χρήστες για πρώτη φορά, καθώς η βραβευμένη υπηρεσία προσφέρει εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.

Η ομάδα βοήθειας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορεί να προσεγγιστεί μέσω ζωντανών μηνυμάτων, εισιτηρίων μέσω email ή ακόμη και κοινωνικών μέσων. Εάν δεν είστε τόσο άνετοι με τον πελάτη VPN, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε λήψη του λογισμικού απευθείας στο δρομολογητή σας. Αυτό αυξάνει ακόμη και τον αριθμό των ταυτόχρονων συσκευών που μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από την ομπρέλα του παρόχου. Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της χρήσης του ExpressVPN είναι ότι έχετε πρόσβαση σε διακομιστές stealth. Αυτοί είναι διακομιστές στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε και να αποκρύψετε τη χρήση του VPN, ειδικά εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε μια περιοχή με μεγάλη λογοκρισία. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που απολαμβάνετε μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία ExpressVPN. Για να πάρετε την πλήρη κουτάλα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την Αναθεώρηση ExpressVPN.

2. IPVanish

Το IPVanish είναι μια άλλη αξιόπιστη υπηρεσία στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε. Με έδρα τη Φλόριντα, η υπηρεσία παρέχει έως και 40.000 IP, μέσω του δικτύου της με περισσότερους από 1500 διακομιστές. Η ασφάλεια είναι στρατιωτικής ποιότητας, χάρη στην κρυπτογράφηση 256 bit AES. Η υπηρεσία είναι επίσης μεταξύ των λίγων που επιτρέπουν έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, όλες κάτω από έναν λογαριασμό. Η χρήση του IPVanish σημαίνει επίσης ότι δεν έχετε όρια στο εύρος ζώνης σας, καθώς και κανένα όριο στον αριθμό των φορών που μπορείτε να αλλάξετε διακομιστές.

Εάν έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο torrenting, τότε το IPVanish είναι ο σωστός πάροχος για εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή η υπηρεσία επιτρέπει τόσο ανώνυμες όσο και απεριόριστες μεταφορές αρχείων. Το IPVanish υποστηρίζει επίσης OpenVPN, PPTP, SSTP και IKEv2 ως πρωτόκολλα VPN για χρήση, καθώς και εύκολη πλοήγηση μέσω πελάτη VPN. Ο πελάτης έρχεται σε εκδόσεις που μπορούν να εκτελεστούν σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως Android, Linux, iOS και Windows. Εάν ένας συνδρομητής δεν ανυπομονεί να πραγματοποιήσει λήψη του πελάτη στη συσκευή του, υπάρχουν μερικές ακόμη ελαφριές επιλογές στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν. Ένα από αυτά είναι οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης.

Υπάρχουν διαθέσιμες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης τόσο για τα προγράμματα περιήγησης Chrome όσο και για τα προγράμματα περιήγησης Firefox, αλλά εάν αυτή η λύση είναι πολύ ελαφριά, τότε οι χρήστες μπορούν να στραφούν στον διακομιστή μεσολάβησης Ιστού SOCKS5 του IPVanish. Ο διακομιστής μεσολάβησης επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν την τοποθεσία τους όταν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει το IPVanish. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πλήρες πακέτο, ρίξτε μια ματιά στην αναλυτική κριτική IPVanish.

3. NordVPN

Καθώς καταλήγουμε, ας ρίξουμε μια ματιά σε έναν άλλο παραγωγικό πάροχο στον κλάδο. NordVPN. Ιδρύθηκε το 2009, το NordVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν έως και 6 ταυτόχρονες συσκευές συνδεδεμένες με την υπηρεσία του. Ο πάροχος είναι σε θέση να χειριστεί όλες αυτές τις συνδέσεις πολύ καλά χάρη στο διαφορετικό του δίκτυο με περισσότερους από 4000 διακομιστές. Το NordVPN εγγυάται επίσης πλήρη ασφάλεια μέσω της κρυπτογράφησης AES 256 bit, η οποία υποστηρίζει OpenVPN, PPTP, SSTP και IKEv2 ως πρωτόκολλα OpenVPN.

Η χρήση του NordVPN σημαίνει ότι μπορείτε να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας ακόμη περισσότερο μέσω της δυνατότητας διπλής κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δρομολογήσετε τη σύνδεσή σας μέσω περισσότερων από δύο διακομιστών, αποκτώντας διπλάσιο επίπεδο ασφάλειας. 

Υπάρχουν διακομιστές κατάλληλοι για διαδικτυακά παιχνίδια, μαζικές λήψεις, torrent, καθώς και HD streaming, και υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. Η χρήση του NordVPN σημαίνει επίσης να επωφεληθείτε από λογισμικό όπως το CyberSec το οποίο διατηρεί μακριά κακόβουλα προγράμματα και ανεπιθύμητες διαφημίσεις. Αυτό είναι μόνο ένα στιγμιότυπο του τι πιθανόν να λάβετε μόλις εγγραφείτε σε αυτόν τον πάροχο. Για μια πλήρη ανάλυση του τι να περιμένετε, ρίξτε μια ματιά στην κριτική NordVPN.

Περίληψη για το καλύτερο VPN για Suddenlink ISP

Δεν υπάρχει καμία ιδέα για το τι μπορεί να κάνει ο ISP σας για τον έλεγχο της σύνδεσής σας, οπότε για να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, είναι καλύτερο να εγγραφείτε με μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Τα τρία που αναφέραμε είναι αρκετά καλά ώστε να εγγυώνται τη βέλτιστη προστασία και να αποτρέπουν οποιαδήποτε μορφή περιορισμού από τον ISP σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map