Καλύτερο VPN για T-Mobile

Η T-Mobile κατατάσσεται στην τρίτη από τις πλέον εγκεκριμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, με εντυπωσιακό αριθμό συνδρομητών περίπου 74 εκατομμύρια. Αυτό το τοποθετεί ανάμεσα στις επιλογές του δικτύου με τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα και κάποτε προσφέρθηκε ακόμη και να εξοφλήσει έως και 650 $ απλήρωτων χρεώσεων που ενδέχεται να έχετε συγκεντρώσει στην προηγούμενη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Αυτά τα είδη προσφορών είναι όλα ήπια προσανατολισμένα προς το συμφέρον σας ως χρήστης κινητής τηλεφωνίας, αλλά υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σχετικά με την πολιτική χρήσης του Διαδικτύου που μπορεί να μην ταιριάζει καλά με τους χρήστες που ελπίζουν για πλήρη ελευθερία στο Διαδίκτυο.


Καλύτερο VPN για T-Mobile

Καλύτερο VPN για T-Mobile

Κορυφαία VPN T-Mobile με λίγα λόγια

Για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια, έχουμε συνοψίσει τα καλύτερα VPN για T-Mobile εδώ:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. CyberGhost

Ιστοσελίδες που απαγορεύουν την T-Mobile?

Το 2012, υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το εργαλείο λογοκρισίας ιστού της T-Mobile που ονομάστηκε Web Guard. Η υπηρεσία απέκτησε σημαντική προσοχή στα μέσα ενημέρωσης αφού ανακαλύφθηκε ότι, αντί να εξυπηρετεί τον αρχικό της σκοπό (που ήταν να εμποδίσει τους νεότερους πελάτες της εταιρείας να βλέπουν περιεχόμενο για ενήλικες), η πλατφόρμα φιλτραρίσματος διαδικτύου είχε σε πολλές περιπτώσεις αποκλείσει τυχαία ιστότοπους που ήταν εντελώς απαλλαγμένοι από κάθε ενήλικα υλικό. Αυτή η ανακάλυψη έγινε από έναν οργανισμό γνωστό ως Open Observatory Network Interference και προκάλεσε μια απάντηση από την T-Mobile όπου εξήγησαν ότι η λειτουργία λειτουργεί με έναν τρίτο προμηθευτή για τον εντοπισμό ακατάλληλων ιστότοπων και τον αποκλεισμό τους. Παραδέχθηκαν επίσης ότι η λειτουργία δεν ήταν τόσο τέλεια εκείνη τη στιγμή και ότι εργαζόταν για τη βελτίωση της παροχής της υπηρεσίας τους.

Αυτοί οι τύποι δυσλειτουργιών δεν είναι μόνο συνηθισμένοι μόνο στο T-mobile και για εκείνους που είναι επιρρεπείς να κάνουν πολλή ευαίσθητη εργασία στο διαδίκτυο, αυτός είναι ένας κίνδυνος που μπορεί να έχει πολλές τρομερές συνέπειες που δεν είναι διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουν. Για να αποφύγετε να εμπλακείτε σε αυτές τις αβεβαιότητες, ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο παραμένει ανεπηρέαστη από οποιεσδήποτε πολιτικές χρήσης Διαδικτύου που ενδέχεται να εφαρμόζει ο πάροχός σας είναι η εγγραφή σε υπηρεσία VPN.

Καλύτερο VPN για T-Mobile

Η υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει να συνεχίζετε την εργασία σας στο διαδίκτυο χωρίς διακοπή, χάρη στην ικανότητά της να κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας. Μόλις συνδεθείτε σε ένα δίκτυο VPN, η επισκεψιμότητά σας κρυπτογραφείται και αυτό μεταφράζεται στο ότι η κυκλοφορία σας κρύβεται από οποιαδήποτε μορφή παρακολούθησης. Ο ISP σας δεν θα μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητες περιήγησής σας και ούτε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Η εγγραφή σε μια υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει επίσης να απολαμβάνετε μια αίσθηση ασφάλειας, καθώς τα προσωπικά σας στοιχεία θα αποκρύπτονται από τους spammers και τους χάκερ που είναι γνωστό ότι έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας και εισάγουν τα στοιχεία σας από αυτήν.

Ως αποτέλεσμα της απόκρυψης προσωπικών στοιχείων, όπως της διεύθυνσης ή της τοποθεσίας σας, μια υπηρεσία VPN διασφαλίζει επίσης ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που υπόκεινται σε περιορισμούς σε γεωγραφική περιοχή εκτός των ΗΠΑ, καθώς τέτοιοι ιστότοποι δεν θα μπορούν να εξακριβώσουν την πραγματική τοποθεσία σας. Αυτό είναι δυνατό επειδή μόλις συνδεθείτε σε έναν από τους απομακρυσμένους διακομιστές του παροχέα σας, η πραγματική σας διεύθυνση IP ανταλλάσσεται με μια νέα που δείχνει τη θέση του απομακρυσμένου διακομιστή. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν γεω-αποκλεισμένο ιστότοπο που βρίσκεται σε κάπου όπως η Ευρώπη, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε με έναν διακομιστή που υπάρχει και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε περιορισμένο ευρωπαϊκό ιστότοπο ή κανάλι που εσείς μου αρέσει.

Καλύτερο VPN για T-Mobile – Επιλογή VPN

Η επιλογή με τον πάροχο για εγγραφή δεν πρέπει να είναι δύσκολη υπόθεση, αρκεί να γνωρίζετε τι να προσέξετε. Δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με έναν αμερικανικό αερομεταφορέα, θα ήταν καλύτερο να αναζητήσουμε μια υπηρεσία που δεν εδρεύει στις ΗΠΑ, καθώς η χώρα έχει κάποιες πολύ επεμβατικές πολιτικές που στοχεύουν στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των πολιτών τους στο διαδίκτυο.

1. ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε, αναφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες VPN που σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά. Αυτή είναι η λίστα μας:

ExpressVPN ξεκινά από τη λίστα των Τα καλύτερα VPN για T-Mobile με την υψηλότερη πρότασή μας, καθώς είναι ένας πάροχος που έχει κερδίσει πολλά βραβεία τόσο για το αξιέπαινο επίπεδο υπηρεσιών του. Ο πάροχος έχει την έδρα του από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη στην πολιτική μηδενικής καταγραφής καθώς η χώρα δεν προσυπογράφει καμία πολιτική διατήρησης δεδομένων. Το δίκτυο διακομιστών τους αποτελείται από περίπου 2000+ διακομιστές, οι οποίοι εδρεύουν σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μόλις εγγραφείτε, η σύνδεσή σας προστατεύεται μέσω του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης bit 256 AES και με μια επιλογή διακομιστών stealth στους οποίους θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να συνδεθείτε, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN χωρίς ανίχνευση, καθώς και να εργαστείτε γύρω από τυχόν τείχη προστασίας που μπορεί να έχει δημιουργηθεί για να σας εμποδίσει να διατηρήσετε μια σύνδεση. Το ExpressVPN επιτρέπει επίσης έως και 3 πολλαπλές συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να έχετε έως και 3 ακόμη συσκευές ασφαλείς σε έναν λογαριασμό. Επίσης, εάν παραπέμψετε κάποιον στον πάροχο και εγγραφεί, εσείς και ο διαιτητής σας έχετε και έναν μήνα δωρεάν χρήση της υπηρεσίας. Υπάρχουν πολλές ακόμη δυνατότητες που εξακολουθεί να προσφέρει το ExpressVPN και μπορείτε να τα δοκιμάσετε αν εγγραφείτε για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. NordVPN

NordVPN είναι από τους πρώτους παρόχους που εισήγαγαν μια υπηρεσία διπλής κρυπτογράφησης όπου η κυκλοφορία ενός χρήστη μεταδίδεται μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν. Αν και αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο χαρακτηριστικό για άλλους παρόχους, το NordVPN το κάνει αρκετά εύκολο χάρη στο τεράστιο δίκτυο των περισσότερων από 4000 διακομιστών. Αυτό το τεράστιο δίκτυο επιτρέπει επίσης στους χρήστες του NordVPN να επιλέγουν ακριβώς σε ποιους διακομιστές θα ήθελαν να συνδεθούν με βάση το είδος της εργασίας που θα ήθελαν να κάνουν στο διαδίκτυο. Με όλα αυτά τα προνόμια, το NordVPN επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν έως και 6 πολλαπλές συνδέσεις, οπότε αν έχετε άλλες συσκευές κάτω από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας T, θα μπορείτε εύκολα να τις συνδέσετε. Ένας εύχρηστος διακόπτης διαδικτύου Kill περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο NordVPN και αυτή η λειτουργία ξεκινά κάθε φορά που η σύνδεση VPN σας διακυβεύεται κλείνοντας τον σύνδεσμό σας στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια υπηρεσία προστασίας από διαρροές DNS που αποτρέπει την απώλεια απορρήτου μέσω λανθασμένης μετάδοσης ερωτημάτων DNS μέσω ανασφαλών συνδέσμων. Για όσους σκέφτονται να εγγραφούν σε αυτήν την υπηρεσία, δεν υπάρχει κίνδυνος χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον πάροχο VPN στην αναθεώρηση NordVPN.

3. VyprVPN

VyprVPN είναι ένας άλλος πάροχος που δεν πρέπει να παίρνετε πολύ ελαφριά. Οι 700+ διακομιστές τους ανήκουν πλήρως στην εταιρεία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνεργάζονται με τρίτα μέρη για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με τον διακομιστή σας. Από τα κεντρικά γραφεία τους στην Ελβετία, αυτός ο πάροχος διαβεβαιώνει τους πελάτες του ότι θα υπάρχει πάντα μια ομάδα που είναι έτοιμη να διευθετήσει τα ερωτήματά τους είτε μέσω τηλεφώνου, email είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων. Η υπηρεσία υπερηφανεύεται επίσης να προσφέρει μία από τις πιο ευέλικτες λύσεις στη βιομηχανία VPN. το πρωτόκολλο χαμαιλεόντων τους. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους συνδρομητές να διαπερνούν τείχη προστασίας που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες από τις πιο περιοριστικές διαδικτυακές περιοχές στον κόσμο, χωρίς να εντοπίζεται η χρήση VPN. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους ή κανάλια που βασίζονται σε περιοχές όπως η Κίνα και η Μέση Ανατολή χωρίς μεγάλη δυσκολία. Το VyprVPN προσφέρει επίσης μια εφαρμογή που είναι συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές σας που βασίζονται σε Android, Windows ή iOS. Ο πάροχος επιτρέπει μόνο για μια σύντομη περίοδο 3 ημερών, την οποία θα σας συνιστούσαμε να ακολουθήσετε και να παρατηρήσετε πολύ προσεκτικά για να δείτε τι μπορεί να κάνει ο πάροχος για εσάς. Αποκτήστε το χαμηλό σε αυτήν την υπηρεσία VPN στην κριτική VyprVPN.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για T-Mobile

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία του Διαδικτύου και το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή στο διαδίκτυο, ακόμη και ως πελάτης της T-Mobile, εγγραφόμενοι είτε σε ExpressVPN, NordVPN ή VyprVPN. Αυτές οι τρεις υπηρεσίες είναι εγγυημένες για να διατηρήσουν την περιήγησή σας ασφαλή και να αποκρύψουν τη δραστηριότητά σας από οποιονδήποτε με κακόβουλες προθέσεις.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map