ExpressVPN εναντίον PureVPN

ExpressVPN εναντίον PureVPN: Ποιος πάροχος υπηρεσιών VPN είναι καλύτερος; Η επιλογή ανάμεσα στους δύο κορυφαίους διεκδικητές σε μια βιομηχανία προσανατολισμένη στις υπηρεσίες δεν ήταν ποτέ εύκολη, ειδικά αν έχουν και οι δύο ένα ιστορικό απόδοσης υψηλού επιπέδου και πιστές ομάδες πελατών για εκκίνηση. Αυτό είναι ένα δίλημμα που πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσοι πολλοί χρήστες VPN όταν συγκρίνουν το ExpressVPN με το PureVPN, δύο γνωστούς παρόχους που ήταν στην αγορά για αρκετό χρόνο τώρα.


[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 2018]
ExpressVPN εναντίον PureVPN

ExpressVPN εναντίον PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN – Σύγκριση

Για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την απόφαση κάπως ευκολότερη, προχωρήσαμε και κάναμε μια κριτική για τα δύο, εξετάζοντας τις περισσότερες από τις σημαντικές πτυχές που πρέπει να προσέξετε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Σε περίπτωση που ψάχνετε για πλήρη αναθεώρηση αυτών των δύο υπηρεσιών VPN, ανατρέξτε στην κριτική ExpressVPN και την κριτική PureVPN αντίστοιχα. Θα σας βοηθήσουμε με τη σύγκριση μας και θα ρίξουμε λίγο φως στο γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να πάτε ExpressVPN.

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το ExpressVPN και το PureVPN βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό, και οι δύο ιδρύθηκαν το 2009 και το 2007 αντίστοιχα. Επομένως, είχαν πολύ χρόνο να αναλύσουν την αγορά και να καταλήξουν σε στρατηγικές τιμολόγησης που πιστεύουν ότι θα επιτύχουν την προσέλκυση των ομάδων πελατών-στόχων τους. Εάν ρίξετε μια ματιά στο κόστος συνδρομής τους, θα παρατηρήσετε ότι οι τιμές ExpressVPN είναι σημαντικά υψηλότερες από τις τιμές του PureVPN, χρεώνοντας 12,95 $, 9,99 $ και 6,67 $ για έναν, τρεις και έξι μήνες αντίστοιχα. Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, χρεώνει 9,95 $ για τον πρώτο σας μήνα, 7,95 $ για μια περίοδο έξι μηνών και 2,45 $ για μια διάρκεια δύο ετών.

Το ExpressVPN έχει καταστήσει σαφές στη διαφήμισή τους ότι πρόκειται για μια υπηρεσία πρώτης κατηγορίας, από την οποία θα πρέπει να περιμένετε μόνο το καλύτερο. Αν δεν θέλετε να τεντώσετε πάρα πολύ την τσέπη σας και αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που αξίζει να την ζητήσετε, τότε PureVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ταχύτητα & Εκτέλεση

Με διακομιστές διασκορπισμένους σε όλο τον κόσμο και κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο & ΗΠΑ, η ExpressVPN υπόσχεται στους πελάτες της πρόσβαση σε παγκόσμιο περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το αν οι ιστότοποι περιορίζονται ή όχι. Το PureVPN επίσης δεν έχει μείνει πίσω από αυτήν την άποψη, με περισσότερους από 750 διακομιστές σε 140 χώρες να εξυπηρετούν την αυξανόμενη λίστα συνδρομητών του.

Όσον αφορά την ταχύτητα, το ExpressVPN έχει συνολικά μια ελαφρώς ταχύτερη εξυπηρέτηση, αλλά το PureVPN επιτρέπει στους πελάτες τους να επιλέγουν επιλεγμένους διακομιστές, ενώ πραγματοποιούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως συνεχές παιχνίδι ή torrent. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν περισσότερες από μία συσκευές στον ίδιο λογαριασμό θα χαρούν να το ακούσουν PureVPN επιτρέπει έως και 5, ενώ το ExpressVPN, δυστυχώς, ορίζει το όριό τους στο 3.

Μυστικότητα & Ασφάλεια

Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στην τεχνολογία έχουν καταστήσει απαραίτητη για τους παρόχους VPN να διασφαλίζουν ότι η υπηρεσία τους είναι πάντα ενημερωμένη με ό, τι νέο υπάρχει στην αγορά. Ως αποτέλεσμα, και τα δύο ExpressVPN και το PureVPN έχουν την πιο πρόσφατη κρυπτογράφηση AES-256, αλλά ενώ το πρώτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω του Tor, το τελευταίο λειτουργεί καλά για να μεταβεί σε ιστότοπους κρεμμυδιών.

Πέρυσι, ο PureVPN ήταν στα νέα για να βοηθήσει την αστυνομία να εργαστεί για τη σύλληψη ενός εγκληματία στον κυβερνοχώρο παρέχοντας τα στοιχεία καταγραφής του. Τώρα, ο πάροχος VPN άλλαξε το ToS του και έχει μια αυθεντική πολιτική μηδενικού μητρώου. Το PureVPN δεν κρατά πια στους χρήστες του.

Εάν αναζητάτε συνεχή ανωνυμία σε έναν πάροχο, ίσως θελήσετε να δώσετε στον PureVPN λίγο χρόνο για να αποδείξει τον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά

 • Μια υπηρεσία VPN αξίζει την τιμή της μόνο εάν οι δυνατότητες που παρέχει στους πελάτες της βοηθούν στην εξακρίβωση της ανωνυμίας τους ή στην αύξηση του επιπέδου ασφαλείας τους. Περάσαμε πολλές υπηρεσίες για να συγκρίνουμε την απόδοση των δύο παρόχων σε σύγκριση μεταξύ τους. Εδώ μάθαμε:
 • Πρωτόκολλα: Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των πρωτοκόλλων που προσφέρει ο πάροχός σας, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα κρυπτογράφησης που εγγυάστε να αποκτήσετε. Και οι δύο πάροχοι προσφέρουν PPTP, OpenVPN, SSTP και L2TP, αλλά το PureVPN καταβάλλει επιπλέον προσπάθειες για να παρέχει το IKEv2.
 • Δυνατότητες ροής: Και οι δύο πάροχοι περιλαμβάνονται στη λίστα των παρόχων VPN που είναι «εξαιρετικοί για ροή». Το ExpressVPN ήταν το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί απεριόριστη πρόσβαση στο American Netflix, αλλά το PureVPN πρόσφατα τα αντιμετώπισε.
 • μέθοδοι πληρωμής: Θα μπορείτε να πληρώνετε και για τις δύο υπηρεσίες μέσω πολλών μέσων όπως το PayPal, το Bitcoin ή μέσω των πολλών υπηρεσιών πιστωτικών καρτών που διατίθενται παγκοσμίως. Και οι δύο υπηρεσίες δέχονται επίσης ανώνυμη πληρωμή, οπότε δεν υπάρχει πίεση να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας καθώς περνάτε με την πληρωμή σας.
 • Εφαρμογές για κινητά: Η εκτέλεση ενός από τα λογισμικά του παρόχου σε smartphone Android, iOS ή Windows θα πρέπει να είναι εύκολη, καθώς και οι δύο έχουν εκδόσεις που λειτουργούν σε τέτοια.
 • Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης: Σε συνδυασμό με το σωστό πρόγραμμα περιήγησης, ο πάροχός σας έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Το ExpressVPN θεωρείται ότι λειτουργεί ελαφρώς καλύτερα με την επέκταση Chrome, αλλά το PureVPN αποδίδει καλά με επεκτάσεις τόσο στον Firefox όσο και στο Chrome.
 • Ταχύτητες: Το ExpressVPN είναι αναμφίβολα καλύτερο όταν πρόκειται για ταχύτητα σύνδεσης, με απόδοση 6,5% καλύτερη από το PureVPN. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έχετε αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Υποστήριξη πελατών

Είναι αυτονόητο ότι κάθε σοβαρή επιχείρηση που βασίζεται στις υπηρεσίες πρέπει να διασφαλίσει ότι η ομάδα υποστήριξης πελατών αποτελείται από αξιόπιστους επαγγελματίες των οποίων οι πελάτες μπορούν να υπολογίζουν για σωστές συμβουλές. Η ίδια περίπτωση ισχύει και για τους παρόχους VPN και έχουν κάνει πολλά για να διασφαλίσουν ότι η υπηρεσία βοήθειας είναι σωστή. Το ExpressVPN είναι γνωστό για την επένδυσή του σε συστήματα εξυπηρέτησης πελατών, επιτρέποντας στους πελάτες τους να έχουν πρόσβαση σε βοήθεια μέσω μιας υπηρεσίας ζωντανής συνομιλίας.

Το PureVPN καθόρισε πρόσφατα μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας για την ομάδα υποστήριξής τους. Ακόμη και έχοντας κατά νου, οι πράκτορες ζωντανής συνομιλίας δεν φαίνονται τόσο έμπειροι όσο υπόσχεται ο πάροχος. Οι συχνές ερωτήσεις και οι διαδικτυακοί οδηγοί τους παραμένουν η μεγαλύτερη πηγή χρήσιμων πληροφοριών που έχουν.

 Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών μέσω της οποίας μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους και το PureVPN άρχισε πρόσφατα να προσφέρει εγγύηση 31 ημερών. 

Συμπλήρωση: ExpressVPN εναντίον PureVPN – Η απόφαση

Έχοντας εξετάσει όλους τους παράγοντες που πιστεύουμε ότι πρέπει να συγκριθούν κατά την επιλογή ενός παρόχου VPN, ExpressVPN βγαίνει ως η καλύτερη επιλογή έναντι του PureVPN. Ξεπερνούν το PureVPN με ταχύτητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, αν και το PureVPN έχει κάποιες νίκες από μόνο του, όπως καλύτερη τιμολόγηση και μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών. Συνολικά, και οι δύο πάροχοι εξακολουθούν να παραμένουν κορυφαίες επιλογές που είναι ικανοί να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας σε σχέση με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map