Το καλύτερο VPN για το uPlay

Το Uplay κυκλοφόρησε το 2012, είναι η έκδοση της πλατφόρμας παιχνιδιών της Ubisoft που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ομάδες, να βρουν νέους αντιπάλους και ακόμη και να αποκομίσουν ανταμοιβές μόλις φτάσουν σε ορισμένα ορόσημα στα αντίστοιχα παιχνίδια τους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών και συσκευών όπως το PlayStation 4, PC, Xbox One & 360, PlayStation 3, iOS, Android και Windows. Πολλή σύγχυση σχετικά με την αρχική κυκλοφορία της πλατφόρμας, με τους περισσότερους χρήστες να υποστηρίζουν ότι διαταράσσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που έχουν ήδη συνηθίσει, αλλά για εκείνους που έχουν αφιερώσει χρόνο για να το αγκαλιάσουν, υπάρχουν πολύ λίγα για να διαμαρτυρηθούν.


Το καλύτερο VPN για το uPlay

Το καλύτερο VPN για το uPlay

Lag in Gaming – Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος?

Η πλατφόρμα έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η ικανότητα να χρησιμοποιείτε ή να ξοδεύετε τα βραβεία που συγκεντρώνονται σε ένα παιχνίδι, σε ένα διαφορετικό. Αυτό είναι υπέροχο καθώς παρέχει μια σωτηρία σε περίπτωση που η τρέχουσα κατάστασή σας στο παιχνίδι δεν φαίνεται τόσο καλή, αλλά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε ειδικά εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο θα έπρεπε . Ένα αναξιόπιστο δίκτυο σημαίνει ότι θα πρέπει να υπομείνετε στιγμές όπου η πλατφόρμα παιχνιδιών κρέμεται ή σταματά να ανταποκρίνεται εντελώς. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει πολύ, καθώς όποτε συμβαίνει, οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι συμβαίνει μόνο στο πλευρό σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσετε τη δυνατότητα ελέγχου του χαρακτήρα σας εν όψει επικείμενου κινδύνου καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται.

Οι περισσότεροι κατηγορούν την κονσόλα παιχνιδιών ή την πλατφόρμα Uplay κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά πολύ λίγοι σταματούν να θεωρούν ότι μπορεί ο ISP τους να εργάζεται πίσω από τα παρασκήνια για να επιβραδύνει τη σύνδεσή τους. Για εκείνους που μπορεί να μην το γνωρίζουν, ο ISP εφαρμόζει ορισμένα μέτρα για να δοκιμάσει και να ελέγξει ό, τι κι αν είστε, στο διαδίκτυο και μία από τις πιο συνηθισμένες πρακτικές τους είναι να μειώσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας. Η μείωση της ταχύτητας σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε από την πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και θα εγκαταλείψετε εντελώς τη δραστηριότητα. Ο ISP σας εφαρμόζει αυτά τα μέτρα για να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε το κόστος παροχής του Διαδικτύου εξοικονομώντας χρήματα στο εύρος ζώνης. Για να αντιμετωπίσετε την πιθανότητα ο ISP σας να επιβραδύνει την υπηρεσία σας, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN.

Χρήση VPN για παράκαμψη ISP Throttling

Η εγγραφή με ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σάς επιτρέπει να παρακάμψετε τυχόν μορφές επιτάχυνσης που ενδέχεται να ισχύει από τον ISP σας, επειδή η σύνδεση μέσω ενός VPN σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε την διαδικτυακή σας κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, ο ISP σας δεν θα μπορεί να εντοπίσει τη σύνδεσή σας και, ως εκ τούτου, θα δυσκολευτεί να μάθει πώς ακριβώς να εφαρμόσει το γκάζι. Η σύνδεσή σας θα εκτελεστεί τελικά με τις γρήγορες ταχύτητες για τις οποίες αρχικά πληρώσατε.

Η χρήση ενός VPN προσθέτει επίσης ένα επίπεδο απορρήτου μέσω της σύνδεσής σας και σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν χάκερ, απατεώνες ή κατασκοπευτικές εταιρείες από το να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Θα έχετε επίσης την πραγματική σας IP κρυφή και, ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να παίζετε παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην περιοχή σας. 

Τα καλύτερα VPN για Uplay

Για να διασφαλίσουμε ότι ασχολείστε με έναν πάροχο που δεν συμβιβάζεται με την ταχύτητα ή την ασφάλειά σας, επιλέξαμε μερικούς που σίγουρα θα προσφέρουν ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών. Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή των καλύτερων VPN για Uplay παρακάτω:

1. ExpressVPN

Αυτό είναι το αγαπημένο μας VPN όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια. Η ποιότητα της υπηρεσίας ExpressVPN κατάφερε σαφώς να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, καθώς ο πάροχος εξακολουθεί να λαμβάνει πολλά βραβεία για το υψηλό επίπεδο παράδοσης. Η υπηρεσία βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και έχει περισσότερους από 2000 διακομιστές στο όνομά της. Με τόσο μεγάλη παρουσία δικτύου σε περισσότερες από 148 τοποθεσίες, οι χρήστες δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα να αναζητήσουν διακομιστή για να συνδεθούν. Το ExpressVPN είναι επίσης σοβαρό για την ασφάλειά σας και αυτό φαίνεται μέσω της κρυπτογράφησης AES 256 bit.

Οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν σε 3 ακόμη ταυτόχρονες συσκευές και με έναν πελάτη VPN που εκτελείται εύκολα σε Windows, Linux, iOS, δρομολογητές ή συσκευές που βασίζονται σε Android, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τη συμβατότητα. Το ExpressVPN είναι επίσης μία από τις λίγες υπηρεσίες που έχουν μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που είναι πάντα έτοιμη να φροντίσει για οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας, καθώς και ένα σύνολο από διακομιστές stealth που θα κρύψουν τη χρήση του VPN σας εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μια χώρα όπου η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται. Ο πάροχος προσφέρει επίσης μια έξυπνη υπηρεσία DNS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε την τοποθεσία σας και να περιηγηθείτε σε περιεχόμενο από ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, ρίξτε μια ματιά στο ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

Το BulletVPN ξεχωρίζει μεταξύ του είδους των υπηρεσιών με τις οποίες πρέπει να εγγραφείτε, ειδικά αν προτιμάτε να έχετε μια υπηρεσία που ενδιαφέρεται για ταχύτητα. Το BulletVPN τονίζει ότι ως η κύρια προσφορά τους, και αυτό συνέχισε να προσελκύει πολλούς πελάτες που ενδιαφέρονται πολύ για τις ταχύτητες που προσφέρει η υπηρεσία. Το να έχετε το BulletVPN ως παροχέα σας σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια σας χωρίς καθυστέρηση, απολαμβάνοντας την ασφάλεια που παρέχεται μέσω της κρυπτογράφησης 256 bit AES.

Με έδρα την Εσθονία, η υπηρεσία διαθέτει μια λίστα διακομιστών που υπάρχουν σε περισσότερες από 20 χώρες, όλοι προσανατολισμένοι στην παρουσίαση της ταχύτερης μορφής ασφάλειας. Προσφέρει επίσης διάφορους τύπους πρωτοκόλλων VPN, όπως OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 και PPTP. Η υπηρεσία διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές μπορούν να παραμείνουν ανώνυμοι ακόμη και όταν έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους μέσω της υπηρεσίας Smart DNS. Το BulletVPN επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις, αν και αν λάβετε την υπηρεσία απευθείας στο δρομολογητή σας, θα έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε πολύ περισσότερες συσκευές από ό, τι θα κάνατε αν το λογισμικό λειτουργούσε στη συσκευή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε από αυτόν τον πάροχο, ρίξτε μια ματιά στην Αναθεώρηση BulletVPN.

3. NordVPN

Αυτός ο πάροχος που βασίζεται στον Παναμά διαθέτει επίσης στη λίστα μας κυρίως λόγω του εύρους του δικτύου του, το οποίο ανέρχεται σε περισσότερους από 4000 διακομιστές που βασίζονται σε περισσότερες από 60 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει ποτέ κάποια στιγμή ότι ο διακομιστής με τον οποίο συνδέεστε είναι υπερφορτωμένος με τους χρήστες και αυτό εγγυάται την απρόσκοπτη ροή δεδομένων και επομένως μια ταχύτερη εμπειρία περιήγησης ή παιχνιδιού. Η υπηρεσία είναι πολύ φωνητική για την πολιτική μηδενικής καταγραφής και προσφέρει έως και 6 πολλαπλές συνδέσεις για χρήστες που θα ήθελαν να έχουν τις περισσότερες από τις συσκευές τους ασφαλή.

Το NordVPN προσφέρει την κρυπτογράφηση AES στρατιωτικού βαθμού 256 bit AES, καθώς και μια δυνατότητα DoubleVPN που δρομολογεί τα δεδομένα σας μέσω δύο διακομιστών αντί ενός για πρόσθετη ασφάλεια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν σε ποιους διακομιστές θα συνδεθούν για την καλύτερη απόδοση, καθώς η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές εξειδικευμένους για torrenting, μεγάλες λήψεις αρχείων, ροή, καθώς και διαδικτυακά παιχνίδια. Το NordVPN προσφέρει επίσης έναν αυτόματο διακόπτη kill, προστασία διαρροής DNS, υποστήριξη Tor over VPN και επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης για χρήστες που θα προτιμούσαν μια ελαφριά μορφή εξασφάλισης της κυκλοφορίας τους. Για μια πιο βαθιά ματιά σε τι μπορεί να κάνει το NordVPN για εσάς, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την ολοκληρωμένη αναθεώρηση NordVPN.

Συμπέρασμα για το καλύτερο VPN για Uplay

Η χρήση ενός VPN για το Uplay σημαίνει την επίλυση οποιασδήποτε μορφής περιορισμού που μπορεί να επιβάλει ο ISP σας στη σύνδεσή σας και να μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματικά απόλυτη ελευθερία, ασφάλεια και ανωνυμία καθώς περιηγείστε στο Διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map