Πώς να παρακολουθήσετε το AsianCrush εκτός ΗΠΑ

Πάντα αναρωτιόμουν πού μπορώ να πάρω ασιατική ψυχαγωγία μέχρι να προσγειωθώ στο AsianCrush. Το μέρος που περιλαμβάνει “πού να παρακολουθήσετε” έχει λυθεί, τώρα έχουμε μείνει με το “πώς”. Προσθέτοντας στις γνώσεις μου, έχω μάθει ότι αρέσουν στα κανάλια που βασίζονται στις ΗΠΑ Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο AsianCrush από χώρες εκτός της χώρας. Όμως, δύο εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το θέμα. Μάθετε ποια είναι αυτά τα εργαλεία διαβάζοντας αυτό το άρθρο.


Πώς να παρακολουθήσετε το AsianCrush εκτός ΗΠΑ

Πώς να παρακολουθήσετε το AsianCrush εκτός των ΗΠΑ

Πώς να παρακολουθήσετε το AsianCrush εκτός ΗΠΑ – Ένα VPN

Το AsianCrush είναι ο ψηφιακός προορισμός για την καθημερινή σας ενημέρωση του Asian Cinema, TV, Music & Περιεχόμενο ιστοσελίδων. Τώρα, αυτή η υπηρεσία περιορίζεται στην προβολή των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι άτομα εκτός των ΗΠΑ δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ή να μεταδώσουν ροή στο AsianCrush στο εξωτερικό. Αν δεν χρησιμοποιούν VPN, είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε το AsianCrush έξω από τα σύνορα των ΗΠΑ.

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο σας παρέχει πρόσβαση σε ιδιωτικό δίκτυο όπως υποδηλώνει το όνομά του. Αυτό το δίκτυο σας εγγυάται ένα ασφαλές πέρασμα στο Διαδίκτυο χάρη στα επίπεδα κρυπτογράφησης που εμπλέκονται στη δημιουργία του. Μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN, όλα τα δεδομένα ταξιδιού και η διαδικτυακή σας κυκλοφορία περνούν από αυτήν την κρυπτογραφημένη σήραγγα. Πριν φτάσετε στο άλλο δίκτυο, τα δεδομένα σας ανακατευθύνονται μέσω ενός διακομιστή της επιλογής σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε χώρα διαφορετική από αυτήν στην οποία βρίσκεστε, αποκτώντας πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της χώρας.

Επομένως, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το AsianCrush, πρέπει να φαίνεται να βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Ο ασφαλέστερος τρόπος που μπορείτε να κάνετε είναι να συνδέσετε ένα σε ένα VPN. Αυτό έκανα:

 1. Εγώ εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN, το οποίο είναι ExpressVPN.
 2. Υπάρχει μια εφαρμογή VPN που πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση. Αυτό έκανα λοιπόν.
 3. Τότε, εγώάνοιξε την εφαρμογή VPN και συνδέθηκε με τον λογαριασμό μου VPN.
 4. Εγώ βρήκε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ και συνδέθηκε με αυτόν.
 5. Μετά από αυτό, Πήρα μια αμερικανική διεύθυνση IP.
 6. Η εφαρμογή και ο ιστότοπος της AsianCrush έγιναν προσβάσιμες σε μένα.

Βάλτε το δράμα τώρα, σωστά?

Ροή AsianCrush εκτός ΗΠΑ χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Ο λόγος για τον οποίο είπαμε ότι «ο ασφαλέστερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το Asain Crush εκτός ΗΠΑ είναι με ένα VPN» είναι επειδή το Smart DNS δεν διαθέτει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Με άλλα λόγια, δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας ούτε κρύβει τη διεύθυνση IP σας, ενώ ένα VPN κάνει και τα δύο. Γι ‘αυτό α Το VPN χαρακτηρίζεται ως πιο ασφαλές εργαλείο παρά ένα έξυπνο DNS. Αναμφίβολα, ένα έξυπνο DNS είναι τόσο ισχυρό όσο ένα VPN όταν πρόκειται για απεμπλοκή περιεχομένου – αν όχι ισχυρότερο.

Με ισχυρό, εννοώ γρήγορα. Είναι αρκετά γρήγορο γιατί δεν υπάρχει διαδικασία κρυπτογράφησης. Όλη η εφαρμογή πρωτοκόλλου και η αναδίπλωση δεδομένων με κρυπτογράφηση απαιτεί χρόνο και επιβραδύνει τη διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος. Έτσι, εάν δεν είστε οπαδός της ασφάλειας και δεν έχετε υπομονή για καθυστέρηση ή τραύλισμα, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο DNS.

Έτσι ξεμπλοκάρισα το AsianCrush χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS:

 1. Όπως συνιστάται, Ρίξα μια ματιά στο Unlocator και εγγραφή για τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Βρήκα αυτές τις ρυθμίσεις βίντεο / ρύθμιση μαθήματα πολύ χρήσιμα κατά τη ρύθμιση της δικής μου.
 3. Μετά από αυτό, Επισκέφτηκα την εφαρμογή της Asian Crush- το ίδιο ισχύει για τον ιστότοπό του.
 4. Εγώ απέκτησε πρόσβαση σε όλο το δραματικό περιεχόμενο της AsianCrush μεσα σε λιγα λεπτα.

βρήκα Μη εντοπιστής αποτελεσματικό, χρήσιμο και εύκολο στη χρήση. Έλαβα άμεση βοήθεια όταν το αναζήτησα κατά τη ρύθμιση του DNS. Εκτός από αυτό, λέγεται ότι το Unlocator μπορεί ξεμπλοκάρετε περισσότερα από 200 κανάλια Παγκόσμιος. Αν και δεν έχω δοκιμάσει τόσο πολλά κανάλια, στοιχηματίζω ότι είναι αλήθεια λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά λειτούργησε για το Asian Crush.

Καλύτερο VPN για AsainCrush

Από όλα τα VPN στην αγορά, ExpressVPN είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Είναι ένα πολύ γρήγορο VPN προσφέρει αστρικές παραστάσεις. Του συναρπαστικά ποσοστά ταχύτητας σχετίζονται πιθανώς με το ExpressVPN’s προσαρμοσμένοι διακομιστές. Κατά τη γνώμη μου, είναι το VPN του αιώνα. Δοκιμάστε το και θα ξέρετε ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια. Σε μια άλλη σημείωση, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλους παρόχους υπηρεσιών VPN στον παρακάτω πίνακα.

Παρακολουθήστε AsianCrush Abroad

Παρακολουθήστε τις καλύτερες ασιατικές ταινίες και τηλεόραση στο διαδίκτυο οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας είτε ένα VPN είτε ένα έξυπνο DNS. Από τις κινεζικές πολεμικές τέχνες έως τα κορεατικά δράματα, τις ιαπωνικές ταινίες λατρείας έως τις ταϊλανδέζικες ταινίες τρόμου, απολαύστε την καλύτερη ψυχαγωγία που προσφέρει η Ασία όλα στο AsianCrush. Θα πάτε για VPN ή Έξυπνο DNS; Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε, ρίχνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map