Το καλύτερο VPN για το Usenet 2020 με κριτική

Όσον αφορά την κοινή χρήση αρχείων, θεωρούμε ότι το Usenet είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση για το BitTorrent για άτομα που ελπίζουν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο. Σε πραγματική έννοια, οι δύο υπηρεσίες είναι πολύ διαφορετικές. Με το Usenet μπορείτε να απολαμβάνετε μερικά πολύ καλά οφέλη, αλλά σε βάρος του να πληρώσετε για αυτά. Την εποχή εκείνη, το Usenet δεν ήταν τόσο γνωστό ως BitTorrent. Επομένως, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη προσπάθεια για τον περιορισμό της πρόσβασης στους διακομιστές τους. Οργανισμοί όπως το RIAA απλά δεν θεωρούσαν τον Usenet ένοχο. Η υπηρεσία τους λοιπόν συνεχίστηκε χωρίς μεγάλη παρέμβαση. Αυτή η κατάσταση έχει αλλάξει. Ενώ η κρυπτογράφηση SSL του Usenet προστατεύει την πραγματική λήψη του αρχείου, οι αναζητήσεις σας για αρχεία NZB δεν αποκρύπτονται εκτός και αν χρησιμοποιείτε VPN. Σε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό, ρίχνουμε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Usenet από το 2020.


Καλύτερη κριτική Usenet VPN 2017

Ανακοινώθηκε το καλύτερο VPN για το Usenet 2020

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα VPN με το Usenet?

Με κάθε ειλικρίνεια, δεν θα ήταν εντελώς λανθασμένο να πιστεύετε ότι η διασφάλιση της σύνδεσής σας με SSL θα προσθέσει ένα σημαντικό επίπεδο προστασίας και ασφάλειας στη σύνδεσή σας. Αλλά και πάλι, η εγγραφή μιας υπηρεσίας VPN διασφαλίζει ότι η ασφάλεια του Διαδικτύου σας είναι εγγυημένη τόσο πολύ ώστε ο διαχειριστής του δικτύου σας να μην μπορεί καν να δει ότι συνδέεστε σε έναν διακομιστή Usenet. Κάτι που θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν αν βασίζονταν εξ ολοκλήρου στο SSL για να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας.

Η χρήση του VPN συνιστάται ιδιαίτερα από τις υπηρεσίες Usenet στο βαθμό που ορισμένοι από αυτούς προσφέρουν ακόμη και ως μέρος του πακέτου τους. Αυτό θα πρέπει να χρησιμεύσει ως μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς. Θα εξασφαλίσετε όλη την επισκεψιμότητά σας στο Διαδίκτυο αποτρέποντας κακόβουλες επιθέσεις και υποκλοπές από hackers, spammers, κλέφτες και κυβερνητικές υπηρεσίες. Εκτός από τη διεξαγωγή των λήψεών σας ανώνυμα, θα μπορείτε επίσης να καταργήσετε τον αποκλεισμό διακομιστών Usenet με γεωγραφικό περιορισμό. Το VPN ενεργεί σαν μια λύση ενάντια σε μηχανισμούς που ενδέχεται να έχει θέσει ο ISP σας για να σας εμποδίσει να κάνετε λήψη από διακομιστές Usenet.

Τώρα που γνωρίζετε πόσο μια υπηρεσία VPN θα μπορούσε να σας ωφελήσει, ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες VPN που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να αποκτήσετε υπηρεσίες καλής ποιότητας.

Τα καλύτερα VPN για το Usenet

Διάλεξα τα κορυφαία VPN που μπορείτε να δοκιμάσετε για το Usenet και εξέτασα κάθε ένα από αυτά. Δείτε τα παρακάτω.

ExpressVPN

ExpressVPN - Καλύτερο VPN για το 2017

ExpressVPN – Καλύτερο VPN για το Usenet 2020

Στην κορυφή της λίστας μας έχουμε ExpressVPN. Αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN στον κόσμο, χάρη σε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό όσον αφορά την ποιότητα και την καλή παροχή υπηρεσιών. Το ExpressVPN διαβεβαιώνει τους πελάτες του για ολόπλευρη υποστήριξη πελατών που διατίθεται όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και ένα καλά διαμορφωμένο δίκτυο διακομιστών VPN σε περίπου 78 χώρες. Σε περίπτωση που δεν είστε εντυπωσιασμένοι με την υπηρεσία τους με την πρώτη ματιά, η πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών θα σας επιτρέψει να τις δοκιμάσετε με λήψεις Usenet και να επιβεβαιώσετε εάν αξίζει τον κόπο σας ενώ πληρώνετε 8,32 $ για την υπηρεσία κάθε μήνα.

BulletVPN

Το BullletVPN προσπαθεί να διασφαλίσει ότι έχετε πρόσβαση στους περισσότερους κοντινούς διακομιστές Usenet. Αυτό θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τις λήψεις αρχείων Usenet σε όλες τις συσκευές σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία συνδρομή BulletVPN σε 3 συσκευές ταυτόχρονα. όλα καταχωρημένα σε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να εγγραφείτε με μόλις 7,50 $ το μήνα.

IPVanish

Κορυφαίο VPN για Kodi

Στο νούμερο τρία στη λίστα των καλύτερων VPN για Usenet είναι το IPVanish. Αυτή η δημοφιλής υπηρεσία VPN είναι ένας ακόμη ισχυρός υποψήφιος για χρήστες που θέλουν να βασίζονται στο Usenet για λήψεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η τεράστια χωρητικότητα διακομιστή και οι τοποθεσίες VPN που διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Αυτό σας παρέχει περισσότερες επιλογές για σύνδεση. Οι ταχύτερες συνδέσεις σημαίνουν ότι είναι λιγότερο πιθανό το δίκτυο διακομιστών τους να επιβαρύνει υπερβολικά. Μία συνδρομή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνδέουν έως και 5 συσκευές μέσω ενός λογαριασμού. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για ένα αξιοπρεπές 6,49 $ το μήνα, εάν επιλέξετε μια συνδρομή πλήρους έτους.

NordVPN

NordVPN’s Εφαρμογή VPN για iPhone, iPad, Android, PC και Mac είναι ίσως το πιο εύκολο και πιο φιλικό που έχω χρησιμοποιήσει. Η ρύθμισή τους διαρκεί μερικά λεπτά. Από εκεί και πέρα, απλώς ξεκινάτε την εφαρμογή και συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN της επιλογής σας. Είναι ασφαλές να πούμε ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία αυτών των εφαρμογών. Όπως το ExpressVPN, το NordVPN προσφέρει ένα Περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δοκιμάσουν πλήρως τον διακομιστή VPN τους.

Για χρήστες που ελπίζουν να μεταφέρουν τεράστια αρχεία από τους διακομιστές Usenet, το NordVPN εγγυάται ότι η σύνδεσή σας δεν θα διακοπεί λόγω του βάρους της μεγάλης λήψης αρχείων σας.

Το Usenet εξήγησε

Το Usenet έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ως αυτό που θα καλούσατε μια υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που επέτρεψε στους συνδεδεμένους κεντρικούς υπολογιστές να στέλνουν και να λαμβάνουν κείμενα μέσω ενός δικτύου αποκεντρωμένων διακομιστών. Πραγματικά, πριν το Διαδίκτυο και ο Παγκόσμιος Ιστός μας πήραν από καταιγίδα. Τότε, ήταν ένα καλό σύστημα που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές κατά την αποστολή και λήψη αρχείων εντός ενός δικτύου. Σήμερα, το Usenet εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό. για ευκολότερη κοινή χρήση αρχείων. Οι λήψεις αρχείων που φιλοξενούνταν από τους συνομηλίκους, τώρα φιλοξενούνται από διακομιστές Usenet.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι διακομιστές είναι αποκεντρωμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας διακομιστής που να κρατά όλα τα διαθέσιμα αρχεία στο Usenet. Αυτό καθιστά δύσκολο για τους οργανισμούς πνευματικών δικαιωμάτων να απαιτήσουν την κατάργησή τους για λόγους παραβίασης, επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πού φιλοξενούνται αυτά τα αρχεία.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τυλίξετε το κεφάλι σας για το πώς ακριβώς λειτουργούσε το Usenet. Οι επίμονες εργασίες, όπως η μετάβαση σε μια συλλογή αρχείων και καταλόγων, ένα προς ένα, ενώ ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο αρχείο πολυμέσων μπορεί να ακούγεται αρκετά ασυνήθιστο δεδομένου ότι έχουμε συνηθίσει να ευρετηριάζουμε ιστότοπους όπως το Google που σας δίνουν αυτό που ψάχνετε σε λιγότερο από ένα δεύτερος. Τελικά, η αναζήτηση έγινε ευκολότερη για τους χρήστες του Usenet με την εμφάνιση ιστότοπων όπως το Newzbin που θα έπαιζαν τον ίδιο ρόλο όπως και η Google για ιστότοπους. Η όλη διαδικασία είναι παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας των ιχνηλατών Bit Torrent. Μόλις κατεβάσατε το αρχείο NZB, θα αποκάλυπτε πού φιλοξενείται το αρχείο.