Το καλύτερο VPN για το Tixati

Σχεδιασμένο για χρήστες που προτιμούν ένα πολύ πιο βασικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, το Tixati είναι ένας πελάτης BitTorrent που προσφέρει μια μακρά λίστα δυνατοτήτων που το καθιστούν πολύ πιο αποτελεσματικό στη χρήση σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις. Έρχεται επίσης σε εκδόσεις που μπορούν να λειτουργήσουν σε συσκευές που βασίζονται σε Linux και Windows, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε για τη συμβατότητα. Οι λήψεις είναι αποτελεσματικές χάρη στους προηγμένους αλγόριθμους που εφαρμόζονται και με μέτρα όπως η κρυπτογράφηση RC4 για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας παραμένει ασφαλής, δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχείτε ακόμη και όταν κάνετε λήψη περιεχομένου από πηγές που δεν είναι τόσο αξιόπιστες.


Το καλύτερο VPN για το Tixati

Το καλύτερο VPN για το Tixati

Είναι το Tixati κάτι καλό?

Το Tixati είναι επίσης πολύ άπαχο στο εύρος ζώνης σας, καθώς πηγαίνει και εφαρμόζει τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες για torrenting όποτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο αρχείο. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία αξιοπιστίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαπιστώσετε εάν κάποιος από τον οποίο θέλετε να κάνετε torrent έχει στην πραγματικότητα το αρχείο που αναζητάτε, καθώς και ένα αυτόματο πρωτόκολλο προγραμματισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ακολουθήσετε τη σειρά σας χείμαρροι.

Παρά όλα αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, η Tixati εξακολουθεί να παραμένει ευάλωτη στα μέτρα που ένας ISP θα μπορούσε να εφαρμόσει για να μυρίσει ποιοι από τους πελάτες του απορροφούν όλο το εύρος ζώνης μέσω συνεχούς torrent. Εάν δεν γνωρίζετε, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου τείνουν να ενδιαφέρονται πολύ για το μέγεθος του εύρους ζώνης που καταναλώνετε πραγματικά και αν διαπιστώσουν ότι κάνετε συνεχώς κάτι εντατικό εύρους ζώνης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ενδέχεται να εφαρμόσουν ορισμένα μέτρα για να δοκιμάσετε και σε επιβραδύνει.

Όταν το κάνουν αυτό, αναφέρεται ως ISP throttling και αυτό σημαίνει ότι θα μειώσετε σημαντικά τις ταχύτητες περιήγησής σας ή θα αποκλείσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Τώρα, οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες λειτουργεί αντίθετα με την ικανότητά σας να torrent. Εάν θέλετε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς διακοπή, θα πρέπει να αναζητήσετε μια λύση για να παρακάμψετε το Internet throttling από τον ISP σας.

Πώς να εργαστείτε γύρω από το ISP Throttling

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε το γκάζι είναι να διασφαλίσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν έχει ιδέα για το τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Με την εγγραφή σας σε μια αξιόπιστη υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Η εγγραφή σε μια υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει να διασφαλίσετε τη σύνδεσή σας μέσω κρυπτογράφησης και, ως εκ τούτου, να είστε σίγουροι ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας, δεν είναι σε θέση να αποδείξει αυτό που είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Ένα VPN σάς βοηθά επίσης να διασφαλίσετε την ταυτότητά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ακόμη και μεταξύ των Peers ιδιωτικών, καθώς αποκτάτε την πραγματική σας διεύθυνση IP κρυφή. Κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή μέσω VPN, η πραγματική σας διεύθυνση IP αλλάζει για έναν εικονικό και αυτό συμβαίνει με βάση την τοποθεσία από την οποία θέλετε να φαίνεται σαν να είστε. Επομένως, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ευρεία γκάμα διακομιστών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, θα χρειαστείτε μια υπηρεσία που να έχει μεγάλο αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο. Θα χρειαστείτε επίσης μια υπηρεσία VPN που ρίχνει τη μικρότερη ταχύτητα από το εύρος ζώνης σας (τα VPN καταλαμβάνουν εύρος ζώνης λόγω κρυπτογράφησης) και επίσης μια υπηρεσία στην οποία μπορεί πάντα να βασιστεί η εξυπηρέτηση πελατών.

Τα καλύτερα VPN για το Tixati

Για να βεβαιωθούμε ότι δεν καταλήγετε σε έναν πάροχο με τον οποίο ενδέχεται να μετανιώσετε αργότερα με την εγγραφή σας, έχουμε ήδη πραγματοποιήσει αρκετούς ελέγχους στο παρασκήνιο για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε και να μην απογοητευτείτε. Αυτή είναι η λίστα με τις υπηρεσίες που γνωρίζουμε ότι είναι οι καλύτερες για το Tixati.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων του και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, και αυτό έχει δει πολλά βραβεία σε αναγνώριση για την αριστεία του στην υπηρεσία. Ο πάροχος διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες και στρατιωτική προστασία 256 bit AES για να διατηρεί τους χρήστες και τα δεδομένα τους ασφαλή κάθε φορά που είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια σειρά από διακομιστές stealth που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε ανώνυμα VPN, καθώς και torrent χωρίς τη γνώση του ISP σας.

Το ExpressVPN έχει την ικανότητα να υποστηρίζει έως και 3 πολλαπλές συνδέσεις και με έναν πελάτη VPN που είναι βέβαιο ότι θα λειτουργεί με όλες τις συσκευές Windows, Linux, Android και iOS, θα έχετε ένα ευρύ φάσμα υποστηριζόμενων συσκευών για να διαλέξετε. Ο πάροχος έχει πλήρη υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων VPN, όπως OpenVPN, SSTP, L2TP και PPTP. Η υπηρεσία εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, και δεδομένου ότι πρόκειται για μια περιοχή που δεν εμπίπτει στην περιοχή δικαιοδοσίας οποιασδήποτε ρυθμιστικής αρχής δεδομένων, δεν πρέπει να έχετε αμφιβολία ότι η πολιτική μηδενικής καταγραφής τους εφαρμόζεται πλήρως. Για να δείτε ποιες περισσότερες δυνατότητες και υπηρεσίες διαθέτει το ExpressVPN, ρίξτε μια ματιά στην πιο λεπτομερή αναθεώρηση ExpressVPN.

2. IPVanish

Το IPVanish διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά σε αυτήν τη λίστα χάρη στο επίπεδο υποστήριξης που διαθέτει για χρήστες που επιθυμούν να torrent. Ο πάροχος ενθαρρύνει ανοιχτά το torrenting στον ιστότοπό του και υποστηρίζει το ανώνυμο torrenting χωρίς όρια στην κυκλοφορία P2P. Η υπηρεσία εδρεύει στις ΗΠΑ και παρόλο που βρίσκεται κοντά σε πολλές από τις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για διαδικτυακές καταστολές, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν θα διατηρούνται αρχεία καταγραφής χρηστών ως τρόπος παρακολούθησης των δραστηριοτήτων των χρηστών τους στο διαδίκτυο.

Το IPVanish διαθέτει περίπου 1500 διακομιστές στο δίκτυό του και όλοι τυχαίνει να ανήκουν πλήρως στην υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει την ευκαιρία να διεισδύσει στη σύνδεσή σας και με την εφαρμογή κρυπτογράφησης AES 256 bit, δεν θα υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας. Το IPVanish δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ταχύτητες που προσφέρει στους συνδρομητές του, υπόσχοντας να μην τους υποστεί μεγάλες καθυστερήσεις κατά τη ροή, τη λήψη ή τον torrent. Οι χρήστες του IPVanish απολαμβάνουν τόσο απεριόριστο εύρος ζώνης όσο και απεριόριστες ταχύτητες μετά τη συνδρομή, καθώς και την επιλογή να επιλέξουν το πρωτόκολλο SOCKS5 που βασίζεται στον ιστό, εάν δεν προτιμάτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα-πελάτη VPN τους στη συσκευή σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι να περιμένετε από το IPVanish, ρίξτε μια ματιά στην κριτική IPVanish.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος σοβαρός πάροχος που δεν θα σταματήσει καθόλου για να διασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο παραμένει καλά προστατευμένη και κρυπτογραφημένη. Με έως και 4000 διακομιστές εντός του πεδίου εφαρμογής του, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να αναζητήσετε έναν διακομιστή για να συνδεθείτε. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί επίσης στρατιωτική ασφάλεια 256 bit AES, καθώς και διπλή κρυπτογράφηση για να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας για τη σύνδεσή σας. Η έδρα του στον Παναμά είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, δεδομένου ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τη διατήρηση των αρχείων καταγραφής του προγράμματος περιήγησής τους χάρη στην αποτελεσματική πολιτική μηδενικής καταγραφής.

Το NordVPN επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις και χάρη στην πλήρη υποστήριξή τους για torrent, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις 6 συσκευές για torrenting χωρίς προβλήματα. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης αυξημένη ανωνυμία χάρη στην υποστήριξή τους για το Tor και προσφέρει επίσης αποκλειστικά IP για χρήστες που θα ήθελαν μια πιο επικεντρωμένη στους πελάτες υπηρεσία. Το NordVPN διαθέτει επίσης λογισμικό CyberSec που σας προστατεύει από τυχόν κακόβουλες διαφημίσεις και το SmartPlay ως υπηρεσία DNS που σας επιτρέπει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας αλλάζοντας την IP σας. Η υπηρεσία έχει πολλά να προσφέρει που δεν έχει αναφερθεί εδώ, οπότε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι υπάρχει στο κατάστημα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική NordVPN.

Καλύτερο VPN για Tixati – Συμπέρασμα

Η χρήση μιας αξιόπιστης υπηρεσίας VPN για το Tixati σας εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία torrent, καθώς θα εξαιρέσετε από όλες τις προϋποθέσεις που μπορεί να έχει ο ISP σας για να επιβραδύνει την ταχύτητα του Διαδικτύου σας ή να περιορίσει τον torrenting σας. Οι τρεις που έχουμε απαριθμήσει είναι από τις καλύτερες στον κλάδο, αλλά εξακολουθούμε να σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε τις δικές σας δοκιμές λαμβάνοντας τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων ή τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για να δείτε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map