Καλύτερο VPN για παράκαμψη UFC Fight Pass Blackouts

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για παράκαμψη διακοπών UFC Fight Pass το 2019; Κάθε νύχτα είναι νύχτα μάχης μόλις πάρετε ένα κορυφαίος πάροχος VPN που θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε Περιορισμοί αποκλεισμού UFC Fight Pass σε ΗΠΑ, ΗΒ, Καναδάς, Γαλλία ή αλλού σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι περιορισμοί αποκλεισμού UFC Fight Pass εμποδίζουν τους θαυμαστές του MMA να παρακολουθούν ζωντανές εκδηλώσεις UFC PPV. Αυτό σημαίνει ότι αναγκάζονται να χάσουν τα πολλά δημοφιλή αθλητικά γεγονότα. Για να το διορθώσω, έχω δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το καλύτερη αναθεώρηση UFC.TV VPN για το 2019 που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πριν επιλέξετε την υπηρεσία VPN σας για να παρακάμψετε τις διακοπές ρεύματος Fight Pass σε συσκευές PC, Mac, Fire TV Stick, PS4, Roku, Xbox, Android ή iOS.


Καλύτερη κριτική UFC Fight Pass VPN

Καλύτερο VPN για παράκαμψη UFC Fight Pass Blackouts

Περιορισμοί αποκλεισμού UFC Fight Pass – Γρήγορη περίληψη

“Λόγω περιορισμών εκπομπής, αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο σε συνδρομή UFC FIGHT PASS ή ως πληρωμή ανά προβολή στην περιοχή σας. Ελέγξτε τις τοπικές τηλεοπτικές καταχωρίσεις για προβολή πληροφοριών. “

“Αυτή η εκδήλωση είναι μαυρισμένη αυτήν τη στιγμή στην περιοχή σας.”

Αυτό είναι βασικά το σφάλμα διακοπής που λαμβάνετε αν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις UFC PPV ζωντανά στο Fight Pass σε μια περιοχή όπου ισχύουν περιορισμοί αποκλεισμού. Έχετε δύο περιμένετε 48 ώρες για να μπορείτε να παρακολουθήσετε το ίδιο συμβάν κατ ‘απαίτηση μέσω του UFC.tv. Οι περιορισμοί αποκλεισμού σημαίνουν επίσης ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε συμβάντα πληρωμής ανά προβολή στο UFC.tv.

Πώς να παρακάμψετε τις διακοπές ρεύματος UFC

Εάν βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου τα δικαιώματα του αγώνα ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο κανάλι, η αγορά μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατη. Μην ανησυχείτε. Σε κάλυψα. Δείτε πώς μπορείτε να επιλύσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς όσον αφορά το UFC Fight Pass. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να αγοράσετε το UFC PPV σε φθηνότερη τιμή.

 1. Πρώτον, πρέπει να επενδύσετε σε ένα VPN που διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Τι καλό είναι ένα VPN εάν δεν σας προσφέρει μια περιοχή χωρίς μαυρίσματα; Εάν εξακολουθείτε να κάνετε αναζήτηση, ExpressVPN είναι αυτό που χρειάζεστε.
 2. Μεταβείτε στον ιστότοπό τους και εγγραφείτε για την υπηρεσία τους. Λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών κατά τη συνδρομή.
 3. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN σε συμβατή συσκευή, όπως Android, iOS, PC ή Mac.
 4. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας VPN. Εδώ είναι το δύσκολο μέρος. Συνδεθείτε σε διακομιστή όπου δεν επιβάλλονται αποκλεισμοί στο Fight Pass. Ως εγγυημένη επιλογή, επιλέξτε τις Φιλιππίνες καθώς τα UFC PPV κοστίζουν 17 $ σε αντίθεση με τα 65 $ που θα πρέπει να πληρώσουν οι θαυμαστές MMA σε άλλες περιοχές.
 5. Μόλις συνδεθείτε, επιστρέψτε στο UFC Fight Pass και προσπαθήστε να αγοράσετε ξανά την εκδήλωση.
 6. Συγχαρητήρια. Τώρα μπορείτε να λάβετε UFC PPV ακόμη και αν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Καλύτερη κριτική UFC Fight Pass VPN 2019

Ένας καλός πάροχος υπηρεσιών VPN είναι αυτός που σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε τα γεωγραφικά περιορισμένα κανάλια και ιστότοπους για εσάς ειδικά αν έχετε την τάση να αλλάζετε βάσεις και να ταξιδεύετε πολύ. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν πάροχο που διαθέτει έναν καλό αριθμό διακομιστών VPN σε όλο τον κόσμο ExpressVPN. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη τους.

 • Το VPN σάς επιτρέπει να παρακάμψετε τους περιορισμούς αποκλεισμού που επιβάλλονται σε UFC.tv, NHL.tv, MLB.tv, NFL GamePass και NBA League Pass.
 • 24/7 υποστήριξη σημαίνει ότι θα πάντα ζητήστε από κάποιον να συμβουλευτεί σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.
 • Όλη η κίνηση του Διαδικτύου σας είναι κρυπτογραφημένη με ασφάλεια.
 • Το ExpressVPN προσφέρει λογισμικό για iOS, Mac, Windows, Linux, και Android είναι εύκολο στη χρήση και ρύθμιση.
 • Μπορείτε ακόμη να καταργήσετε τον αποκλεισμό καναλιών ροής που δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας.

ExpressVPN έχουν τοποθεσίες VPN τόσο στην Ιαπωνία όσο και στη Νότια Κορέα. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN, συνδεθείτε και, στη συνέχεια, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN σε αυτές τις τοποθεσίες μέσα από την εφαρμογή. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να παρακάμψετε τους περιορισμούς αποκλεισμού UFC. Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές μας όσον αφορά το καλύτερο VPN UFC.tv το 2019.

Best UFC Fight Pass VPN Review 2019 (Εναλλακτική λύση Smart DNS)

Το έξυπνο DNS είναι ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράκαμψη διακοπών UFC Fight Pass εκτός ΗΠΑ πάνω στο ___ σου Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows ή Μακ. Ακολουθούν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν χρησιμοποιήσετε το Smart DNS.

 • Η διεύθυνση IP σας δεν αλλάζει όταν χρησιμοποιείτε έξυπνο DNS. Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα τοπικά σας κανάλια.
 • Το Έξυπνο DNS δεν κρυπτογραφεί πραγματικά την επισκεψιμότητά σας και, ως εκ τούτου, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου θα εξακολουθεί να μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο.
 • Ο ISP σας θα μπορεί επίσης να εφαρμόσει διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε έξυπνο DNS.
 • Όλες οι περιοχές του Netflix υποστηρίζονται και ανταλλάσσονται μέσω μιας αναπτυσσόμενης λίστας επιλογών.

Ίσως βάσει της παραπάνω λίστας χαρακτηριστικών, το Smart DNS μοιάζει με τη σωστή επιλογή για εσάς. Εάν ισχύει αυτό, θα ήταν καλό να ξεκινήσετε Μη εντοπιστής, Μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 7 ημερών για να τις δοκιμάσετε.

Καλύτερο VPN για παράκαμψη UFC Fight Pass Blackouts – Κλείσιμο σκέψεων

Με λίγα λόγια, βασικά έχετε τις περισσότερες από τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να φτάσετε stream UFC Fight Pass ενώ βρίσκεστε οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς συσκότιση. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε πώς ήταν η εμπειρία σας στη ρύθμιση της συσκευής ροής, οπότε μην διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο αξιόπιστο VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε στις διακοπές ρεύματος UFC Fight Pass, μοιραστείτε επίσης τις πληροφορίες σας μαζί μας.