Καλύτερο VPN για Verizon

Το όνομα Verizon προέρχεται από συνδυασμό δύο λατινικών και αγγλικών λέξεων. Υπάρχει «veritas», που σημαίνει «αλήθεια» και συνδυάζεται με τον «ορίζοντα» για να σχηματίσει το «Verizon». Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει τις εταιρικές αξίες που όλοι οι υπάλληλοί της προσπαθούν να τηρήσουν και από το πώς φαίνονται τα πράγματα, φαίνεται ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτό. Η Verizon στέκεται ψηλά ως ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους δικτύων της Αμερικής, με μια αυξανόμενη βάση συνδρομητών που ξεπερνά τα 143 εκατομμύρια από το 2018. Η υπηρεσία υπάρχει εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια και μια τόσο παρατεταμένη παρουσία στον κλάδο την έχει δει ακόμη και αναπτύξτε ένα από τα ευρύτερα δίκτυα κάλυψης 4G LTE στις ΗΠΑ.


Καλύτερο VPN για Verizon

Καλύτερο VPN για Verizon

Κάνει το Verizon Throttle Internet Speeds?

Η Verizon υπερηφανεύεται για την παροχή μιας από τις πιο αξιόπιστες λύσεις εξυπηρέτησης πελατών, καθώς τυχαίνει να έχει τους πιο αποδοτικούς υπαλλήλους σε σύγκριση με τους άλλους τρεις μεγάλους παρόχους υπηρεσιών δικτύου στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν όταν τους καλέσετε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Αυτό που δεν είναι τόσο δημοφιλές για την υπηρεσία, ωστόσο, είναι η πολύ ενδιαφέρουσα στάση τους σχετικά με τη χρήση και την επιτάχυνση του Διαδικτύου. Το 2017, πολλά παράπονα καταγράφηκαν αφού ορισμένοι συνδρομητές της Verizon ανέφεραν ότι οι δραστηριότητές τους συνεχίστηκαν. Αυτό προκάλεσε μια απάντηση όπου ο αερομεταφορέας παραδέχτηκε πραγματικά ότι επιταχύνει ορισμένες από τις ταχύτητες των χρηστών του, δηλώνοντας ότι βρισκόταν στη μέση της διεξαγωγής μιας νέας δοκιμής βελτιστοποίησης βίντεο.

Με περιστατικά όπως αυτά που αναφέρονται, πιθανότατα δεν πρέπει να διστάσετε να υποβάλετε ερωτήσεις την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αποθηκεύσετε την προσωρινή μνήμη. Ακόμα καλύτερα, αν θέλετε να αποφύγετε όλες αυτές τις απογοητεύσεις, θα ήταν καλύτερο να αναζητήσετε έναν τρόπο που θα διατηρεί ό, τι έχετε στο διαδίκτυο μακριά από το ραντάρ του ISP σας. Θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας VPN.

Χρησιμοποιήστε το VPN για να αποτρέψετε το ISP Throttling

Η εγγραφή σε ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε την επισκεψιμότητά σας, έτσι ώστε ακόμη και ο ISP σας να μην είναι σε θέση να καταλάβει τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, θα παραμείνουν ανίδεοι σε ποιον ιστότοπο ή υπηρεσία πρέπει να επιταχύνουν και δεδομένου ότι θα ήταν ανήθικο για αυτούς να μειώσουν γενικά την ταχύτητά σας, θα σας αφήσουν μόνοι σας για να συνεχίσετε με ό, τι κάνετε. Η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή και κρυμμένα από κακόβουλους χρήστες που θα μπορούσαν να κλέψουν τις πληροφορίες σας μέσω εισβολής στη συσκευή σας. Ένα VPN θα κρυπτογραφήσει ολόκληρη τη σύνδεσή σας και θα εξασφαλίσει όλη την κυκλοφορία σας.

Μια υπηρεσία VPN σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και κανάλια, καθιστώντας δυνατή την πρόσβαση σε περιεχόμενο από σχεδόν παντού στον κόσμο. Η πρόσβασή σας παραχωρείται επειδή η διεύθυνση IP σας παραλαμβάνεται από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε ως ανήκουν σε έναν χρήστη που εδρεύει στη χώρα. Αυτό είναι δυνατό επειδή θα έχετε συνδεθεί σε έναν διακομιστή που βρίσκεται σε αυτήν την ξένη χώρα μέσω της υπηρεσίας VPN σας. Εκτός από όλα αυτά, ένα VPN επιτρέπει επίσης να κάνετε ευαίσθητα πράγματα, όπως αγορές ή τραπεζικές συναλλαγές στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον που θα κρατά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή τους τραπεζικούς κωδικούς πρόσβασης.

Τα καλύτερα VPN για τη Verizon

Για να διασφαλίσουμε ότι το έχετε κάνει σωστά με την επιλογή σας για ένα VPN, έχουμε ήδη κάνει το βασικό και έχουμε δημιουργήσει μια σύντομη λίστα εάν οι υπηρεσίες που θεωρούμε αξιόπιστες και προσανατολίζονται στην παροχή του καλύτερου όσον αφορά την προστασία στο διαδίκτυο. Κοίτα:

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ο μόνος πάροχος στον οποίο πρέπει να απευθυνθείτε, εάν το μόνο που ψάχνετε είναι μια premium υπηρεσία. Η έδρα σας από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για τυχόν ρυθμιστικές αρχές δεδομένων που διεκδικούν τα δεδομένα σας και χάρη στην αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής των παρόχων, η υπηρεσία δεν θα ψάξει για να μάθει τι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η ασφάλεια του ExpressVPN είναι επίσης κορυφαία, καθώς η υπηρεσία προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 bit που βασίζεται στο OpenVPN.

Το ExpressVPN είναι επίσης ένας από τους λίγους παρόχους που προσφέρουν split tunneling ως ένα από τα χαρακτηριστικά του. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε το είδος της επισκεψιμότητας που θέλετε να προστατεύεται από την υπηρεσία VPN και τι είδους δεν θέλετε. Η υπηρεσία διαθέτει ένα δίκτυο περίπου 2000 διακομιστών σε περίπου 148 τοποθεσίες και επιτρέπει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για χρήστες που χρησιμοποιούν προγράμματα περιήγησης Safari, Chrome ή Firefox. Ένα πακέτο έρχεται με την ευκαιρία να συνδέονται ταυτόχρονα έως και 3 συσκευές, καθώς και μια σειρά από διακομιστές stealth για χρήστες που δεν θέλουν να εντοπιστούν οι δραστηριότητες περιήγησής τους σε χώρες με υψηλά επίπεδα λογοκρισίας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που προσφέρει αυτή η υπηρεσία και μπορείτε να τα μάθετε όλα μέσω της Αναθεώρησης ExpressVPN.

2. BulletVPN

Απευθείας από την Εσθονία είναι ένας άλλος πάροχος που θα διασφαλίσει ότι έχετε το καλύτερο είδος υπηρεσίας ακόμη και με το μικρό δίκτυο διακομιστών ποιότητας. Το BulletVPN προσφέρει μια ευέλικτη υπηρεσία VPN, με εφαρμογές διαθέσιμες για χρήστες που χρησιμοποιούν το Apple TV, το Smart TV, το Xbox One, το Xbox 360, το PS3 ή το PS4 για να συνδεθούν στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα, όπως OpenVPN, PPTP, L2TP και και τα δύο IKEv1 & 2 για Windows και iOS αντίστοιχα.

Μια συνδρομή στο BulletVPN θα σας προσφέρει επίσης την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS, η οποία πραγματοποιεί σήραγγες μόνο για αιτήματα ιστού πολύ πιο γρήγορα από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε VPN. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης τον torrenting καθώς διαθέτει διακομιστές αφιερωμένους στην κυκλοφορία P2P και με την ικανότητα να προστατεύει έως και 3 ταυτόχρονες συσκευές, το BulletVPN σας προσφέρει την ευκαιρία να ασφαλίσετε όλες τις συσκευές σας όποτε είστε συνδεδεμένοι. Ο πελάτης VPN του είναι επίσης πολύ εύκολος στη χρήση και πλοήγηση, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήστες VPN για πρώτη φορά. Για περισσότερα σχετικά με το τι μπορείτε να κερδίσετε από μια συνδρομή BulletVPN, ρίξτε μια ματιά στην αναλυτική κριτική BulletVPN.

3. NordVPN

Κρυμμένο στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους είναι ένας πάροχος που έχει τη δυνατότητα να σας συνδέει με ιστότοπους σε περισσότερες από 62 διαφορετικές χώρες, χάρη σε περισσότερους από 4000 διακομιστές στο δίκτυό του. Το NordVPN εκτιμάται από τους ανταγωνιστές του επειδή έχει τόσο μεγάλη κάλυψη και το χρησιμοποιεί στο μέγιστο δυνατό πλεονέκτημά του παρέχοντας δυνατότητες που μόνο μπορεί. Μία από αυτές τις ειδικές δυνατότητες είναι η διπλή υπηρεσία VPN που επιτρέπει στους χρήστες να δρομολογούν την κυκλοφορία τους μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν, και αυτό σε συνδυασμό με την επιλογή να επιλέξετε σε ποιο διακομιστή θα συνδεθείτε με βάση την εργασία σας στο διαδίκτυο, το καθιστά έναν από τους πιο επικεντρωμένους στην ασφάλεια παρόχους στην αγορά.

Το NordVPN διασφαλίζει επίσης ότι οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και 6 ταυτόχρονες συσκευές στην υπηρεσία τους και παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστες συνδέσεις διακομιστή σε όλους τους συνδρομητές του. Η υπηρεσία είναι επίσης συμβατή με το Tor και αυτό βοηθά στην αύξηση του επιπέδου ανωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνεται επίσης ένας αξιόπιστος διακόπτης δολοφονίας στο Διαδίκτυο, μια δυνατότητα CyberSec για αποκλεισμό κακών διαφημίσεων και επικίνδυνων κακόβουλων προγραμμάτων, και μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης SmartPlay που σας επιτρέπει να επιλύσετε τυχόν περιορισμούς από ιστότοπους που έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά. Εάν εξακολουθείτε να είστε περίεργοι για το τι έχει να προσφέρει αυτή η κορυφαία υπηρεσία, τότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τη λεπτομερή κριτική μας για το NordVPN.

Περίληψη για το καλύτερο VPN για τη Verizon

Η Verizon, καθώς και οι άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες δικτύου των ΗΠΑ, είναι γνωστό ότι εφαρμόζουν μέτρα για να δοκιμάσουν και να ελέγξουν τον τρόπο με τον οποίο οι συνδρομητές τους χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Μπορείτε να ξεφύγετε από τα στοιχεία ελέγχου τους κάνοντας εγγραφή με μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN όπως ExpressVPN, BulletVPN ή NordVPN. Η εγγραφή σε οποιονδήποτε από αυτούς τους παρόχους σημαίνει να αποκτήσετε ξανά την πλήρη ελευθερία σας στο διαδίκτυο και να είστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map