Το ExpressVPN δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το ExpressVPN κατά τη ροή από Netflix, Hulu, Sky Go, BBC iPlayer ή Amazon Prime? Ίσως το ExpressVPN δεν λειτουργεί για εσάς στην τρέχουσα χώρα κατοικίας σας, όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα ή τα ΗΑΕ. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους πολλά άτομα εγγράφονται σε μια υπηρεσία VPN είναι να έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένες υπηρεσίες όπως το Netflix. 


Το ExpressVPN δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Το ExpressVPN δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Τέτοιες υπηρεσίες ροής τείνουν να αποκλείονται σε ένα ευρύ φάσμα χωρών, και αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις αδειοδότησης που διέπουν τον τρόπο διανομής του περιεχομένου τους. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος του περιεχομένου στο οποίο έχετε πρόσβαση καθορίζεται κυρίως από τη γεωγραφική σας τοποθεσία. Το να ταξιδέψετε σε διαφορετική χώρα, συνεπώς, σημαίνει μόνο την πρόσβαση στον τύπο τοπικού περιεχομένου που έχει κάνει το Netflix ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία για τους θεατές από αυτήν την περιοχή. Μια τέτοια βιβλιοθήκη μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο με το οποίο δεν θα γνωρίζετε, ειδικά εάν βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα για διακοπές ή επαγγελματικούς λόγους.

Λειτουργεί το ExpressVPN με το Netflix?

Οι χρήστες του ExpressVPN μπόρεσαν να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μερικές φορές, ακόμη και οι διακομιστές τους εντοπίζονται και αποκλείονται από την υπηρεσία. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι γνωστό ότι παρακολουθούν και μαύρη λίστα τυχόν διευθύνσεων IP που συνδέονται με VPN. Η λίστα τους ενημερώνεται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που συνδέεστε χρησιμοποιώντας διαφορετικό διακομιστή, κινδυνεύετε να λάβετε τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε προορίζεται για αποκλεισμό. Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι δυνατή, αλλά θα σας αναγκάσει να ακολουθήσετε μια προσέγγιση βάσει αριθμών.

Θα πρέπει να εγγραφείτε με έναν πάροχο που έχει την ικανότητα να αναπτύσσει μια μεγάλη λίστα διευθύνσεων IP κάθε τόσο συχνά. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε τον ρυθμό με τον οποίο το Netflix ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ανακαλύπτει ότι είναι συνδεδεμένοι με μια υπηρεσία VPN και αποφασίζει να τους αποκλείσει.

Λάβετε υπόψη ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό καναλιών ροής όπως το Netflix και το Amazon Prime, ανεξάρτητα από τον πάροχο υπηρεσιών VPN που χρησιμοποιείτε. Συνιστούμε να δώσετε στον πάροχο VPN λίγο χρόνο για να επιλύσετε το ζήτημα προτού αρχίσετε να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις. Προς το παρόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το ExpressVPN συνεργάζεται με το American Netflix, το Netflix UK, καθώς και το Netflix Canada.

Το ExpressVPN δεν λειτουργεί – 7 επιδιορθώσεις

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ExpressVPN, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από αυτές τις 7 λύσεις.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών ExpressVPN

Οι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τις πιο αξιόπιστες διαδικτυακές υπηρεσίες. Οι πάροχοι VPN δεν διαφέρουν. Αυτό που ξεχωρίζει ένα καλό VPN όπως το ExpressVPN είναι η 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN, είναι πάντα καλύτερο να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών τους. Έχουν μεγάλη ανταπόκριση και παρέχουν διορθώσεις σε σχεδόν όλα τα προβλήματα VPN.

Επισκεφτείτε το Κέντρο αντιμετώπισης προβλημάτων ExpressVPN

Το ExpressVPN δημοσίευσε μια εκπληκτικά λεπτομερή βάση γνώσεων που περιέχει απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις και προβλήματα που ενδέχεται να έχουν οι χρήστες. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων του ExpressVPN και να πληκτρολογήσετε το ερώτημα για το οποίο χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας. Σε περίπτωση που υπάρχουν πιθανές λύσεις στο πρόβλημά σας, θα σας δοθούν αμέσως σύνδεσμοι προς σχετικές σελίδες.

Ενημερώστε την εφαρμογή ExpressVPN

Το ExpressVPN κάνει συνεχώς βελτιώσεις στον υπολογιστή-πελάτη VPN σε υπολογιστές, Mac, Android, iOS και Amazon FireStick. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την είσοδο στην εφαρμογή ExpressVPN ή τη σύνδεσή σας, λήγει χρονικό όριο ενός συγκεκριμένου διακομιστή VPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής ExpressVPN. 

Ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές

Ενώ το ExpressVPN είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN, η ταυτόχρονη πολιτική συνδέσεών τους υπονομεύει κάπως. Μπορείτε να συνδέσετε μόνο 3 συσκευές ταυτόχρονα σε διακομιστές ExpressVPN. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδέσεων, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεπεράσει το όριο των 3 συσκευών.

Συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή VPN 

Το ExpressVPN παρέχει στους χρήστες του μια εκτενή λίστα διακομιστών VPN. Σε περίπτωση που ένας συγκεκριμένος διακομιστής VPN δεν λειτουργεί με το αγαπημένο σας κανάλι ροής, μπορείτε πάντα να συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή VPN από την εφαρμογή ExpressVPN.

Η συσκευή μου δεν υποστηρίζει VPN

Δεν είναι όλες οι συσκευές συμβατές με VPN. Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας VPN σε Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux και PC, οι κονσόλες παιχνιδιών όπως το PS4 ή το Xbox One δεν υποστηρίζουν VPN. Το Apple TV, το Roku και οι περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις δεν είναι συμβατά με VPN. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, το ExpressVPN έχει αναπτύξει το MediaStreamer. Το MediaStreamer βασικά είναι ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS που μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας στις περισσότερες συσκευές ροής.

Αποκλεισμός του Google DNS στο δρομολογητή σας

Ορισμένες υπηρεσίες ροής όπως το Netflix στο Roku καθώς και όλες οι εφαρμογές στο Chromecast χρησιμοποιούν το DNS Google. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην αντιμετωπίσετε ορισμένους γεωγραφικούς περιορισμούς ακόμη και όταν ρυθμίζετε τους Έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης του ExpressVPN στη συσκευή σας. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να αποκλείσετε το Google DNS στο δρομολογητή σας ρυθμίζοντας συγκεκριμένες στατικές διαδρομές.

Δοκιμάστε μια εναλλακτική λύση ExpressVPN

Εάν δεν επιλύσετε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας κάποια από τις λύσεις που προτείναμε παραπάνω, μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών VPN. Πρόσφατα δημοσιεύσαμε μια λεπτομερή ανασκόπηση των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων για το ExpressVPN.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ExpressVPN για το Netflix

Οι υπηρεσίες VPN που συμπεριλαμβάνουμε σε αυτήν τη λίστα έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και διαπιστώθηκε ότι παρέχουν αξιόπιστη πρόσβαση όχι μόνο στο Netflix αλλά και σε άλλα κανάλια ροής, όπως το Hulu, το Amazon Prime, το BBC iPlayer και παρόμοια. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε μερικά από τα καλύτερα VPN για το Netflix. Φροντίστε να διαβάσετε τους μεμονωμένους οδηγούς αξιολόγησης για να δείτε τι κερδίζετε μετά την εγγραφή σας.

1. BulletVPN

Το BulletVPN ξεκινά από τη λίστα μας ως έναν ικανό πάροχο που προσφέρει αυτήν τη στιγμή περίπου 47 ισχυρούς διακομιστές που βασίζονται σε περίπου 29 χώρες και με πολλούς από αυτούς να βρίσκονται στις ΗΠΑ. Αυτό από μόνο του δείχνει την ικανότητά του να παρέχει μια μεγάλη λίστα διακομιστών στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, ανεξάρτητα από οπουδήποτε κι αν θέλετε. Η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης αρκετά υψηλή. Το δίκτυο διακομιστών του επιτρέπει ροή 1080p που σίγουρα θα σας προσφέρει μια ευκρινή και καθαρή εικόνα. Το BulletVPN σάς επιτρέπει επίσης να παρακάμψετε το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας και να κάνετε streaming του είδους του περιεχομένου που θέλετε να παρακολουθήσετε ακόμη και από άλλα μέρη του κόσμου.

Το BulletVPN είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους αναζητούν ασφάλεια στο διαδίκτυο. Κατ ‘αρχάς, η υπηρεσία βασίζεται στην Εσθονία. Αυτή είναι μια χώρα που δεν υπόκειται σε νόμους διατήρησης δεδομένων. Η υπηρεσία, επομένως, έχει μια αξιόπιστη πολιτική μηδενικής καταγραφής και θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε ιδιωτικά την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Το BulletVPN προσφέρει επίσης προστασία ανώτερου επιπέδου μέσω της κρυπτογράφησης 256-bit. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από οποιοδήποτε πρωτόκολλο VPN που θα ήθελαν να εφαρμοστούν από τη λίστα τους. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης μια σημαντική εστίαση για το BulletVPN. Καταβάλλουν προσπάθειες για να προσφέρουν την υποστήριξή τους σε όσο το δυνατόν ευρύτερη γκάμα πελατών. Η εξυπηρέτηση πελατών προσφέρεται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά & Δανικός. Ο χρόνος απόκρισης τους δεν είναι επίσης κάτι για το οποίο θα παραπονεθείτε. Ακολουθεί η κριτική μας BulletVPN για όσους επιθυμούν να μάθουν για την υπηρεσία.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη ισχυρή υπηρεσία VPN για χρήστες που απολαμβάνουν επιλογές. Ο πάροχος ξεκίνησε στον Παναμά πριν από δέκα χρόνια. Αυτό τους επέτρεψε να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Η υπηρεσία διαθέτει εντυπωσιακούς 4000 διακομιστές στο δίκτυό της, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όποια υπηρεσία Netflix βασίζεται στη χώρα. Η υπηρεσία έχει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο και ιστότοπους με έδρα την Κίνα, καθώς και τη ροή υπηρεσιών που βασίζονται στις ΗΠΑ όπως το Netflix US από εκεί.

Το NordVPN έχει επίσης υψηλή χωρητικότητα για πολλαπλές συνδέσεις και επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις σε έναν λογαριασμό. Η υπηρεσία παρέχει επίσης μια σειρά διαφορετικών διακομιστών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για να διευκολύνετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επιλέξετε από διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί για αντι-DDOS, Tor over VPN, Video Streaming και επίσης αποκλειστική IP. Επίσης περιλαμβάνεται στο πακέτο NordVPN η προστασία διαρροών DNS. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από ένα Διακοπτό Διαδικτύου που τερματίζει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο κάθε φορά που το VPN σας παραβιάζεται. Η υπηρεσία προσφέρει επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox ή Chrome. Θα μάθετε ακριβώς τι είναι έτοιμος να προσφέρει αυτός ο πάροχος αφού διαβάσετε την καλά διατυπωμένη κριτική μας για το NordVPN.

3. VyprVPN

Το VyprVPN έχει ένα καλό πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων άλλων παρόχων λόγω της ιδιοκτησίας κάθε ενός από τους 700+ διακομιστές του, και επίσης προχωρά στην ανάπτυξη ιδιόκτητης τεχνολογίας αποκλειστικής για τους συνδρομητές της. Η υπηρεσία είναι καλά διαμορφωμένη για ροή Netflix, χάρη στην τεχνολογία αναμετάδοσης μεταδεδομένων Chameleon, η οποία είναι γνωστό ότι αποτρέπει οποιαδήποτε μορφή περιορισμού εύρους ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε ροή όσο θέλετε σε HD 1080p χωρίς ο ISP σας να σας ενοχλεί. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εργάζεστε γύρω από το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας και να μεταδίδετε ροές από το Netflix από εκεί.

Το VyprVPN ιδρύθηκε στην Ελβετία και διαθέτει πολλές εκδόσεις της εφαρμογής VPN που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που λειτουργούν με Windows, Mac OS, iOS ή Linux. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP και Chameleon ως τις διαθέσιμες επιλογές πρωτοκόλλου. Οι πρόσθετες υπηρεσίες του VyperVPN περιλαμβάνουν το Dump Truck, το οποίο είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αποθήκευσης που επιτρέπει αποθήκευση έως και 5 GB. Λαμβάνετε επίσης μια κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Cypher για χρήστες που βασίζονται σε Android και iOS. Υπάρχουν πολλές πιο επινοητικές πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε σχετικά με αυτόν τον αξιόπιστο πάροχο μέσω της αξιολόγησης VyprVPN.

4. Ισχυρό VPN

Για να έχετε πρόσβαση στο Netflix από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο, αναμφίβολα θα χρειαστείτε μια ισχυρή υπηρεσία VPN. Το StrongVPN φέρνει στο τραπέζι αυτό που οι περισσότεροι άπληστοι χρήστες του Διαδικτύου θα καλούσαν μια επανεμφανιζόμενη προσέγγιση στην ασφάλεια, με την υπηρεσία να έχει εργαστεί για την αναβάθμιση πολλών εφαρμογών της στις αρχές του 2018. Η υπηρεσία είναι σαφώς σαφής ότι ξεμπλοκάρει το US Netflix, όπως είναι τον πιο δημοφιλή ιστότοπο Netflix από τον οποίο οι περισσότεροι θεατές επιθυμούν να μπορούν να κάνουν ροή. Η υπηρεσία διαθέτει περίπου 650 διακομιστές. όλα έτοιμα να εγγυηθούν την απρόσκοπτη σύνδεση σε μια ποικιλία δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Το ισχυρό VPN υποστηρίζει OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec και IKEv2 για χρήση ως προτιμώμενα πρωτόκολλα VPN. Επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση αρχείων P2P σε όλο το δίκτυό της. Οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να συνδέουν έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα. Μέσω της δυνατότητας συρρίκνωσης Scramble οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε ιστότοπους και κανάλια από και εντός της Κίνας χωρίς εμπόδια. Παρά την έδρα του στις ΗΠΑ, η υπηρεσία υπόσχεται να μην αποθηκεύσει αρχεία καταγραφής κίνησης ή σύνδεσης. Το StrongVPN προσφέρει επίσης έναν διακόπτη θανάτωσης στο Διαδίκτυο ο οποίος είναι ενσωματωμένος μόνο στην εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες πρέπει να διαβάσουν την κριτική μας στο StrongVPN για να μάθουν τι υπάρχει για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

5. CyberGhost VPN

Το CyberGhost VPN, που θεωρείται ως προσιτή υπηρεσία από τους περισσότερους, εστιάζει σοβαρά σε όσους το αναζητούν για τις δυνατότητες ροής του. Το CyberGhost VPN διαθέτει μια πλήρη οθόνη “Κατάργηση αποκλεισμού ροής” που επικεντρώνεται στην απεμπλοκή του Netflix US, με υποστήριξη για άλλες περιφερειακές τοποθεσίες που θα προστεθούν σύντομα. Η υπηρεσία αναζητά αυτόματα διακομιστές που επιτρέπουν τη ροή του Netflix, εξοικονομώντας σας το θόρυβο που πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Η έδρα της στη Ρουμανία σημαίνει ότι το CyberGhost δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία όπου ισχύουν οι περισσότεροι νόμοι περί περιορισμού δεδομένων και αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη στην πολιτική μηδενικής καταγραφής. Η υπηρεσία έχει ένα εντυπωσιακό αριθμό διακομιστών 1000 συν, όλα σε 60 χώρες. Το CyberGhost VPN διαθέτει επίσης μια λίστα με αξιοσημείωτες προστιθέμενες λειτουργίες, όπως ένα εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων, μια αυτόματη ανακατεύθυνση HTTPS, καθώς και τη συμπίεση δεδομένων.

Έχει επίσης μια υγιή ικανότητα να δέχεται έως και 7 επιπλέον συσκευές ανά σύνδεση, καθώς και μια απλή περιγραφείσα διεπαφή που επιτρέπει στους συνδρομητές να “Block Online Tracking” και να χρησιμοποιούν “Extra Speed”. Η υπηρεσία είναι ικανή για ροή σε 1080pHD. Προσφέρει επίσης αξιόπιστη υποστήριξη πελατών. Έχουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ανασκόπηση του CyberGhost VPN που περιγράφει τα περισσότερα από όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπηρεσία, οπότε αν ενδιαφέρεστε, αφιερώστε χρόνο και περάστε από αυτήν.

Το ExpressVPN δεν λειτουργεί – Συμπέρασμα

Η σύνδεση ή η ροή από το Netflix και τα παρόμοια δεν χρειάζεται να είναι ενοχλητική, ειδικά όταν ταξιδεύετε εκτός της μητρικής σας χώρας και ανακαλύπτετε ότι η έκδοση που έχετε συνηθίσει δεν είναι προσβάσιμη. Ας ελπίσουμε ότι οι διορθώσεις και εναλλακτικές λύσεις του ExpressVPN που προτείνουμε παραπάνω σάς επιτρέπουν να αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε ενώ προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ιστότοπο ή εφαρμογή από το εξωτερικό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map