Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Amazon Echo εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών

Μέχρι τώρα, έχετε πιθανώς τον εαυτό σας ή έχετε ακούσει τον υπέροχο βοηθό φωνής Amazon Echo. Αυτό το έξυπνο ηχείο με τη διαδραστική φωνή του Alexa μπορεί να διαχειριστεί το ημερολόγιό σας, να ρυθμίσει ξυπνητήρια και ακόμη και να παίξει μουσική κατόπιν αιτήματος. Δυστυχώς, το Amazon Echo δεν λειτουργεί εκτός των ΗΠΑ και δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Alexa στα καταστήματα εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Μην ανησυχείτε, καθώς αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε το Amazon Echo εκτός των ΗΠΑ με ευκολία.

Πώς να ρυθμίσετε την ηχώ του Amazon εκτός των ΗΠΑ

Πώς να ρυθμίσετε την ηχώ του Amazon εκτός των ΗΠΑ

Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Amazon Alexa εκτός των ΗΠΑ

Μια απλή υπενθύμιση ότι κάθε χώρα διαθέτει μια συγκεκριμένη έκδοση των καταστημάτων εφαρμογών. Υπάρχουν πολλές διαφορές και δεν είναι δυνατή η λήψη όλων των εφαρμογών παντού, καθώς ορισμένες περιορίζονται στη χώρα τους. Για παράδειγμα, αν προσπαθήσετε να βρείτε την εφαρμογή Alexa ενώ βρίσκεστε εκτός ΗΠΑ, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας. Επομένως, για να παρακάμψετε το ζήτημα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε την περιοχή του καταστήματός σας στις ΗΠΑ και θα σας δείξω ακριβώς πώς να το κάνετε. Συνεχίστε την κύλιση.

Χρήστες iOS

Για να έχετε πρόσβαση στο Alexa στο iPhone ή το iPad σας, πρέπει να αλλάξετε το Apple ID σας στην περιοχή των ΗΠΑ. Είναι πολύ απλό παιδιά. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα είστε εντάξει:

 1. Σε υπολογιστή ή Mac, μεταβείτε στο iTunes και αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας.
 2. Ελέγξτε την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας, θα βρείτε μια σημαία. Επιλέξτε τις ΗΠΑ.
 3. Αναζητήστε την Alexa και πατήστε Get.
 4. Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με επιλογή “χωρίς κάρτα”. Δημιούργησε ένα.
 5. Ενώ επιλέγετε “χωρίς κάρτα”, υποβάλετε μια διεύθυνση που είναι τοπική στις ΗΠΑ.
 6. Τώρα, στο iPhone ή το iPad σας, αποσυνδεθείτε από το iTunes.
 7. Συνδεθείτε με τον νέο σας λογαριασμό.
 8. Τέλος, έχετε ένα Apple ID με έδρα τις ΗΠΑ και μπορείτε να κατεβάσετε το Amazon Alexa.

Χρήστες Android

Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο από ό, τι με μια συσκευή iOS. Όταν αναζητάτε την εφαρμογή Alexa στο Google Store, θα λάβετε αυτό το μήνυμα: “Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας”Η Google καθορίζει την τοποθεσία σας κοιτάζοντας τη διεύθυνση IP σας. Επομένως, η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας είναι η κύρια εστίαση εδώ και μπορεί να γίνει μόνο με τη χρήση εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή του Google Store:

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN και εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας.
 2. Μεταβείτε στη λίστα διακομιστών και επιλέξτε έναν αμερικανικό διακομιστή.
 3. Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.
 4. Κάντε κλικ στις εφαρμογές και μεταβείτε στο Google Play Store.
 5. Κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων και, στη συνέχεια, αναγκαστική διακοπή.
 6. Έξοδος και επανεκκίνηση του Google Play.
 7. Τώρα έχετε ένα αμερικανικό Google Play και μπορείτε να κατεβάσετε το Amazon Alexa.

Πώς να ρυθμίσετε το Amazon Echo με την εφαρμογή Alexa

Τώρα θα επικεντρωθούμε στη διαμόρφωση του Amazon Echo χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa αφού μπορέσουμε να το κατεβάσουμε. Είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία, γι ‘αυτό μην ανησυχείτε. Απλώς ακολουθήστε αυτό το βήμα προς βήμα οδηγίες και θα έχετε έναν νέο τεχνητό φίλο για συνομιλία με:

 1. Συνδέστε το Amazon Echo σε ένα τροφοδοτικό και περιμένετε να ανάψει το μπλε δαχτυλίδι.
 2. Εάν η συσκευή είναι ακόμα καινούργια, τα μπλε φώτα θα αλλάξουν σε πορτοκαλί μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή Alexa.
 4. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Amazon. Αν δεν έχετε, απλώς εγγραφείτε, καθώς δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “Echo” χωρίς ένα.
 5. Στην εφαρμογή, πατήστε στην καρτέλα Συσκευές και, στη συνέχεια, στο σύμβολο + στο επάνω μέρος.
 6. Κάντε κλικ στο Προσθήκη συσκευής και επιλέξτε Amazon Echo.
 7. Επιλέξτε το μοντέλο Echo από τη λίστα και θα πρέπει να εμφανίζεται στην ενότητα Select Your Amazon Echo.
 8. Πατήστε πάνω του και επιλέξτε τη γλώσσα.
 9. Μετά από αυτό, θα ερωτηθείτε εάν βλέπετε το πορτοκαλί φως.
 10. Εάν ναι, ελαχιστοποιήστε την εφαρμογή Alexa και μεταβείτε στις ρυθμίσεις Wi-Fi.
 11. Θα παρατηρήσετε ένα δίκτυο Amazon. Κάντε κλικ σε αυτό.
 12. Επιστρέψτε στην Alexa και πατήστε συνέχεια.
 13. Τώρα, η Alexa θα σας ζητήσει να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Επιλέξτε το δικό σας.
 14. Ρυθμίσατε με επιτυχία το Amazon Echo.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για το Amazon Echo

Η εφαρμογή Alexa είναι διασκεδαστική στη χρήση. Μόλις μάθετε το δρόμο σας, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μια προσθήκη Pandora στο Amazon Echo και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Απλώς πείτε στην Alexa να ενεργοποιήσει την Pandora και να παίξει ένα συγκεκριμένο τραγούδι και το καταλάβατε. Ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό.

Το Pandora είναι μια υπηρεσία ροής μουσικής που διατίθεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επομένως, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε μια εξαιρετική μουσική βιβλιοθήκη, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας. Το Amazon Echo πρέπει να συνδεθεί σε μια υπηρεσία Wi-Fi με μια παρούσα σύνδεση VPN για να λειτουργήσει ένα γεω-περιορισμένο κανάλι όπως το Pandora. Το ίδιο κριτήριο ισχύει και για το Spotify, αν φτάσετε ποτέ σε αυτό.

Ένα VPN βοηθά επίσης στην προστασία του απορρήτου σας ενώ χρησιμοποιείτε το Amazon Echo. Με μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας όπως το Amazon Echo, πιθανότατα φοβάστε οποιαδήποτε απόπειρα πειρατείας. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Alexa για να σας κατασκοπεύουν εάν δεν προστατεύονται καλά με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.


Όταν μιλάτε για ένα αξιόπιστο VPN που μπορεί να σας βοηθήσει με την εμπειρία σας στο Amazon Echo, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του ExpressVPN. Μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε αυτόν τον πάροχο, καθώς παρέχει γρήγορους διακομιστές με εκπληκτική κίνηση στις ΗΠΑ και σε περισσότερες από 92 άλλες χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN, ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα.

Πώς να ρυθμίσετε την ηχώ του Amazon εκτός των ΗΠΑ – Τελικές σκέψεις

Συνολικά, προτείνω πραγματικά να έχετε ένα Amazon Echo στο σπίτι. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στις καθημερινές σας ρουτίνες. Μια γρήγορη υπενθύμιση όμως, τόσο εκπληκτικό όσο το Amazon Echo, μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο εάν έχετε εγκαταστήσει ένα VPN στο δρομολογητή σας. Λοιπόν, αυτό είναι προς το παρόν Τώρα ξέρετε πώς να χειρίζεστε το Amazon Echo εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Απολαμβάνω.