Καλύτερο VPN για UC Browser

Το πρόγραμμα περιήγησης UC τυχαίνει να είναι το κορυφαίο αγαπημένο για μια επιλεγμένη μεγάλη ομάδα χρηστών του Διαδικτύου από όλο τον κόσμο, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες αποθήκευσης δεδομένων, καθώς και τις προσαρμόσιμες και μοναδικές δυνατότητές του. Αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την UCWeb το 2004, το πρόγραμμα περιήγησης συνεχίζει να κερδίζει παγκόσμια προσοχή και απολαμβάνει δημοτικότητα, ιδίως μεταξύ των χρηστών που εδρεύουν στην Ινδία & Ασία. Το γεγονός ότι το λογισμικό προσφέρεται σε 7 γλώσσες σημαίνει ότι είναι προσβάσιμο σε μια ευρύτερη ομάδα χρηστών και οι τακτικές ενημερώσεις που συνεχίζει να απολαμβάνει σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα κατά την εκτέλεση του σε συσκευές iOS, Android, BlackBerry ή Windows. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας κατά τη χρήση του προγράμματος περιήγησης UC, ένα VPN είναι απαραίτητο. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για UC Browser το 2019.


Καλύτερο VPN για UC Browser

Καλύτερο VPN για UC Browser

Καλύτερο VPN προγράμματος περιήγησης UC

Ακριβώς σε περίπτωση που δεν θέλετε να περάσετε από την εμπεριστατωμένη κριτική παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα καλύτερα VPN για χρήση με το πρόγραμμα περιήγησης UC εδώ:

Το καλύτερο VPN για πρόγραμμα περιήγησης UC

Ως χρήστης του προγράμματος περιήγησης UC, είναι σημαντικό να μην παίρνετε καμία πιθανότητα με την ασφάλεια των δεδομένων σας κατά την περιήγηση και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε είναι να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας από έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών VPN. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι γνωστό ότι λειτουργεί καλύτερα σε πλατφόρμες Android, οπότε στην αναθεώρηση VPN UC Browser, θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε σε παρόχους που είναι σίγουροι ότι λειτουργούν καλά σε συσκευές Android.

1. ExpressVPN

Το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει ExpressVPN, καθώς και η αποδεδειγμένη φήμη τους ως προς την προσφορά της καλύτερης μορφής διαδικτυακής προστασίας, τα καταφέρνει πολύ μπροστά από άλλους παρόχους στο παιχνίδι. Το περιθώριο ταχύτητας που μειώνεται από την υπηρεσία VPN τους είναι τόσο μικρό σε σύγκριση με άλλους παρόχους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να αισθανθείτε τόσο μεγάλη διαφορά στους χρόνους φόρτωσης όσο περιηγείστε στο Διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά έξυπνα εργαλεία και λειτουργίες, όπως αξιόπιστες προτάσεις διακομιστή και έναν αυτόματο διακόπτη Kill Internet σε περίπτωση που η σύνδεσή σας είναι σε κίνδυνο. Το μόνο πράγμα που μπορεί να σας αναβάλει λίγο για το ExpressVPN είναι η τιμολόγηση. Οι τιμές τους είναι λίγο υψηλές από αυτές που προτείνουν οι άλλοι πάροχοι, αλλά εάν εγγραφείτε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία, θα δείτε ακριβώς τι θα πληρώσετε.

2. NordVPN

Η ικανότητα χειρισμού έως και 6 ταυτόχρονων συνδέσεων σε έναν λογαριασμό έχει κάνει πολλά για να γίνει NordVPN στον χάρτη για χρήστες που αναζητούν αποτελεσματικότητα και ευκολία στον πάροχο υπηρεσιών τους. Η ικανότητα των εφαρμογών να λειτουργεί καλά με συσκευές Android σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα συμβατότητας. Η υπηρεσία υπόσχεται να μην αποθηκεύσει κανένα από τα δεδομένα σας, και έχει μια πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής για να διασφαλίσει το ίδιο. Η έδρα του στον Παναμά καθιστά επίσης πολύ δύσκολο για την ομάδα Five Eyes να εφαρμόσει αυστηρές οδηγίες για τα δεδομένα. Με αυτήν την υπηρεσία, οι χρήστες απολαμβάνουν κορυφαίες λειτουργίες ασφαλείας όπως το Tor μέσω VPN και μια διπλή σύνδεση πολλαπλών λυκίσκων. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία δωρεάν μόνο για τρεις ημέρες και στη συνέχεια να αποφασίσουν εάν μπορούν ή όχι να εργαστούν με αυτήν την υπηρεσία.

3. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Αναφέρεται ως ένας από τους πιο προσιτούς παρόχους VPN γύρω, Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο κάνει πολλά για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες απολαμβάνουν διαδικτυακή προστασία με επιδοτούμενη χρέωση. Οι χρήστες του έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών άνω των 3000 διασκορπισμένων σε 24 χώρες, και την ικανότητα υποστήριξης έως και 5 ταυτόχρονων συνδέσεων. Η υπηρεσία έχει ένα αξιόλογο ιστορικό για την ασφάλεια των δραστηριοτήτων των χρηστών της στο διαδίκτυο και μια πολιτική μη καταγραφής που διασφαλίζει ότι καμία από τις δραστηριότητές τους δεν παρακολουθείται ή καταγράφεται για μελλοντική χρήση. Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής ποικίλλουν και περιλαμβάνουν Bitcoin για χρήστες που θα ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Είναι το πρόγραμμα περιήγησης UC ταχύτερο από το Firefox και το Chrome?

Μία από τις περιοχές στις οποίες τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με το πρόγραμμα περιήγησης UC είναι οι χρόνοι φόρτωσης. Το πρόγραμμα περιήγησης εφαρμόζει τεχνικές συμπίεσης δεδομένων και επιτάχυνσης cloud που διασφαλίζουν την ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενό σας και την πιο αξιόπιστη απόδοση της εφαρμογής. Επίσης, το πρόγραμμα περιήγησης επιτρέπει στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις από τις αγαπημένες σας σελίδες, όπως τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας, να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πάντα τι συμβαίνει στον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο ειδικά εάν δεν προτιμάτε να έχετε αποθηκεύσει την εφαρμογή κοινωνικών μέσων στη συσκευή σας.

Το πρόγραμμα περιήγησης καθιστά επίσης τη λήψη περιεχομένου πολύ πιο αποτελεσματική χάρη στις δυνατότητες λήψης πολλαπλών αρχείων, καθώς και τη λειτουργικότητά του για συγχρονισμό σύννεφων. Το σύστημα συγχρονισμού cloud λειτουργεί με αποστολή και λήψη δεδομένων από τους κοντινότερους διακομιστές, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του χρόνου φόρτωσης. Εάν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν είναι τόσο ισχυρή, μπορείτε επίσης να θέσετε σε παύση τη λήψη και να τη συνεχίσετε όπου θα βρείτε ισχυρότερη σύνδεση. Ο ίδιος μηχανισμός εργασίας σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε μερικές σελίδες για ανάγνωση εκτός σύνδεσης.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης UC?

Όσον αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το πρόγραμμα περιήγησης UC δεν ήταν στην πρώτη γραμμή για να διασφαλίσει ότι οι δραστηριότητες των πελατών τους θα παραμείνουν ασφαλείς στο διαδίκτυο. Το 2015, τα αποτελέσματα ενός ερευνητικού έργου που διεξήχθη από μια ομάδα γνωστή ως Citizen Lab αποκάλυψαν ότι οι κινεζικές αγγλικές εκδόσεις του UC Browser περιείχαν κενά που εκμεταλλεύτηκαν η Αυστραλιανή Αρχή Σημάτων (ASD) για να κατασκοπεύσουν τις διαδικτυακές δραστηριότητες των χρηστών. Το ASD συνεργάστηκε με τα άλλα μέλη των Five Eyes Partners, που είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία, για να μολύνουν τους χρήστες των προγραμμάτων περιήγησης με λογισμικό που θα βοηθούσε να παρακολουθεί τις δραστηριότητές τους..

Το Citizen Lab συνέχισε να αποκαλύπτει ότι οι προσωπικές πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τέτοιου είδους εκμεταλλεύσεις μεταδόθηκαν σε πολλαπλά εμπορικά εργαλεία, και αυτό έγινε δυνατό λόγω της σοβαρής έλλειψης κρυπτογράφησης που το πρόγραμμα περιήγησης δεν προσπάθησε να εφαρμόσει. Ως αντίδραση σε τέτοιους ισχυρισμούς, η Alibaba έκανε μερικές ενημερώσεις στο πρόγραμμα περιήγησης και ζήτησε ακόμη από το Citizen Lab να πραγματοποιήσει έναν δεύτερο γύρο δοκιμών. Οι δοκιμές διεξήχθησαν και το πρόγραμμα περιήγησης βρέθηκε να φροντίζει τα κενά που τα μαστούσαν προηγουμένως.

Τρόπος εγκατάστασης VPN σε πρόγραμμα περιήγησης UC

Πραγματικά δεν υπάρχει ανάγκη επέκτασης VPN για UC Browser. Μπορείτε απλά να εκτελέσετε την εφαρμογή VPN στο παρασκήνιο και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης UC για ανώνυμη και δωρεάν περιήγηση στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι πώς να ρυθμίσετε το VPN για το πρόγραμμα περιήγησης UC:

 1. Αρχικά, εγγραφείτε με ένα από τα VPN που προτείνουμε παραπάνω.
 2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στην ίδια συσκευή στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης UC. Υποστηρίζονται PC, Mac, Android και iOS.
 3. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN.
 4. Διατηρήστε τη σύνδεση VPN στο παρασκήνιο και ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης UC.
 5. Περιηγηθείτε στον ιστό ανώνυμα και ελεύθερα.

Το καλύτερο VPN για UC Browser – Συμπέρασμα

Οι τρεις υπηρεσίες VPN που αναφέρονται παραπάνω είναι σίγουρο ότι παρέχουν κορυφαία ασφάλεια σε όποιον είναι πιστός χρήστης του προγράμματος περιήγησης UC και θα κρατήσει τις πληροφορίες σας μακριά από οποιονδήποτε με κακές προθέσεις.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map