Το καλύτερο VPN για το Ubuntu

Γνωστό ότι είναι δημοφιλές στους προγραμματιστές, το Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα του οποίου ο πηγαίος κώδικας επιτρέπει εύκολα στους προγραμματιστές να αλλάξουν, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν η καθημερινή σας εργασία απαιτεί μεγάλο προγραμματισμό. Το Ubuntu, η πιο δημοφιλής έκδοση του Linux, αναφέρεται ως μια πιο «βασισμένη στο χρήστη» έκδοση του λειτουργικού συστήματος, πιθανώς λόγω των πολλών επιλογών που επιτρέπει την προσαρμογή των χρηστών.


Το καλύτερο VPN για το Ubuntu

Το καλύτερο VPN για το Ubuntu

Με εξαιρετική προσαρμογή έρχεται υψηλότεροι κίνδυνοι

Το βαθύ επίπεδο προσαρμογής επεκτείνεται επίσης στις εφαρμογές και το λογισμικό που ενδέχεται να έχετε κατεβάσει στο σύστημα Ubuntu. Αυτό το βαθύ επίπεδο πρόσβασης σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν αλλαγές διαμόρφωσης που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να γίνουν αντιληπτές, επειδή συστήματα όπως τα Windows και το OSX έχουν κλειδώσει τις εφαρμογές τους.

Εάν τυχαίνει να είστε προγραμματιστής, τότε οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι θα χρησιμοποιήσετε πολλές από τις δωρεάν εφαρμογές και υλικολογισμικό που βρίσκονται στο Διαδίκτυο ως εργαλεία που βοηθούν σε οποιοδήποτε έργο μπορεί να εργάζεστε. Αυτό σημαίνει συνεχή λήψη και μερικές φορές από πηγές για τις οποίες δεν είστε καν σίγουροι. Το να μην είστε σίγουροι για τις πηγές σας ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τη μόλυνση της συσκευής σας από κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει όλη την εργασία στην οποία έχετε αναλάβει μεγάλο κίνδυνο.

Αυτά δεν είναι σενάρια των οποίων οι συνέπειες θα βρείτε ευνοϊκές, επομένως ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε κάθε είδους ζημιά θα ήταν να λάβετε μέτρα που θα σας εμποδίσουν να υπομείνετε. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο είναι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω VPN. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορούσε να υποκλέψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Το καλύτερο VPN για το Ubuntu

Οι πολλές υπηρεσίες VPN που υπάρχουν στο Διαδίκτυο μερικές φορές καθιστούν πολύ δύσκολο να αποφασιστεί σε ποια υπηρεσία θα εγγραφείτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τυχαίνει να είστε χρήστης για πρώτη φορά, που δεν έχει πραγματική εμπειρία με VPN. Για να σας βοηθήσουμε, προχωρήσαμε και συντάξαμε μια κριτική για τα καλύτερα VPN για το Ubuntu, έτσι ώστε τουλάχιστον να έχετε κάπου να ξεκινήσετε:

1. ExpressVPN

Εκτός από το ότι έχει ένα από τα δίκτυα διακομιστών με την καλύτερη απόδοση στον κλάδο, ExpressVPN δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οι συνδρομητές του θα επωφεληθούν από την εξυπηρέτηση πελατών όλο το εικοσιτετράωρο, καθώς και την ασφάλεια απόδειξη επίθεσης. Για να κατεβάσετε το πακέτο του Ubuntu, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον ιστότοπό τους και να μεταβείτε στη σελίδα εγκατάστασης της περιοχής χρήστη. Μόλις φτάσετε εκεί, θα δείτε έναν σύνδεσμο για τη λήψη του πακέτου Debian, μετά τον οποίο θα πρέπει να καλέσετε το “expressvpn” σε ένα τερματικό για να μεταβείτε στη διεπαφή της γραμμής εντολών. Μέσω αυτής της διεπαφής θα πληκτρολογήσετε συγκεκριμένες εντολές όπως “expressvpn connect Canada” για σύνδεση με έναν διακομιστή ή “expressvpn αποσύνδεση” για να τερματίσετε τη σύνδεσή σας. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της ExpressVPN είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 και είναι προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας ζωντανής συνομιλίας. Αυτός ο πάροχος επιτρέπει επίσης στους υποψήφιους πελάτες να ελέγξουν την υπηρεσία τους μέσω της εγγύησης επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών.

2. IPVanish

Οι χρήστες του Ubuntu θα μπορούσαν επίσης να σκεφτούν να βασιστούν IPVanish για την προστασία τους, καθώς η υπηρεσία προσφέρει πολλά από αυτά που πιθανότατα θα λάβετε από έναν κορυφαίο πάροχο, σε πολύ προσιτή τιμή. Οι χρήστες θα απολαύσουν streaming χωρίς buffer, υποστήριξη P2P, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία διακομιστών για να διαλέξουν από την ευγενική προσφορά του ίδιου του δικτύου 850+. Για να το ρυθμίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε αρχεία σύνδεσης PPTP ή OpenVPN στον διαχειριστή σύνδεσης και η υπηρεσία VPN θα είναι σε λειτουργία. Μερικά από τα προνόμια που οι χρήστες αποφεύγουν να εγγραφούν στο IPVanish περιλαμβάνουν τη δυνατότητα λειτουργίας έως και 5 συσκευών με τον ίδιο λογαριασμό, καθώς και πρόσβαση σε περισσότερες από 40.000 IP για σύνδεση. Σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, θα πρέπει να διατηρήσετε την κλήση κατά τις εργάσιμες ώρες τους.

3. NordVPN

NordVPN είναι ένας άλλος ισχυρός υποψήφιος για τους χρήστες που σκέφτονται μια αξιόλογη υπηρεσία VPN για να εγγραφούν. Το δίκτυο διακομιστών τους τους τοποθετεί πολύ μπροστά από τόσες πολλές άλλες υπηρεσίες, με περισσότερους από 2500 διακομιστές παγκοσμίως και μετρούν. Ένα από τα πράγματα που διαχωρίζουν την υπηρεσία τους από τα περισσότερα από τα άλλα είναι ότι θα πρέπει να προσθέσετε μη αυτόματα τη διαμόρφωση κάθε τοποθεσίας μέσω του διαχειριστή δικτύου. Αυτό μπορεί να είναι λίγο κουραστικό στην αρχή, αλλά τουλάχιστον θα ασχολείστε μόνο με τους αγαπημένους σας διακομιστές. Με το NordVPN, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μερικές ακόμη λειτουργίες που δεν θα βρείτε πραγματικά με άλλους συνδρομητές, όπως το Onion Over VPN, το Double VPN, το Anti-DDOS και οι αποκλειστικοί διακομιστές P2P και torrenting. Το διπλό VPN βοηθάει ιδιαίτερα στο μπροστινό μέρος της κρυπτογράφησης, καθώς σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν δύο διακομιστές μέσω της ίδιας σύνδεσης καθιστώντας πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να τα εντοπίσει.

4. VyprVPN

VyprVPN είναι γνωστό στη βιομηχανία VPN για το ότι βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο της νέας τεχνολογίας, ειδικά λόγω του πλαισίου «Χαμαιλέοντας», το οποίο επιτρέπει στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση ακόμη και στα πιο ασφαλή δίκτυα όπως αυτά που έχουμε στην Κίνα. Η λήψη της ρύθμισης υπηρεσίας είναι μια απλή διαδικασία βήμα προς βήμα, που περιλαμβάνει την εγκατάσταση των απαραίτητων πακέτων OpenVPN και τη διαμόρφωση της σύνδεσης OpenVPN μέσω του Γραφικού περιβάλλοντος χρήστη. Η εγγραφή σας στο VyprVPN σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε ένα γρήγορο δίκτυο, το οποίο έχει πάντα διαθέσιμη υποστήριξη πελατών για να προσφέρει βοήθεια όταν χρειάζεται. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να επιτρέψει στους χρήστες να δοκιμάσουν το προϊόν και να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση.

5. PureVPN

Εκκαθάριση της λίστας μας για τα καλύτερα VPN για το Ubuntu που έχουμε PureVPN. Το προτιμώμενο πρωτόκολλο για αυτόν τον πάροχο είναι επίσης το OpenVPN και η διαδικασία εγκατάστασης περιλαμβάνει τη λήψη του διαχειριστή δικτύου του. Η υπηρεσία επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή διακομιστή, απεριόριστο εύρος ζώνης και ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σε περισσότερες από 141 χώρες και καταμέτρηση. Στον ιστότοπό τους, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να βρουν πληθώρα πληροφοριών που θα μπορούσαν να αναφέρουν σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς και πώς να έρθουν σε επαφή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και να τους βοηθήσουν να σας βοηθήσουν. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διαρκεί 7 ημέρες, οπότε σας συνιστούμε να δοκιμάσετε όσες πτυχές της υπηρεσίας μπορείτε πριν αγοράσετε μια συνδρομή.

Τα καλύτερα VPN για το Ubuntu – Τελικό Word

Προχωρήσαμε και αναφέραμε πέντε από τα καλύτερα VPN για χρήση με το Ubuntu, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές στο Διαδίκτυο για να λάβετε μια απόφαση. Έχετε προβλήματα ή ερωτήματα που θέλετε να αντιμετωπίσουμε; Αφήστε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων & θα είμαστε σίγουροι ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map