Πώς να παρακολουθήσετε τα Academy Awards 2020 Live Online

Είναι εκείνη η νύχτα του χρόνου όπου Χόλιγουντ θρύλοι και λαμπροί νέοι νέοι ανταγωνίζονται για το πιο διάσημο βραβείο στη βιομηχανία: το εμβληματικό χρυσό αγαλματίδιο. Τα Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Οι θαυμαστές της Μεγάλης Οθόνης περιμένουν σε ετήσια βάση για να δουν την μεγαλύτερης τελετής. Επομένως, μπορείτε να δείτε μεταδώστε το 92ο Όσκαρ ζωντανά οπουδήποτε στον κόσμο.


Πώς να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

Πώς να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

Όσκαρ 2020 – Επίσημοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς

Όπου κι αν διαμένετε, υπάρχει πάντα ένα επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός για τα Όσκαρ. Είναι τόσο δημοφιλές η τελετή σε όλο τον κόσμο. Τα άτομα στις ΗΠΑ είναι πλέον συνηθισμένα για τη ροή της εκδήλωσης ABC Go.

Αλλά το ερώτημα είναι, μπορούν αυτοί εκτός της χώρας να το κάνουν; Απλή απάντηση, σίγουρα ναι. Υπάρχουν πολλά κανάλια ροής σε συγκεκριμένες χώρες που ενεργούν ως επίσημοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς στα Όσκαρ.

Ωστόσο, όλα τα κανάλια που θα αναφέρουμε σήμερα είναι γεω-περιορισμένη στην αντίστοιχη περιοχή τους. Με άλλα λόγια, εάν δεν ζείτε σε αυτές τις χώρες, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ.

Βλέπετε, τα κανάλια ροής έχουν νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων, που τους αναγκάζει να περιορίσουν την πρόσβασή τους σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Μπορούν να προσδιορίσουν τη δική σας εξετάζοντας το δικό σας διεύθυνση IP.

Εάν δεν βρίσκεστε εντός της περιοχής κάλυψης, λαμβάνετε αποκλείστηκε. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα επιλύσουμε σύντομα. Προς το παρόν, ρίξτε μια ματιά στο επίσημοι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί Όσκαρ παρακάτω:

 • αλφάβητο (ΗΠΑ)
 • CTV (Καναδάς)
 • Κανάλι 7 (Αυστραλία)
 • DStv “M-Net Πρεμιέρα” (Νότια Αφρική)
 • Sky Go (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)
 • Πρέσιμπεν (Γερμανία)
 • Κανάλι+ (Γαλλία)
 • Sky Italia (Ιταλία)
 • Okko TV (Ρωσία)
 • OSN (Μέση Ανατολή)
 • Χοστόρ (Ινδία)

Για να βρούμε μια λύση, χρειαζόμασταν να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Και τώρα που το κάναμε, ας σας βοηθήσουμε ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα κανάλια στην περιοχή σας, όπου κι αν είναι.

Όσκαρ 2020 – Ζωντανή ροή οπουδήποτε

Όπως αναφέραμε, το δικό σας διεύθυνση IP είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αποκλείεστε από αυτά τα κανάλια. Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Το ABC Go είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένες Πολιτείες, που σημαίνει ότι απαιτεί ένα Αμερικανική διεύθυνση IP.

Λοιπόν, εάν ζείτε στο εξωτερικό, ένα IP των ΗΠΑ είναι ακριβώς αυτό που σας λείπει. Ως αποτέλεσμα, το κανάλι θα τερματίσει την πρόσβασή σας και θα σας δώσει ένα μήνυμα λάθους μοιάζει με αυτό:

«Φαίνεται ότι βρίσκεστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή των εδαφών τους. Λόγω διεθνών συμφωνιών για τα δικαιώματα, προσφέρουμε αυτό το βίντεο μόνο σε θεατές που βρίσκονται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και των εδαφών τους. “Μήνυμα σφάλματος ABC Go

Ωστόσο, εάν αλλάξετε την IP σας, φαίνεται να περιηγείστε στον Ιστό από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, ιδίως σε μία από τις υποστηριζόμενες περιοχές των καναλιών.

Αυτή η διαδικασία γίνεται εύκολα με τη χρήση ενός Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Είναι ένα εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που αναδρομολογεί την κυκλοφορία σας μέσω ενός αποκλειστικού διακομιστή σε μια χώρα της επιλογής σας.

Τη στιγμή που θα συνδεθείτε, το VPN θα κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας (επιπλέον ασφάλεια) και καλύψτε τη διεύθυνση IP σας (επιπλέον ανωνυμία), εκχωρώντας σας προσωρινό με βάση την περιοχή όπου βρίσκεται ο διακομιστής. Κατά συνέπεια, θα μπορείτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία / ιστότοπο περιορίζεται σε αυτό το έδαφος.

Για παράδειγμα, εάν συνδεθείτε σε διακομιστή ΗΠΑ, θα λάβετε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP. Τελικά, μπορείτε να μεταδώσετε ροές “μου αρέσει” ABC και άλλα κανάλια με περιορισμούς στις ΗΠΑ ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε φυσικά.

το 92ο Όσκαρ Ζωντανή ροή οπουδήποτε – Τα βήματα

Η σύνδεση σε διακομιστή VPN δεν είναι δύσκολη. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα παρακολουθείτε το Όσκαρ ζήστε χωρίς χρόνο:

 1. Πρώτον, πρέπει εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN. Σύμφωνα με την αξιολόγησή μας, ExpressVPN συνιστάται ιδιαίτερα.
 2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή VPN στη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Θα βρείτε πελάτες σε Android, PC, Mac, iOS, καθώς και στο Amazon Fire Stick.
 3. Τώρα, εκτελέστε την εφαρμογή, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας, και κατευθυνθείτε στη λίστα διακομιστών.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή με βάση το κανάλι που χρησιμοποιείτε:
  • Διακομιστής ΗΠΑ για ABC.
  • Διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο για Sky.
  • Καναδικός διακομιστής για CTV.
  • Αυστραλιανός διακομιστής για 7Plus, κ.λπ…
 5. Ξεκινήστε το κανάλι ιστότοπος ή εφαρμογή.
 6. Παρακολουθήστε τα Βραβεία Ακαδημίας 2020 ζουν οπουδήποτε.

Κατατάσσουμε τους παρόχους VPN βάσει ενός αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης. ExpressVPN τυχαίνει να έχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τη συσκευή σας, να διατηρήσετε το απόρρητό σας και να ξεμπλοκάρετε εκατοντάδες υπηρεσίες ροής σε όλο τον κόσμο.

Ενώ κάθε κανάλι υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα συσκευών (δεν είναι όλα συμβατά με VPN), το ExpressVPN διαθέτει Έξυπνο DNS δυνατότητα που σας επιτρέπει να καταργήσετε τον αποκλεισμό τους από το likes PS4, Chromecast, Xbox, PlayStation, κι αλλα.

Ωστόσο, ExpressVPN δεν είναι ο μόνος πάροχος που μπορεί να το κάνει. Μπορείτε να ελέγξετε άλλα κορυφαία VPN με ένα δωρεάν υπηρεσία Smart DNS στον παρακάτω πίνακα.

Παρακολουθήστε το 92ο Όσκαρ στο Kodi

Είστε χρήστης του Kodi; Θέλετε έναν τρόπο παρακολουθήστε ζωντανά τα Όσκαρ 2020 στη δημοφιλή πλατφόρμα ροής; Λοιπόν, αυτό μπορεί να κανονιστεί. Βλέπετε, το Kodi είναι γνωστό ότι έχει εκατοντάδες πρόσθετα που σας παρέχουν πρόσβαση σε επίσημα κανάλια σε όλο τον κόσμο.

Αλλά σήμερα, η τελετή των Όσκαρ είναι το κύριο επίκεντρο μας. Τώρα μπορείτε να βρείτε Το πρόσθετο της ABC Family στο Kodi, αλλά αυτό δεν ψάχνουμε. Χρειαζόμαστε πλήρη πρόσβαση στη ζωντανή ροή του ABC και αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσω του Πρόσθετο USTVNow.

Από την άλλη πλευρά, το USTVNow απαιτεί ένα συνδρομή αν θέλετε να κάνετε streaming συγκεκριμένων ζωντανών καναλιών. Ωστόσο, Η ABC είναι μέρος του δωρεάν προγράμματος της, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα Όσκαρ χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε ούτε δεκάρα. Πώς να το κάνετε αυτό; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και τελειώσατε.

 1. Παω σε Επίσημος ιστότοπος του USTVNow.
 2. Κάνε κλικ στο «Εγγραφείτε” εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.Sign_Up_USTV
 3. Στη συνέχεια, υποβάλετε το δικό σας Email, Όνομα, Επώνυμο και Κωδικός πρόσβασης.
 4. Μην χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook. απλά δημιουργήστε ένα νέο με τα δικά σας διαπιστευτήρια.Εγγραφείτε στο USTVNow
 5. Μόλις εισαχθούν οι λεπτομέρειες, πατήστε Εγγραφείτε.
 6. Επιλέξτε το πλαίσιο που λέει Συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις τους.
 7. Το κανάλι θα σας στείλει ένα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ να ολοκληρώσει τη διαδικασία.
 8. Τώρα έχετε ένα δωρεάν λογαριασμός USTVNow.
 9. Όπως αναφέραμε, το ABC είναι μέρος του δωρεάν προγράμματος. Εάν θέλετε πρόσβαση σε περισσότερα κανάλια, αναβαθμίστε το πρόγραμμά σας.
  Σχέδια USTV
 10. Τελικά, μεταδώστε δωρεάν τα Όσκαρ 2020.

Εγκατάσταση του πρόσθετου USTVNow στο Kodi

Τώρα που έχετε τον εαυτό σας λογαριασμός, ας σας διδάξουμε πώς να το κάνετε εγκαταστήστε το πρόσθετο USTVNow στην εφαρμογή Kodi:

 1. Εκτελέστε την εφαρμογή Kodi και κατευθυνθείτε προς Πρόσθετα.
 2. Το βλέπεις αυτό Άνοιξε πακέτο εικονίδιο πάνω αριστερά; Κάντε κλικ σε αυτό.
  Πακέτο Kodi
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση από το αποθετήριο.”Εγκατάσταση από το αποθετήριο USTV
 4. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το “Αποθετήριο πρόσθετου Kodi.”Αποθήκη πρόσθετου Kodi
 5. Επιλέγω “Πρόσθετα βίντεο.”Πρόσθετα βίντεο
 6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το Πρόσθετο του USTVNow.Πρόσθετο USTV τώρα
 7. Τώρα, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ.Εγκαταστήστε το USTV
 8. Μόλις τελειώσετε, επιστρέψτε στο Πρόσθετα βίντεο και ενεργοποιήστε το USTVNow.Όσκαρ 2020 USTV τώρα
 9. Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Όσκαρ 2020 Σύνδεση USTV
 10. υποβάλλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ πρώτα.
  Όσκαρ 2020 Εισαγάγετε email
 11. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το δικό σας Κωδικός πρόσβασης.Όσκαρ 2020 Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης
 12. Θα σας ζητήσει επανεκκινήστε το Kodi. Κάντε το για να προχωρήσετε.Επανεκκίνηση και ολοκλήρωση του Oscars 2020
 13. Τώρα μπορείς παρακολουθήστε ζωντανά τα Όσκαρ 2020 δωρεάν.

Λάβετε υπόψη ότι, όπως τα κανάλια που αναφέρονται παραπάνω, τα πρόσθετα Kodi είναι επίσης γεω-περιορισμένα σε συγκεκριμένες χώρες. Το έχει στο όνομα, οπότε μάλλον το γνωρίζετε ήδη Το USTVNow περιορίζεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι, όπως συμβαίνει με το ABC Go, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το a Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, συνδεθείτε σε ένα Αμερικανικός διακομιστής, και μπορείτε να παρακολουθήσετε το USTVNow οπουδήποτε στον κόσμο.

Παρακολουθήστε τα Academy Awards στο FireStick

Φωτιά ραβδί είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές ροής στον κόσμο. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεκάδες υπηρεσίες ροής, κατεβάζοντας τις επίσημες εφαρμογές τους στην πλατφόρμα.

Όσον αφορά τα κανάλια που μεταδίδουν τα Όσκαρ, θα χαρούσατε να το ξέρετε Η ABC διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή στο Fire Stick. Έτσι, θα πρέπει να είναι εύκολο να κάνετε ροή στην τελετή.

Να τι πρέπει να κάνετε:

 1. Στην αρχική οθόνη του Firestick ανοίξτε το καρτέλα αναζήτησης.
 2. Τύπος Εφαρμογή ABC και πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης.
 3. Επίλεξε το Εφαρμογή ABC στο αποτέλεσμα αναζήτησης.
 4. Επιλέξτε το Παίρνω εικονίδιο για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.
 5. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, πατήστε Ανοιξε για να ξεκινήσετε την εφαρμογή
 6. Τώρα, όταν ενεργοποιείτε την εφαρμογή, ένα κωδικός ενεργοποίησης θα απαιτηθεί.Όσκαρ 2020 - Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης ABC
 7. Σε υπολογιστή ή κινητό, εκκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και εισαγάγετε τα ακόλουθα Διεύθυνση URL: go.com/activate.
 8. Υποβάλετε τον κωδικό ενεργοποίησης στο FireStick και κάντε κλικ στο Να συνεχίσει.
 9. Τέλος, επιλέξτε τον πάροχο της τηλεόρασής σας και είστε έτοιμοι.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, Το ABC διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ, που σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε τους τοπικούς περιορισμούς σε αυτήν την περίπτωση.

Ωστόσο, στο FireStick, είναι πολύ ευκολότερο, καθώς οι χρήστες του ExpressVPN έχουν αφιερωμένες εφαρμογές για την πλατφόρμα. Μπορείτε απλά ρυθμίστε μια σύνδεση VPN του Amazon Fire Stick, επιλέξτε έναν αμερικανικό διακομιστή και αποκτήστε πρόσβαση στο ABC οπουδήποτε.

Οι συσκευές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Το καλύτερο πράγμα για τα κανάλια ροής είναι ότι επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν το περιεχόμενό τους σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Ανεξάρτητα από το κανάλι που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε, ακολουθούν ορισμένες από τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες τους:

ABC Go

 • iOS
 • Android
 • Η / Υ
 • Μακ
 • Apple TV
 • Ρόκου
 • Φωτιά ραβδί
 • Έξυπνες τηλεοράσεις
 • Android TV
 • Chromecast

Sky Go

 • Η / Υ
 • Μακ
 • Android
 • iPhone
 • IPad
 • Xbox 360
 • Xbox One
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Ρόκου

7Plus

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Λήψη τηλεόρασης
 • Τηλεόραση Samsung
 • Chromecast
 • PS4
 • Xbox
 • Η / Υ
 • Μακ

DStv

 • Τηλέφωνο
 • iPad
 • Android
 • Η / Υ
 • Μακ
 • Apple TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV

CTV

 • Παράθυρα
 • Μακ
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Samsung Smart TV
 • Xbox One

Κανάλι+

 • iPhone
 • iPad
 • iPod Touch
 • Android
 • Παράθυρα
 • Η / Υ
 • Μακ
 • Xbox
 • Chromecast
 • Apple TV

The 92nd Academy Awards (Όσκαρ 2020) – Η τελετή

Η φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2020. Ωστόσο, δεν διαφέρει από την προηγούμενη. Θυμηθείτε όταν ο Kevin Hart αποσύρθηκε από τη φιλοξενία του 91ου Όσκαρ λόγω των σχολίων του σχετικά με την κοινότητα LGBTQ στο Twitter.

Λοιπόν, όπως αποδείχθηκε, τα Όσκαρ του 2019 ήταν επιτυχία χωρίς οικοδεσπότη, και αυτό σίγουρα θα δείξει τα ίδια αποτελέσματα επίσης. Για να σας δώσουμε μια εσωτερική ματιά στο τι να περιμένετε στην επερχόμενη τελετή, εδώ είναι μερικά από τα υποψήφιοι:

Καλύτερη εικόνα

 • Ford v Ferrari – Peter Chernin, Jenno Topping και James Mangold
 • The Irishman – Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal και Emma Tillinger Koskoff
 • Jojo Rabbit – Carthew Neal, Taika Waititi και Chelsea Winstanley
 • Joker – Todd Phillips, Bradley Cooper και Emma Tillinger Koskoff
 • Μικρές γυναίκες – Amy Pascal
 • Ιστορία γάμου – Noah Baumbach και David Heyman
 • 1917 – Sam Mendes, Pippa Harris, Jayne-Ann Tenggren και Callum McDougal
 • Once Once a Time in Hollywood – David Heyman, Shannon McIntosh και Quentin Tarantino
 • Parasite – Kwak Sin-ae και Bong Joon-ho

Καλύτερος σκηνοθέτης

 • Μάρτιν Σκορσέζε – Ο Ιρλανδός
 • Τοντ Φίλιπς – Τζόκερ
 • Σαμ Μέντες – 1917
 • Κουεντίν Ταραντίνο – Μια φορά την ώρα στο Χόλιγουντ
 • Μπονγκ Τζον Χο – Παράσιτο

Καλύτερος ηθοποιός

 • Αντόνιο Μπαντέρας – Πόνος και δόξα ως Salvador Mallo
 • Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Μια φορά την ώρα στο Χόλιγουντ ως Rick Dalton
 • Πρόγραμμα οδήγησης Adam – Ιστορία γάμου ως Charlie Barber
 • Τζόακιν Φοίνιξ – Τζόκερ ως Arthur Fleck / Joker
 • Τζόναθαν Πρίσε – Οι δύο παπές ως Καρδινάλιος Jorge Mario Bergoglio

Καλύτερη ηθοποιός

 • Cynthia Erivo – Ερριέτα ως Harriet Tubman
 • Σκάρλετ Γιόχανσον – Ιστορία γάμου ως Nicole Barber
 • Saoirse Ronan – Μικρές γυναίκες ως Josephine «Jo» Μάρτιος
 • Σαρλίζ Θερόν – Οβίδα ως Μέγκιν Κέλι
 • Ρενέ Ζελβέγκερ – Τζούντι ως Τζούντι Γκάρλαντ

Καλύτερος ηθοποιός

 • Τομ Χανκς – Μια όμορφη μέρα στη γειτονιά ως Fred Rogers
 • Άντονι Χόπκινς – Οι δύο παπές ως Πάπας Βενέδικτος XVI
 • Αλ Πατσίνο – Ο Ιρλανδός ως Τζίμι Χόφα
 • Τζο Πέσι – Ο Ιρλανδός ως Russell Bufalino
 • Μπραντ Πιτ – Μια φορά την ώρα στο Χόλιγουντ ως Cliff Booth

Καλύτερη ηθοποιός

 • Κάθι Μπέιτς – Ρίτσαρντ Τζέβελ ως Barbara “Bobi” Jewell
 • Λόρα Ντερν – Ιστορία γάμου ως Νόρα Φανσάου
 • Σκάρλετ Γιόχανσον – Κουνέλι Jojo ως Rosie Betzler
 • Φλωρεντία Πουγκ – Μικρές γυναίκες όπως η Amy March
 • Μάργκοτ Ρόμπι – Οβίδα ως Kayla Pospisil

Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων

 • Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας: Ο κρυμμένος κόσμος – Dean DeBlois, Bonnie Arnold και Brad Lewis
 • Έχασα το σώμα μου – Jérémy Clapin και Marc du Pontavice
 • Κλάους – Sergio Pablos, Jinko Gotoh και Marisa Román
 • Λείπει σύνδεσμος – Chris Butler, Arianne Sutner και Travis Knight
 • Ιστορία παιχνιδιών 4 – Josh Cooley, Jonas Rivera και Mark Nielsen

Καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι

 • “Δεν μπορώ να σας αφήσω να πετάξετε μακριά” από Ιστορία παιχνιδιών 4 – Μουσική και στίχοι από τον Randy Newman
 • “(Θα πάω) Με αγαπάς ξανά” από Ανθρωπος-πύραυλος – Μουσική του Elton John. Στίχοι από τον Bernie Taupin
 • “Στέκομαι μαζί σου” από Ανακάλυψη – Μουσική και στίχοι της Diane Warren
 • “Into the Unknown” από Παγωμένο II – Μουσική και στίχοι των Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez
 • “Stand Up” από Ερριέτα – Μουσική και στίχοι των Joshuah Brian Campbell και Cynthia Erivo

Καλύτερα οπτικά εφέ

 • Εκδικητές: Endgame – Dan DanLeeuw, Matt Aitken, Russell Earl και Dan Sudick
 • Ο Ιρλανδός – Pablo Helman, Leandro Estebecorena, Stephane Grabli και Nelson Sepulveda
 • Ο βασιλιάς των Λιονταριών – Robert Legato, Adam Valdez, Andrew R. Jones και Elliot Newman
 • 1917 – Guillaume Rocheron, Greg Butler και Dominic Tuohy
 • Star Wars: Η άνοδος του Skywalker – Roger Guyett, Neal Scanlan, Patrick Tubach και Dominic Tuohy

Παρακολουθήστε τα Όσκαρ 2020 Live Anywhere – Final Words

Η τελετή Oscars είναι η πιο ελκυστική βραδιά της χρονιάς, όπου οι σούπερ σταρ στην κινηματογραφική βιομηχανία απονέμονται για τις εκπληκτικές δουλειές που έκαναν τον περασμένο χρόνο.

Τώρα, όλοι μπορούν να συντονιστούν και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον χάρτη. Έχετε τη λύση. έρχεται με τη μορφή εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Επομένως, σε περίπτωση που δεν έχετε επίσημο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό στην εταιρεία σας, μπορείτε πλέον να καταργήσετε τον αποκλεισμό οποιουδήποτε καναλιού στη λίστα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πιστεύετε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα πάρει το δεύτερο Όσκαρ; Ποια ταινία θα κερδίσει το βραβείο Best Picture; Μοιραστείτε τις προβλέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.