Το καλύτερο VPN για Tor Browser

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για Tor Browser? Γνωστό αρχικά ως έργο Onion Routing, το Tor είναι μια ιδέα που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από υπαλλήλους του US Naval Research Laboratory στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Οι πρωτοπόροι του λογισμικού είχαν πει να αναπτύξουν μια μέθοδο μέσω της οποίας οι πληροφορίες πληροφοριών των ΗΠΑ θα μπορούσαν να μεταδοθούν με ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Το να πούμε ότι ήταν επιτυχείς θα ήταν μια ακατανόητη υποτίμηση. Οι επιστήμονες βρήκαν μια απίστευτη μέθοδο για την ασφαλή επικοινωνία στο διαδίκτυο και μετά το λογισμικό που διατέθηκε για δημόσια χρήση, πολλά περισσότερα άτομα που έχουν επίγνωση της ασφάλειας το θεωρούσαν ως λύση για να παραμείνουν ανώνυμα στο διαδίκτυο.


Καλύτερο VPN για Tor

Καλύτερο VPN για Tor

Καλύτερο VPN για Tor Browser – Γρήγορη επισκόπηση

Σε περίπτωση που είστε αρκετά εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας τόσο του Tor όσο και των VPN, μπορείτε να παραλείψετε την ανάγνωση της λεπτομερούς αξιολόγησης παρακάτω. Συνοψίσουμε τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Tor εδώ:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN

Ο Tor εξήγησε

Το δίκτυο Tor ακολουθεί μια απλή ιδέα εργασίας. Όταν οι χρήστες του Διαδικτύου εγγράφονται για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, οι συσκευές τους γίνονται επίσης κόμβοι μέσω των οποίων οι μορφές επικοινωνίας από άλλους χρήστες αναπηδούν στη διαδρομή τους προς το διακομιστή προορισμού. Αυτό, επομένως, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την παρακολούθηση των μηνυμάτων ή των αιτημάτων των χρηστών που αποστέλλονται απευθείας στον δημιουργό. Οι εθελοντές μέσω των οποίων μεταδίδονται αυτά τα μηνύματα περιλαμβάνουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που τυχαίνει να είναι μέρος του δικτύου, οπότε το σερφάρισμα στο δίκτυο Tor σημαίνει ότι μπορείτε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας, την τοποθεσία και τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα ανεξάρτητα από το πού κι αν βρίσκεστε.

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι παράγοντες που καθιστούν ολοένα και πιο δύσκολη την εύρεση από πού ακριβώς αποστέλλονται τα δεδομένα. Για αρχάριους, τα δεδομένα που μεταδίδονται κρυπτογραφούνται κάθε φορά που αναπηδά από έναν κόμβο και κάθε κόμβος γνωρίζει επίσης μόνο τη διεύθυνση IP του κόμβου που είναι είτε «μπροστά» είτε «πίσω». Αυτό σημαίνει ότι κανείς που συμμετέχει στο δίκτυο δεν μπορεί να προβλέψει πού θα καταλήξουν τα δεδομένα που μεταδίδονται. Τέλος, κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει την πραγματική σας ταυτότητα, οπότε θα είστε μέρος ενός μεγάλου δικτύου χρηστών που πραγματικά δεν έχουν ιδέα ο ένας για τον άλλον.

Χρήση Tor και VPN

Στην αρχή, οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου θα συμφωνούσαν ότι το Tor φαίνεται σαν μια πιο τρομερή λύση σε σύγκριση με τα VPN, αν το μόνο που ψάχνετε είναι ανωνυμία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ορισμένες πτυχές της υπηρεσίας που μπορεί να σας αναβάλουν, ειδικά εάν δεν είστε πραγματικά σε τόσο μεγάλη απειλή να κάνετε κάποιον να παρακολουθεί αυτό που έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Το πρώτο μειονέκτημα είναι η ταχύτητα. Το Tor είναι γνωστό ότι είναι αρκετά πιο αργό σε σύγκριση με τα VPN. Αυτό σημαίνει πρόσθετο χρόνο κάθε φορά που φορτώνετε ένα βίντεο ή συνομιλείτε με οποιονδήποτε άλλο όποτε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η εμπειρία που παρέχεται από ένα VPN είναι πολύ καλύτερη και κατάλληλη για καθημερινή χρηστικότητα της υπηρεσίας. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτρέπει δραστηριότητες όπως κοινή χρήση αρχείων P2P, τις οποίες θα πρέπει να συμβιβαστείτε εάν εξακολουθείτε να επιλέγετε να συμμετέχετε στο δίκτυο Tor.

VPN Over Tor έναντι Tor Over VPN

Πριν εξερευνήσουμε ποιοι πάροχοι πρέπει να πάτε, επιτρέψτε μας να συγκρίνουμε το είδος της υπηρεσίας που πιθανότατα θα λάβετε όταν επιλέγετε να πάτε είτε για VPN μέσω Tor είτε για Tor μέσω VPN.

VPN μέσω Tor

Πλεονεκτήματα:

 • Ο ISP σας δεν θα γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε το Tor
 • Ο κόμβος καταχώρησης Tor θα βλέπει μόνο την IP του παρόχου VPN.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους .onion.
 • Ο πάροχός σας VPN δεν θα δει τι έχετε στο Διαδίκτυο υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

Μειονεκτήματα:

 • Η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι ορατή στον πάροχο VPN.
 • Δεν έχετε προστασία από κακόβουλους κόμβους εξόδου Tor.
 • Οι κόμβοι εξόδου Tor αποκλείονται.

Tor Over VPN

Πλεονεκτήματα:

 • Ο πάροχος VPN δεν μπορεί να δει την πραγματική σας διεύθυνση IP.
 • Προστατεύεστε από τυχόν κακόβουλους κόμβους εξόδου Tor.
 • Μπορείτε να παρακάμψετε τυχόν κόμβους εξόδου Tor.
 • Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας.
 • Όλη η κυκλοφορία σας περνά από το Tor.
 • Θα μπορείτε να ανοίξετε θύρες μέσω VPN.

Μειονεκτήματα:

 • Ο πάροχος VPN σας βλέπει τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο.

Τα καλύτερα VPN για Tor

Για χρήστες που γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα που αποκτήθηκαν από τη χρήση του Tor και εκείνους που αποκτήθηκαν από μια υπηρεσία VPN, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασιστεί ποια επιλογή θα ακολουθήσουν μεταξύ των δύο. Στην πραγματικότητα, αυτή η απόφαση δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο να ληφθεί επειδή υπάρχουν υπηρεσίες VPN που μπορούν να συνδυάσουν τη χρήση και των δύο. Αυτοί είναι οι πάροχοι VPN που πρόκειται να εξετάσουμε σήμερα, έτσι ώστε να έχετε τουλάχιστον μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνετε.

1. ExpressVPN

Γνωστός για την προσφορά της καλύτερης υπηρεσίας VPN σε όλο τον κόσμο, το ExpressVPN υποστηρίζει ρητά τη χρήση VPN και Tor για μέγιστη διαδικτυακή προστασία. Ωστόσο, ο πάροχος της βαθμίδας 1 υποστηρίζει μόνο μία μορφή μέσω της οποίας μπορεί να ρυθμιστεί η υπηρεσία. “Tor over VPN”. Αυτή η ρύθμιση είναι αυτή που λειτουργεί καλύτερα με τον πάροχο, και στην πραγματικότητα, εμποδίζει ακόμη και το δίκτυό σας VPN να γνωρίζει τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Εκτός από αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό, το ExpressVPN λατρεύεται επίσης για την πολύ αξιόπιστη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, καθώς είναι πάντα διαθέσιμοι για την αντιμετώπιση προβλημάτων πελατών. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης ένα ισχυρό δίκτυο διακομιστών 1500+, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν μια σύνδεση με οποιαδήποτε χώρα θέλουν. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης Stealth Servers που επιτρέπουν σε χρήστες με έδρα σε χώρες όπως η Κίνα & στη Μέση Ανατολή να χρησιμοποιούν VPN χωρίς να το γνωρίζουν οι ISP τους, καθώς και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής όπου για οποιονδήποτε παραπέμπει έναν φίλο που εγγραφεί στην υπηρεσία, τόσο η παραπομπή & Ο διαιτητής λαμβάνει ένα μήνα δωρεάν χρήσης στη συνδρομή του. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών θα σας εκθέσει σε πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά τους, οπότε πάρτε το και δείτε τι ακριβώς έχουν να προσφέρουν.

2. NordVPN

Με έδρα τον Παναμά, αυτός ο πάροχος πλούσια σε χαρακτηριστικά υιοθετεί επίσης το μοντέλο “Tor over VPN”, που σημαίνει ότι τα δεδομένα κρυπτογραφούνται πρώτα από την υπηρεσία VPN και στη συνέχεια προωθούνται για περαιτέρω κρυπτογράφηση μέσω του δικτύου Tor. Οι περισσότεροι από 4000 διακομιστές που είναι προσβάσιμοι μέσω αυτής της υπηρεσίας επιτρέπουν βελτιωμένες μορφές κρυπτογράφησης σε επίπεδο VPN, όπως μέσω της υπηρεσίας DoubleVPN. Όταν τα δεδομένα αποστέλλονται σε δύο διακομιστές, το επίπεδο κρυπτογράφησης γίνεται διπλάσιο σε σύγκριση με τους κανονικούς παρόχους. Δρομολογήστε το ξανά μέσω του δικτύου Tor και έχετε από τα υψηλότερα επίπεδα διαδικτυακής ασφάλειας που μπορεί να επιτευχθεί. Το NordVPN βοηθά επίσης τους χρήστες να αποφεύγουν κακόβουλες διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα μέσω της δυνατότητας CyberSec και οι διακομιστές τους μπορούν επίσης να βελτιστοποιηθούν ανάλογα με τη δραστηριότητα στην οποία ο χρήστης του Διαδικτύου θα ήθελε να συμμετάσχει κατά τη σύνδεση. Ο πάροχος προσφέρει διακομιστές προσανατολισμένους σε ροή HD, gaming, λήψεις P2P και διπλή κρυπτογράφηση. Το NordVPN επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις για λειτουργία σε έναν λογαριασμό και υπόσχεται να μην διατηρούνται αρχεία του ιστορικού περιήγησης των συνδρομητών τους μέσω της πολιτικής μηδενικής καταγραφής. Εάν όλα αυτά σας φαίνονται καλά, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 3 ημερών που σας προσφέρουν που πρέπει πραγματικά να δοκιμάσετε.

3. IPVanish

Αυτός ο πάροχος με έδρα τις ΗΠΑ υποστηρίζει επίσης τη χρήση του Tor, με την υπηρεσία VPN τους να κλίνει προς τη μορφή “Tor over VPN” Αυτή η διαμόρφωση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής VPN και δεν θα χρειαστούν περισσότερο από 5 λεπτά για να λειτουργήσει. Εκτός από αυτό, το IPVanish είναι επίσης ευρέως δημοφιλές για το γεγονός ότι κατέχουν όλους τους 1500+ διακομιστές τους, και αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να διευθετήσουν τυχόν ζητήματα πελατών που προκύπτουν χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από τρίτους. Οι διακομιστές τους είναι αρκετά γρήγοροι και γι ‘αυτό οι διαδικτυακοί παίκτες προτιμούν αυτούς τους παρόχους από άλλους. Το IPVanish είναι επίσης γνωστό για την ικανότητά του να επιτρέπει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις σε έναν μόνο λογαριασμό και να έχει μια πολύ αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής, όπου δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής του ιστορικού χρήσης των πελατών. Ως πάροχος βαθμίδας 1, η εξυπηρέτηση εξυπηρέτησης πελατών είναι επίσης από τις καλύτερες στον κλάδο και επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν βοήθεια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας που μπορεί να τη χρειάζονται. Η υπηρεσία υποστηρίζει L2TP, PPTP και OpenVPN ως κύρια πρωτόκολλα VPN, αλλά ενθαρρύνει τους πελάτες της να βασίζονται στο OpenVPN, καθώς είναι το πιο ασφαλές. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει μόνο 7 ημέρες για τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, οπότε όποιος ελπίζει να το χρησιμοποιήσει πρέπει να δοκιμάσει όλες τις δυνατότητές του μόλις εγγραφεί σε αυτήν την προσφορά.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για Tor Browser

Η χρήση ενός συνδυασμού Tor και VPN είναι βέβαιο ότι θα διασφαλίσει ότι έχετε μία από τις καλύτερες μορφές προστασίας όποτε είστε συνδεδεμένοι και οι τρεις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω παρέχουν τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς Tor και VPN, διασφαλίζοντας σας εγγυημένη ανωνυμία και ενισχυμένη ασφάλεια.