Πώς να παρακολουθήσετε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Apple TV

Πώς να παρακολουθήσετε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Apple TV? Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο μετράνε τις μέρες μέχρι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 απέχει λίγες μέρες και οι θαυμαστές δεν μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Με την προσέγγιση της εκδήλωσης, αυξάνεται ο φόβος ότι δεν θα είναι σε θέση να το παρακολουθήσει. Σίγουρα οι οπαδοί έχουν ήδη κάνει τις προετοιμασίες τους σχετικά με το πού θα παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο ένα μήνα πριν από την ημερομηνία έναρξής του. Όμως, σε περίπτωση που ήσασταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα το πρόγραμμα προβολής ποδοσφαίρου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Με πολλά κανάλια που μεταδίδουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως το BBC, το ITV και το Fubo TV, υπάρχουν πολλές συσκευές όπου η εκδήλωση θα μπορούσε να παρακολουθείται όπως το Apple TV. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα κανάλια είναι γεω-περιορισμένα. Δηλαδή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε αυτά με τη βοήθεια ενός VPN. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο Apple TV χρησιμοποιώντας ένα VPN.


Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Apple TV

Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Apple TV

TV CHANNELS BROADCASTING WORLD CUP 2018 ΣΤΗΝ APPLE TV

Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα κανάλια ροής που θα μεταδίδουν το Παγκόσμιο Κύπελλο σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από αυτά τα επίσημα τηλεοπτικά κανάλια διαθέτουν εφαρμογές στο Apple TV.

 • Ηνωμένο Βασίλειο: BBC, ITV
 • Ιρλανδία: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Γαλλία: TF1,
 • ΗΠΑ: Fox Sports, Fubo TV

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Apple TV χρησιμοποιώντας ένα VPN

Η ροή περιεχομένου από οποιοδήποτε από αυτά τα κανάλια παραπάνω απαιτεί VPN. Μόνο ένα VPN μπορεί να τα ξεμπλοκάρει και να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Apple TV από οπουδήποτε στον κόσμο. Ο λόγος πίσω από το μπλοκ έχει να κάνει με τη διεύθυνση IP. Εάν η IP σας δεν αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία όπου βρίσκεται το κανάλι που θέλετε, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κανένα από τα περιεχόμενά του, πόσο μάλλον, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Ένα VPN σε αυτήν την περίπτωση, σας βοηθά να εξαπατήσετε τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και τα κανάλια να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε εκεί που πρέπει να είστε αντικαθιστώντας τη διεύθυνση IP σας. Μόλις εγκαταστήσετε το VPN σας, συνδέεστε σε έναν διακομιστή της χώρας της επιλογής σας και θα φαίνεται αμέσως να χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση IP της συγκεκριμένης χώρας. Μιλήσαμε μόνο για το πώς τα VPN παρακάμπτουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς, αλλά δεν έχουμε αναφέρει τίποτα για τις άλλες λειτουργίες που εκτελούν. Μερικά από τα οποία είναι:

 • Προσφέρετε φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές, οι οποίες είναι συμβατές με το Apple TV.
 • Επιταχύνετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και αποτρέψτε τον ISP από το να τον καταστρέψει.
 • Προστατέψτε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, τα δεδομένα και τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Εξοικονομήστε χρήματα όταν ψωνίζετε στο εξωτερικό.
 • Σας επιτρέπουν να μοιράζεστε μεγάλα αρχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Apple TV χωρίς καμία δυσκολία, σας συνιστούμε να εγγραφείτε ExpressVPN. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών αποδεικνύεται φιλικός προς το χρήστη και έχει μια εντυπωσιακή σειρά δυνατοτήτων ασφαλείας. Με τη χρήση δύσκολων μεθόδων κρυπτογράφησης, είναι σχεδόν απίθανο κάποιος τρίτος να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Πάνω απ ‘όλα, το ExpressVPN είναι το καλύτερο για την κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό. Για άλλες επιλογές στους παρόχους υπηρεσιών VPN, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο αναλυτικό μας καλύτερο VPN για αναθεώρηση Apple TV.

APPLE TV CHANNEL STREAMING THE WORLD CUP 2018

Το Apple TV 4 είναι ένα ψηφιακό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες και εκπομπές σε εκπληκτικό HDR 4K. Περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα κανάλια ροής που το καθιστούν την τέλεια συσκευή για να παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Apple TV είναι ένα Apple Box ή ένα ψηφιακό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που εκπέμπει τόνους εφαρμογών και καναλιών όταν συνδέεται σε HDTV με τη βοήθεια ενός καλωδίου HDMI. Δυστυχώς, αυτά τα κανάλια αποκλείονται γεωγραφικά. Δηλαδή, όλοι απαιτούν πρόσβαση VPN. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα διαθέσιμα κανάλια στο Apple TV.

FUBO TV

“Το fuboTV έριξε το καπέλο του στο δαχτυλίδι, αλλάζοντας το τοπίο της αθλητικής ροής” – Forbes. Το fuboTV είναι συμβατό με όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone (εκτός παιχνιδιών NFL), iPad, Apple TV και πολλών άλλων. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά σπορ, όπως το μεγαλύτερο γεγονός του ποδοσφαίρου, ζωντανά από τη Ρωσία με χαμηλό κόστος με το FuboTV

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΡΑ

Το DirecTV Now είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες ροής εκεί έξω, καθώς προσφέρει στους χρήστες του 60+ κανάλια ροής με λογική μηνιαία χρέωση. Οι χρήστες του μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ροής σε υψηλή ποιότητα και ταχύτητα. Άλλα αυτόνομα κανάλια που προσφέρουν δοκιμή 7 ημερών δεν απαιτούν συνδρομή μέσω καλωδίου, μερικά από τα οποία είναι: Sling TV, Youtube TV, PS Vue, Hulu Live TV.

SBS

Το SBS είναι ένα εθνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο στην Αυστραλία με 6.000 ώρες προγραμμάτων και 900 ταινίες. Έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα μετάδοσης για το ομαδικό στάδιο του 2018 Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA Russia ™, με έξι πρώτες ώρες έναρξης. Η υπηρεσία ροής θα μεταδώσει συνολικά 25 premium παιχνίδια Παγκόσμιου Κυπέλλου ΖΩΝΤΑΝΑ, ΔΩΡΕΑΝ και σε HD. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο SBS, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP Αυστραλίας.

FOX SPORTS

Το θέμα με το Fox Sports είναι ότι θα χρειαστείτε συνδρομή μέσω καλωδίου για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το κανάλι. Η Fox προσφέρει ζωντανή δράση αποκλειστικά ζωντανά, μέσω μιας σειράς διαδικτυακών καναλιών ροής που κατέχει. Το Fox Sports θα μεταδίδει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και μόνο εκείνοι με συνδρομή VPN θα μπορούν να το παρακολουθήσουν εκτός ΗΠΑ.

BBC iPlayer

Το BBC iPlayer είναι μια υπηρεσία ροής που εισήχθη από το BBC και καλύπτει πολλά κανάλια του BBC, συμπεριλαμβανομένων των Live News, του BBC Sports και άλλων. Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί στο Apple TV επειδή είναι διαθέσιμο στο iTunes. Ωστόσο, η ζωντανή μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε αυτήν την εφαρμογή είναι αδύνατη εάν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Πιθανότατα θα πρέπει να αλλάξετε την περιοχή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό Apple iTunes στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ESPN

Το ESPN είναι ένα παγκόσμιο αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι με έδρα τις ΗΠΑ, με το Walt Disney να έχει το 80% του μεριδίου. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για το Apple TV που εξακολουθεί να απαιτεί πρόσβαση σε VPN. Είναι το μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα είδη αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης FIFA World Cup 2018.

Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Apple TV

Εφόσον διαθέτετε ένα VPN, θα έχετε πρόσβαση σε ταινίες, εκπομπές, επιλεγμένες προτάσεις, ειδήσεις και ζωντανά σπορ. Δεν θα χάσετε καμία από τις ενέργειες του Παγκόσμιου Κυπέλλου εάν έχετε μια συσκευή ροής και ένα VPN που ενεργοποιεί τα κανάλια σε αυτήν. Εάν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με οποιαδήποτε πλατφόρμα ή συσκευή, σας λέμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Apple TV Live στο διαδίκτυο από οπουδήποτε. Λάβετε υπόψη ότι το Apple TV δεν υποστηρίζει εγγενώς το VPN. Για να ενεργοποιήσετε μια σύνδεση VPN στο Apple TV σας, ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map