ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Κριτική σύγκρισης

Για πολλούς ανθρώπους, η επιλογή ενός VPN είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω το ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN. Αυτό είναι σωστό, κυρίες και κύριοι, είναι 3 για 1! Έχουμε ήδη συγκρίνει το ExpressVPN με το NordVPN και το ExpressVPN με το VyprVPN στο παρελθόν, αλλά πιστεύαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς και οι 3 πάροχοι συγκρίθηκαν μεταξύ τους. Θα βασίσω τη σύγκριση στην τιμολόγηση, το απόρρητο & ασφάλεια, ταχύτητα, δίκτυο διακομιστών, υποστήριξη πελατών, συμβατότητα συσκευών και, πρόσβαση στο American Netflix και επιπλέον δυνατότητες κάθε VPN. Επομένως, εάν αναζητάτε ένα VPN και έχετε κολλήσει μεταξύ αυτών των τριών επιλογών, αυτή είναι η κριτική για εσάς.


ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN - Κριτική σύγκρισης

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Κριτική σύγκρισης

ExpressVPN VS NordVPN VS VyperVPN – Επισκόπηση

Όταν βρίσκεστε στην αγορά ενός νέου παρόχου VPN, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι προσφέρετε από κάθε VPN και πώς συγκρίνονται με άλλες υπηρεσίες εκεί έξω. Αυτό που έγινε εμφανές κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής είναι ότι κανένα VPN δεν είναι τέλειο, υπάρχει πάντα κάτι που κάποιος άλλος κάνει καλύτερα. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε εύκολα να κάνετε τη διάκριση μεταξύ «καλών» παρόχων και «κακών». Όταν πρόκειται για ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN, μπορείτε να πείτε ξεκάθαρα ότι όλες οι επιλογές τους προσφέρουν αξιόπιστες αξιόπιστες υπηρεσίες στους χρήστες τους. Σε περίπτωση που αναζητάτε σε βάθος ανάλυση καθενός από αυτά τα VPN, μη διστάσετε να διαβάσετε τις ατομικές μας κριτικές:

  • Αναθεώρηση ExpressVPN
  • Αναθεώρηση NordVPN
  • Αναθεώρηση VyprVPN

Εάν έχετε κολλήσει μεταξύ αυτών των 3 παρόχων και ψάχνετε έναν τρόπο να αποφασίσετε, θυμηθείτε ότι ένα καλό VPN πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι θέλετε να κάνει. Ακόμα κι αν αυτή η σύγκριση θα δείξει ένα VPN στην κορυφή της λίστας, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να δοκιμάσετε τους παρόχους (όλοι τους έχουν μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!) Προτού λάβετε τη δική σας απόφαση.

Τιμολόγηση

Ο πρώτος παράγοντας που συνήθως βλέπουν οι άνθρωποι αναζητώντας ένα VPN για να εγγραφούν είναι η τιμή. Και τα τρία VPN έχουν 3 πακέτα προσφοράς, με την τιμή να μειώνεται όσο μεγαλύτερο είναι το πακέτο. Το ExpressVPN είναι το πιο ακριβό από τα τρία, ξεκινώντας από 12,95 $ για το μηνιαίο πρόγραμμα, 59,94 $ για το πρόγραμμα 6 μηνών και 99,84 $ για το ετήσιο πρόγραμμα. Η NordVPN τιμολογεί τα ίδια 3 πακέτα στα 11,95 $, 54,00 $ και 83,88 $ αντίστοιχα. Όσον αφορά το VyprVPN, οι τιμές είναι 9,99 $, 59,94 $ και 80,04 $.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το ExpressVPN είναι το πιο ακριβό της δέσμης, αν και μοιράζεται το ίδιο 6μηνο τέλος με το VyprVPN. Συνολικά, το VyprVPN είναι η φθηνότερη επιλογή αν ψάχνετε για μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Μυστικότητα & Ασφάλεια

Το απόρρητο και η ασφάλεια είναι δύο σημαντικές ανησυχίες όσον αφορά τα VPN. Το ExpressVPN και το NordVPN βασίζονται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και τον Παναμά αντίστοιχα, ενώ το VyprVPN εδρεύει στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι και από τα τρία, το VyprVPN θα μπορούσε να αναγκαστεί να παραδώσει τις πληροφορίες του πελάτη του λόγω των νόμων διατήρησης δεδομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όσον αφορά τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και VPN:

  • Το ExpressVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP, SSTP, IPsec και L2TP.
  • Το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 / IPsec και L2TP.
  • Το VyprVPN χρησιμοποιεί κρυπτογραφήσεις AES 128-bit και 256-bit και χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο θεωρείται ως το πρώτο πρωτόκολλο που έσπασε το άθραυστο τείχος προστασίας της Κίνας. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση OpenVPN και 256-bit.

Το VyprVPN είναι επίσης το μόνο VPN των 3 που διατηρεί τα αρχεία καταγραφής στους χρήστες του για έως και 30 ημέρες. Σύμφωνα με τον πάροχο, τα αρχεία καταγραφής αφορούν τη χρέωση, την αξιολόγηση υπηρεσιών και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Το ExpressVPN και το NordVPN έχουν μια αυστηρή πολιτική μηδενικού μητρώου, η οποία μπορεί να είναι πιο ελκυστική για τον χρήστη.

Ταχύτητα

Ο ειδικός μας VPN έχει πραγματοποιήσει δοκιμές ταχύτητας και στους 3 παρόχους. Ανέφερε πίσω εξηγώντας πώς και τα 3 VPN θεωρούνται VPN με γρήγορες ταχύτητες στο Διαδίκτυο, αλλά το NordVPN ήρθε ως ο νικητής με λιγότερες μειώσεις ταχύτητας. Το NordVPN ακολουθείται στενά από το ExpressVPN και το VyprVPN αντίστοιχα.

Δίκτυο διακομιστή

Όσο περισσότεροι διακομιστές προσφέρει ένα VPN, τόσο πιο εύκολο είναι να ξεμπλοκάρετε περισσότερους ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς. Το VyprVPN έρχεται τελευταία με τον αριθμό των διακομιστών, με 700+ διακομιστές που βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες. Το ExpressVPN διαθέτει 2000+ διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες και το NordVPN προσφέρει 4800+ διακομιστές που βρίσκονται σε 62 χώρες.

Σε αντίθεση με τα άλλα δύο, ωστόσο, το VyprVPN κατέχει και διαχειρίζεται πλήρως τους δικούς του διακομιστές. Σε όλες τις μετρήσεις, και τα 3 VPN έχουν έναν αξιέπαινο αριθμό διακομιστών σε μεγάλο αριθμό χωρών. Αυτό σημαίνει ότι και τα 3 VPN προσφέρουν μια καλή επιλογή διακομιστών για την απεμπλοκή ενός υψηλού δυναμικού γεωγραφικών περιορισμών. Το ExpressVPN μπορεί να έχει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων 2 παρόχων δεδομένου ότι η βάση του διακομιστή του εκτείνεται σε μεγαλύτερο αριθμό χωρών.

Συμβατότητα συσκευής

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι και οι 3 υπηρεσίες προσφέρουν εφαρμογές VPN που υποστηρίζουν όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες συσκευών: Mac, iOS, Android, Windows, Linus. Το NordVPN είναι το μόνο VPN από τα 3 που προσφέρει μια εφαρμογή που απευθύνεται σε χρήστες βατόμουρων. Και οι 3 υπηρεσίες μπορούν επίσης να διαμορφωθούν σε μια ποικιλία συσκευών, όπως το PlayStation και το Xbox.

Προτείνω, ανεξάρτητα από τον πάροχο υπηρεσιών που θα επιλέξετε, να ρυθμίσετε το VPN στο δρομολογητή σας. Εγγυάται προστασία σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο. Το μειονέκτημα είναι ότι ακόμη και με τη βοήθεια των περισσότερων από τους οδηγούς που βρίσκονται στο διαδίκτυο, ίσως χρειαστεί να είστε λίγο άνετοι με τεχνολογικές εγκαταστάσεις για να το κάνετε αυτό.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι μια πολύ σημαντική δυνατότητα για αναζήτηση σε ένα VPN. Θέλετε μια ομάδα υποστήριξης που να διαθέτει γνώσεις για το προϊόν και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει. Θέλετε επίσης να μιλήσετε με έναν φιλικό πράκτορα που μπορεί να εξηγήσει τι πρέπει να γίνει ήρεμα. Οι ομάδες υποστήριξης, ειδικά για VPN, θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμες στη βάση χρηστών σε 24ωρο χρονικό διάστημα.

Το μεγάλο πράγμα και για τους 3 παρόχους υπηρεσιών είναι ότι όλοι παρέχουν μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7 με έμπειρους και φιλικούς πράκτορες.

Πρόσβαση στο American Netflix

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί η ικανότητα ενός VPN να ξεμπλοκάρει το Netflix USA είναι ένα σημαντικό σημείο σύγκρισης. Λίγα χρόνια πριν, σχεδόν όλοι οι πάροχοι VPN μπόρεσαν να καταργήσουν τον αποκλεισμό του American Netflix. Μετά από αυτό, το Netflix άρχισε να στοχεύει κοινόχρηστες διευθύνσεις IP VPN, αποκλείοντας αργά σχεδόν όλους τους παρόχους VPN.

Η απαγόρευση VPN του Netflix θεωρήθηκε σοβαρή που ορισμένοι πάροχοι έχουν σταματήσει να προσπαθούν να προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα στην υπηρεσία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συναντάτε ένα VPN που μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό του Netflix στις ΗΠΑ είναι τόσο σπάνιο όσο και αιτία γιορτής.

ExpressVPN, NordVPN και VyprVPN όλα, κατά κάποιο τρόπο, καταργήστε τον αποκλεισμό του Netflix ΗΠΑ. Εδώ είναι το ζήτημα, ωστόσο, το ExpressVPN και το NordVPN είναι πολύ πιο συνεπές στην ικανότητά τους να ξεμπλοκάρουν τη λίστα αμερικανικού περιεχομένου του γίγαντα ροής. Το VyprVPN ξεκλειδώνει περιστασιακά το Netflix, αλλά πιο συχνά δεν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το μήνυμα “Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης” του Netflix.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Τέλος, ας δούμε τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρουν οι ExpressVPN, NordVPN και VyprVPN. Και οι 3 πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν τις τυπικές δυνατότητες που θα περίμενε κανείς από ένα VPN. Ορισμένες από αυτές τις “επιπλέον λειτουργίες” φαίνεται να βρίσκονται σε περισσότερους από έναν παρόχους VPN, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι:

  • Το ExpressVPN σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την IP του αγαπημένου σας διακομιστή.
  • Το NordVPN προσφέρει κρυπτογράφηση SSL 2048-bit.
  • Το VyprVPN διαθέτει το πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο ήταν το πρωτόκολλο που κατάφερε να διαπεράσει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Η απόφαση

Αφού συγκρίνετε το ExpressVPN με το NordVPN και το VyprVPN, μπορείτε να δείτε ότι το ExpressVPN προσγειώνεται στην πρώτη θέση. Ακόμα κι αν αυτός ο πάροχος κοστίζει λίγο περισσότερο από τους άλλους δύο, εξακολουθεί να χτυπά το κεφάλι στο κάθε τμήμα. Δεν υπάρχει έκπληξη το ExpressVPN θεωρείται ο καλύτερος πάροχος στην αγορά σήμερα.

Το NordVPN έρχεται σε λίγο, προσφέροντας αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που μερικές φορές ξεπερνούν το ExpressVPN (για παράδειγμα, ταχύτητα). Ο λόγος για τον οποίο το NordVPN βγαίνει δεύτερο, είναι επειδή το ExpressVPN παρέχει με συνέπεια την υψηλής ποιότητας υπηρεσία για την οποία είναι γνωστή. Τέλος, το VyprVPN συνδέει τη λίστα στην τελευταία θέση, ειδικά επειδή είναι το μόνο VPN των 3 που διατηρεί τα αρχεία καταγραφής των χρηστών.

Παρά αυτήν τη σύγκριση, ωστόσο, οι ExpressVPN, NordVPN και VyprVPN είναι όλοι πάροχοι υπηρεσιών VPN που αξίζει να δοκιμάσετε. Όλοι έχουν μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, γι ‘αυτό προτείνω να δώσετε σε κάθε πάροχο μια περιστροφή πριν λάβετε την απόφασή σας. Όπως πάντα, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω τι πιστεύετε στην ενότητα σχολίων. Θα ήθελα επίσης πραγματικά να μάθω πώς ήταν μέχρι στιγμής η εμπειρία σας VPN.