Σύγκριση NordVPN vs IPVanish – Ποιο VPN είναι καλύτερο;

NordVPN εναντίον IPVanish: ποιος πάροχος υπηρεσιών VPN πρέπει να εγγραφείτε εντός του 2018; Το IPVanish και το NordVPN είναι και οι δύο υπηρεσίες VPN που είναι γνωστό ότι παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε συνδρομητές που βασίστηκαν σε αυτούς για τη δική τους προστασία VPN, και αυτό το γεγονός από μόνο του καθιστά την επιλογή μεταξύ των δύο από τα δύο πολύ δύσκολη. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες διαφορές που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια από τις δύο υπηρεσίες θα βασιστείτε. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στο προσκήνιο αυτές τις διαφορές σε αυτήν τη σύγκριση IPVanish έναντι NordVPN. Ας ελπίσουμε ότι, όταν τελειώσετε, θα ξέρετε ποια υπηρεσία λειτουργεί καλύτερα για εσάς.


Σύγκριση NordVPN vs IPVanish

Σύγκριση NordVPN vs IPVanish

NordVPN εναντίον IPVanish: Τιμολόγηση

Πριν ξεκινήσουμε να μπαίνουμε στο είδος των χαρακτηριστικών που προσφέρουν και οι δύο υπηρεσίες, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο αν ξεκινήσουμε με το πόσο θα σας κοστίσει να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε πάροχο. Το εύρος τιμών που προσφέρουν οι δύο υπηρεσίες είναι αρκετά παρόμοιο, αν και το IPVanish βγαίνει ως ελαφρώς φθηνότερο από το NordVPN. Η NordVPN χρεώνει 11,95 $ το μήνα για την υπηρεσία, ενώ IPVanish ζητά μόνο $ 10. Το NordVPN έχει ένα πρόγραμμα έξι μηνών που κοστίζει 7,00 $, ενώ το IPVanish χρεώνει 8,99 $ για ένα τρίμηνο πρόγραμμα. Και οι δύο υπηρεσίες έχουν ένα ετήσιο πακέτο που κοστίζει 5,75 $ και 6,49 $ για NordVPN και IPVanish αντίστοιχα.

Αναμένεται ότι οι νέοι χρήστες VPN που δεν είναι πολύ σίγουροι για έναν από τους δύο παρόχους ενδέχεται να θέλουν να τους δοκιμάσουν και γι ‘αυτό και οι δύο προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων και δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους για τους αντίστοιχους χρήστες τους. Το NordVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ενώ το IPVanish επιτρέπει μόνο μικρότερη διάρκεια, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Θα μπορείτε να απολαύσετε μια δωρεάν δοκιμή μόνο εάν είστε χρήστης iOS για IPVanish, αλλά αν όχι, μπορείτε να μεταβείτε στη δωρεάν δοκιμή VPN του NordVPN που είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες.

Συνολικά, αν σας απασχολεί τόσο πολύ η τιμή, θα σας συμβουλεύαμε να πάτε με το NordVPN, αλλά μόνο αν σκοπεύετε να το ακολουθήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα 3,29 $ το μήνα για δύο χρόνια σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου παρόχου VPN.

NordVPN vs IPVanish: Χαρακτηριστικά

Το είδος των δυνατοτήτων που αναμένεται από μια υπηρεσία VPN θα ενημερώσει την πλειοψηφία της απόφασης των ατόμων, καθώς είναι ο κύριος παράγοντας που θα καθορίσει το επίπεδο υπηρεσίας που θα περιμένει. Δείτε τι μπορέσαμε να προσδιορίσουμε:

 • Λογισμικό: IPVanish και NordVPN Και οι δύο έχουν καλά σχεδιασμένες εφαρμογές που είναι εύκολο να πλοηγηθείτε, αλλά υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις όπου το IPVanish λέγεται ότι έχει πολλά προβλήματα ειδικά με την εφαρμογή του Mac OS.
 • Εναλλαγή διακομιστή: Και οι δύο υπηρεσίες σας επιτρέπουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε στην αγαπημένη σας υπηρεσία.
 • Πρωτόκολλα VPN: Και για το NordVPN και το IPVanish, θα απολαύσετε κρυπτογράφηση που διευκολύνεται από πρωτόκολλα όπως OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, αν και το NordVPN έχει ένα μικρό πλεονέκτημα προσφέροντας τόσο IKEv2 / IPSec όσο και SSTP.
 • Υποστήριξη ροής: Οι ταινίες ροής θα χαρούν να γνωρίζουν ότι το NordVPN ξεμπλοκάρει μια ποικιλία εάν μεταδίδει κανάλια όπως το BBC iPlayer, το Amazon Prime, το Hulu και το Netflix. Το IPVanish από την άλλη πλευρά, ξεμπλοκάρει επίσης την πλειονότητα των διαδικτυακών καναλιών, αλλά δεν καταργεί τον αποκλεισμό του American Netflix.
 • Προστέθηκαν χαρακτηριστικά: IPVanish προσφέρει στους χρήστες του μια δυνατότητα που δεν μπορούν να πάρουν πουθενά αλλού, συμπεριλαμβάνοντας ένα δωρεάν τείχος προστασίας NAT για τους χρήστες του και τη δυνατότητα αποκλεισμού της κυκλοφορίας LAN όποτε είστε συνδεδεμένοι. Το NordVPN έχει επίσης δείξει πολλά με την υπηρεσία του διαμορφώνοντάς το ώστε να ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό του, σε συνδυασμό με διπλή κρυπτογράφηση και ένα επιπλέον εργαλείο που ονομάζεται CyberSec που προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό.

Εκτέλεση

Όσον αφορά τη συμβατότητα με άλλες συσκευές, τόσο το NordVPN όσο και το IPVanish έχουν καλή απόδοση στην έκδοση εκδόσεων του λογισμικού τους που λειτουργούν καλά με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες στην αγορά. Αυτά τα λειτουργικά συστήματα περιλαμβάνουν iOS, Mac, Android, Windows, Linux και έναν μεγάλο αριθμό έξυπνων τηλεοράσεων.

Και οι δύο πάροχοι διαθέτουν επίσης μεγάλα δίκτυα διακομιστών με το NordVPN που έχει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο δίκτυο 1.100 διακομιστών σε 61 χώρες σε σύγκριση με το IPvanish που διαθέτει περίπου 850 διακομιστές. Αυτά τα μεγάλα δίκτυα διακομιστών επιτρέπουν απεριόριστο εύρος ζώνης και εναλλαγή διακομιστή, παρέχοντας παράλληλα τεράστια υποστήριξη για ροή και πολλαπλές συνδέσεις. Το IPVanish επιτρέπει έως και 10 συνδέσεις ενώ το NordVPN επιτρέπει 6.

Όσοι γνωρίζουν μερικά πράγματα για τις υπηρεσίες VPN θα πρέπει να γνωρίζουν το γεγονός ότι οι υπηρεσίες VPN θα «τρώνε» σε κάποια από την ταχύτητα του Διαδικτύου σας, αλλά αυτή η μείωση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον πάροχο με τον οποίο επιλέγετε να εργαστείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, το IPVanish φαίνεται να υπέστη την παραμικρή απώλεια ταχύτητας σε σύγκριση με το NordVPN, αλλά η πλειονότητα των αποτελεσμάτων των δοκιμών μας ήταν λίγο πολύ ασυνεπής.

Εξυπηρέτηση πελατών

Θα είστε πάντα σε θέση να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μέσω της υπηρεσίας ζωντανής συνομιλίας του NordVPN και το email σας θα απαντηθεί επίσης σε άμεση ευγένεια της αποτελεσματικής υποστήριξης μέσω email. Για το IPVanish, θα πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στην υποστήριξη email, καθώς δεν έχουν ρυθμιστεί μια υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας.

Τιμολόγηση & Ασφάλεια

Τα επίπεδα ασφάλειας που προσφέρονται τόσο από το NordVPN όσο και από το IPVanish είναι απλά κορυφαία, με τους δύο παρόχους να προσφέρουν κρυπτογράφηση AES 256-bit, διακόπτες θανάτωσης στο Διαδίκτυο, μηχανισμούς προστασίας διαρροών DNS και πολιτικές μηδενικής καταγραφής. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε ανώνυμη ροή και από τους δύο συνδρομητές, αν και το IPVanish ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την ταυτότητα των χρηστών του, με την έδρα του στις ΗΠΑ, όπου ισχύουν αυστηροί κανόνες δεδομένων. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το NordVPN έχει ένα καλύτερο πλεονέκτημα απλώς λόγω αυτού του γεγονότος, καθώς εδρεύει στον Παναμά όπου δεν ισχύουν τέτοιοι κανόνες.

NordVPN vs IPVanish: Συμπέρασμα

Τα αποτελέσματα που κάναμε απέδειξαν ότι και τα δύο IPVanish και NordVPN επιθυμούν να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσίας, οπότε τα πήγαν πολύ καλά. Ωστόσο, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το NordVPN παίρνει τελικά το βραβείο ως την καλύτερη επιλογή, αν και με πολύ μικρό περιθώριο. Έχουν περισσότερους διακομιστές σε όλο τον κόσμο και η υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σε πραγματικό χρόνο και να επιλύσετε το πρόβλημά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ωστόσο, εάν ψάχνετε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN για χρήση ειδικά με το Kodi, το IPVanish είναι αυτό που προτείνουμε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map