Καλύτερο VPN για το World of Warcraft – Top WoW VPN 2020

Εάν είστε μεγάλος οπαδός των διαδικτυακών παιχνιδιών, πιθανότατα είστε ένας από τους 10 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές που συνδέονται στο World of Warcraft σχεδόν κάθε μέρα. Το παιχνίδι είναι πραγματικά εθιστικό, & ο χρόνος που θα ξοδέψετε παίζοντας πιθανότατα θα είναι πολύς. Το πρόβλημα είναι ότι, παίζοντας αυτό το παιχνίδι χωρίς καμία μορφή διαδικτυακής προστασίας, αφήνετε μια μεγάλη πιθανότητα να πέσετε θύμα επιθέσεων Distanted Denial of Service. αλλιώς γνωστό ως επιθέσεις DDoS. Αυτού του είδους οι επιθέσεις μπορούν να δουν το σύστημά σας να πλημμυρίζει με τόσο μεγάλη κίνηση που το παιχνίδι σας αρχίζει να παγώνει και οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν αυτήν την ευκαιρία για να σας σκοτώσουν.


Καλύτερο VPN για το World of Warcraft - Top WoW VPN 2020

Καλύτερο VPN για το World of Warcraft – Top WoW VPN 2020

Καλύτερο VPN για το World of Warcraft

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα VPN για την αναπαραγωγή WoW:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. HideMyAss
  5. VyprVPN

Χρήση VPN για World of Warcraft

Για να μην συμβεί αυτό, χρειάζεστε μια λύση που θα προστατεύει τη σύνδεσή σας. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο όχι μόνο το κάνει αυτό, αλλά και κρύβει την ταυτότητά σας μέσω του Διαδικτύου έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να σας αναγνωρίσει ή να παραλάβει οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή που είναι πιο κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας και αυτό μεταφράζεται σε πιο γρήγορο παιχνίδι.

Εάν εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία, θα μπορείτε επίσης να παρακάμψετε οποιαδήποτε μορφή περιορισμών που ενδέχεται να επιβληθούν σε εσάς με βάση την τοποθεσία σας.

Κορυφαία VPN για το World of Warcraft

1. ExpressVPN

Ως ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN στον κόσμο, ExpressVPN σας επιτρέπει να απολαμβάνετε αδιάλειπτα παιχνίδια με ταχύτητες που θα σας κρατούν στην άκρη του καθίσματος σας. Οι διακομιστές τους βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορείτε να βρείτε έναν διακομιστή που βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι εφαρμογές τους λειτουργούν επίσης σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, επομένως δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι η συσκευή σας ενδέχεται να μην υποστηρίζεται.

Σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να εκτελέσει επίθεση DDoS σε εσάς, οι διακομιστές του ExpressVPN είναι περισσότερο από ικανοί να χειριστούν όλη την υπερβολική επισκεψιμότητα, οπότε πραγματικά δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε σε ποιον διακομιστή θα συνδεθείτε σε περίπτωση που ο τρέχων σας δεν ξεπεράσει ορισμένους από τους περιορισμούς που θέτει η υπηρεσία παιχνιδιών.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που αποκομίζετε από τη χρήση του ExpressVPN είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε World of Warcraft ακόμα και αν η χώρα σας δεν σας επιτρέπει να το κάνετε χρησιμοποιώντας την τοπική σας διεύθυνση IP. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του παρόχου είναι περισσότερο από έτοιμη να σας δείξει πώς να το επιλύσετε και μπορεί να προσεγγιστεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όλη την εβδομάδα.

Συνοπτικά, εγγυώνται:

  • Μια μεγάλη ποικιλία διακομιστών στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για να επιλύσετε τους περιορισμούς τοποθεσίας.
  • Αποκριτικές ομάδες εξυπηρέτησης πελατών που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με τυχόν προβλήματα.
  • Εφαρμογές VPN με εύκολη πλοήγηση.
  • Μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση που επιτρέπει το απρόσκοπτο παιχνίδι.

2. IPVanish

IPVanish είναι επίσης ένας άλλος κορυφαίος υποψήφιος για άπληστους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Οι καλά κατανεμημένοι διακομιστές του επιτρέπουν συνεχές παιχνίδι, αλλά πραγματικά δεν πλησιάζουν τις ταχύτητες που μπορείτε να φτάσετε ενώ βρίσκεστε στο ExpressVPN.

Με το IPVanish, μπορεί, δυστυχώς, να αντιμετωπίσετε πολλές διαλείπουσες καθυστερήσεις όταν συνδέεστε με τους διακομιστές τους. Φανταστείτε την οθόνη σας να παγώνει όταν βρίσκεστε στη μέση ενός αγώνα και όταν επανέλθει στο φυσιολογικό, έχετε ήδη χτυπηθεί. Αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει τα πράγματα απογοητευτικά, καθώς θα χάνατε όχι μόνο λόγω του επιπέδου δεξιότητάς σας, αλλά επειδή οι διακομιστές του παροχέα σας δεν λειτουργούν τόσο γρήγορα όσο περιμένετε να.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους δεν είναι επίσης η πιο ανταποκρινόμενη, καθώς θα πρέπει να περιμένετε πολλές ώρες για να ζητήσετε από κάποιον να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει πολύ, ειδικά αν είστε για πρώτη φορά χρήστης του VPN και, γενικά, εξακολουθείτε να προσπαθείτε να αποκτήσετε την ουσία των πραγμάτων. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα τακτοποιήσουν την ομάδα τους, αφού βρίσκονται στην ίδια αγορά με παρόχους που έχουν επενδύσει πολλά στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους, όπως ExpressVPN μπορεί να τους προκαλέσει να χάσουν πολλούς πελάτες.

3. Απόκρυψη του κώλου μου

Τελευταία στη λίστα μας που έχουμε HideMyAss, Ένας άλλος γνωστός πάροχος που σας επιτρέπει να παίξετε World of Warcraft, αν και με μερικά θέματα εδώ και εκεί. Υπάρχουν πολλοί διακομιστές για να διαλέξετε εάν τυχαίνει να ζείτε σε μια περιοχή που δεν σας επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι στο διαδίκτυο, αλλά το πρόβλημα είναι οι χρόνοι καθυστέρησης που θα έχετε να ζήσετε.

Αυτοί οι χρόνοι καθυστέρησης συμβαίνουν κυρίως επειδή οι διακομιστές στο HideMyAss δεν έχουν ρυθμιστεί να χρησιμοποιούν την επισκεψιμότητα τόσο έξυπνα όσο και άλλων αξιόπιστων παρόχων όπως το ExpressVPN. Μπορεί να βρεθείτε να μένετε πίσω από τους συμπαίκτες σας ή ακόμα και να χτυπηθείτε από τον αντίπαλό σας απλώς και μόνο επειδή η σύνδεσή σας δεν είναι αρκετά γρήγορη.

Η επίλυση αυτού του ζητήματος στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών ενδέχεται να αποδειχθεί πρόβλημα, καθώς δεν θα σας απαντήσουν τόσο γρήγορα όσο θα ελπίζατε. Και πάλι, αυτό γίνεται ένα σημαντικό ζήτημα, ειδικά αν εξοικειωθείτε με το VPN και τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Συμπληρώστε το καλύτερο VPN για το World of Warcraft

Το World of Warcraft είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο Διαδίκτυο. Το παιχνίδι παρέχει μια αξιοπρεπή πρόκληση και οι ώρες μπορούν να πετάξουν καθώς παίζετε χωρίς να το γνωρίζετε. Αυτό που πρέπει να αποφεύγουν οι παίκτες, ωστόσο, συνδέεται σε αυτό χωρίς καμία μορφή διαδικτυακής προστασίας. Κάτι τέτοιο παρέχει μια λεωφόρο μέσω της οποίας οι εισβολείς μπορούν να παρεμβαίνουν στη σύνδεσή σας και να ξεφεύγουν με πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει με την εγγραφή σε έναν πάροχο που λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλειά σας και επίσης βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σύνδεση που είναι αρκετά γρήγορη για να διασφαλίσετε ότι το παιχνίδι σας δεν παγώνει σε κανένα σημείο. ExpressVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους που γνωρίζουμε ότι θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνετε προστατευμένοι και ένας του οποίου το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών θα είναι πάντα έτοιμο να σας διευθετήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.