Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Brave Browser

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι τα πάντα στις μέρες μας και Brave Browser προσφέρει ένα δίκαιο μερίδιο από αυτό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χρήσης αυτού του προγράμματος περιήγησης, παρατήρησα μερικά έλλειψη όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι όλα όσα ισχυρίζεται ότι είναι. Ευτυχώς, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιώ, πάντα λειτουργούν με VPN από την πλευρά μου, και έτσι θα πρέπει και εσείς. Το απόρρητο και η ασφάλειά σας δεν πρέπει να υποτιμάται, προστάτευσε τον εαυτό σου σε όλη τη διαδρομή. Εδώ είναι πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Brave Browser.


Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Brave Browser

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Brave Browser

Γιατί ένα VPN για το Brave?

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης παρέχει ταχύτητα, ασφάλεια και απόρρητο σε χρήστες που εκτιμούν την ασφάλειά τους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο ασφαλές μπορεί να είναι το πρόγραμμα περιήγησης, μερικοί περιορισμοί και πιθανές διαδικτυακές απειλές ενδέχεται να εμφανιστούν ξαφνικά. Για να μην αναφέρω ότι έμαθα να μην εμπιστεύομαι τίποτα που αναφέρεται σε ιστότοπους έως ότου αποδειχθεί διαφορετικά.

Η Brave ισχυρίζεται ότι είναι η πιο ασφαλής μεταξύ όλων των άλλων προγραμμάτων περιήγησης. Τεχνικά, είναι, αλλά πίσω από τα παρασκήνια, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια παγίδα. Πρώτον, το Brave διαθέτει ένα αποκλεισμός διαφημίσεων, αλλά πώς μπορείτε να αποκλείσετε τις δικές του διαφημίσεις; Ναι, προφανώς, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να επωφεληθεί με κάποια έσοδα με αυτό δική σας διαφήμιση. Ένα άλλο ανησυχητικό γεγονός εμφανίστηκε όταν ένα tweet στοχεύει τον CEO της εταιρείας, Brendan Eich.

Ο χρήστης ήταν απογοητευμένος όταν είδε ότι η νέα ενημέρωση ήρθε με τους κωδικούς προστέθηκε στο repo του Github του προγράμματος περιήγησης. Αυτή η λίστα επιτρεπόμενων τρίτων, ιδιαίτερα Facebook. Αυτές οι διευθύνσεις URL είναι αυτές που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων παρακολουθείτε τους χρήστες του. Πολύ σκιερή κίνηση, γενναία, πολύ σκιερή.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι ο γενναίος είναι ο πρώτος και πρωτίστως Με βάση το χρώμιο, ακριβώς όπως ο ανταγωνιστής του, Google Chrome. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει Πρόβλημα διαρροής WebRTC. Δεν θέλεις η διεύθυνση IP σας διέρρευσε, ξέρεις? Λοιπόν, αν είστε τόσο διακριτικοί για το απόρρητό σας, α Το VPN πρέπει να βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, αποκτήστε ένα VPN και συνδεθείτε προτού περιηγηθείτε στον ιστό χρησιμοποιώντας το Brave. Με αυτόν τον τρόπο, θα μείνετε ανώνυμοι συνεχώς και μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας δημόσιο Wi-Fi χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε πάνω από τον ώμο σας.

Οφέλη από τη χρήση ενός VPN στο Brave

Είστε αρκετά γενναίοι για πρόσβαση στον Ιστό χωρίς κατάλληλες προφυλάξεις; Εάν ναι, δεν πρέπει να είστε. Ανεξάρτητα από το πόσο τεχνολογικά φρικτό νομίζετε ότι είστε, κάποιοι χάκερ εκεί έξω μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τις γνώσεις σας ανά πάσα στιγμή. Τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται σε κίνδυνο. Μιλάω για πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, επαγγελματικοί λογαριασμοί, κωδικοί πρόσβασης, email, Και η λίστα συνεχίζεται. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και καλά προστατευμένοι όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ένα VPN μπορεί να σας δώσει αυτήν την ηρεμία και πολλά άλλα:

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Brave Browser

Βρήκα το ιδανικό πρόγραμμα περιήγησής μου στο Brave. Είτε είναι για αυτό επεκτάσεις, συμβατότητα, συγχρονισμός μεταξύ συσκευών ή κυρίως ταχύτητα, Ο Brave ελέγχει όλα αυτά τα κουτιά. Το αποκλείει από προεπιλογή όλα τα αιτήματα και τα cookie τρίτων, χωρίς την ανάγκη για επεκτάσεις. Αυτό το κάνει για να αποτρέψει την παρακολούθηση των χρηστών στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εξακολουθεί να ανησυχεί η χρήση του χωρίς VPN.

Ευτυχώς, το Brave είναι διαθέσιμο στο Windows, Mac, iOS και Android, που είναι οι ίδιες συσκευές που υποστηρίζει ένα VPN. Αυτό κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι λάβετε το VPN από το φυσικό σας κατάστημα εφαρμογών, και αυτό είναι. Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ματιά σε αυτό, ακολουθήστε μια αναλυτική περιγραφή πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε Brave προγράμματα περιήγησης:

 1. Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN αρκετά αξιόπιστη για να αυξήσει την ασφάλειά σας. Σας προτείνω να επενδύσετε ExpressVPN καθώς είναι αυτό που χρησιμοποιώ.
 2. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το εγγενές κατάστημα εφαρμογών σας και κατεβάστε την ειδική εφαρμογή τους. Δεν μπορείτε να το βρείτε; Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του VPN και κατεβάστε το σύμφωνα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
 3. Τώρα, εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στη συσκευή σας και συνδεθείτε με τον νέο σας λογαριασμό. Μπορεί να σας ζητηθεί κωδικός επαλήθευσης. Βρείτε το στο email σας.
 4. Διαλέξτε οποιονδήποτε διακομιστή θέλετε και πατήστε το κουμπί σύνδεσης. Θα πρέπει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη σύνδεση. Μόλις συνδεθείτε, το κουμπί “συνδεδεμένο” θα ανάψει με πράσινο χρώμα.
 5. Μπορείτε να ελέγξετε τη νέα σας διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας αυτό Επαληθευτής IP.
 6. Τέλος, είσαι περιήγηση στο Διαδίκτυο ανώνυμα χρησιμοποιώντας το Brave.

Το καλύτερο VPN για Brave Browser

Από AOL προς την Google Chrome, υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα περιήγησης για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για VPN. Ό, τι έχει τη λέξη ελεύθερη θα πρέπει να αποφεύγεται. Εσύ εκνευρίστηκες όταν μάθατε ότι ο Brave έχει διευθύνσεις URL παρακολούθησης στη λίστα επιτρεπόμενων. Τι θα λέγατε αν σας πω ότι α Το δωρεάν VPN συλλέγει ό, τι κάνετε και το πωλεί σε αδελφές εταιρείες? 

Ενώ τα δωρεάν προγράμματα περιήγησης μπορούν να επωφεληθούν από διαφημίσεις, δωρεάν VPN σας παίρνουν ως την κύρια πηγή εσόδων τους. Σύμφωνα με τον Brave: «Δεν είσαι προϊόν». Λοιπόν, για δωρεάν VPN, είστε. Έχω ήδη προτείνει το ExpressVPN ως τον κορυφαίο πάροχο για χρήση με το Brave. Είναι πολύ αξιόπιστο και διαθέτει γρήγορους διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Μιλάμε για περισσότερα από 2000 διακομιστές παγκοσμίως. Όσον αφορά την ασφάλεια, δεν πρέπει να κολλήσετε με αυτό που έχει να προσφέρει ο Brave. Το ExpressVPN υποστηρίζει πρωτόκολλα όπως OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 και L2TP / IPSec. Αυτά θα σας προστατεύσουν μέχρι τη στιγμή που είστε συνδεδεμένοι.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τους Δυνατότητα Split Tunneling. Με αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο μέρος της επισκεψιμότητάς σας θέλετε να προστατεύσετε με ένα VPN και ποιο όχι. Αυτό θα μειώσει το πτώση ταχύτητας προκαλεί κρυπτογράφηση. Επιπλέον, το ExpressVPN επιτρέπει έως 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, υιοθετεί ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, και προσφέρει ένα Σκοτώστε το διακόπτη. Εάν το ExpressVPN δεν είναι αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και επιλέξτε ένα από αυτά κορυφαία VPN για το Brave browser ως εναλλακτική.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Brave Browser – Summing Up

Αναπτύχθηκε το 2016 από τον συνιδρυτή και πρώην CEO της Mozilla, Brendan Eich, ο Brave έγινε τεράστιος ανταγωνιστής στη σκηνή του προγράμματος περιήγησης. Έχει ακόμη θεωρηθεί ως το τέλειο εναλλακτική λύση για το Chrome και το Mozilla. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει αυτό το πρόγραμμα περιήγησης, οι διαδικτυακές απειλές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται χωρίς κατάλληλες προφυλάξεις. Ένα VPN ήταν πάντα ένα εργαλείο ασφάλειας για να σας βοηθήσουμε όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε το όπως γνωρίζετε τώρα πώς να εγκαταστήσετε ένα κατά τη χρήση του Brave. Αποκτήστε ένα VPN, μείνετε ασφαλείς και ανώνυμοι συνεχώς και περιηγηθείτε στον Ιστό όσο πιο ελεύθερα θέλετε. Τέλος, θα ήθελα να ακούσω από εσάς παιδιά. Τι είναι άλλα κορυφαία VPN για χρήση? Αξίζει ακόμη και ο Brave; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map