Καλύτερο VPN για Twitch

Η χρήση του Twitch μοιάζει λίγο πολύ με τη χρήση του YouTube, εκτός από το Twitch που μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο από τα τυχερά παιχνίδια σας και να κάνετε μερικούς από τους φίλους σας να θαυμάσουν το επίπεδο δεξιότητάς σας. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε ζωντανή ροή των δραστηριοτήτων παιχνιδιού σας. Είναι σχετικά νέα πλατφόρμα για να αλληλεπιδρούν οι παίκτες και κερδίζει γρήγορα πολλή δημοτικότητα στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η κοινή χρήση των βίντεό σας στον ιστότοπο μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη, ειδικά εάν ζείτε σε μια περιοχή που έχει ορισμένους αυστηρούς νόμους λογοκρισίας που έχουν θεσπιστεί από την κυβέρνηση.


Καλύτερο VPN για Twitch

Καλύτερο VPN για Twitch

Καλύτερο VPN για Περίληψη Twitch

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλα τα καλύτερα VPN για χρήση με το Twitch:

 • ExpressVPN
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • IPVanish
 • VyprVPN

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twitch με VPN

Η επίλυση αυτής της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο απαιτεί μια λύση που κρύβει την ταυτότητά σας και επίσης δεν αποκαλύπτει από πού επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Μια τέτοια λύση είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Αφού εγγραφείτε στον πάροχο που έχετε επιλέξει, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε ορισμένους από τους ιδιωτικούς διακομιστές τους με βάση την τοποθεσία από την οποία θέλετε να φαίνεται σαν να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία. Με αυτόν τον τρόπο οι πληροφορίες σας αποκρυπτογραφούνται και η διεύθυνση IP σας αποκρύπτεται από το κοινό. Με όλα αυτά τα μέτρα, θα μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τυχόν περιορισμούς και να ανεβάσετε τα βίντεό σας στο Twitch όποτε θέλετε.

Καλύτερο VPN για Twitch – Αξιολόγηση σε βάθος

Ακολουθούν ορισμένοι από τους παρόχους VPN που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη για μια τέτοια υπηρεσία:

1. ExpressVPN – (Κορυφαία επιλογή του συντάκτη)

Το καλύτερο πράγμα για το ExpressVPN είναι ότι μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας και να παίζετε παιχνίδια με έντονα γραφικά χωρίς να ανησυχείτε ποτέ για το εύρος ζώνης σας. Το ExpressVPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να σκεφτείτε όρια δεδομένων για να εργαστείτε. Θα μπορείτε επίσης να συνδέσετε μια άλλη συσκευή με την ίδια συνδρομή και να περιηγηθείτε όσο θέλετε.

Η τιμή του είναι περίπου 10 $ το μήνα, η χρήση του ExpressVPN θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν παραβίαση της ασφάλειας. Το λογισμικό που παρέχουν έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης, έτσι ώστε ακόμη και για πρώτη φορά οι χρήστες να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβουν πώς λειτουργούν όλα.

Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, όπου εάν αισθάνεστε ότι η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες σας, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων και να παραδώσετε τα χρήματά σας χωρίς καμία φασαρία. Αν σας αρέσει, ωστόσο, υπάρχει ένας δωρεάν μήνας υπηρεσίας που περιμένει να διεκδικηθεί σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσετε να παραπέμψετε την υπηρεσία συμμετέχει. Στην πραγματικότητα, και οι δύο παίρνετε μια δωρεάν χρήση μήνα μετά την εγγραφή σας!

Εάν μετά την εγγραφή σας αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε μόνοι σας, τότε το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στο ExpressVPN είναι πάντα ανοιχτό για να ακούσετε και να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Χρειάζονται 30 λεπτά το πολύ για να απαντήσουν στο email σας, οπότε δεν θα χρειαστεί να μείνετε κολλημένοι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με όλες αυτές τις ιδιότητες και πολλά άλλα δεν έχουμε αναφέρει, ExpressVPN είναι σίγουρα ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους VPN για την κάλυψη όλων των αναγκών παιχνιδιού σας.

2. IPVanish – (πιο προσιτό)

Ακριβώς πίσω ExpressVPN έχουμε IPVanish, άλλος πάροχος που σίγουρα αξίζει τον κόπο σας. Το τέλος των 10 $ που χρεώνουν για συνδρομή κάθε μήνα δεν είναι και τόσο κακό σε σύγκριση με αυτό που προσφέρεται από άλλες υπηρεσίες.

Παρά την προσιτή τιμολόγηση, μια συγκεκριμένη ομάδα χρηστών δεν θα μπορεί να επωφεληθεί από το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει αυτός ο πάροχος. Οι χρήστες της Apple ενδέχεται να δυσκολευτούν να καταλάβουν ότι οι συσκευές τους δεν υποστηρίζονται από την υπηρεσία, καθώς ο πελάτης VPN λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από iOS.

Εάν τυχαίνει να εγγραφείτε πριν ρίξετε μια ματιά στο εύρος των συσκευών που υποστηρίζουν και είστε επίσης χρήστης της Apple, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας μέσω επιστροφής χρημάτων. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένους άλλους παρόχους όπως το ExpressVPN που είναι βέβαιο ότι η υπηρεσία τους λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες σας.

3. HideMyAss – (Όχι τόσο γρήγορα όσο τα περισσότερα)

Τρίτος στη λίστα μας στο HideMyAss, ένας άλλος διεκδικητής που προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, αν και πολλοί χρήστες δεν ήταν ικανοποιημένοι με την αναξιοπιστία της υπηρεσίας, ειδικά όταν ξεκινά ξαφνικά.

Το παιχνίδι απαιτεί μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τον ρυθμό των πραγμάτων. Πολλά μπορούν να συμβούν εάν τα πράγματα καθυστερήσουν ακόμη και ένα δευτερόλεπτο ενώ παίζετε, επομένως είναι σημαντικό να εγγραφείτε με έναν πάροχο του οποίου οι διακομιστές είναι σε θέση να χειρίζονται πολλή κίνηση και να αποδίδουν ακόμα καλά όσον αφορά την ταχύτητα.

Το πρόγραμμα-πελάτης HideMyAss VPN λειτουργεί σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι το Android, το Mac, το iPhone ή το iPad σας δεν θα σας δώσουν κανένα πρόβλημα καθώς προετοιμάζεστε. Με την ασφάλεια να αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα οποιουδήποτε παρόχου VPN, το HideMyAss εκπληρώνει τον κύριο ρόλο του δημιουργώντας πλήθος πρωτοκόλλων ασφαλείας καθώς και κρυπτογράφηση 256 bit..

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, μπορείτε να το κάνετε μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, καθώς η βοήθειά τους είναι διαθέσιμη 24/7.

Συμπληρώστε το καλύτερο VPN για Twitch

Τώρα που γνωρίζετε για τρεις υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twitch, δεν υπάρχει λόγος να μην συμμετάσχετε στο συγκρότημα. Ομολογουμένως, η αγορά VPN μπορεί να είναι δύσκολη για πλοήγηση, επομένως σας συνιστούμε να δοκιμάσετε υπηρεσίες που έχουν κάποιο είδος δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου ή ακόμα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων, όπως αυτή που έχουμε αναφέρει σε αυτήν την κριτική. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνετε τα χρήματά σας με έναν πάροχο του οποίου την υπηρεσία δεν είστε ικανοποιημένοι. Η κοινή χρήση των βίντεό σας στο Twitch γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν είστε σίγουροι για έναν πάροχο VPN που μπορεί:

 • Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο.
 • Περιηγηθείτε σε όλα αυτά τα μπλοκ και τους περιορισμούς.
 • Ασφαλίστε τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Απόκρυψη του ιστορικού περιήγησής σας.

Θα χαρούμε να ακούσουμε από την εμπειρία σας εάν αποφασίσετε να αναλάβετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω. Απλώς αφήστε το σχόλιό σας στην παρακάτω ενότητα και θα είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map