Καλύτερο VPN για Vodafone

Fone Data Fone, Vodafone. Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι ιδρυτές Ernest Harrington και Gerry Whent όταν σκέφτονταν τι να καλέσουν στο τμήμα ραδιοφώνου κινητής τηλεφωνίας τους καθώς διακλαδίστηκε από τη μητρική εταιρεία ηλεκτρονικών της, Racal Limited. Οι δύο συνέχισαν να καθοδηγούν και να βλέπουν μέσω της Vodafone καθώς επεκτάθηκε σε έναν από τους καλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, και η επιτυχία τους τους έδειξε να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους μέσω διαφόρων άλλων ρούχων σε διαφορετικές χώρες. Ως ένας από τους πρωτοπόρους παρόχους δικτύου κινητής τηλεφωνίας, η Vodafone προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως τη συσκευή σας και αυτό περιλαμβάνει ένα πηγάδι σε όλο το πακέτο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.


Καλύτερο VPN για Vodafone

Καλύτερο VPN για Vodafone

Το καλύτερο VPN Vodafone συνοψίστηκε

Σε περίπτωση που γνωρίζετε ήδη τι φέρνει το VPN στο τραπέζι και δεν θέλετε να περάσετε ολόκληρη την κριτική παρακάτω, έχουμε συνοψίσει τα καλύτερα VPN για το Vodafone εδώ για εσάς:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN

Αποκλεισμός ιστότοπων Vodafone?

Η Vodafone προσφέρει πακέτα που επιτρέπουν στους καταναλωτές να συνδεθούν στο Διαδίκτυο, αν και οι πολιτικές χρήσης τους έχουν εξεταστεί μερικές φορές τα τελευταία χρόνια. Το 2014, για παράδειγμα, διαπιστώθηκε ότι η Vodafone αποκλείει την πρόσβαση στον ιστότοπο του Chaos Computer Club, πιθανώς επειδή έτυχε να είναι η μεγαλύτερη ένωση χάκερ υπολογιστών στην Ευρώπη. Τα μέλη του συλλόγου βγήκαν για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους δηλώνοντας ότι οι περισσότερες δομές που δημιουργούνται για λογοκρισία εναντίον επιβλαβών σελίδων στο Διαδίκτυο θα χρησιμοποιούνται πάντα λανθασμένα για πολιτικά κίνητρα. Υπήρξαν ακόμη και περιπτώσεις όπου οι πελάτες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους αφού οι συσκευές τους πέρασαν από μια αυτόματη ενημέρωση ασφαλείας.

Αυτές είναι όλες οι καταστάσεις που θα ήταν αρκετά δυσάρεστες να βρεθείτε στη μέση, κυρίως επειδή δεν μπορείτε καν να προβλέψετε πότε ακριβώς μπορεί να τεθεί μια μορφή περιορισμού στη σύνδεσή σας. Ως πελάτης που έχει ήδη εξοικειωθεί με την υπηρεσία της Vodafone, η αναζήτηση ενός άλλου λιγότερο περιοριστικού παρόχου κινητής τηλεφωνίας για εγγραφή με πιθανότατα δεν θα είναι στο μυαλό σας. Υπάρχει μόνο ένας άλλος σίγουρος τρόπος για την αποτροπή ξαφνικού αποκλεισμού ιστοτόπων και ανεξέλεγκτης λογοκρισίας Διαδικτύου από τον πάροχό σας, και αυτός θα ήταν μέσω της χρήσης μιας κορυφαίας υπηρεσίας VPN.

Χρήση ενός VPN στο δίκτυό σας Vodafone

Η ρύθμιση VPN στο τηλέφωνό σας ή σε κινητή συσκευή με δυνατότητα δικτύου δεν είναι τόσο τεχνική όσο νομίζετε πρώτα. Απλώς θα ρυθμίσετε μια υπηρεσία που παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε ιστότοπους ανακατευθύνοντας την επισκεψιμότητά σας στους κρυπτογραφημένους απομακρυσμένους διακομιστές τους. Με αυτόν τον τρόπο, η σύνδεσή σας γίνεται ασφαλής και κρυφή, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε στη συνέχεια να περιηγηθείτε στον ιστό ανώνυμα χωρίς κανείς να γνωρίζει τι σας ενδιαφέρει. Ο ISP σας, ή σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα παραμείνει στο σκοτάδι σχετικά με το τι κάνετε στο διαδίκτυο, επομένως δεν θα είναι σε θέση να επιβάλει περιορισμούς στη χρήση σας.

Η εγγραφή με μια υπηρεσία VPN σημαίνει επίσης την απόκτηση πρόσβασης σε οποιονδήποτε ιστότοπο με περιορισμούς γεωγραφικής θέσης στους οποίους ενδέχεται να μην είχατε προηγούμενη πρόσβαση. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους, οι γεω-περιορισμένοι ιστότοποι είναι ο τύπος που σας παρέχει πρόσβαση βάσει της τοποθεσίας σας. Μόλις δημιουργήσετε μια σύνδεση με έναν απομακρυσμένο διακομιστή, η διεύθυνση IP σας αλλάζει από εκείνη που δείχνει πού βρίσκεστε ακριβώς, σε εκείνη που αντικατοπτρίζει την τοποθεσία του διακομιστή στον οποίο έχετε συνδεθεί.

Όταν λαμβάνετε την απόφαση σχετικά με την υπηρεσία VPN για να εγγραφείτε, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να εγγραφείτε με αυτούς τους δωρεάν παρόχους, είμαστε βέβαιοι ότι έχετε συναντήσει στο διαδίκτυο. Θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε να μην χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN, επειδή είναι γνωστό ότι παρακολουθούν, αποθηκεύουν και πωλούν το ιστορικό περιήγησής σας σε αγοραστές τρίτων. Αντί να απευθυνθείτε σε παρόχους που δεν θα σας χρεώσουν αλλά θα προκαλέσουν απογοήτευση, σκεφτείτε να εγγραφείτε σε υπηρεσίες που θα προσφέρουν μεγάλη αξία για τα χρήματα και θα έχουν πάντα το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών τους έτοιμο να επιλύσει οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας.

Τα καλύτερα VPN για Vodafone

Έχουμε ήδη κάνει το βασικό έργο για τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις οποίες πρέπει να εγγραφείτε και έχουμε συμπεριλάβει επίσης μια σύντομη επισκόπηση καθενός από αυτά για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια σωστή επιλογή. Κοίτα:

1. ExpressVPN

ExpressVPN είναι ένας πάροχος στον οποίο πρέπει να εγγραφείτε εάν αναζητάτε την καλύτερη προστασία στην κατηγορία και μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Αυτός ο πάροχος υπόσχεται να προσφέρει ασφάλεια στρατιωτικού επιπέδου, χάρη στην κρυπτογράφηση 256 bit AES με επίκεντρο το OpenVPN. Μέσω των περισσότερων από 2000 διακομιστών τους, οι συνδρομητές έχουν εγγυημένη πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικής περιοχής ανεξάρτητα από το πού βασίζεται. Ό, τι κι αν επιλέξουν να έχουν πρόσβαση παραμένει γνωστό μόνο σε αυτούς, καθώς το ExpressVPN έχει αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής που τηρείται καλά. Οι εφαρμογές VPN τους έχουν επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα τον χρήστη για πρώτη φορά και η υπηρεσία παρέχει εκδόσεις που είναι συμβατές με φορητές συσκευές με Windows, iOS ή Android. Εάν έχετε πολλές συσκευές που τυχαίνει να εκτελούνται σε διαφορετικό λογισμικό, το ExpressVPN σάς επιτρέπει να προστατεύετε όλες αυτές, καθώς ένας χρήστης δικαιούται έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Το ExpressVPN σάς επιτρέπει επίσης να εκτελείτε την υπηρεσία τους ακόμη και στις πιο περιοριστικές περιοχές του Διαδικτύου χάρη στους Stealth Servers τους. Αυτές οι ειδικές ομάδες διακομιστών σάς επιτρέπουν να σερφάρετε με VPN χωρίς ανίχνευση και να περάσετε από τυχόν τείχη προστασίας που έχουν ρυθμιστεί ώστε να μην επιτρέπεται η πρόσβαση των χρηστών σε συγκεκριμένους ιστότοπους και κανάλια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ExpressVPN και τι προσφέρουν μέσω της λεπτομερούς αξιολόγησής μας ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εγγραφείτε για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δοκιμάσετε τα πράγματα από πρώτο χέρι.

2. NordVPN

NordVPN είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών που προσθέτουν αρκετά καλά στην ικανότητά της να διασφαλίζει τη σύνδεσή σας. Η υπηρεσία έχει 4000 διακομιστές κορυφαίας κατηγορίας, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από αυτό που έχουμε καταφέρει να βρούμε με άλλους παρόχους. Ένα τέτοιο εκτεταμένο δίκτυο διασφαλίζει ότι δεν θα βρείτε εμπόδια καθώς προσπαθείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε από τους απομακρυσμένους ιστότοπούς σας και σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τους συγκεκριμένους διακομιστές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το τι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο . Η υπηρεσία επιτρέπει απλόχερα στους συνδρομητές να συνδέουν έως και 6 ταυτόχρονες συσκευές, οι οποίες θα επιτρέπουν απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια υπηρεσία διπλής κρυπτογράφησης, όπου η κυκλοφορία σας θα είναι ασφαλής και θα μεταδίδεται μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν. Οι πρόσθετες δυνατότητες του NordVPN περιλαμβάνουν έναν διακόπτη Kill Διαδικτύου, ο οποίος διακόπτει αυτόματα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που η υπηρεσία VPN παραβιαστεί. Η βολική βάση του NordVPN στον Παναμά σημαίνει ότι δεν θα καταγράφει ούτε θα μοιράζεται το ιστορικό περιήγησής σας με οποιονδήποτε οργανισμό ρυθμίσεων δεδομένων, καθώς η περιοχή δεν ανήκει σε καμία από τις δικαιοδοσίες τους. Έχουμε ετοιμάσει μια λεπτομερή κριτική για το NordVPN που μπορείτε να περάσετε για να μάθετε ακόμη περισσότερα για το NordVPN, ή ακόμα καλύτερα, θα μπορούσατε να εγγραφείτε για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών για να δείτε τον εαυτό σας σχετικά με αυτό.

3. IPVanish

IPVanish υπόσχεται ότι η υπηρεσία τους θα σας βοηθήσει να το κάνετε ακριβώς αυτό. κάντε το IPVanish σας. Οι προσφορές υπηρεσιών προσφέρουν 40.000 IP για να διαλέξουν οι χρήστες τους, και επίσης υποστηρίζουν ανοιχτά την κοινή χρήση αρχείων Peer to Peer. Αυτός ο πάροχος με έδρα τη Φλόριντα είναι επίσης ένας από τους λίγους που δεν χρειάζεται να εκμισθώσει διακομιστές από άλλα τρίτα μέρη, επειδή τυχαίνει να κατέχει όλους τους 1500+ διακομιστές που μπορούν να βρεθούν στο δίκτυό τους. Αυτό τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόχων, δεδομένου ότι οι χρήστες τους έχουν έναν άμεσο σύνδεσμο με τους διακομιστές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν και αυτό μεταφράζεται σε μια ταχύτερη ταχύτητα περιήγησης. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι διαδικτυακοί παίκτες προτιμούν την υπηρεσία τους. είναι πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσει οποιαδήποτε καθυστέρηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το IPVanish επιτρέπει επίσης τον πιο καταγεγραμμένο αριθμό πολλαπλών συνδέσεων, χάρη στην υποστήριξη έως και 10 ταυτόχρονα συνδεδεμένων συσκευών. Αυτές οι συσκευές δεν χρειάζεται καν να λειτουργούν στην ίδια πλατφόρμα για υποστήριξη. η εφαρμογή IPVanish VPN είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις που μπορούν να εκτελεστούν σε συσκευές Android, iOS ή Windows. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το εγκαταστήσετε απευθείας στο δρομολογητή σας και υπάρχει λογισμικό IPVanish που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τέτοιες μη αυτόματες εγκαταστάσεις. Έχουμε καλύψει λίγο για το IPVanish σε αυτήν τη σύντομη προοπτική, αλλά για να μάθουμε ακόμα περισσότερα για την υπηρεσία, σας προτείνουμε να περάσετε από την εις βάθος κριτική μας για το IPVanish. Έχουν επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όποιον ενδιαφέρεται.

Ανακαλύψτε το καλύτερο VPN για Vodafone

Όπως τα περισσότερα γνωστά δίκτυα, η Vodafone προσπαθεί να φιλτράρει ακατάλληλο περιεχόμενο από το Διαδίκτυο για να προστατεύσει τους νεότερους συνδρομητές, αλλά μερικές φορές οι μέθοδοι τους ξεφεύγουν και καταλήγουν να αποκλείουν κανονικούς ιστότοπους στους οποίους έχουν ήδη συνηθίσει οι χρήστες. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε όποτε συμβαίνει αυτό, είναι καλύτερο να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN για να παραμείνετε καλυμμένοι. Τα ExpressVPN, NordVPN και IPVanish είναι εξαιρετικοί πάροχοι για πρώτη φορά και εγγυόμαστε ότι είναι μερικά από τα καλύτερα VPN για το Vodafone.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map