Οι καλύτερες και φθηνότερες προσφορές Μαύρης Παρασκευής VPN του 2019

Οταν πρόκειται για VPN, Οι χρήστες του διαδικτύου θέλουν πάντα προστατεύουν τα διαδικτυακά τους δεδομένα περισσότερα αλλά πληρώστε λιγότερο. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN έχουν ξεκινήσει μερικές ενδιαφέρουσες προσφορές Black Friday. Ενώ μερικές από αυτές τις εκπτώσεις μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά φθηνές, μπορεί να μην είναι οι καλύτερες από την άποψη της αξίας σας. Καθώς η Μαύρη Παρασκευή πλησιάζει όλο και περισσότερο, ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά εξαιρετικές προσφορές VPN για το 2019.


Οι καλύτερες και φθηνότερες προσφορές Μαύρης Παρασκευής VPN του 2019

Οι καλύτερες και φθηνότερες προσφορές Μαύρης Παρασκευής VPN του 2019

Οι καλύτερες και φθηνότερες προσφορές Μαύρης Παρασκευής VPN του 2019

Τιμολόγηση είναι ένα κρίσιμο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε οποιαδήποτε εμπορεύματα. Που περιλαμβάνει Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα. Οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου μπαίνουν στον πειρασμό να εγγραφούν δωρεάν VPN μόνο και μόνο επειδή είναι δωρεάν.

Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι αυτό αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Εάν εξοικονομείτε χρήματα, βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε με άλλους τρόπους, τα προσωπικά σας στοιχεία.

Κάθε χρόνο, premium VPN (οι περισσότεροι από αυτούς με μεγάλη κριτική στο TrustPilot) βρείτε τις καλύτερες προσφορές κατά τη σεζόν της Μαύρης Παρασκευής. Αυτό το έτος δεν είναι διαφορετικό και έχω συντάξει μια λίστα με τις καλύτερες προσφορές VPN που θα δείτε να έρχονται Μαύρη Παρασκευή 2019.

ExpressVPN

Εξώφυλλο ExpressVPN

ExpressVPN είναι ένα από τα κορυφαία VPN στη βιομηχανία σήμερα. Έχει περισσότερα από 3000+ διακομιστές σε 94 χώρες.

Προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, όπως a διακόπτης kill, κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, σήραγγα split, και πολιτική μηδενικής καταγραφής.

Με αυτό το είδος υπηρεσίας, θα περιμένετε ένα τέτοιο VPN να είναι Λίγο ακριβό. Λοιπόν, τεχνικά, είναι. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, θα λάβετε αυτό που πληρώνετε.

Έτσι, βασικά, το ExpressVPN προσφέρει 49% έκπτωση στη συνδρομή της. Αυτό μειώνει το κόστος σε 6,67 $ ανά μήνα. Οι χρήστες επωφελούνται επίσης τρεις μήνες δωρεάν με αυτήν την προσφορά.ExpressVPN Black Friday

Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο για τη συμφωνία του ExpressVPN όταν πρόκειται Μαύρη Παρασκευή. Εννοώ, μπορείτε να λάβετε αυτήν την προσφορά τώρα χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε. Αλλά, δεν ξέρεις ποτέ πότε ExpressVPN ανακαλεί αυτήν την προσφορά. Έτσι, αν ψάχνετε για μερικά ποιότητα VPN, καλύτερα βιάσου και πάρτε την προσφορά όσο παραμένει.

IPVanish

Εξώφυλλο IPVanish

IPVanish ισχυρίζεται ότι είναι το ταχύτερο VPN εκεί έξω. Σύμφωνα με κριτικές, δεν μιλούν απλώς τη συζήτηση. στην πραγματικότητα περπατούν με τα πόδια.

Το VPN διαθέτει πολύ γρήγορους διακομιστές 60+ χώρες. Είχαν τα σκαμπανεβάσματα στο παρελθόν όταν ανακαλύφθηκαν παραβιάσεις δεδομένων, αλλά από τώρα, θεωρείται ένα από τα καλύτερα VPN στον κόσμο.

Όσον αφορά τη Black Friday, η υπηρεσία προσφέρει μια ενδιαφέρουσα συμφωνία για νέους και παλιούς πελάτες. Θα καταλήξετε να αποκτήσετε ένα 73% έκπτωση στο ετήσιο πρόγραμμά σας, το οποίο θα σας κοστίζει μόνο 3,25 $ / μήνα.IP Vanish Black Friday

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι πολύ καλό, δεδομένου ότι το IPVanish δεν είναι το φθηνότερο VPN εκεί έξω. Έτσι, σε περίπτωση που σας αρέσει αυτό που προσφέρουν, βιαστείτε και εγγραφείτε, θα λάβετε ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

NordVPN

Κάλυμμα NordVPN

NordVPN έχει το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών στη βιομηχανία VPN. Υπερηφανεύεται περισσότερο από 5000 διακομιστές σε 60+ χώρες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός αριθμός εάν το επιθυμείτε απεμπλοκή υπηρεσιών ροής και ιστότοπων από όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, το NordVPN υπερέχει επίσης στο τμήμα ασφαλείας, προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το kill switch, CyberSec, Double VPN και αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Όσο για τη συμφωνία για τη Μαύρη Παρασκευή, NordVPN προσφέρει ένα καλό. Θα έχετε ένα εξαιρετικό 83% έκπτωση αν επιλέξετε το 3-ετή συμφωνία. Αυτό μειώνει τη μηνιαία πληρωμή σας σε 3,49 $ / μήνα. Ω, επίσης, θα επωφεληθείτε από τρεις επιπλέον δωρεάν μήνες.

Εάν κάνετε τα μαθηματικά, είναι στην πραγματικότητα 70 $, αλλά η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Το NordVPN προσθέτει το διάσημο Κρυπτογράφηση αρχείων NordLocker δυνατότητα για Ελεύθερος.NordVPN Black Friday Deal

Η ίδια η υπηρεσία αξίζει 312 $. Λοιπόν, το να το πάρεις δωρεάν είναι πολύ καλό. Χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη ασφάλεια όπως Argon2, AES256, ECC (με XChaCha20, EdDSA και Poly1305),  και άλλες δημιουργίες σύγχρονης κρυπτογραφίας που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των αρχείων σας.

Με αυτήν την υπηρεσία, θα φτάσετε ασφαλίστε τα αρχεία σας και μοιραστείτε τα χωρίς να φοβάστε πιθανές προσπάθειες εισβολής.

Το NordVPN έχει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε μια δοκιμαστική μονάδα στην υπηρεσία τους. Εάν δεν σας άρεσε αυτό που χρησιμοποιείτε, θα μπορούσατε να ζητήσετε ένα γεμάτος επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά, δεν τέθηκαν ερωτήσεις.

SurfShark

Κάλυμμα SurfShark

SurfShark πήρε τον κόσμο του VPN από καταιγίδα την ημέρα που ξεκίνησε. Είναι πολύ νέο, αλλά πραγματικά δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο πάροχος.

Πρώτον, έχει περισσότερα από 800 διακομιστές σε 60+ χώρες, που είναι ένας εξαιρετικός αριθμός για έναν νεοφερμένο. Δεύτερον, πόσα VPN μπορούν να πουν ότι μπορούν ξεμπλοκάρετε το American Netflix? Λοιπόν, αυτό το νέο παιδί στο μπλοκ μπορεί να το πάρει μαζί με άλλες υπηρεσίες όπως Hulu, DAZN και HBO Now.

Επιπλέον, το SurfShark σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα απεριόριστος αριθμός συσκευών χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό. Με άλλα λόγια, το νέο εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προσφέρει κάτι που κανένας από τους γίγαντες δεν παρέχει – απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.

Λοιπόν, το SurfShark ξεκινά μια εγκοπή με ένα Συμφωνία συνδρομής 2 ετών. Με αυτό, θα πληρώσετε 1,99 $ το μήνα, και θα πάρετε τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν. Στον ιστότοπό τους, αντανακλούσαν τη συμφωνία με καταπληκτικό τρόπο. Τσέκαρέ το.SurfShark Black Friday

Πέρυσι, το SurfShark ήταν απών από τη λίστα των προσφορών. Για να είμαι ειλικρινής, εκπλήσσομαι που το βλέπω να συμμετέχει φέτος, καθώς το πρόγραμμα εγγραφής τους είναι ήδη φτηνός για αρχή.

Όμως, τόσο περισσότερο, τόσο πιο χαρούμενος, όχι; Ή σε αυτήν την περίπτωση, τόσο λιγότερο, τόσο πιο εύθυμο. Θα έχετε επίσης ένα Περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών αν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους.

CyberGhost

Εξώφυλλο CyberGhost

CyberGhost είναι ένας άλλος κορυφαίος πάροχος VPN με ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών 5700 διακομιστές σε 90+ χώρες. Η υπηρεσία παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης μαζί με κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας που σας εγγυώνται την ασφαλέστερη περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Εάν ψάχνετε για ασφαλή χείμαρρος εμπειρία, χωρίς ΦΟΡΤΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, και απεριόριστες επιλογές ροής, μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στη μεγάλη βάση θαυμαστών αυτού του παρόχου.

Το Cyberghost είναι επίσης ένα από αυτά τα VPN που μπορούν ξεμπλοκάρετε το Netflix οπουδήποτε παρά τον μηχανισμό αποκλεισμού VPN. Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας επτά συσκευές ταυτόχρονα. 

Τώρα ας μιλήσουμε για τη συμφωνία που προσφέρει το CyberGhost για την επερχόμενη Black Friday. Ο πάροχος προσφέρει ένα 79% έκπτωση πάνω σε Πρόγραμμα συνδρομής 3 ετών. Αυτό ισοδυναμεί με 2,75 $ το μήνα.CyberGhost Black Friday

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για την αποτελεσματικότητα του CyberGhost, ο πάροχος σάς επιτρέπει να λάβετε ένα επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο. Μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω 45 ημέρες αγοράς.

VyprVPN

Εξώφυλλο VyprVPN

VyprVPN υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Συγκεντρώθηκε συνολικά 2 εκατομμύρια + χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό οφείλεται κυρίως στις δυνατότητες που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών Πρωτόκολλο χαμαιλέοντα.

Είστε όλοι εξοικειωμένοι με το Πρωτόκολλο OpenVPN 256-bit. Λοιπόν, ο Χαμαιλέοντας χρησιμοποιεί τη μη τροποποιημένη έκδοση αυτού του πρωτοκόλλου ως έχει ανακατεύει τα πακέτα μεταδεδομένων για να διασφαλιστεί ότι είναι μη αναγνωρίσιμο ακόμη και μέσω βαθιάς επιθεώρηση πακέτων. Με άλλα λόγια, το VyprVPN πήρε το απόρρητο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Το VyprVPN εδρεύει στην Ελβετία και διαθέτει δίκτυο διακομιστών της 700 διακομιστές σε 70+ χώρες. Με αυτούς τους διακομιστές, μαζί με το Χαμαιλέοντας τεχνολογία, το VyprVPN μπορεί να παρακάμψει αυτό το μπλοκ VPN Netflix επιβάλλει.

Από την άλλη πλευρά, ο πάροχος σάς επιτρέπει να συνδέσετε ένα ορισμένος αριθμός συσκευών ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Αν είναι το τακτικός ένα, παίρνεις τρία, αλλά όταν επιλέγετε αυτό ασφάλιστρο συμφωνία, καταλαβαίνεις πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.

Κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής, το VyprVPN θα σας κοστίσει 3,75 $ το μήνα ως τακτική συμφωνία, και τα δικά τους πρόγραμμα πριμοδότησης δικαστικά έξοδα 5 $ το μήνα. Επίσης, με ένα διετές πρόγραμμα, θα λάβετε ένα Έκπτωση 81% για να φτάσει τα 2,75 $ / μήνα.VyprVPN Black Friday

Κατά τη γνώμη μου, το VyprVPN προσφέρει μερικές εξαιρετικές προσφορές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του για μια δοκιμαστική μονάδα δίσκου χωρίς κινδύνους από τη δική τους Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Κορυφαίες προσφορές Μαύρης Παρασκευής VPN – Μια γρήγορη περίληψη

Αυτό που διαβάζετε παραπάνω είναι αρκετό για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις επερχόμενες προσφορές που κάθε VPN έχει στα καταστήματα για εσάς κατά τη διάρκεια των επερχόμενων Μαύρη Παρασκευή.

Ίσως να μην ανέφερα τι προσφέρουν όλα τα κορυφαία premium VPN, αλλά παρακάτω, θα βρείτε τα χαμένα σε μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μαζί με το προαναφερθέντων παρόχων. Ελέγξτε τα:

 1. PureVPN – Εξοικονομήστε έως 85% και πληρώστε μόνο 1,65 $ το μήνα για το Αποκλειστική συμφωνία 5 ετών.
 2. Surfshark – Πάρτε ένα 83% έκπτωση και πληρώστε μόνο 1,99 $ το μήνα για το Πρόγραμμα 24 μηνών.
 3. Ivacy – Παρακολουθήστε ένα τεράστιο Μείωση τιμής 80% και πληρώστε μόνο 1,99 $ / μήνα για το Συμφωνία 2 ετών.
 4. ExpressVPN – Οφελος από 35% έκπτωση στο ExpressVPN & πληρώστε μόνο 8,32 $ / μήνα για το Πρόγραμμα 1 έτους.
 5. CyberGhost – Αποκτήστε ένα εξαιρετικό 79% έκπτωση να πληρώσω μόνο 2,75 $ / μήνα για το 3-ετή συμφωνία.
 6. NordVPN – Πιάσε το 3ετές πρόγραμμα και παρε δύο καταπληκτικά δώρα: 3 επιπλέον μήνες και το Εφαρμογή κρυπτογράφησης αρχείων NordLocker (αξίας 312 $). Σώσει 83%.
 7. IPVanish – Εξοικονομήστε μεγάλα μετρητά με ένα 73% έκπτωση και πληρώστε ακριβώς 3,25 $ / μήνα για το Πρόγραμμα 1 έτους.
 8. PIA – Μειώστε τις τιμές με ένα 67% έκπτωση και πληρώστε ακριβώς 3,33 $ / μήνα για το Συμφωνία 1 έτους.
 9. VyprVPN –Εξοικονομήστε έως 80% και πληρώστε μόνο 2,5 $ το μήνα για μια συμφωνία 2 ετών.
 10. Windscribe – Οφελος από Έκπτωση 55% και πληρώστε ακριβώς 4,08 $ / μήνα για το ετήσιο σχέδιο
 11. AzireVPN – 24 μήνες με έκπτωση 35%. Θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 3,25 € το μήνα.
 12. Hotspot Shield – 38% έκπτωση στο 1ετές πρόγραμμά τους. Θα σας κοστίσει 7,99 $ / μήνα.
 13. CactusVPN – Προσφορά α 35% έκπτωση, που θέτει το ετήσιο πρόγραμμά του στο 4,58 $ / μήνα.
 14. TunnelBear – Σώσει 50% στο ετήσιο πρόγραμμά σας καθώς το αγοράζετε 4,99 $ / μήνα.
 15. SaferVPN – Μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση έως 81% στο 3ετές πρόγραμμα όπου πληρώνετε 2,50 $ ανά μήνα.
 16. VPN χήνας – Πληρώστε για ένα διετές σχέδιο και παρε ένα επιπλέον έτος δωρεάν. Η αμοιβή σας θα μειωθεί σε 1,99 $ / μήνα.

VPN Black Friday 2019 – Συνοψίζοντας

Του Μαύρη Παρασκευή σεζόν σε όλους και VPN είναι στην κορυφή των διαγραμμάτων με καταπληκτικές προσφορές. Πρέπει να υπάρχει διαδικτυακή ασφάλεια και απόρρητο πιο φθηνα για κάθε χρήστη του Διαδικτύου εκεί έξω, και τώρα είναι.

Δείτε τις προσφορές που έχω αναφέρει παραπάνω και επιλέξτε καλύτερο VPN που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση που πρέπει να κάνετε, ρίξτε το στο παρακάτω σχόλια.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map